Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

insan sıkılıyor vallahi haklısın ama yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. sık dişini biraz daha

yapmaaya çalışıyorum desem daha doğru olur.dvd için tekrar teşekkür:))
sorma ya benimkiler de ufaldı:))

yapmaaya çalışıyorum desem daha doğru olur.dvd için tekrar teşekkür:))
rica ederim işe yarasın yeter

sorma ya benimkiler de ufaldı:))
valla benimkiler ufalsın hiç sevmiyorum böyle damızlık gibi dolaşmayı...

Son düzenleme:
kilo vermenin durduğu dönemlerde incelmenin hızlandığını farkettim. geçen gün biri daha söyledi bunu. ondan sonra dikkat ettim hakkaten öyle. sanırım vücudumuz önce yağları yakıyor. sonra giden yağların boluklarını sıkıştırıyor. hani kavanozun dibine vurup sıkıştırırız ya. öyle bişey işte. o yüzden duraklamalarınız sevin arkadaşlar...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

- gören göremeyen herkese başarılarla başlayım güne

bide soru soriiim sizlere

callanı nette nerden arayıpta buluyosunuz.dün biraz baktım istediğim gibi bişey bulamadım. indirebileceğim bi site ismi var mı sizlerde?? mümkünse virüssüz olsun bilgisayarım iyice cörtledi. yeni virüsleri kaldıramaz

bu arada 64 gördüm bu sabah

Evet kesinlikle olucam çünkü kendime verdiğim son şans bu nereye kadar giderse gidecek(umarım sağlığımda sorun olmazda devamını getiririm)

Günaydin Dukancanlar.. Gecen hafta ___ görememistim ama bu sabah cok mutlu oldum..

Baslangic tarihi: 28 mart
Baslangic kilo: 110
Hedef kilo:65
Gecen persembe kilo: 96,800
Güncel kilo: 94.

Bugün kapimizin önünde kermes kuruluyor dün aksam 6 tepsi kurabiye yaptim tadina dahi bakmadim ama evim halen kurabiye kokuyor..Bugün __ gördüm diye simarmam insallah tahmin edersinizki kermesteki yiyecekleri görüpde dayanmak zor olacak..insallah en zararsiz bir sekilde atlatirim su 3.günü.:26:

Kilo bildirimimi yapayım hemen :)

Başlangıç tarihi: 24 mart
Başlangıç kilo: 70,6
Hedef kilo: 58,3 (Ben 60 demişim önceden ama Dukan amcam 58,3 demişti verebildiğimi görünce kırmayayım dedim :)
Gecen hafta: 63,6
Güncel: 62,8

Miraycım ellerine sağlık, şimdiden çok teşekkür ederim.

Kızlar iyiki varsınız ben sizden cesaret alıpta başladım bu diyete çok uzun süre sizlern yazılarını okudum ancak başlayabildim..bugünde başarabilirim diye olan umutlarım arttı SAYENİZDE

ben de komşularımı teke tek ortadan kaldırmayı düşünüyorum. ya arkadaş insan hergün mü kızartma yapar, hamur işi yapar.

Bildirimimi yapayım hemencik,

Başlangıç : 01.04.2012
Başlangıç kilo: 70.4
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 63.4
Bugün : 62.6

Mirayım eline sağlık, hepinizi öpüyorum.

ben de komşularımı teke tek ortadan kaldırmayı düşünüyorum. ya arkadaş insan hergün mü kızartma yapar, hamur işi yapar.

hemen iki tane biber 1 tane havuç yarım kabak yarım patlıcanı bi çay kaşığı zeytinyağı ve azıcık tuzla harmanlayıp atıyosun borcama... sarıyosun üstünü folyoyla... atıyosun da fırına en fazla 45 dk sonra senin de muhteşem kızartman oluyo... yanına bide yoğurt... füüfffffff

merhabalar dukan güzelleri.....

kilo bildirimimi yapiim hemencik :)

başlangıç tarihi : 23/03/2012

başlangıç kilo :75

hedef kilo :62

geçen haft. kilo :65,9

güncel kilo :65,0 eheheheh

kızlarrrr,yahu siz ne güzel yollar katettiniz geri kalan kilocuklardan nolcak,hadi azcık daha gayret edin sonra ne güzel önrümüzün sonuna kadar kurtulcaz inşallah bu yağ kütlelerinden :)))
bu arada var yaa senin o yuh dediğin 70 kilo olabilmek için dukanı bile öperdim wallahi :))))

gel bebeğim beni öp... hiç zor değil emin ol çok kolay başarıcaksın...

onu yapıyorum da, apartman boşluğuna bi çıkıyorsun, yağda cozurdayan biberin kokusu geliyor... o başka bişey neyse bahsetmeyeyim fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…