bende tam oldum demiyorum... denilemez zaten 70 kilo yaa... çüş yani... ama yapıcak bişey yok... kastıkça kendimi psikolojimi yıpratıyorum olmuyo yani... kaş yapıyım derken göz çıkarıyorum... hep aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için... ağzımda değişik tat bırakmak istiyorum... onun için de sebzeyi kullanıyorum...
En iyisini yapıyorsunZaten böyle de vereceksin Ama buralardan gitmeeeee!!! Kolay gelsin canım
yapmaaya çalışıyorum desem daha doğru olur.dvd için tekrar teşekkür:))callan yapıyosun demek haaa bırrro hocam bırrooo
bende hidrolik fitnessa başladım dün itibariyle hergün gidicem... iç çamaşırım da zerre kuru yer kalmıyor... hatta akşamları eve geldiğimde de callan yapmaya başlayabiilrim bende annemle... şaka maka annem de iyi kilo verdi hee...
sorma ya benimkiler de ufaldı:))
teşekkür ediyorum... aslında iç çamaşırlarımdan bile anlarım... önceden hep sıkardı kalçalarım kaşınırdı... sütyenim için agraf (ek) alırdım bide 95 bedene düşünsene... geçenlerde 90 beden aldım agrafsız kullanıyorum... demekki böyle de olsa gidicek... seni de kocaman tebrik ediyorum...
insan sıkılıyor vallahi haklısın ama yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. sık dişini biraz daha
valla benimkiler ufalsın hiç sevmiyorum böyle damızlık gibi dolaşmayı...yapmaaya çalışıyorum desem daha doğru olur.dvd için tekrar teşekkür:))
rica ederim işe yarasın yeter
sorma ya benimkiler de ufaldı:))
77.8 kg çıktım bu sabah. 101 ile başlamıştım. 12 kg kaldı vermem gereken. 9 ay oldu diyete başlayalı ama bazı aralar verdim, aksattım. daha doğru bir rakamla 5-6 ay oldu diyebilirim. ilk 1-2 ay hızlı gidiyor kilolar, sonra yavaşlıyor. hatta diyeti aksatmamana rağmen hiç kilo veremediğin dönemler de oluyor. ama uzun dönem yapılabilir bir diyet. eminim başarılı olacaksın.
Günaydin Dukancanlar..Gecen hafta ___ görememistim ama bu sabah cok mutlu oldum..
Baslangic tarihi: 28 mart
Baslangic kilo: 110
Hedef kilo:65
Gecen persembe kilo: 96,800
Güncel kilo: 94.
Bugün kapimizin önünde kermes kuruluyor dün aksam 6 tepsi kurabiye yaptim tadina dahi bakmadim ama evim halen kurabiye kokuyor..Bugün __ gördüm diye simarmam insallah tahmin edersinizki kermesteki yiyecekleri görüpde dayanmak zor olacak..insallah en zararsiz bir sekilde atlatirim su 3.günü.:26:
ben de komşularımı teke tek ortadan kaldırmayı düşünüyorum. ya arkadaş insan hergün mü kızartma yapar, hamur işi yapar.
bende tam oldum demiyorum... denilemez zaten 70 kilo yaa... çüş yani... ama yapıcak bişey yok... kastıkça kendimi psikolojimi yıpratıyorum olmuyo yani... kaş yapıyım derken göz çıkarıyorum... hep aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için... ağzımda değişik tat bırakmak istiyorum... onun için de sebzeyi kullanıyorum...
kızlarrrr,yahu siz ne güzel yollar katettiniz geri kalan kilocuklardan nolcak,hadi azcık daha gayret edin sonra ne güzel önrümüzün sonuna kadar kurtulcaz inşallah bu yağ kütlelerinden :)))
bu arada var yaa senin o yuh dediğin 70 kilo olabilmek için dukanı bile öperdim wallahi :))))
hemen iki tane biber 1 tane havuç yarım kabak yarım patlıcanı bi çay kaşığı zeytinyağı ve azıcık tuzla harmanlayıp atıyosun borcama... sarıyosun üstünü folyoyla... atıyosun da fırına en fazla 45 dk sonra senin de muhteşem kızartman oluyo... yanına bide yoğurt... füüfffffff
onu yapıyorum da, apartman boşluğuna bi çıkıyorsun, yağda cozurdayan biberin kokusu geliyor... o başka bişeyneyse bahsetmeyeyim fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?