hemen iki tane biber 1 tane havuç yarım kabak yarım patlıcanı bi çay kaşığı zeytinyağı ve azıcık tuzla harmanlayıp atıyosun borcama... sarıyosun üstünü folyoyla... atıyosun da fırına en fazla 45 dk sonra senin de muhteşem kızartman oluyo... yanına bide yoğurt... füüfffffff
merhabalar dukan güzelleri.....
kilo bildirimimi yapiim hemencik :)
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo :75
hedef kilo :62
geçen haft. kilo :65,9
güncel kilo :65,0 eheheheh
kızlarrrr,yahu siz ne güzel yollar katettiniz geri kalan kilocuklardan nolcak,hadi azcık daha gayret edin sonra ne güzel önrümüzün sonuna kadar kurtulcaz inşallah bu yağ kütlelerinden :)))
bu arada var yaa senin o yuh dediğin 70 kilo olabilmek için dukanı bile öperdim wallahi :))))
yENİ BİŞEY DAHA DUYDUM NEDİR BU METAMORFOZ? NE İÇİN YAPILIYOR.DAHA DA MI ZAYIFLATIYOR?
ahahahaha erkek arkımın bekar yakışıklı mühendis arkadaşlarından ayarlayabilirim
bende yalnız kalmamış olurum
gel bebeğim beni öp...hiç zor değil emin ol çok kolay başarıcaksın...
yENİ BİŞEY DAHA DUYDUM NEDİR BU METAMORFOZ? NE İÇİN YAPILIYOR.DAHA DA MI ZAYIFLATIYOR?
anaaaam ne diyorsun vallahi kabul ediyorum :)))
manyak psikopat ve sonradan içi boş olduğunu farkettiğim ve nisanda ayrılığım sevgilimden sonra şu an bütün sevgimi,bütün ilgimi ve yeni görüntümle birlikte oluşan bütün pozitif enerjimi vermek isteyeceğim yeni aşklara doğru yelken açacağım yavaştan.
amaa şu kalan 5 kilocuğu da vereyim de öyle :) hem yazı bekar geçireyim,özgür özgür kız kıza tatillere gideyim.nerdesin,ne zaman dönüyosun falan diye hesap soran birileri olmadan güzel bir yaz geçireyim.mesela yarın bodruma gidiyoruz kızkızaa :)))))
kuzuuuum hedef kilom 70 değil 75 zaten ama vermeye devam edersem 70'i de görebilirim wallahi :)
bu arada ticker'ımı güncelledim.arkadaşlar gerçekten böyle bir tablo görebileceğime ne yalan söyleyeyim ben kendim bile inanmıyordum.
ilk dukanın sitesinden testi yaptığımda toplam 17 kilo vereceksin dedi ben de nerdeyse h..tir diyecektim :)
17 kilo vermek ne demek,hayatımda hiç bir yöntemle bu kadar kilo vermedim ve bu yöntemin de verdirebileceğine inanmamıştım.sonra forumdan takip ettim sizi,Allalaaallahaahh baktım herkes verdiği kilolardan bahsediyor,herkes mutlu yok ya bunların hepsi de delirmiş olamaz ya,vardır bir hikmeti dedim.sonra da amaaan bi başlayayım bakalım da duruma göre devam ederim yada etmem dedim.
sonra atakta verdiğim 3 kiloyu görünce noluyo len dedim kendi kendime,anaa işe yaramıştı.işte sonra verdiğim kiloları gördükçe diyete daha çok sarıldım.aranıza katıldım,burda tecrübeleri paylaştıkça insan yanlış yaptığı,doğru bildiği herşeyi pekiştiriyor düzeltiyor,herşeyin ötesinde aramızda bir bağ oluştu.herkes birbirine sorumlu hissediyor.hani bir arkadaş var ya ben kaçamak yapınca hepiniz kilo alcaksınız gibi geliyor diyor hakikaten öyle yaa.verdikçe de sanki hepimiz vermişiz kiloları gibi mutlu olup paylaşıyoruz.
yada dün mesela ne garip bir gündü.belki de hayatımızda daha önce başkalarıyla paylaşmadığımız en özellerimizi,sırlarımızı paylaştık birbirimizle.biz birlikte iyice güçlü olduk bence.hepinizi var ya çoook seviyorum,sakın kimse ayrılmasın aramızdan,kimse pes etmesin.
hep birlikte birbirimize destek olarak güzel günlere kavuşacağız inşallah.
burdan da yeni başlayacak arkadaşlara sesleniyorum,bizi takip ediyorsanız inanın yazılan herşey gerçek,biz çıldırmış falan değiliz yani :))) başlasam mı napsam acaba etkili olur mu diye düşünmeyin,sonuçta en fazla 1 hafta atak yapıp denersiniz,inanın sonuca kendiniz de şaşıracaksınız,ben kendi geldiğim halime hala inanamıyorum :))) her gören inanılmaz tepkiler veriyor,cidden artık kendimi deniz akkaya gibi falan hissetmeye başlıcam :))))
manyak psikopat ve sonradan içi boş olduğunu farkettiğim ve nisanda ayrılığım sevgilimden sonra şu an bütün sevgimi,bütün ilgimi ve yeni görüntümle birlikte oluşan bütün pozitif enerjimi vermek isteyeceğim yeni aşklara doğru yelken açacağım yavaştan.
amaa şu kalan 5 kilocuğu da vereyim de öyle :) hem yazı bekar geçireyim,özgür özgür kız kıza tatillere gideyim.nerdesin,ne zaman dönüyosun falan diye hesap soran birileri olmadan güzel bir yaz geçireyim.mesela yarın bodruma gidiyoruz kızkızaa :)))))
kuzuuuum hedef kilom 70 değil 75 zaten ama vermeye devam edersem 70'i de görebilirim wallahi :)
bu arada ticker'ımı güncelledim.arkadaşlar gerçekten böyle bir tablo görebileceğime ne yalan söyleyeyim ben kendim bile inanmıyordum.
ilk dukanın sitesinden testi yaptığımda toplam 17 kilo vereceksin dedi ben de nerdeyse h..tir diyecektim :)
17 kilo vermek ne demek,hayatımda hiç bir yöntemle bu kadar kilo vermedim ve bu yöntemin de verdirebileceğine inanmamıştım.sonra forumdan takip ettim sizi,Allalaaallahaahh baktım herkes verdiği kilolardan bahsediyor,herkes mutlu yok ya bunların hepsi de delirmiş olamaz ya,vardır bir hikmeti dedim.sonra da amaaan bi başlayayım bakalım da duruma göre devam ederim yada etmem dedim.
sonra atakta verdiğim 3 kiloyu görünce noluyo len dedim kendi kendime,anaa işe yaramıştı.işte sonra verdiğim kiloları gördükçe diyete daha çok sarıldım.aranıza katıldım,burda tecrübeleri paylaştıkça insan yanlış yaptığı,doğru bildiği herşeyi pekiştiriyor düzeltiyor,herşeyin ötesinde aramızda bir bağ oluştu.herkes birbirine sorumlu hissediyor.hani bir arkadaş var ya ben kaçamak yapınca hepiniz kilo alcaksınız gibi geliyor diyor hakikaten öyle yaa.verdikçe de sanki hepimiz vermişiz kiloları gibi mutlu olup paylaşıyoruz.
yada dün mesela ne garip bir gündü.belki de hayatımızda daha önce başkalarıyla paylaşmadığımız en özellerimizi,sırlarımızı paylaştık birbirimizle.biz birlikte iyice güçlü olduk bence.hepinizi var ya çoook seviyorum,sakın kimse ayrılmasın aramızdan,kimse pes etmesin.
burdan da yeni başlayacak arkadaşlara sesleniyorum,bizi takip ediyorsanız inanın yazılan herşey gerçek,biz çıldırmış falan değiliz yani :))) başlasam mı napsam acaba etkili olur mu diye düşünmeyin,sonuçta en fazla 1 hafta atak yapıp denersiniz,inanın sonuca kendiniz de şaşıracaksınız,ben kendi geldiğim halime hala inanamıyorum :))) her gören inanılmaz tepkiler veriyor,cidden artık kendimi deniz akkaya gibi falan hissetmeye başlıcam :))))
msj tekrarı özür
bak sen git gel sonrada benim istanbuldaki nişanıma gel
birsürü bekar yakuşuklu ve angaralı çocuk olcak
elti olmuş oluruzzz ohhhh
Çok doğru söylemişsin canımBirlikte olmak çok güzel gerçekten.. Süper gidiyorsun sen de Ben 5 kilo bile veremem sanıyordum. Gerçi zaten zor verdim ama hihihi Devamı da gelecek inşallah hepimiz için
Dün gerçekten döküldükçe döküldük.. Çok yakın arkadaşlarım dışında kimsenin bilmediği şeylerdi.. Şimdi cümlealem biliyoNe biliim... Bi rahat oluyo insan burda sizin yanınızda.. Sonuçta hepimizin de kendine göre sorunları var.. Kimse kimseyi yargılamıyor falan... Dukancanlarıımmmm beniimmmm!! :))
Bu arada Bodrum'a gidecek olman ne güzeeellll :122::131: Kıskandım seniiiii :)) Hem de kızkızaaa oohhh!! İyi eğlenceleeerrrr!!!
GERÇEKTEN NE KADAR İLGİNÇ DEĞİL Mİ?
O "ben kaçamak yapınca herkes kilo alacakmış gibi geliyor" diyen arkadaş benim. Selin ya da Miray pes ediyorum tarzı bişeyler deyince yıkılıyorum, sanki onlar pes edince bir bağ kopacakmış gibi geliyor.Burası bana inanılmaz güç veriyor.Ben daha önce de diyet yapmaya çalıştım gerçi hiç böyle bir kilo fazlam olmadı ama artık ümidi kesmiştim 60 ile başlayan bir kilo görmekten..Ben halamlara benzedim hayatım boyunca şişman olacağım diyordum.(Ben yaklaşık 4 yıldır 70 kilo ve üzerindeyim sürekli kilom artıyor ve yaptığım hiçbir diyet uzun sürmüyordu.En son 1,5 yıl önce diyet yapabilmiştim.)Ben buranın bir sihri olduğuna inanıyorum.Beni görüp de diyeti yapmak isteyen herkese kitabı al başla ama yalnız olmaz mutlaka Kadınlar Klübündeki foruma da üye olmanız lazım diyorum...
ya bak benim de ankarada evlenecek arkadaşlarım var temmuzda,onlar da birilerini yapmaya çalışıyorlardı.ankara bana zor olurmuş gibi geliyor ama gerçi çocuklar ankaralı ama kendileri orda mı yaşıyor.aman neyse var ya adam olsun da çorumda da yaşarım karsta da gerekirse.ama yeterki delikanlı olsun,mert olsun canımı istesin ,yerim ben onu :))))
çok sağol şimdiden,hadi sizde gelin kızkızA sezon açılışı yapalım :)
canım gerçekten senin o sözünü okuduğumda hakikaten dedim yaa aynen böyle hissediyorum bende diye düşündüm.öyle bir bağ oluşmuş ki artık gerçekten birbirmize sorumlu hissediyoruz.ve çok haklısın belki de buraya üye olmasam bu kadar dayanışmayı görmesem daha az başarılı olabilirdim.herkese desteği,katkısı ve sevgi dolu kucak açışlarından dolayı sonsuz teşekkürler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?