Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar dun aksam o sıte bu sıte derken abuk subuk bırsuru sey ındırdım pc ye.callan a ulaşacagım dıye.sonunda oldu ama nasıl oldu hiiiç bilmiyorum.herneyse bu sabah dedımkı 1 saat vaktım yok ama bakayım bı dıye.herneyse bu pelvıs kepçesi mi ne oyle bır harekete kadar geldım 40 dk falandı.vaktım kalmadıgı ıcın apar topar hazırlanıp çıktım yola.ama ayaklarım ordan burdan geliyordu.metroya kadar sarhoş gıbı geldım.coook komıktım ya.ama artık her aksam olmasada fırsat buldukca aksamları yapacagım.

ama eşim akşamları çooook gülecek.ben elimde pc bir yere koyup yapıyorum sonra diğer harekete geçince koşup yerden alıp masaya koyuyorum ,karsısına geçip ayagımı masaya kaldırıp koyuyorum falan.acayıp komık gorunuyorum ya ama yaptıkca hareketlerı az cok hatırlamaya baslacagım ıcın sabıt bır yere koyup goremedıgım zamanlarda konusmalardan bıle cıkarırım gıbı gelıyor.bakmama gerek kalmaz,inşalllaaah .yoksa akşamları komedi dans üçlüsüne taş çıkarırım

hah bende kılo bıldırımını gorup ölçümlerini yazmadıgını gorunce noldu acep demiştim.süpersin canım ya maşallah

hidrolik fitnes ne ya yarim_ ilk defa duydum hergun bırsey cıkıyoooo

evet evet ben demiştim.mesela ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum çunku aynı yerimde sayıyorum.ama gecen haftaya gore pantolonlarım falan daha az kasıyor.yani inceliyorummmm:)

bende ilk defa duydum şu fırsat sitelerinden birinde görüp hemen aldım... spor olsun nerde olursa olsun... değişik olsun her türlü giderim... evime yaklaşık 45 dk-1 saat uzaklıkta hemde
şimdi step tahtaları var... ve egzersiz aletleri var... varsayalım ki 10 kişi hidrolik fitness seansına geliyo... 5erli 2 gruba ayrılıyoruz... 5 kişi step tahtalarının üstünde... 5 kişi egzersiz aletlerinin üstünde... fonda müzik... ve müzik arasında bi gong sesi... 2 dk da bir çalıyor... her turda farklı bir hareket step tahtası üstünde... herkes 3 tur egzersiz aletleryle de çalıştıktan sonra bitiyor seans... ama çok eğlenceli oluyor... bide zaman kaybetmemek adına o 2 adımı (step tahtasından alete gidene kadar) bile koşarak gidiyosun... ve tabiri yerindeyse kıçından su akıyo resmen... ben çok sevdim 8 de başlayıp buçukta bitiyor... ama ben 7 buçuk gibi orda oluyorum.... 8e kadar ip atlıyorum twest yapıyorum yada dün pilates yaptım mesela...

grup halinde yapılan sporlar cok daha eglencelı ve zaman hızla akıp gecıyor yaa.guzelmiş

hani çocuklara yemek ydirmek için şekilli şekilli omletler yaparlar ya da matematiği bulmacalarla falan öğretmeye çalışırlar ya, onun gibi. adamlar bize spor yaptırmak için ne yapacaklarını şaşırmış

ben haticeyle ilgilenmiyorum zaten neticedir önemli olan... yaptırabiliyolarmı? evet bittiii

hehehe ankarada zaten alışveriş merkezinden başka bişey yok :) ama olsun yaa valla sen ayarla bana şöyle helal süt emmiş bir yakışıklı ben de geleyim gölbaşında mangal yaparız beraber :))))
kızlarrrr bu arada ben müşteri ziyaretine gidiyorum şimdi,heralde 4 gibi falan dönmüş olurum,hem sonuçlar da açıklanmış olur.
çook öpüyorum sizi,öğleden sonra görüşürüz yine.
bu arada selincim 79'luyum,boy 1.76 kilo şimdilik 81 ama tez vakitte daha da düşecek.valla fiziksel görüntü fena sayılmaz hadi çok mütevazi olmayayım iyi de diyebiliriz :))))))
işim gücüm iyi sayılır,ikizler burcuyum.gözler ela,kaşlar keman,dudaklar kiraz falan :))))
hadi öpüyorum hepinizi,inşallah sonuçlar herkes için mutluluk verici çıkar.kolay geleee :)))

ya kızlar birşey soracağım limonu meyveden sayıyoruz ya hani.ben koca bir bardağa bir dilim limon koyup 5-6 bardak suya kadar aynı limonla içiyordum.bunun bir sakıncası olur mu sizce?? olursa sadece su içeceğim çünkü.

sos olarak kullanabilirsiniz diyor. seninki sos kadar bile değil. içebilirsin tabi... ama direk limon suyu ya da limonla yapılmış içecek yasak

Kızlar birdeben bu yulaf kepegini açık almıştım önceden. Şimdi doğalsan buldum ikisinin arasında oldukça fark var. Doğalsan baya bi ince diğerinin içinde böyle uzun uzun şeyler vardı. Doğru yulaf kepegi doğalsan ın ki galiba bilemedim ben.

bu topikte herşey mümkünnn çöpçatanlık bileee
79luysan ben sana helal sütü emmiş kuzenimi verdim gittii
evlendir artık beni deyip duruyordu
oldu bu iş oldu hemde İstanbulda oldu

Hepinize merhaba

Ben meme küçültme ameliyatı oldum, şu an hastanedeyim. Bu diyetle müthiş kilo verdim ve memeleri de yaptırdım üstüne. Darısı hepinizin başına

YARİM; canım nasılsın? sen soruyordun ameliyatı belki ben de düşünürüm diyordun. Diyet nasıl gidiyor?

Ah keşke gelebilsseeeemmm!! Çok eğlen, çookk

Hareketler acayip komik gerçekten yaaa! Ben kocamın yanında yapamıyorum, gülesim geliyo hahahah Bakma bana diyorum O pelvis melvis olayları..
Bir de gerçekten dediğin gibiyse incelme olayı, kilo aldığıma bile sevinebilirim Bugün arkadaşlar çok incelmişsin dediler zaten

Benim bir arkadaşım onu yaptı. Yaklaşık 1 senedir devam devam ediyormuş ve 42 bedenden 36 bedene düşmüş :S :)) Ayrıca öyle bizimki gibi sıkı bir diyetle de değil.. Sadece yediklerine dikkat ederek. 15 kilo falan vermiş Çok işe yarayacağına eminim o yüzden

Boyun çok iyiymiş yaaa!! Maşallaahhhh!! O boyla 81 kilo hiç de o kadar çok durmuyordur zaten 70 olsan süper olur...

Bende Ru-sheim marka var. Doğalsan'dan daha ince olduğunu söylüyorlar. Sen, Doğalsan benim aldığımdan baya ince diyorsun :) Dün meraktan Doğalsan almıştım, ama açmadım. Şimdi daha çok merak ettim. Akşam eve gidince hemen bakiyim :)

Bu gün patronumun bana bir paket yulaf kepeği vermesiyle ,diyete başlamaya karar verdim.65 kg.1.69 boyundayım .Siteden yaptığım teste göre 2 gün atak yapmalıyım.Ancak et ile pek aram yok.Ama süt ve yoğurt gurubunu çok severim.Bunlarla atak evresini tamamlayabilir miyim?

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Benim teste göre ideal kilom 65, boyum da 1,69 yani seninle aynı. Senin ideal kilon kaç çıktı? Yaş ve doğum olayı ile mi alakalı acaba. Benim 2 doğumum var ve 39 yaşındayım.

,

Son düzenleme:

et sevmeyen birinin bu diyeti yapması pek mümkün değil. sağlıklı da değil. süt zaten sınırlı izinli. et sevmiyorsanız hiç bulaşmayın derim.

selin böyle bir şey olsa ne güzel olur ya:))evlendirelim yakınlarımızı burada:)))

aynen bencede çok güzel en azından karakterler belli bizim topiğimizde
öyle daha sorunlu , kıl tipler görmedik... gördüklerimizde gitti
valla bence oluru var :) 79lu 33 yaşında yani benim kuzende 36-37 bişi:) ailede tek kefil olacağım adam ama evlenemedi kısmet olmadı:)
iyi bir işide var:) dengi dengine ohh:)))

bu topikte herşey mümkünnn çöpçatanlık bileee
79luysan ben sana helal sütü emmiş kuzenimi verdim gittii
evlendir artık beni deyip duruyordu
oldu bu iş oldu hemde İstanbulda oldu

selin böyle bir şey olsa ne güzel olur ya:))evlendirelim yakınlarımızı burada:)))

Hahahhaa KK'da evlen benimle Ya da Dukancanlarla evlen benimle :)) hihihi

Geçmiş olsuunnn!! Hayırlı olsuuunnn

Hoşgeldin! Ama et ile aran yoksa bu diyet sana baya zor gelir. Süt ve yoğurt grubunu et kadar yemiyoruz ki. Sırf onlarla idare edemezsin. Yoğurt ve sütün bile bir sınırı var. En sınırsız gıdamız, et ürünleri..Pek aran yoktur belki ama yiyebilirim dersen, başla. Hiç yiyemem diyorsan başlama bence. Zaten kilon çok da fazla değil boyuna göre. Kaç kilo vermek istiyorsun? Eğer fazla uzun süreli yapmıcaksan, dayanabilirsin belki. Ayrıca 2 gün her halükarda dayanırsın zaten. Sonrası önemli.

hey fıstık nbrr... özledim bee.... çook geçmiş olsun.... nasıl geçti ameliyatın... ne kadar sürdü... ne kadar zamanda toparlanıcaksın kısmetse... ve ortalama maliyet ne civarda...
valla benim diyet sebzeli bi şekilde devam ediyo

Son düzenleme:
bak sen git gel sonrada benim istanbuldaki nişanıma gel
birsürü bekar yakuşuklu ve angaralı çocuk olcak
elti olmuş oluruzzz ohhhh

Yaaa bende istiyorum. Hayatta en çok istediğim şey Ankaraya gelin gitmek. Can arkadaşım oraya evlendi. 12 yıl oldu. Hala alışamadık. Hergün 10 kere yazışıp 1 kere telleşiyoruz ayda bir ya ben gidiyorum ya o geliyor. Yinede kesmiyor. Hem ben Ankarada olsam O da çok mutlu olur eşi de. AMa eşi bu bu konuda kabiliyetsiz bekar arkadaşı yok :)

Bende dün gece aynı senin dediğin gibi zorla indirdikten sonra indirdim ve yaptım. Pc ordan orayaa. çok komikti ama beni kimse görmedi allahtan. Bana çok keyifli geldi. Tam yapmak tabi mümkün değil. Şu yerde kalçanı öne çıkardığın harekette ayağıı yukarda tutamadım bir türlü. Belki zamanla. birde güzel terledim duştan sonra da daha elime kitabımı almıştım 2 satır okuyamadan sızmışım :)

Ben ilk günden beri açık olanı kullanıyorum. Hemde kilosu 8 TL den. dediğin o uzun uzun şeyler benimkinde de bol bol var. bence olması daha iyi. Mide daha çok çalışıyor onu öğütmek için. Toz olursa sıkıntılı olur gibime geliyor.

Çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin. Nasıl oldu ki. Eminim süper olmuştur. Maliyeti ne kadar doktorun hastanen neresi bilgi verirsen sevinirim.

,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…