Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Slm hoşgeldin.. Geçmiş olsun.Biraz ağrılı bir ameliyat biliyorum ama sonuç da harika oluyor:))Bu arada süper kilo vermişsin tbr ederim..
Güçlendirmede misin? Sen de güçlendirmee kilo verdin mi?

hımm bu durumda bana hemen kaçlı olduğunu ve ne iş yaptığını iletiyorsun bende kataloğuma bakıyorum

Ellerine sağlık tatlımmmm
kilo veren herkesleri tebrik ediyoruummmm

selam kızlar bende aralarda oğlandan fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum hepimiz için başarılı bir hafta olmuş darısı önümüzdeki haftaya Yarim, Niless lütfen ümütsizliğe kapılmak yok siz bu topiğin demirbaşları gibisiniz herkese yol gösteriyorsunuz sadece bir kırılma noktası var aylardır süre gelen bir diyet sonrası bıkkınlık var işte siz şu an o noktadasınız bence sakın yılmayın az kaldı biraz daha sabır

metamorfozu soran arkadaşlar , metamorfoz başkalaşma değişim vb anlamlara geliyor onu yazan arkadaşımız dukan diyetini kendine göre değiştirmiş, değişime uğratmış onu uygulamaya karar vermiş kendine bir liste yapmış adına da dukan metamorfoz demiş olay bundan ibaret yani kilo vermeye yarayan yeni bir yöntem değil yani arkadaşımızın uygulayacağı bir şey

bu arada güçlendirmede olan arkadaşlar kimlerdi bir tek ömürü biliyorum , aslında güçlendirmeye geçenler için de ayrı bir listemi yapsak ben çok merak ediyorum güçlendirmede durum nasıl ilerliyor

Ben sonradan fark ettim de rezil olmayayım diye sesimi çıkarmadım.Hızlı hızlı okumuştum yazıları:)) İlk okuduğumda dukanın önerdiği bişey sanmıştım.Mesela beyaz günü de ben kitapta anlamamışım sonradan internetten öğrendim.Metamorfozu da öyle bişey sandım anlayacağın..

Valla arkadaşım ben, 4 yıldır 60 la başlayan bi kilo görmedim.Şuna 70,2Kgdayım ve 60la başlayan bi kilo görmek için sabırsızlanıyorum bi de duraklamaya girip öyle 1 ay falan kilo verememekten ödüm patlıyor.Çünkü ben iradeli biri değilim ve öyle bir durumda diyeti bozabilirim.Kendime diyorum ki 44 günde 10,3kg verdin daha ne istiyorsun, duraklasan da ne olacak sanki normalde öyle hızlı verebilir miydin diye ama bi tarafım illa 67 göreceğim, yok ben duraklamadan güçlendirmeye geçmeliyim deyip duruyor..Şu metamorfozu görünce Allah dedim acaba bunu da kaçırdım da şimdi duraklar mıyım panik oldum anlayacağın..

ya iste öle oluyo insan ya cok iyi anliyorum seni canim. ama lütfen dikkat edelim yaa nolur. benimde canim neler neler istiyor arada asiriyorum ama yeter artik diyeti baltalamis oluyoruz.

kiz niles bizede haber verin aa merak ederim ben. bakalim olcakmis kuzeninlen.

valla keske benim kuzenler kücük gelir ama olsun cevreye bakinayim senin kuzen olmazsa benim bulduklarim yedekte durur

ay tebrikler canim anneicini de kutlarim ya keske annemin yaninda olsam ona da yaptirsam karni cok onunda.

croiselle sevsin seni.

valla bu aralar fitnessblender var birde ona taktim callan evolution yaparken araya leg slimming ve 10 min abs videolarini
( ing yazdim ki videolara kolay ulasabilesiniz diye. hepsi youtube da var. ) katiyorum bacak inceltme ve karin icin.
cok etkili hareketler hatta russian twist var süper anlasiliyo neden ruslarin karinlari dümdüz oluyor sonra callan in en sondaki isinma hareketleri ile bitiriyorum.

valla benimkiler ufalsın hiç sevmiyorum böyle damızlık gibi dolaşmayı...

bana ver acik o zaman

canim diyetcenter sitesinden bulmustum ben ama su anda link virüslü mu degil mi bbilemiyorum deneyip görcen sanirsam

ay evet burda kermes günleri varmis bende ögrendim hic gitmedim ama duydum valla fenaymiss yiycekler

ya ben o cay kasigi yagi bile koymuyom ne tat vercek ki o bi de bosu bosuna koymama gerek yok diye düsünüyom hep

cok iyi yapiyorsun canim valla devam et sakin birakma.

ben hatta ( anlatmistim daha önce) esimin ne dalgalarina sebep oldum. milletin icinde hareketlerimi taklit edip yatirdi milleti yerlere gülmekten ama yilmadim valla

ve ilk video da hakkaten bende öleydim yere otur bilgisayari yere koy , ayagaa kalk bilgisayarida kaldir. ama neyseki bir süre sonra ezberliyorsun ve onlarla beraber yapmana gerek kalmiyor kendi kendine yapabilirsin alisiyorsun.

hem evolution videosunda önce ayaktaki hareketleri yapmsilar sonra oturuken ki hareketleri yapmislar süper oluyor.

ehh bu kadar bahsettim barim kalkayim yapayim

menüm;

sabah

peynirli omlet

öglen

tavuk pate ( haslanmis tavugu robotta cekip sarmisakli yogurtla karistirp yapiyorum

aksam

köfte yaptim bekliyo simdi aksama tavada kizartcam esime de salata yaparim oldu bitti aaa

herkese kocamannnnnnn

Teşekkürleerrr!!! Eksi görenlerin inişi devam etsin, + görenler (yani benim gibi ) ve yerinde sayanlar da inişe geçsin işallaaahhhhhh!!!!

Hahahhaha Ay ikinizinki de çok şeker hahahahah Yalova'dan katılıyorum, kısmına çok güldüm Lisanslar üstü bir evlenme programı olmuş bu Gayet seviyeli Güzel yemek yaptığımızı da eklemeden duramamışız hihihi süper

Geçmiş olsun arkadaşım, tam bomba oldun desene :))

bizi de evlendirirmisin çöpçatanım... ama benim damat adayım var... öle senin bulmana gerenk yok... yormayalım bebişimi...

süpersin bıraz açsana konuyu kaç kg verdın hangı hastanede amelıyat oldun kaç paraya mal oldu en buyuk hayalım

Hahahah

Sev beniiii hihih

Hepsinin linkine bakmıştım ben canım. Saol Hatta Youtube'dan video indirme programı buldum. Şimdi hepsini bilgisayarıma indiriyorum. Bi şu russian twist'e de bakiyim Önce bu söylediklerinizden başladım. Isınma ve sonrasında beginner videolarını yapıyorum. Bugünden sonra araya blender da koyucam :)) Sonra bi 2 hafta sonra falan youtube kanalından başlıcam yapmaya inşallah Çok yorucu bişeeyyy. Callanın bazı hareketleri sonra bunlar falan ortaya karışık bişeyler çıkarıyorum İşe yararsa ne ala Karnım daha çabuk gidiyor. Bacaklara yükleniyorum ben de genelde. Üst bacak ve basen var bende.. Vücuduma göre biraz ön plandalar ne yazık ki :S :) Ama hepimizde olduğu gibi, 58 kiloyum desem, inanır herkes. Bu diyetle incelerek zayıfladım resmen. Normalde de kilomu göstermezdim. Şimdi hiç göstermiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…