Hepinize merhaba
Ben meme küçültme ameliyatı oldum, şu an hastanedeyim. Bu diyetle müthiş kilo verdim ve memeleri de yaptırdım üstüne. Darısı hepinizin başına
YARİM; canım nasılsın?sen soruyordun ameliyatı belki ben de düşünürüm diyordun. Diyet nasıl gidiyor?
Yaaa bende istiyorum. Hayatta en çok istediğim şey Ankaraya gelin gitmek. Can arkadaşım oraya evlendi. 12 yıl oldu. Hala alışamadık. Hergün 10 kere yazışıp 1 kere telleşiyoruz ayda bir ya ben gidiyorum ya o geliyor. Yinede kesmiyor. Hem ben Ankarada olsam O da çok mutlu olur eşi de. AMa eşi bu bu konuda kabiliyetsiz bekar arkadaşı yok :)
hımm bu durumda bana hemen kaçlı olduğunu ve ne iş yaptığını iletiyorsun bende kataloğuma bakıyorum
Ay çok şekerr
Ben ekim 78 liyim. Yüksek lisans mezunuyum. Bu sene doktora planlıyorum. Satınalma uzmanıyım. 3 erkeğin tek kardeşi babamın bitane kızıyım. Ann etarafım Antepli çok güzel yemek yaparım YALOVA dan katılıyorumm :)
hımm bu durumda bana hemen kaçlı olduğunu ve ne iş yaptığını iletiyorsun bende kataloğuma bakıyorum
Ay çok şekerr
Ben ekim 78 liyim. Yüksek lisans mezunuyum. Bu sene doktora planlıyorum. Satınalma uzmanıyım. 3 erkeğin tek kardeşi babamın bitane kızıyım. Ann etarafım Antepli çok güzel yemek yaparım YALOVA dan katılıyorumm :)
tamam tatlım akşama erkek arkımın facenden en uygununu bulcam söz
katalog orası vallaaa
selam kızlar bende aralarda oğlandan fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum hepimiz için başarılı bir hafta olmuş darısı önümüzdeki haftaya Yarim, Niless lütfen ümütsizliğe kapılmak yok siz bu topiğin demirbaşları gibisiniz herkese yol gösteriyorsunuz sadece bir kırılma noktası var aylardır süre gelen bir diyet sonrası bıkkınlık var işte siz şu an o noktadasınız bence sakın yılmayın az kaldı biraz daha sabır
metamorfozu soran arkadaşlar , metamorfoz başkalaşma değişim vb anlamlara geliyor onu yazan arkadaşımız dukan diyetini kendine göre değiştirmiş, değişime uğratmış onu uygulamaya karar vermiş kendine bir liste yapmış adına da dukan metamorfoz demiş olay bundan ibaret yani kilo vermeye yarayan yeni bir yöntem değil yani arkadaşımızın uygulayacağı bir şey
bu arada güçlendirmede olan arkadaşlar kimlerdi bir tek ömürü biliyorum , aslında güçlendirmeye geçenler için de ayrı bir listemi yapsak ben çok merak ediyorum güçlendirmede durum nasıl ilerliyor
Herkeslere Günaydın
- ile uyananları tebrik ediyorummm
ben hala tam anlamıyla başlayamadım diyete yiyorum arkadaş ve sadece sabah tartıya çıkınca pişman oluyorum.
dün 30 dk eliptik + 15 dk twist yaptım.
bitki çayıda içiyorum birde diyeti tam uygulasam vericem biliyorum ama inanın şu 1 haftadır okadar çok çikolata yedimkiii artık çikolatadan tiksindim:26: tabi kendimden de ben bu kadar iradesiz olamam yaa
bugün milat diyorum ve cidden yapıyorum yeter artık. dengemi bozdum resmen:26:
callan yapıyosun demek haaa bırrro hocam bırrooo
bende hidrolik fitnessa başladım dün itibariyle hergün gidicem... iç çamaşırım da zerre kuru yer kalmıyor... hatta akşamları eve geldiğimde de callan yapmaya başlayabiilrim bende annemle... şaka maka annem de iyi kilo verdi hee...
Hehheheİnşallah canıımmm! :127: Sonra daaaa :123: hihihi
Canım bir de Bodyrock.tv diye bir şey var, bilmem duymuş muydun :44: Ben Callan'ı haftada 3-4 gün falan yapıyorum. Ama onu hergün yapmaya çalışıyorum. O da aerobik gibi bir şey.. kk'da topic var onunla ilgili de.. croiselle'den duymuştumBaya bir inceltiyor o da
valla benimkiler ufalsın hiç sevmiyorum böyle damızlık gibi dolaşmayı...
günaydın kızlar
- gören göremeyen herkese başarılarla başlayım güne
bide soru soriiim sizlere
callanı nette nerden arayıpta buluyosunuz.dün biraz baktım istediğim gibi bişey bulamadım. indirebileceğim bi site ismi var mı sizlerde?? mümkünse virüssüz olsun bilgisayarım iyice cörtledi. yeni virüsleri kaldıramaz
bu arada 64 gördüm bu sabah
Günaydin Dukancanlar..Gecen hafta ___ görememistim ama bu sabah cok mutlu oldum..
Bugün kapimizin önünde kermes kuruluyor dün aksam 6 tepsi kurabiye yaptim tadina dahi bakmadim ama evim halen kurabiye kokuyor..Bugün __ gördüm diye simarmam insallah tahmin edersinizki kermesteki yiyecekleri görüpde dayanmak zor olacak..insallah en zararsiz bir sekilde atlatirim su 3.günü.:26:
hemen iki tane biber 1 tane havuç yarım kabak yarım patlıcanı bi çay kaşığı zeytinyağı ve azıcık tuzla harmanlayıp atıyosun borcama... sarıyosun üstünü folyoyla... atıyosun da fırına en fazla 45 dk sonra senin de muhteşem kızartman oluyo... yanına bide yoğurt... füüfffffff
gunaydın kızlar dun aksam o sıte bu sıte derken abuk subuk bırsuru sey ındırdım pc ye.callan a ulaşacagım dıye.sonunda oldu ama nasıl oldu hiiiç bilmiyorum.herneyse bu sabah dedımkı 1 saat vaktım yok ama bakayım bı dıye.herneyse bu pelvıs kepçesi mi ne oyle bır harekete kadar geldım 40 dk falandı.vaktım kalmadıgı ıcın apar topar hazırlanıp çıktım yola.ama ayaklarım ordan burdan geliyordu.metroya kadar sarhoş gıbı geldım.coook komıktım ya.ama artık her aksam olmasada fırsat buldukca aksamları yapacagım.
ama eşim akşamları çooook gülecek.ben elimde pc bir yere koyup yapıyorum sonra diğer harekete geçince koşup yerden alıp masaya koyuyorum ,karsısına geçip ayagımı masaya kaldırıp koyuyorum falan.acayıp komık gorunuyorum yaama yaptıkca hareketlerı az cok hatırlamaya baslacagım ıcın sabıt bır yere koyup goremedıgım zamanlarda konusmalardan bıle cıkarırım gıbı gelıyor.bakmama gerek kalmaz,inşalllaaah .yoksa akşamları komedi dans üçlüsüne taş çıkarırım
evet evet ben demiştim.mesela ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum çunku aynı yerimde sayıyorum.ama gecen haftaya gore pantolonlarım falan daha az kasıyor.yani inceliyorummmm:)
herkese kocamannnnnnn
Ay çok şekerr
Hepinize merhaba
Ben meme küçültme ameliyatı oldum, şu an hastanedeyim. Bu diyetle müthiş kilo verdim ve memeleri de yaptırdım üstüne. Darısı hepinizin başına
YARİM; canım nasılsın?sen soruyordun ameliyatı belki ben de düşünürüm diyordun. Diyet nasıl gidiyor?
bizi de evlendirirmisin çöpçatanım... ama benim damat adayım var... öle senin bulmana gerenk yok... yormayalım bebişimi...
Hepinize merhaba
croiselle sevsin seni.
valla bu aralar fitnessblender var birde ona taktim callan evolution yaparken araya leg slimming ve 10 min abs videolarini
( ing yazdim ki videolara kolay ulasabilesiniz diye. hepsi youtube da var. ) katiyorum bacak inceltme ve karin icin.
cok etkili hareketler hatta russian twist var süper anlasiliyo neden ruslarin karinlari dümdüz oluyorsonra callan in en sondaki isinma hareketleri ile bitiriyorum.
bana ver acik o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?