Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya bakma bende hareketleri tam yapamadım.yamulup kaldımzamanla artık yaparız.belkiiiiii

peki bu açık olan yulaf kepeğini nereden ediniyorsunuz?her gördüğüm aktara girip yulaf kepeği diyorum.benı anlayan 1 aktar bulamadım daha.ya yulaf unu anlıyorlar yada ezmesi.

bizi de evlendirirmisin çöpçatanım... ama benim damat adayım var... öle senin bulmana gerenk yok... yormayalım bebişimi...

ahahaha insan ailede tek kız olunca ve çevresinde hep erkekler olunca başımdan gitsinler diye everiyorum en azından gelinler bizden olsun
ayh kuzum seni evlendircez zaten önce kına yapcaz sonra da istanbulda kurtlarımızı dökücez bir güzeeeel:)))
çok oynayalımki çatlasın mileeet

Croiselleeee!! Ben Russian Twist yapıyormuşum da farkında değilmişim Adını bilmiyomuşum onun hihihihihi Blender'ın parçasıymış zaten :)

Kızlar herkesi tebrik ederim ..

Ben bugünlerde biraz fazla gerginim 3-4 gün pek yazamayabilirim ama genelde takipteyim ..

Ne oldu? Kötü bişey yoktur inşallah..?

bu arada güçlendirmede olan arkadaşlar kimlerdi bir tek ömürü biliyorum , aslında güçlendirmeye geçenler için de ayrı bir listemi yapsak ben çok merak ediyorum güçlendirmede durum nasıl ilerliyor

ee az kalmış hadi bakalım son kalan kurtlarını da dökte sen geç güçlendirmeye. bize sen anlat güçlendirme anılarını.

geçmiş gün, güçlendirme günlerimdeydim o zamanlar, bir ödül yemeğindeyken.........diyerekten giden anılar.inşaallah kısa zamanda

Walla migrosta bulamadım. Adam kalmamış dedi. Yürürken gördüğüm ilk aktarda buldum. YALOVA dayım ben. Burda her köşe aktar. Organik bişehir burasıı.

Evlilik konusu canım babamla konuşacağım bugünlerde netleşecek de aşırı gerginim ..

ayy hadi hayırlısı.inşallah bir an önce açılabilirsin de bu ağır yük kalkar omuzlarından.babalara anlatmak gerçekten geriyor insanı.ben kendimi hatırladıkça oyyyyyyy.annem kızım istersen ben bahsedeyim demiştide itiraz etmiştim.hayır olmaz benım agzımdan duysun ogrensın demiştim.deli cesareti gibi birşey ya.allah yardımcın olsun.tez zamanda feraha erdirsin seni canım.

Umarım canım benim umarım ..
Gerçekten çok geriyor insanı inşallah güzel geçer de güzel haberler veririm sizlere ..

aaaa... ikisi birarada olucak... kına-nikah olucak... tek günde olucak... 9 eylül de olucak...
kısmetse olucak yani

Evlilik konusu canım babamla konuşacağım bugünlerde netleşecek de aşırı gerginim ..

yakın zamanda bende yaşadım :) hatta xxxmutluxxx burda paylaşmıştı benim hikayemi:))
babama söylemeye cesaret edebilmek için üstüste 2 saçma maç ve 1 kovboy filmi izledim en sonunda uykum geldi söyledim ve yattım
o akşamı hiç unutmaaam

btün konuşmayı kafamda yapmıştım ama orda başka şeyler söyledim
umarım düşündüğün ve hayal ettiğin gibi geçer canım

aaaa... ikisi birarada olucak... kına-nikah olucak... tek günde olucak... 9 eylül de olucak...
kısmetse olucak yani

hıımm 9 eylül ajandamı bir bakayımmm
pazar günümüüü cumartesi olaydı pazar dinlenirdik
neyse başa gelen çekilir

Nasıl tepki verdi sen nasıl açtın konuyu canım ?
AYy bizimkisi biraz daha zor olacak gibi.
2 durum var.
Birincisi aynı şehirde değiliz gidip 1 günde konuşmam lazım.
Annem bahsetmiş zaten biraz ama pek olumlu bakmıyor onun haricinde herkes tamam dedi.
İkincisi benim okulum bitmedi
Ama sevdiceğimin tayini yine çok uzağa çıkınca okula orada devam etme düşüncem var.
Bu yüzden canım çıkacak gibi ..

sana birşey söylicem dedim :) annemden sonra ama diğerlerinden önce senin duymanı istiyorum dedim.
bana yol gösterip destek olmanızı istediğim bir konu dedim :)
sonra anlattım şu yaşında, şu işi yapıyor , angarada yaşıyor , angaralı vs vs.
yaşlarımız küçük belkide daha ikimizinde hayatı tam oturmadı ama biz hayatımızı kendimiz kurmak istiyoruz dedim.
herşeyi birlikte yapmak... belkide beraber büyümek istiyoruz dedim (aslında ikimizde 24 yaşındayız ama bizim ailede kız için ufak bir yaştır)

askerliğini yapmadı... bir süre daha düşünmüyor benim kabulum dedim bu konudada sizden saygı bekliyorum dedim :)
annemin demesiyle çok iyi konuşmuşum nefes almadan söyledim vallaa :)

babam tam 36 sa hiç konuşmadı ve yorum yapmadı:26: sonra anneme demiş ben kızıma güveniyorum ne istiyorsa , ne hayal ediyorsa herşeyi yapıcam demiş öyle başladık işte yola

Ayy ne güzel olmuş canım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ben de gelip size böyle bir haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki nasıl geçmiştir değil mi o 36 saat ?

kızım asker yolu beklemek felaket bişey.... hele evliyken aman amann daha da zordurr...

Çook teşekkür ederim o dualara o kadar çok ihtiyacım var kiii ..

Dua ederiz canım merak etme

İnşallah iyi geçer.. Hayırlısıyla istediğiniz gibi olur her şey...

Peki baban bir sevgilin olduğunu biliyor muydu? Ben 6 yıl ayrı şehirlerde birliktelik sürdürdüğüm sevgilimle evlendiğim için. Öyle çok bir zorluk olmamıştı. O 2 haftada 1 falan geldiği için, gizli saklı olmasın, rahat görüşelim diye 1-2 ay içinde anneme söylemem gerekmişti. O da babama söylemişti hemen, duramamış hihihi Utandım sıkıldım ama. Geçti sonra. 1 kere arkadaşımken tanışmışlardı. Sonra da erkek arkadaşım olarak :) Öyle 6 yıl geçince tabi bekliyolardı zaten haliyle hihihi
Senin baban da biliyorsa zaten karşı çıkmak gibi bir durum olacağını sanmam, o yüzden dedim. Ama tabi okul olayı için bekleyin diyebilir.. o ayrı. İkna edersin seeennnn Hakkınızda hayırlısı olsun. siz nasıl istiyorsanız, öyle olsun canım :109::123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…