Ayy ne güzel olmuş canım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ben de gelip size böyle bir haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki nasıl geçmiştir değil mi o 36 saat ?
sana birşey söylicem dedim :) annemden sonra ama diğerlerinden önce senin duymanı istiyorum dedim.
bana yol gösterip destek olmanızı istediğim bir konu dedim :)
sonra anlattım şu yaşında, şu işi yapıyor , angarada yaşıyor , angaralı vs vs.
yaşlarımız küçük belkide daha ikimizinde hayatı tam oturmadı ama biz hayatımızı kendimiz kurmak istiyoruz dedim.
herşeyi birlikte yapmak... belkide beraber büyümek istiyoruz dedim (aslında ikimizde 24 yaşındayız ama bizim ailede kız için ufak bir yaştır)
askerliğini yapmadı... bir süre daha düşünmüyor benim kabulum dedim bu konudada sizden saygı bekliyorum dedim :)
annemin demesiyle çok iyi konuşmuşumnefes almadan söyledim vallaa :)
babam tam 36 sa hiç konuşmadı ve yorum yapmadı:26: sonra anneme demiş ben kızıma güveniyorum ne istiyorsa , ne hayal ediyorsa herşeyi yapıcam demiş öyle başladık işte yola
Ayy ne güzel olmuş canım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ben de gelip size böyle bir haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki nasıl geçmiştir değil mi o 36 saat ?
yarim ya madesa -23 kg vermıs bu hafta bı yanlıslıkmı varrrr
Dua ederiz canım merak etme
İnşallah iyi geçer.. Hayırlısıyla istediğiniz gibi olur her şey...
Peki baban bir sevgilin olduğunu biliyor muydu? Ben 6 yıl ayrı şehirlerde birliktelik sürdürdüğüm sevgilimle evlendiğim için. Öyle çok bir zorluk olmamıştı. O 2 haftada 1 falan geldiği için, gizli saklı olmasın, rahat görüşelim diye 1-2 içinde anneme söylemem gerekmişti. O da babama söylemişti hemen, duramamışhihihi Utandım sıkıldım ama. Geçti sonra. 1 kere arkadaşımken tanışmışlardı. Sonra da erkek arkadaşım olarak :) Öyle 6 yıl geçince tabi bekliyolardı zaten haliyle hihihi
Senin baban da biliyorsa zaten karşı çıkmak gibi bir durum olacağını sanmam, o yüzden dedim. Ama tabi okul olayı için bekleyin diyebilir.. o ayrı. İkna edersin seeennnnHakkınızda hayırlısı olsun. siz nasıl istiyorsanız, öyle olsun canım :109::123:
benim için normaldibabam için zor geçti o 36 sa:)
yemek yemedi , uyumadı ,ve kaç paket sigara içti bilmiyorum:26:
ben kararımdam emindim. ondan izin almadım yada dşüncesini sormadım sadece destek olmasını istedim.
bu zamana kadar maddi olarak değil ama manevi olarak pek desteğini görmedim ben. hani bir kere sarılıp öpmemiştir. paran varmı dışında da soru sormamıştır bana.
ve çok açık söyliyim bu fikimi söyleyene kadarda sadece biyolojik babam olduğu için saygı gösteriyordum. liseyi 1. ile üniyi 2. ile bitirdim ben ve 1 kez onurlandırılmadım babam tarafından.
hiç beğenmedi yaptıklarımı. üni mezuniyetimde 1. ile aranda kaç puan var diye sordu. tebrik bile etmedi. yani başarılı bir şey yapmadım ben onun için.
ve bu kararımıda söylerken ben yine ne yapacağımdan emindim ve söyledimde... bari bu sefer babalık yapta yanımda ol diye... ama köstek olma destek ol dedim.
sizin fikrinizi sormuyorum ben kararımı verdim ama yanımda olun dedim . bu söylediklerimden dolayı uyuyamadı o 24 senenin birikimini tek cümlede kustum...
şimdi nasılmıyız:) benim çeyiz listem var buzdolabında ooo az kalmış bu kız seneye gider gibi esprilermi dersin. arada şakalaşmalar , günün nasıl geçtiler mi??
ama ben hep buruk... zamanın kıymei bilinmeli.. gider ayak yapılanları pek kıymeti kalmıyormuş ama yinede o babam benim. birşey olsa döneceğim evde babamın...
adı, sanı , ünvanı büyük baba o.
çok uzattım peeeh iyi döküldümmm:26:
Canlarım benim, ne güzel heyecanlar bunlar ya, sonrasında güzel birer anı olarak kalacak hepsi. Canım, hiç merak etme çok kolay halledeceksin.
hey fıstık nbrr... özledim bee.... çook geçmiş olsun.... nasıl geçti ameliyatın... ne kadar sürdü... ne kadar zamanda toparlanıcaksın kısmetse... ve ortalama maliyet ne civarda...
valla benim diyet sebzeli bi şekilde devam ediyo
ben kararımdam emindim. ondan izin almadım yada dşüncesini sormadım sadece destek olmasını istedim.
bu zamana kadar maddi olarak değil ama manevi olarak pek desteğini görmedim ben. hani bir kere sarılıp öpmemiştir. paran varmı dışında da soru sormamıştır bana.
ve çok açık söyliyim bu fikimi söyleyene kadarda sadece biyolojik babam olduğu için saygı gösteriyordum. liseyi 1. ile üniyi 2. ile bitirdim ben ve 1 kez onurlandırılmadım babam tarafından.
hiç beğenmedi yaptıklarımı. üni mezuniyetimde 1. ile aranda kaç puan var diye sordu. tebrik bile etmedi. yani başarılı bir şey yapmadım ben onun için.
ve bu kararımıda söylerken ben yine ne yapacağımdan emindim ve söyledimde... bari bu sefer babalık yapta yanımda ol diye... ama köstek olma destek ol dedim.
sizin fikrinizi sormuyorum ben kararımı verdim ama yanımda olun dedim . bu söylediklerimden dolayı uyuyamadı o 24 senenin birikimini tek cümlede kustum...
şimdi nasılmıyız:) benim çeyiz listem var buzdolabında ooo az kalmış bu kız seneye gider gibi esprilermi dersin. arada şakalaşmalar , günün nasıl geçtiler mi??
ama ben hep buruk... zamanın kıymei bilinmeli.. gider ayak yapılanları pek kıymeti kalmıyormuş ama yinede o babam benim. birşey olsa döneceğim evde babamın...
amin aminnn.. herkes mutlu olsun inşallah... önümüzdeki ay inegöle gidip mobilya bakıcaz kısmetse...
bu topikte herşey mümkünnn çöpçatanlık bileee
79luysan ben sana helal sütü emmiş kuzenimi verdim gittii
evlendir artık beni deyip duruyordu
oldu bu iş olduhemde İstanbulda oldu
Ah keşke gelebilsseeeemmm!! Çok eğlen, çookk
sizin için de eğleneceğim kızlar,attırıvericem göbecikleri yakıvericem yağ kütlelerimi :)
Boyun çok iyiymiş yaaa!! Maşallaahhhh!! O boyla 81 kilo hiç de o kadar çok durmuyordur zaten70 olsan süper olur...
evet yaa doğrusu kimse benim 81 kilo olduğumu tahmin bile edemez,herkes 65-70 var mısın diyor,doğruyu söyleyemiyorum tabi :)
ama az önce mişteri ziyaretine gittiğimde yaklaşık 1 ay önce gittiğim bir müşterime gittim,kadın beni gördüü nolmuşsunuzz siz çok zayıflamışsınız çok belli oluyor dedi.ayyy süper moral oluyor bunları duymak.bir de güzel giyinmişim ki bugün ayy keşke resim çekip yükleme şansım olsaydı
Teşekkür ederim tatlım, ameliyatım 3,5 saat sürmüş. yarın taburcu olucam Allah kısmet ederse.Benim ameliyatımı devlet karşıladı canım, bir kaç özel malzeme ve özel oda dışında ücret ödemedim Diyetini sürdürmene sevindim, bu ameliyatla birlikte benden 600 gr.daha gitti
Teşekkür ederim tatlım, ameliyatım 3,5 saat sürmüş. yarın taburcu olucam Allah kısmet ederse.Benim ameliyatımı devlet karşıladı canım, bir kaç özel malzeme ve özel oda dışında ücret ödemedim Diyetini sürdürmene sevindim, bu ameliyatla birlikte benden 600 gr.daha gitti
kızlarrrr yaşasııııııınnnnnnnn bu hafta 23 kilo vermişim
ya bakma bende hareketleri tam yapamadım.yamulup kaldımzamanla artık yaparız.belkiiiiii
peki bu açık olan yulaf kepeğini nereden ediniyorsunuz?her gördüğüm aktara girip yulaf kepeği diyorum.benı anlayan 1 aktar bulamadım daha.ya yulaf unu anlıyorlar yada ezmesi.
Artık sıkıldın diyetten vücudunun yarısını kesip attın mı
çok geçmiş olsun da devlet bunu karşılıyomu ki... neden karşılıyo... sağlığını etkiliycek düzeydemiydi ki?... oofff bende istiyorum... sürdürüyorum ama %100 eksiksiz değil valla... hergün sebze yiyiyorum akşamları küçücük bi roka veya marul...
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Benim teste göre ideal kilom 65, boyum da 1,69 yani seninle aynı. Senin ideal kilon kaç çıktı? Yaş ve doğum olayı ile mi alakalı acaba. Benim 2 doğumum var ve 39 yaşındayım.
,
Canım 4 yıldan beri beraberiz, belli bir zaman hissediyordu ama bilmiyordu bundan 3-4 ay önce ben söylemiştim.
Baba dedim artık gizli saklı olsun istemiyorum birisi var böyle böyle bilgin olsun.
Sordu etti.
HAyırlısı olsun kızım sen '' okulun bitsin '' kim dersen o olur benimle paylaştığın için de teşekkür ederim dedi.
O zamandan beri biliyor işte ama hep okul diyor haklı da bir şey de diyemiyorum ama 3 yıldır doğru dürüst görüşemiyoruz.
Şimdi 2 yıl uzarsa yine farklı olmayacak çok zorluyor olmuyor bu şekilde de.
OKul için ne gibi şeylerle ikna ederim var mı fikrin ne diyebilirim ki.
Bana diyor ki türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumak varken (bu yüzden ailemin olduğu şehirde okumadım.) neden şimdi gidip kıbrısta okuyacaksın?
heyyooooo yaşasıııın kuzenin ne iş yapıyor.bıyu boyuma uygun mu.hangi burç,haaa bir de şu var ki ben istanbulda yaşamıyorum ki,izmirliyim ben
ama istanbulda da yaşarım pek tabikiii.yeterki gönüller bir olsun.vallahhi kuzucuk ben yakında bir iş seyehati patlatmayı düşünüyorum o tarafa zaten,sen şimdiden kuzenini ayarla,anaaa burdan herkes çöpçata çata akraba olurmuşuz toptan:)))
Hahahaay çok tatlı
sizin için de eğleneceğim kızlar,attırıvericem göbecikleri yakıvericem yağ kütlelerimi :)
Oohhh ohhh!! Sefan olsunnn
evet yaa doğrusu kimse benim 81 kilo olduğumu tahmin bile edemez,herkes 65-70 var mısın diyor,doğruyu söyleyemiyorum tabi :)
ama az önce mişteri ziyaretine gittiğimde yaklaşık 1 ay önce gittiğim bir müşterime gittim,kadın beni gördüü nolmuşsunuzz siz çok zayıflamışsınız çok belli oluyor dedi.ayyy süper moral oluyor bunları duymak.bir de güzel giyinmişim ki bugün ayy keşke resim çekip yükleme şansım olsaydı
E aslında o zaman çok korkma bence. Sadece okul konusu sıkıntılı :44: en önemli konu da o tabii şu anda.. Peki hangi okuldan Kıbrıs'a geçeceksin ve de direk geçebilecek misin? Ve de okuluna devam edebilecek misin? Özellikle bu devam etme durumunu iyi düşündün mü? Baya zorlanacaksın, biliyorsun.. Yapabilecek misin?
Devlet hangi şartlarda karşılamayı kabul ediyor
çok geçmiş olsun da devlet bunu karşılıyomu ki... neden karşılıyo... sağlığını etkiliycek düzeydemiydi ki?... oofff bende istiyorum... sürdürüyorum ama %100 eksiksiz değil valla... hergün sebze yiyiyorum akşamları küçücük bi roka veya marul...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?