Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy ne güzel olmuş canım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ben de gelip size böyle bir haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki nasıl geçmiştir değil mi o 36 saat ?

benim için normaldi babam için zor geçti o 36 sa:)
yemek yemedi , uyumadı ,ve kaç paket sigara içti bilmiyorum:26:
ben kararımdam emindim. ondan izin almadım yada dşüncesini sormadım sadece destek olmasını istedim.
bu zamana kadar maddi olarak değil ama manevi olarak pek desteğini görmedim ben. hani bir kere sarılıp öpmemiştir. paran varmı dışında da soru sormamıştır bana.
ve çok açık söyliyim bu fikimi söyleyene kadarda sadece biyolojik babam olduğu için saygı gösteriyordum. liseyi 1. ile üniyi 2. ile bitirdim ben ve 1 kez onurlandırılmadım babam tarafından.
hiç beğenmedi yaptıklarımı. üni mezuniyetimde 1. ile aranda kaç puan var diye sordu. tebrik bile etmedi. yani başarılı bir şey yapmadım ben onun için.

ve bu kararımıda söylerken ben yine ne yapacağımdan emindim ve söyledimde... bari bu sefer babalık yapta yanımda ol diye... ama köstek olma destek ol dedim.
sizin fikrinizi sormuyorum ben kararımı verdim ama yanımda olun dedim . bu söylediklerimden dolayı uyuyamadı o 24 senenin birikimini tek cümlede kustum...

şimdi nasılmıyız:) benim çeyiz listem var buzdolabında ooo az kalmış bu kız seneye gider gibi esprilermi dersin. arada şakalaşmalar , günün nasıl geçtiler mi??
ama ben hep buruk... zamanın kıymei bilinmeli.. gider ayak yapılanları pek kıymeti kalmıyormuş ama yinede o babam benim. birşey olsa döneceğim evde babamın...
adı, sanı , ünvanı büyük baba o.

çok uzattım peeeh iyi döküldümmm:26:

Ayy ne güzel olmuş canım ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Ben de gelip size böyle bir haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki nasıl geçmiştir değil mi o 36 saat ?

Canlarım benim, ne güzel heyecanlar bunlar ya, sonrasında güzel birer anı olarak kalacak hepsi. Canım, hiç merak etme çok kolay halledeceksin.

Canım 4 yıldan beri beraberiz, belli bir zaman hissediyordu ama bilmiyordu bundan 3-4 ay önce ben söylemiştim.
Baba dedim artık gizli saklı olsun istemiyorum birisi var böyle böyle bilgin olsun.
Sordu etti.
HAyırlısı olsun kızım sen '' okulun bitsin '' kim dersen o olur benimle paylaştığın için de teşekkür ederim dedi.
O zamandan beri biliyor işte ama hep okul diyor haklı da bir şey de diyemiyorum ama 3 yıldır doğru dürüst görüşemiyoruz.
Şimdi 2 yıl uzarsa yine farklı olmayacak çok zorluyor olmuyor bu şekilde de.
OKul için ne gibi şeylerle ikna ederim var mı fikrin ne diyebilirim ki.
Bana diyor ki türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumak varken (bu yüzden ailemin olduğu şehirde okumadım.) neden şimdi gidip kıbrısta okuyacaksın?

Ahh canım ahh seni çok iyi anlıyorum.
Saolsun maddi konularda bir eksiklik çektirmedi ama bana sevgisini böyle göstereceğini zannetti hep.
Oysa benim istediğim şeyler çok farklıydı.
Hep daha iyisi olmalı hep daha iyisi olmalı diye konuştu.
Etraftaki herkes beni taktir eder çocuklarına örnek gösterirdi babam fena değil derdi.
Ama ben lisenin son senesinde biz baya kavga ettikten sonra bıraktım dersleri falan da dedim bundan sonra benim başarımı insanlar sana anlatırken kabarıp durma.
Neyse sonra başka şehire geldim.
Sonra bir ara yine problemler oldu 5 aya yakın konuşmadık, görüşmedik.
Ben şimdi sadece güzellikle olsun istiyorum her şey ben de bunun için konuşacağım ama olmaz derse de yapacak bir şey yok kararımız belli ..

Canlarım benim, ne güzel heyecanlar bunlar ya, sonrasında güzel birer anı olarak kalacak hepsi. Canım, hiç merak etme çok kolay halledeceksin.

İnşallah canım inşallah bir gün hatırlayıp gülümsemek istiyorum bunları ..

Teşekkür ederim tatlım, ameliyatım 3,5 saat sürmüş. yarın taburcu olucam Allah kısmet ederse. Benim ameliyatımı devlet karşıladı canım, bir kaç özel malzeme ve özel oda dışında ücret ödemedim Diyetini sürdürmene sevindim, bu ameliyatla birlikte benden 600 gr.daha gitti

O içten içten çok sevinmiştir başarılarına da belli etmiyordur. Eskiden çocuk sevmek bile ayıpmış be tatlım. Çok iyi yapmışsın sen, zararın neresinden dönseniz kardır.

bu topikte herşey mümkünnn çöpçatanlık bileee
79luysan ben sana helal sütü emmiş kuzenimi verdim gittii
evlendir artık beni deyip duruyordu
oldu bu iş oldu hemde İstanbulda oldu

heyyooooo yaşasıııın kuzenin ne iş yapıyor.bıyu boyuma uygun mu.hangi burç,haaa bir de şu var ki ben istanbulda yaşamıyorum ki,izmirliyim ben

ama istanbulda da yaşarım pek tabikiii.yeterki gönüller bir olsun.vallahhi kuzucuk ben yakında bir iş seyehati patlatmayı düşünüyorum o tarafa zaten,sen şimdiden kuzenini ayarla,anaaa burdan herkes çöpçata çata akraba olurmuşuz toptan:)))

Devlet hangi şartlarda karşılamayı kabul ediyor

çok geçmiş olsun da devlet bunu karşılıyomu ki... neden karşılıyo... sağlığını etkiliycek düzeydemiydi ki?... oofff bende istiyorum... sürdürüyorum ama %100 eksiksiz değil valla... hergün sebze yiyiyorum akşamları küçücük bi roka veya marul...

nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama. Tahıl satan yerlerde oluyor genelde. Hani çuval ile buğday satan kepek satan un satan yerlerde. Oralarda bulabilirsin. Ben hiç ummamıştım ama orada buldum.

Artık sıkıldın diyetten vücudunun yarısını kesip attın mı

hehehe evet öyle yaptım,yeter uleeen dedim kökten çözüm getirdim

çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah hemen toparlanırsın...

34 yaşındayım bir tane de doğumum var.Aslında tartıda enteresan bir şekilde hep 63 çıkıyorum.Ama 38 bedenler sıkıyor 40 beden giymeye başladım.İdeal kilomda ise 60.8 çıkıyor.Fakat benim mutlaka 60kg altına düşmem lazım:

Uzat canım yaa uzat ne var..!
Çok da haklı olarak öyle demişsin bence ve bu davranışlarını da hakediyormuş. Hatta sen gayet de iyi davranmışsın. Sonuçta babandır. Saygın vardır. Ama eğer sana böyle hissettirdiyse yıllarca, sadece adı "baba" olduğu için canın gibi sevmene gerek yok zaten. Yine seversin. ama sevgi vardır sevgi vardır.. Sadece senin için değil dediğim. Haddimi de aşmak istemem.. ama senin de üzüntün ondan kaynaklanmış, biliyoruz ki babalık öyle olmaz.. yıllarca yaşadığın üzüntüleri son yaptıklarıyla silip atamaz bence de.. sana bu olumsuz duyguları yaşattıktan sonra, baya bir uğraşması lazım seni gerçekten kazanması için. Tabi babalara saygımız var.. Yanlış anlama, kötülemek istemedim babanı. Babandır, seni yetiştirendir.. Senin de söylediğin şeyleri üzerine konuştum ben. En güzelini yapıyorsun.. Kendine bir aile kurup, çok mutlu olursun inşallah

E aslında o zaman çok korkma bence. Sadece okul konusu sıkıntılı :44: en önemli konu da o tabii şu anda.. Peki hangi okuldan Kıbrıs'a geçeceksin ve de direk geçebilecek misin? Ve de okuluna devam edebilecek misin? Özellikle bu devam etme durumunu iyi düşündün mü? Baya zorlanacaksın, biliyorsun.. Yapabilecek misin?

60o gr haa!? Geçmiş olsuuunn! Bir an önce iyileşirsin inşallah..

Keşkeee!! Çok merak ettim valla hihihi

canım benim yaa,bak dünkü sohbetlerimiz gibi işte hepimizin bir derdi var ama şöyle düşün babanın şu anki sana olan yaklaşımı yaptığı yanlışların farkına varmasından kaynaklanıyor bence.erkek oldukları için alıp seni karşısına özür dileyemiyor bunu gurur kırıcı sanıyorlar ama bu şekilde davranarak telafi etmeye çalışıyor.bence sen de eskiyi düşünme artık,ne yaşanmışsa yaşanmış.sonuçta evlenip başka şehre gideceksin ve inan bana o zaman babanı bile özleyeceksin.içinde kırgınlıklar hep bir köşede duracak ama bence bağışlayıcı olan sen ol.o da dile getiremese de belki senden bir şans istiyor,telafi etmeye çalışıyor.şu da bir gerçekki genelde babalar anneler gibi duygularını belli edemiyorlar,içinden yaşıyorlar.eminim seninle son derece gurur duymuştur.şahsen ben bile eltim olarak senin bu başarılarınla çoook gurur duydum

Hacettepeden geçeceğim canım, geçiş problem olmayacak inşallah.
Orada da devam ederim problem olmaz benim burada en büyük sıkıntım özlemdi, zor zamanlarda beraber olamamaktı.
Yanımda o destek olduktan sonra okulu da zorlansam da hallederim ..

Devlet hangi şartlarda karşılamayı kabul ediyor

Kızlar inanın ben de bilmiyorum, muayene oldum ve doktorum ameliyat tarihi verdi, ne kadara malolucak diye sorduğumda, seninkini devlet karşılar dedi. Memelerimi ölçtü ve rapor hazırladı. Benimkiler aşırı sarkıktı, sanırım o nedenle devlet karşıladı. Muayene olmanızda fayda var, doktorunuz sizi yönlendiricektir. Şu an gözüme oldukça küçük ve dimdik görünüyorlar, doktorum vücuduma göre ideal ölçüde yaptığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…