Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kaç beden sütyen kullanıyodun ameliyattan önce... ve hangi poliklinikte muayene oldun?

nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama. Tahıl satan yerlerde oluyor genelde. Hani çuval ile buğday satan kepek satan un satan yerlerde. Oralarda bulabilirsin. Ben hiç ummamıştım ama orada buldum.

Evet evet!! Hayvan yemi satan yerlerde falan satılıyor hahahahehe Öyle bir şey yiyoruz yani

Babana da bu şekilde anlatırsan, okulu bitiricem diye de söz verirsen belki , bence sonuç olumludur Ama Hacettepe'den Kıbrıs'a geçmek de.... :44: Beni düşündürdü doğrusu. Anne olsam ben tereddüt ederdim, bekleseniz olmaz mı falan derdim muhtemelen.. Üzgünüm ama :44: Tabi sonuçta, yine de senin kararın derdim. Yani sonuçta sen kendinden emin olduktan sonra, senin istediğin olacak.. Tabi ki razı olacak biricik kızısın yahuu git patır patır anlat

kaç beden sütyen kullanıyodun ameliyattan önce... ve hangi poliklinikte muayene oldun?

Ameliyattan önce 80 D kullanıyordum, şimdi B cup oldu. Marks Spencer dan sporcu sütyeni aldım 36 B ye denk geliyormuş. Manisa Devlet Hastanesi tatlım. Daha ayrıntılı bilgiyi meme küçültme forumundan elde edebilirsin ben ordayım canım.

Tabiki kim olsa düşünür biliyorum o yüzden bir şey diyemiyorum ama sonuç olarak da benim kararıma saygı duymasını istiyorum.
Pazartesiye kadar haberdar ederim sizi en azından annem tamam dedi babamı ikna etmek de yardım ediyor.

Croiselleeee!! Ben Russian Twist yapıyormuşum da farkında değilmişim Adını bilmiyomuşum onun hihihihihi Blender'ın parçasıymış zaten :)

Ne oldu? Kötü bişey yoktur inşallah..?

evet canim fitness blender in icinde yapiyorum bende zaten

ay kizlar cok özür dilerimde mezun oldugum okula da laf ettirmem yanee

diger üni ler dandik ama dogu akdeniz üni tek gecilir kibrista. artiii türkiyede denk oldugu üni ler bilgi ve bogazici dir. hatta ben yaz okulunda kaldigim dersleri vermek icin Bilgi ye gitmistim. Onu da birak herkes parali okul diye egitimi Tr de ki özel üni ler gibi saniyor ama hic de öle degil. bölümlere göre degisir ama cogu hoca yabancidir. ve de derslerden gecmek hic de kolay degildir. ( ha belki kalalim da daha cok para ödeyelim diye yapiyorlardi belki yani cok zorluyorlardi ) deli gibi calismamiz gerekiyordu ki vize leri finallari verelim

yani anne - babalarin düsüncesini bilemem ama kibris ta bizim dogu akdeniz üni bölee.

ha bu arada o rada yasamak apayri birseydir. yani o deniz o kumsal baska hic biryerde yoktur yani.

o yüzden eski bir masalcim ben senin yerinde olsam napar eder babami ikna ederdim . ama tatli bir dille.

ay insallah problem cikmaz yaa

uzak kalmasin sevgililer artik lütfenn

bu arada yarim sen bendende hizli ciktin.. ben nisani- istemeyi birarada yaptirmistim .. sen nikahi -kinayi biraada yapiyosun. afferim kiz biran önce olsun bitsin. hemen beraber olun.

sevenler ayri kalmasin yaa cok zor valla. :2:

Olur canım olur.. Stres yapma.. Sakin ol.. Hissettiklerini, düşüncelerini açık açık anlatacaksın. Baban belki önce öhöm köhöm dicek.. Sonra kabul edecek hayırlısıyla Anne desteği de yanında

Güzel haberlerini bekliyoruz :127::81::129:

Herkese iyi akşamlar... Yarın da güzel bir gün olsun inşallaahhh!!!

Son düzenleme:
oyyyy çok güzelleeerrr
nerden aldın cadı
işte burdan ... faceboook Nişan Kina Nikah Malzemeleri

Ayyy bayıldım çook güzelllerrr...:16.
Şekerlerin ne kadar şirin öyle.
En sağdakiler ne tam anlayamadım da ..

o kutudakiler kına... gelin çiçeğim... ve takı kurdelalarımız... e tabi ki kadehlerimiz...
kına beyaz kırmızı- iki modelden de aldım karışık olsun diye

Son düzenleme:
yarim cim hepsi cok güzel cicegine de bayildim. ama gelinligini de koy alinca yaa .. bi de provada giydigin resmi koy

Ay gidiyoduumm, bunları gördüm, geri döndüm Hehehehe süper bunlaaarrr!! Çok şekerleeerrrr Ay o heyecanları bi daha yaşamak, bi daha evlenmek istiyorum yaaa hihihihi Aman Allah göstermesin tabi. Başka bir evlilik değil istediğim nikah falan tazelesem de yine hazırlıklar yapsak.. ihihihi Hayırlı olsuuuunnnnn!!!!

Canıımm!! Yanlış anladıınn Estağfurulaahh!! Yani ben de öyle abidik bi üniversiteden mezun sayılırım O kadar da değil ama, orta işte.. hihhi Abidik dediğime bakma, herkesin üniversitesi gözünde bir başka heheh Hepsi benim çocuğum gibii hihihi İnsanın kendini yetiştirmesi önemli

Ay haydin gittim

Bazı şeyleri bilemiyoruz işte canım açıkçası ben bile böyle olduğunu bilmiyordum çok güzel bir bilgi vermiş oldun çok teşekkür ederim.
Babama anlatırken araştırdım orada okuyan birisinden duyumlarım bunlar eğitimi çok güzelmiş belki de daha iyi olacak orada okumam daha faydalı olacak tarzında konuşayım uzun uzun anlatayım işte.
Üniversite ile ilgili bana anlatabileceğin benim babama karşı kullanabileceğim neler olur başka ?
BU arada eğitim fakültesinde okuyorum.

İnşallah canım benim inşallahh ..
Tamam dediği anda buraya nasıl uçacağım bakalım.
Bu arada ben orada attığım terle heralde 50ye düşer dönerim

Ne kadar cahilim be ya kusura bakma canım ..
Çok güzel olmuş ama kırmızı beyaz kınalar çok değişik bir şekilde olmuş çok orjinal geldi bana.
Yıllardır kına gecesine gitmeyen bir insan olarak naylon poşetlerde bekliyorum ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…