Kızlar inanın ben de bilmiyorum, muayene oldum ve doktorum ameliyat tarihi verdi, ne kadara malolucak diye sorduğumda, seninkini devlet karşılar dedi. Memelerimi ölçtü ve rapor hazırladı. Benimkiler aşırı sarkıktı, sanırım o nedenle devlet karşıladı. Muayene olmanızda fayda var, doktorunuz sizi yönlendiricektir.Şu an gözüme oldukça küçük ve dimdik görünüyorlar, doktorum vücuduma göre ideal ölçüde yaptığını söyledi.
nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama. Tahıl satan yerlerde oluyor genelde. Hani çuval ile buğday satan kepek satan un satan yerlerde. Oralarda bulabilirsin. Ben hiç ummamıştım ama orada buldum.
Hacettepeden geçeceğim canım, geçiş problem olmayacak inşallah.
Orada da devam ederim problem olmaz benim burada en büyük sıkıntım özlemdi, zor zamanlarda beraber olamamaktı.
Yanımda o destek olduktan sonra okulu da zorlansam da hallederim ..
kaç beden sütyen kullanıyodun ameliyattan önce... ve hangi poliklinikte muayene oldun?
Evet evet!! Hayvan yemi satan yerlerde falan satılıyor hahahahehe Öyle bir şey yiyoruz yani
Babana da bu şekilde anlatırsan, okulu bitiricem diye de söz verirsen belki, bence sonuç olumludur Ama Hacettepe'den Kıbrıs'a geçmek de.... :44: Beni düşündürdü doğrusu. Anne olsam ben tereddüt ederdim, bekleseniz olmaz mı falan derdim muhtemelen.. Üzgünüm ama :44: Tabi sonuçta, yine de senin kararın derdim. Yani sonuçta sen kendinden emin olduktan sonra, senin istediğin olacak.. Tabi ki razı olacak biricik kızısın yahuu git patır patır anlat
kızlar bakın neler aldımmm
Eki Görüntüle 419934 Eki Görüntüle 419935 Eki Görüntüle 419936 Eki Görüntüle 419937 Eki Görüntüle 419938
Croiselleeee!! Ben Russian Twist yapıyormuşum da farkında değilmişimAdını bilmiyomuşum onun hihihihihi Blender'ın parçasıymış zaten :)
Ne oldu? Kötü bişey yoktur inşallah..?
Eki Görüntüle 419934 Eki Görüntüle 419935 Eki Görüntüle 419936 Eki Görüntüle 419937 Eki Görüntüle 419938
Tabiki kim olsa düşünür biliyorum o yüzden bir şey diyemiyorum ama sonuç olarak da benim kararıma saygı duymasını istiyorum.
Pazartesiye kadar haberdar ederim sizi en azından annem tamam dedi babamı ikna etmek de yardım ediyor.
işte burdan ... faceboook Nişan Kina Nikah Malzemelerioyyyy çok güzelleeerrr
nerden aldın cadı
Ayyy bayıldım çook güzelllerrr...:16.
Şekerlerin ne kadar şirin öyle.
En sağdakiler ne tam anlayamadım da ..
ay kizlar cok özür dilerimde mezun oldugum okula da laf ettirmem yanee
diger üni ler dandik ama dogu akdeniz üni tek gecilir kibrista. artiii türkiyede denk oldugu üni ler bilgi ve bogazici dir. hatta ben yaz okulunda kaldigim dersleri vermek icin Bilgi ye gitmistim. Onu da birak herkes parali okul diye egitimi Tr de ki özel üni ler gibi saniyor ama hic de öle degil. bölümlere göre degisir ama cogu hoca yabancidir. ve de derslerden gecmek hic de kolay degildir. ( ha belki kalalim da daha cok para ödeyelim diye yapiyorlardi belki yani cok zorluyorlardi ) deli gibi calismamiz gerekiyordu ki vize leri finallari verelim
yani anne - babalarin düsüncesini bilemem ama kibris ta bizim dogu akdeniz üni bölee.
ha bu arada o rada yasamak apayri birseydir. yani o deniz o kumsal baska hic biryerde yoktur yani.
o yüzden eski bir masalcim ben senin yerinde olsam napar eder babami ikna ederdim . ama tatli bir dille.
ay insallah problem cikmaz yaa
uzak kalmasin sevgililer artik lütfenn
yarim cim hepsi cok güzel cicegine de bayildim. ama gelinligini de koy alinca yaa .. bi de provada giydigin resmi koy
ay kizlar cok özür dilerimde mezun oldugum okula da laf ettirmem yanee
diger üni ler dandik ama dogu akdeniz üni tek gecilir kibrista. artiii türkiyede denk oldugu üni ler bilgi ve bogazici dir. hatta ben yaz okulunda kaldigim dersleri vermek icin Bilgi ye gitmistim. Onu da birak herkes parali okul diye egitimi Tr de ki özel üni ler gibi saniyor ama hic de öle degil. bölümlere göre degisir ama cogu hoca yabancidir. ve de derslerden gecmek hic de kolay degildir. ( ha belki kalalim da daha cok para ödeyelim diye yapiyorlardi belki yani cok zorluyorlardi ) deli gibi calismamiz gerekiyordu ki vize leri finallari verelim
yani anne - babalarin düsüncesini bilemem ama kibris ta bizim dogu akdeniz üni bölee.
ha bu arada o rada yasamak apayri birseydir. yani o deniz o kumsal baska hic biryerde yoktur yani.
o yüzden eski bir masalcim ben senin yerinde olsam napar eder babami ikna ederdim . ama tatli bir dille.
ay insallah problem cikmaz yaa
uzak kalmasin sevgililer artik lütfenn
bu arada yarim sen bendende hizli ciktin.. ben nisani- istemeyi birarada yaptirmistim .. sen nikahi -kinayi biraada yapiyosun. afferim kiz biran önce olsun bitsin. hemen beraber olun.
sevenler ayri kalmasin yaa cok zor valla. :2:
olarr ama onu en sona bırakıcam sanırım... vücudum inceliyooo şişiyo bilmemnee...
gelinliği fatihten alıcaksan seninle gezebilirim kuzummmm
Olur canım olur.. Stres yapma.. Sakin ol.. Hissettiklerini, düşüncelerini açık açık anlatacaksın. Baban belki önce öhöm köhöm dicek.. Sonra kabul edecek hayırlısıylaAnne desteği de yanında
Güzel haberlerini bekliyoruz:127: :81::129:
Herkese iyi akşamlar... Yarın da güzel bir gün olsun inşallaahhh!!!
işte burdan ... faceboook Nişan Kina Nikah Malzemeleri
o kutudakiler kına... gelin çiçeğim... ve takı kurdelalarımız... e tabi ki kadehlerimiz...
kına beyaz kırmızı- iki modelden de aldım karışık olsun diye[/COLOR][/FONT][/B]
kızlar ben gittim yarın devam ederiz...
olarr ama onu en sona bırakıcam sanırım... vücudum inceliyooo şişiyo bilmemnee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?