Bazı şeyleri bilemiyoruz işte canım açıkçası ben bile böyle olduğunu bilmiyordum çok güzel bir bilgi vermiş oldun çok teşekkür ederim.
Babama anlatırken araştırdım orada okuyan birisinden duyumlarım bunlar eğitimi çok güzelmiş belki de daha iyi olacak orada okumam daha faydalı olacak tarzında konuşayım uzun uzun anlatayım işte.
Üniversite ile ilgili bana anlatabileceğin benim babama karşı kullanabileceğim neler olur başka ?
BU arada eğitim fakültesinde okuyorum.
Hepinize merhaba
Ben meme küçültme ameliyatı oldum, şu an hastanedeyim. Bu diyetle müthiş kilo verdim ve memeleri de yaptırdım üstüne. Darısı hepinizin başına
YARİM; canım nasılsın?sen soruyordun ameliyatı belki ben de düşünürüm diyordun. Diyet nasıl gidiyor?
2 gündür giremedim sayfaya, kendimi çok yalnız hissettim :S Tekrar gelebildim ama eski yazılanları okuyamadım, çok sayfa birikmiş =//
Bu arada ben ne mi yaptım? olduğum yerde saydım :S 2 haftadır tartı inatlaşıo benle ='((( duraklamanın alasını yaşıorum sanırım, bi arkadaşımız önce vücut incelio sonra tartıya yansıyo demiş inşallah öyledir.
Size bi şey danışmak istiyorum bi arkadaşım bana vücudu şaşırtman lazım dedi ben 2 aydır hiç kaçamak yapmadım hep aynı şeyleri yedim o yüzden vücut alışmış olabilir dedi. Bi öğün kaçamak yap dedi ben de dün ve bugün meyveli aktivia yedim ve de aynı zamanda bi dilim de pasta yemek istiyorum henüz düşünme aşamasındayım =) sizce doğru olur mu? Vücudu sarsmak doğru bi hareket midir? bunu denemiş olan var mı? Yardım edin lütfeeeen =)
ssssttt aramizda kalsin ama ben bir ara yaptim. Ama biincli degildi. Bir ara hatta üc hafta filaan sürdü sanirsam. hep ayni kilodayim ne arti ne eksi. sonracima esimin akrabalarina bir gitmistik amann dedim yiyvereyim su pastadan neyse yedim
sonracima ertesi günde tatli yedim hemde serbetli ayy tadi damagimda hala. neyse ben dedim aha yandik daha da arti cikcam
bir tartilirim bir kac gün sonra ne göreyim 1 kilo gitmis ama aramizda kalsin kimseye demedene diye demiyorum ama böle oldu iste bende
ayrica böyle yapip da sonra " sen dedin diye yaptim ama daha cok arti gördüm " diye kimse gelmesin yakarim valla
Geçmiş olsun canım .sevgiler
2 gündür giremedim sayfaya, kendimi çok yalnız hissettim :S Tekrar gelebildim ama eski yazılanları okuyamadım, çok sayfa birikmiş =//
Bu arada ben ne mi yaptım? olduğum yerde saydım :S 2 haftadır tartı inatlaşıo benle ='((( duraklamanın alasını yaşıorum sanırım, bi arkadaşımız önce vücut incelio sonra tartıya yansıyo demiş inşallah öyledir.
Size bi şey danışmak istiyorum bi arkadaşım bana vücudu şaşırtman lazım dedi ben 2 aydır hiç kaçamak yapmadım hep aynı şeyleri yedim o yüzden vücut alışmış olabilir dedi. Bi öğün kaçamak yap dedi ben de dün ve bugün meyveli aktivia yedim ve de aynı zamanda bi dilim de pasta yemek istiyorum henüz düşünme aşamasındayım =) sizce doğru olur mu? Vücudu sarsmak doğru bi hareket midir? bunu denemiş olan var mı? Yardım edin lütfeeeen =)
Canım ama yaaa,senin içinde bi şeytana uyasılık var sankim
yani biz ne dersek diyelim o pastayı yiyecekmişsin gibi geldi bana.şahsi fikrimi söyleyeyim,ben olsaydım yemezdim.hatta örnek vereyim dün patronumun d.günüydü çok güzel bir pasta yaptırdık,herkes höpür hüpür yedi yuttu,ben tadına bile bakmadım.yada mesela 2 haziran benim d.günüm ama kendi pastamdan bile asla yemeği düşünmüyorum.arada vücudu sarsmak şaşırtmak bunu da bir dilim pasta yiyerek yapmak gerekseydi sanırım dukan amca da bize bunu tavsiye ederdi ama yasak dediğine göre yasak.hem şimdi sen duraklaman geçsin diye o pastayu yemek istediğini söylüyorsun ama bunun seni daha da fazla duraklatabileceğini sakın unutma.şurda azıcık kilon daha kalmış,onlardan da kurtul sonra ye pastanı olmaz mı,1 ay daha sıkıver dişini be nolcak
gunaydın kızlar dun aksam o sıte bu sıte derken abuk subuk bırsuru sey ındırdım pc ye.callan a ulaşacagım dıye.sonunda oldu ama nasıl oldu hiiiç bilmiyorum.herneyse bu sabah dedımkı 1 saat vaktım yok ama bakayım bı dıye.herneyse bu pelvıs kepçesi mi ne oyle bır harekete kadar geldım 40 dk falandı.vaktım kalmadıgı ıcın apar topar hazırlanıp çıktım yola.ama ayaklarım ordan burdan geliyordu.metroya kadar sarhoş gıbı geldım.coook komıktım ya.ama artık her aksam olmasada fırsat buldukca aksamları yapacagım.
ama eşim akşamları çooook gülecek.ben elimde pc bir yere koyup yapıyorum sonra diğer harekete geçince koşup yerden alıp masaya koyuyorum ,karsısına geçip ayagımı masaya kaldırıp koyuyorum falan.acayıp komık gorunuyorum yaama yaptıkca hareketlerı az cok hatırlamaya baslacagım ıcın sabıt bır yere koyup goremedıgım zamanlarda konusmalardan bıle cıkarırım gıbı gelıyor.bakmama gerek kalmaz,inşalllaaah .yoksa akşamları komedi dans üçlüsüne taş çıkarırım
hah bende kılo bıldırımını gorup ölçümlerini yazmadıgını gorunce noldu acep demiştim.süpersin canım ya maşallah
hidrolik fitnes ne ya yarim_ ilk defa duydum hergun bırsey cıkıyoooo
evet evet ben demiştim.mesela ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum çunku aynı yerimde sayıyorum.ama gecen haftaya gore pantolonlarım falan daha az kasıyor.yani inceliyorummmm:)
Kızlar birdeben bu yulaf kepegini açık almıştım önceden. Şimdi doğalsan buldum ikisinin arasında oldukça fark var. Doğalsan baya bi ince diğerinin içinde böyle uzun uzun şeyler vardı. Doğru yulaf kepegi doğalsan ın ki galiba bilemedim ben.
desendesenTeşekkür ederim canım, nasılsın? Senin güçlendirme bitti mi? Nasıl gidiyor?
kızlar bakın neler aldımmm
Eki Görüntüle 419934 Eki Görüntüle 419935 Eki Görüntüle 419936 Eki Görüntüle 419937 Eki Görüntüle 419938
günaydın fıstıklar...
bugun yine benim için haftanın son iş günüpatronumu seviyorum bee
Ayy ne güzel mutluluklar bunlar, Miraycım hepsi çokk güzeller. Bu cicilerle de resimlerini görürüz inşallah. Allah isyeten herkese yaşatsın, herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?