Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

önceliklen kendimden bilgi vereyim ki benim ki de bir bakima ayni sayiilri. Bende almanya ya gelin gelecegim
icin bayagi bir zorlanmistim nasil etcez diye. ve ben babamla hayatta konusamam böle seyleri.
zaten annem sagolsun bahsetmis babamin da zayif yeri benim okumaya devam etmem oldugu icin daha kolay oldu izin vermesi.
yani gönlü oldu diyelim biz buna. esim burada master i felan halletmisti e bende babama eger buraya gelirsem master a devam ederim hem demistim.
halbukim ne güzel calisiyodum güzelde isim vardi Tr de. ama kismet iste. ask ülkem burasiymis böylelikle oldu yani.

simdi gelelim sana. eger baban okumana devam etmeni istiyorsa bence hicde kötü degil yani kibris.

bir kere dogu akdeniz üniversitesi tamam parali ama tamamen özel degil. yari vakif yari devlet üniversitesi. dolayis ile yönetim tamamen cikar üzerine kurulu degil.

arti benim bütün arkadaslarim TR de okudugu icin ve birerbi gördügüm icin söyle de bir kiyaslama yapabilirim.
( hacettepe yi bilmiyorum ama ) bir kere DAÜ de siniflar 25 en fazla 30 kisiliktir o bile fazla yani. ve hocalarla istedigin zaman istedigin gibi görüsme imkani bulursun Tr deki okullardaki gibi burunlari havada degildir.
( bu anlamda babana senin okulda bu konuda cok SIKINT yasadigini söyleyebilirsin yalanda olsa yalandan kim ölmüs bosver )

sonracima sen lisans a devam ediyorsun sairim. lisans bittikten sonra lisansüstüne devam
etmek icin hocalarla arani da iyi tutarsan cok rahat devam edebilirsin. sonra bir kampüsü var diger okullara bin basar ( bu da belki babani etkilemez ama olsun ) sonra ögrencilerle hocalarin iletisimi cok cok iyi. ayrica tam sehrin göbeginde. yani esinin ay pardon nisanlinin amannn erkek ark in yeri neresi olur bilmiyorum ama en uzak yer bile olsa yarim saatte okuldasin. arabalar cok ucuz birde araba alirsiniz ohh okula gider gelirsin.

sonracima ailen tatile gelir var yaa ohh süper miss hava .. deniz desen simdiye coktan girilmeye baslanmistir ahhh nasi ösledim

haa ben mezun olali nerdeyse 8 sene oluyor o ayri .

ama elbetteki daha da gelismistir okul. ben isletme mezunuyum egitim fakültesinden de hic tanidigim yoktu ya :26: bilemiycem o yüzden

ama hemen internetten arastir felan karsilastir. nasil gecis yapacagini da ögren. cok kolay olacagini söyle filan. ay daha aklima gelmiyo nebilim.

2 gündür giremedim sayfaya, kendimi çok yalnız hissettim :S Tekrar gelebildim ama eski yazılanları okuyamadım, çok sayfa birikmiş =//

Bu arada ben ne mi yaptım? olduğum yerde saydım :S 2 haftadır tartı inatlaşıo benle ='((( duraklamanın alasını yaşıorum sanırım, bi arkadaşımız önce vücut incelio sonra tartıya yansıyo demiş inşallah öyledir.

Size bi şey danışmak istiyorum bi arkadaşım bana vücudu şaşırtman lazım dedi ben 2 aydır hiç kaçamak yapmadım hep aynı şeyleri yedim o yüzden vücut alışmış olabilir dedi. Bi öğün kaçamak yap dedi ben de dün ve bugün meyveli aktivia yedim ve de aynı zamanda bi dilim de pasta yemek istiyorum henüz düşünme aşamasındayım =) sizce doğru olur mu? Vücudu sarsmak doğru bi hareket midir? bunu denemiş olan var mı? Yardım edin lütfeeeen =)

ssssttt aramizda kalsin ama ben bir ara yaptim. Ama biincli degildi. Bir ara hatta üc hafta filaan sürdü sanirsam. hep ayni kilodayim ne arti ne eksi. sonracima esimin akrabalarina bir gitmistik amann dedim yiyvereyim su pastadan neyse yedim

sonracima ertesi günde tatli yedim hemde serbetli ayy tadi damagimda hala. neyse ben dedim aha yandik daha da arti cikcam

bir tartilirim bir kac gün sonra ne göreyim 1 kilo gitmis ama aramizda kalsin kimseye deme dene diye demiyorum ama böle oldu iste bende

ayrica böyle yapip da sonra " sen dedin diye yaptim ama daha cok arti gördüm " diye kimse gelmesin yakarim valla

haha çok teşekkür ederim canım sadece benimle paylaştığın için bunu ben acayip kastım sanırım kendimi ağzıma çatal ucuyla bile olsa diyete aykırı hiçbir şey yemedim. buna rağmen duraklayınca çok sinirim bozuldu. 2 kilo daha verip güçlendirmeye geçicem dedim ama veremiorum bi türlü. Belki de sarsmak lazım bu vücudu diye düşünüyorum =) bugün aslında ps günümdü ama yarın erkek arkadaşımın yanına gidicem ve çaktırmadan pasta yiyeceğim için hazırlık olsun dedim ve 2 günü protein günü olarak ayarladım bakalım nasıl bi etkisini görcem ) ilerleyen günlerde sonucu burada paylaşıcam sizlerle )

Canım ama yaaa,senin içinde bi şeytana uyasılık var sankim

yani biz ne dersek diyelim o pastayı yiyecekmişsin gibi geldi bana.şahsi fikrimi söyleyeyim,ben olsaydım yemezdim.hatta örnek vereyim dün patronumun d.günüydü çok güzel bir pasta yaptırdık,herkes höpür hüpür yedi yuttu,ben tadına bile bakmadım.yada mesela 2 haziran benim d.günüm ama kendi pastamdan bile asla yemeği düşünmüyorum.arada vücudu sarsmak şaşırtmak bunu da bir dilim pasta yiyerek yapmak gerekseydi sanırım dukan amca da bize bunu tavsiye ederdi ama yasak dediğine göre yasak.hem şimdi sen duraklaman geçsin diye o pastayu yemek istediğini söylüyorsun ama bunun seni daha da fazla duraklatabileceğini sakın unutma.şurda azıcık kilon daha kalmış,onlardan da kurtul sonra ye pastanı olmaz mı,1 ay daha sıkıver dişini be nolcak

ya aslında ben kilo konusunda şeytanın yanından bile geçmem, çok katıyım. 3 senedir aralıklarla 20 kilo vermiş ve hala vermeye çalışan biri olarak çok disiplinli sürdürüorum rejimimi ama arkadaşımın dediği de mantıklı geldi biraz. sanki vücudum çok çabuk alıştı bu yiyeceklere artık hiç tepki vermio gibi =// önceki diyetimde de böyle olmuştu bi sene boyunca 62'de takılıp kalmıştım. Dukanla tanışana kadar tabi =) sonra bi baktım 2 ayda 8 kilo gitmiş ama kara bahtım yine yokluo beni, durakladım yine ve çareler aramaktayım =// çıkış yolu bu olur diye düşündüm ama tabi yanlış da olabilir =) size danışmak istedim bu yüzden

callantis yapmak istedim dün indirmiştim ama 10kat merdiven çıktım 2saat yürüdüm eve gelince yapayım dedim daha 3.harekette pes ettim.Sigara içiyorum ve bu nefesimi mahvediyor,2yıl bırakmıştım ne güzel ama babamın kanser olduğunu öğrenince sanki o beni kurtaracak diye tekrar başladım,eşim bilmiyor onunla birlikteyken hiç içmiyorum ama o nezaman uzağa gitse içmeye başlıyorum...
Bıraktığım dönemde 1saat koşabiliyordum ama şimdi bir hareketi bile nefes nefese yapıyorum.Abtronic2 almıştım onada başladım akşamları kollarım gevşediği için dambıl çalışıyorum ama çabuk tükeniyorum... Keşke yine içmesemm...Bu arada 58.00 oldum ama 53 olmak istiyorum...

Bende açık aldığımı kullanamadım, çok kötüydü ama doğalsanı sevdim,keten tohumu ile karıştırıp yoğurtla yiyorum,diğeri için zorlama 3günden sonra midem kabul etmedi.Nasıl yiyorlar diye merak ederken bunu gördüm ve şimdi düzenli tüketiyorum...Bağırsaklarım süper...

günaydınnn
ne pasta ne tatlı ne hamurişi zeytin istedi canım ya zeytin 1 tanecik zeytinn. gece saat 1 civarı 1 tanecik zeytin için hüngür hüngür ağladım yaaaa

Günaydınnnnnn

Dukan amcanın doktorluk ünvanı elinden alınmış

Konunun diet programıyla ilgisi yok ALLAHTAN

Zayıflayan çocuklara okullarda ek puan verilsin demiş.

Keşke bizim patronda zayıflayan personele ek maaş verse

Haklı adamcağızz..

Gerçi ünvanı ne yapacak bu saatten sonra

Köşe oluştur zaten

Etrafımda erkekler bile var dukan yapan

Bende callen in 2. günündeyim. Çok hoşuma gidiyor o program. Ama saat kaçta yaptıysam hemen uykum geliyor ve sızıyorum.

12. günüm ve tam 4 kilo verdim toplamda. Azmi çokmu yorum rica ediyorum. Ben karar veremedim .

.

günaydın fıstıklar...
bugun yine benim için haftanın son iş günü patronumu seviyorum bee

hayat sana güzel yaaa :) aaa yarın 19 mayıs belki bizde gelmeyizz

Günaydın herkeslereee
geçen sefer hiç yardımcı olmasada bu sefer diyette en büyük yardımcım sevgilimmm
dün 19:30da aradı kalk spor yap dedi ve bende callan yaptım hemde hepsinii tam olmuyor ama açılırım sanırım
sonrada eliptik yap dedi ama komşunun minik oğluna bakmam gerektiğinden kaynadı:)

ne yersem yazıcakmışım ona mesajlaaa sıkı yönetim ilan ettii

buarada 6 haziran doğumgünü ne yapsamkii:44: hafta içine geliyor ama şirketten 1 günlüğüne izin alayım ve süpriz yapayım diyorum:44:
gerçekten yanında olmak istiyorum... ama hediyeyi napsam:44:

Ayy ne güzel mutluluklar bunlar, Miraycım hepsi çokk güzeller. Bu cicilerle de resimlerini görürüz inşallah. Allah isyeten herkese yaşatsın, herkesin gönlüne göre versin.

amin amin... inşallah hepimiz güzel mutluluklar içinde boğuluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…