Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrrr,
valla yarın 19 mayıs olduğu için neyseki ben de tatilim.bavulumu toplayıp geldim malum bodrum yolcusuyummm :)))))
seviyorum bu resmi tatilleri yaaa hele pazara gelmeyenlerine bayılıyorum :))
valla izin alabiliyorsan git bence de,en güzel sürpriz olur yanında olman.hediye olayına gelirsek bence maddi anlamda abartmadan manen değerli bişey düşünebilirsin.malum sizin de iş ciddiye bindi artık,masraflarınız olacak onun için çok abartmadan bişeyler düşün.
mesela benim bir arkadaşım sevgilisine içinde ikisinin bir sürü resminin olduğu bir cd hazırlatmıştı,fonda müzik resimlerin üstlerinde anlamlı sözler,slight gibi dönüyor yani.hoşuma gitmişti benim.yok para önemli değil dersen de traş makinası gibi bişey düşünebilirsin braun falan var ya.ben almıştım daha önce ama bu takım hediyeleri bence nişanda falan almak daha doğru geliyor bana.bak mesela biz ayrıldık, kaçtı bana :))))

Günaydın kızlar dün saf protein günümdü ama ben salata da yedim zaten bu aralar günler iyice karıştı; sabah da 56.2 yi gördüm adetim yaklaştı baya göğüslerimden hissediyorum arada masum kaçamaklara rağmen diyet harika gidiyor (maşallah maşallah) bir de callan e başlayabilsem birinin beni sanırım sopayla kaldırıp kaldırıp callan yaptırmasını istiyorum (((

o cd olayını bliyorum ama o ay dönümünde çiçek ile beraber öyle bir cd göndermişti
gitmek istiyorum ve bir yolunuda bulmalıyım :)

traş makinasını filan alıp çeyize koycaz zaten bir daha ona doğumgününde alamam kusura bakmasın
ona haber vermeden iş yerine gidicem elimde pasta ile :) pastayı güzel seçebilirim birde iş yerinde toplam kaç kişiler öğrenmem lazım :)
aslında abisinin eşi ile irtibata geçip mutlunun bebeklik resmini alıp pastaya yaptırmak istiyorum çok sevimliymiş küçükkeeen

Günadydın!

Offf!! Bu kasvetli havalar öldürcek beni :S Direk psikolojimi etkiliyo

Bu akşam Bursa'ya gidiyorum. Annecim babacıma Allahtan bugünün de güzel bir yanı var :)) Abartılacak kadar zayıflamadım ama annemler güzel bir fark görürler herhelde 2 aydır görmüyorum onları Onlar gittikten sonraki gün rejime başlamıştım.
Annem aradı sen ne yiyosun, ne yapayim dedi. Dedim işte et, eett, eeettt Sebze yiyo musun dedi. Yiyorum dedim. Enginar yapiyim dedi. Onu yemiyorum dedim. Bişey daha sordu, onu da yemiyorum dedim. E yemiyormuşsun diyo Dedim fasülye patlıcan falan.. Normal sebze yerim dedim Köfte varmış evde hazırlanmış ama, ekmekli yani. Ben diyetteyken, kendi yaptığımın dışında hiç köfte yemedim içinde ekmek var diye. Yiyebiliyor muyduukk :44:
Soru sormuşken aklıma geldi, bir şey daha sorucam: Hani bazı tatlı tariflerinde "jelatin" diye geçen bir şey var. Migros'ta da "jel" diye satılan bir şey var. Aromalı çeşitleri falan da var. Toz halinde. O "jelatin" o "jel"le aynı şey mi? Jel'in içeriğinde de jelatin varmış zaten, öyle yazıyo. Aynı şey gibi geldi bana da :44: Yağ falan yok içinde ama, karbonhidrat var biraz. Yalancı irmik tatlısı yapmıştım. Tadı da baya hoş olmuştu İçine jel koymuştum ama, tarifte jelatin diyordu. Birazcık yanlış bişi yemiş olabilirim belki :44: :) Aklıma geldi. Bilen var mı?

günaydınnn
ne pasta ne tatlı ne hamurişi zeytin istedi canım ya zeytin 1 tanecik zeytinn. gece saat 1 civarı 1 tanecik zeytin için hüngür hüngür ağladım yaaaa

Ah canıımmm!! Kıyamaaammm Bence gece değil ama sabah kalkınca 1 tane yeseydin. Ya da ye hala yemediysen. Bu kadar da işkence olmaz kiii Eritirsin onu bütün gün yaa! Sabah 1 tane at ağzına çaktırmadan Yazıktır günahtır :S

kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.

tüm isteğimiz o tatlım senden çok geride kaldık zaten neyseki aklım ve iradem kendine geldi:)
kısmetse temmuz 2. haftası oralarda olurum :)

buarada callan yapıyor musun? ben dün çok terledim ve çok titredim ama callanın bana göre en büyük eksikliği çok fazla göbek-karın egzersizi yok oysa benim sorunum göbek:)
tamam kalçaları güzel yapıyor ama zaten benimki normal:) neyse devam edicem yinede:)

yeni başladım çünkü spor yapmazsam sarkacam bu gidişle..ama çok zor.daha öncede denemiştim bunu ama sanki şimdi daha zorlandım...

Günaydin Dukancanlar.. Ne cok yazmissiniz dünden beri..gecmisi okuyamadim bugün kermes yine devam ediyor asagiya inip masalari kurmaya yardim edecegim..Dün güzel gecti insallah bugünde sorunsuz gecer.. Güzel bir gün olsun hepimize insallah..

günayydııınnn kııısssslaaarrrrrr

yaaa ben 5 gündür şehir dısındaimm bi seminer için

bi arkadasımda kalmak zorundaydımm binlerce teşekkürler onlara ama diet dısında biçok yemek yemek zorunda kaldımm 5gün boyunca(

dün aksam geldimm sabah tartıldımm ve +600!!

aslında daha fazladır die düşünüodumm bugün itibariyle yumruk yapıcamm

vvveeeeee siziii çokkk össsleeediiiimmmmmmmmm!!!!!

yeni başladım çünkü spor yapmazsam sarkacam bu gidişle..ama çok zor.daha öncede denemiştim bunu ama sanki şimdi daha zorlandım...

dün kardeşim bir onlara baktı bir bana abla çok kalassın dedii
ne yapayım allaaalaaa göbem var beim onuda geç kemiklerim iri filan diye açıklama yaptım ama anneme seslendi anneeee hatunlara bak birde bizimkine bak diyeee
evde eğlence konusu oldum birde odamda gizli gizli yapıyordum göyaaa annem kalk kızım bir yerin incincek kendine göre birşeyler bul filan dedi ama tamamladım
birde onlar 100 kere yapıyor dedim bende 100 yapcam ama ben yapıp bitirdiğimde onlar 80de oluyor sanırım yavaş yapılması gerekiyor:44:

"Kaçtı bana" eheheheh iyiymiş heheheh Ne tatlı anlatıyosun sen öyle hehehe

Maşallah Callan gerçekten oldukça zor. Ben genelde kol ve karın hareketleri yapıyorum sadece. Sonra bacak ve basenle ilgili başka egzersizlere geçiyorum. Üst bacaklarım kalın biraz ve basenleeerrr Popomun 2 yanında bacakla birleştiği yerdeki o yağ kütlelerini kesip atmak istiyoruummm. Hııırrr

kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.

İnşallah inşallaahhh!!! Kaçamaklaraa sooonnnn!!!! verdik

Son düzenleme:

kuzucum ben sana kısaca geride bıraktığımız 3 sene içindeki doğumgünü sevgililer günü vs kutlamalarında yaptıklarımızı anlatıyım...
bizim için önemli olan bi şarkı ve o ana kadar olan tüm fotoğraflarımızdan oluşan bi slayt cd si hazırlamıştım... sonra özel şekilli çikolatalar yaptırmıştım... çok sevdiği figürlerden de ambalajını/kutusunu hazırlatmıştım (örn;model araba gibi)... model araba koleksiyonumuz var bizim ve ona birsürü ilaveler yaptık bu kutlamalarda... sonra madlen çikolataları değişik değişik fotoğraflarımızla kaplatmıştım bi keresinde... kalp fakat üzerinde yine resmimiz olan bi kutuda vermiştim... başka bi özel günde de köstekli saate YaRiM & GaMZeLiM (14.02.2009) yazdırmıştım... çok sever otantik şeyleri... bi cd daha hazırlamıştım onunla ilk tanıştığımız günlerde en çok dinlediğimiz şarkı fonda... ve yine fotoğraflar fakat bu sefer tanışma hikayemiz de yazıyordu slaytta... bunu da ellerimle yaptım ve ağlamıştı... sonra benim doğumgünümden iki gün önce ablamlarla istanbula gitmiştik... ablam eniştem ben... sonra yemek yiyip eve geçtik hepbirlikte... eve girdiğimde mum ve kırmızı güllerden yol yapmış salona kadar... pastam ve hediyelerimm süperdi onun son doğumgününde de sahilde küçük-lüks bir butik otelde odanın heryerini kırmızı güllerle süslettim... ve hayatında en sevdiği şeyleri alıp odanın heryerine yerleştirmelerini istemiştim (bunun için yaklaşık 6 ay boyunca alışveriş yapmıştım-son haftada otele teslim ettim hazırlıklar için)... yine bizi anlatan bir cd... duvar komple bizim slaytımız... halısaha maçlarında giymesi için fenerbahçe forma takım-rahat bir krampon-şık bir saat-özel bir tespih-magnet dart (fenerbahçeli)-harika bir keten gömlek-scrablee-parfüm/deo set-ve en önemlisi PS3 (PlayStation)... tabi o gün ne tesadüftür ki; o da bana melek kanadı kolye almış (altın) taşlı... çook seviyorum şeker sevgilimi... onunla herşey çok güzel...
eminim sende harika bi sürpriz yapıcaksın kuzucum...

Hahha Komik kardiişş. Ne tatlı bişi o
Yaptıkça alışıyorsun ama.. Dediğin gibi yavaş yapılması gerekiyor :S Ben de hızlı hızlı yapıyodum sonra bi bakıyodum ohooo... Onlarla aynı anda yapmaya çalışmalı. Yavaş yapınca kaslar daha çok çalışıyo sanırım Beni en zorlayan, boynum :S O karın hareketlerinde 2. 100'den sonra boynum kopuyooo :S Tutmak zorunda kalıyorum çoğu zaman. Bir de o sondaki, dizlerinin üzerinde oturup pelvisi kasıp sağa sola kıvırdığın hareket var yaaa :S:S Onu dinlenmeden tamamlayamıyorum :S Ne fena bişi o yaaa puuff!! Ama süper çalıştırıyo üst bacakları.. Kopuyolar bende hatta

şuan için kafamı çalıştırmaya çalışıyorum harika şeyler yapmışsınız cidden
buaralar masrafım biliyorsunuzki bayağı fazla ondan dolayı en makul ve en hoş şekilde işin içinden çıkmam lazım :)
çikolatalar kafama yattı aslından sabahtan onlar giderse benim geleceğimi düşünmez gibime geliyorrr

kim ne derse desin ogün tam 53 gündür beni görmemiş olucak ayh inşallah bir şekilde iş yerinde izin alırım :) bundan öncede Ankara'da mekan araştırmasına girip güzel bir yemek yiyebiliriz ordada asıl alacağım hediyeyi veririm daha ne olduğunu bilmiyorum ama bakalım bu gün ve yarın bir düşünme aşamasına gireyim :)
off birde bizim iş yerinde en zoru izin almaaaak cumartesi bile zor izin veriyorlar düşün :) ama bunun içinde bir yalan uydurmam lazım :)

günaydın kızlar

henüz dün akşam kaldığım yerden sonrasını okumadım.ama bır gunaydın deyım dedım

sabah yıne callan yaptım.dun zaten 1-2 hareketi yapamamışım sonuncu

bu sabah onlarıda becerebildiğim kadar yaptım.

ya birşey sormak istiyorum.bu callan teyzenin karın hareketleri varya hani omuzları ve bası karına doğru yuvarlayıp kaldırıyosun ellerı yere paralel uzatıp ayaklar yukardayken hanı 1-2 cm lık hareketler yapıyorsun.hah işte o hareketleri yaparken benim boyun kaslarım cok kasılıyor.tek elımı başımın arkasından destekliyorum da yapıyorum.böyle benim gibi zorlanan var mı???

bu arada bu sabahta tuttum kendimi tartılmadım.haftaya salı ya kadar tartılmamaya karar verdim.

sana yardımcı olacak linkleri veriyim...
resimli cikolata | Fotoğraflı Çikolata | resimli çikolata, kurumsal çikolata, bebek çikolatası, , seçim çikolatası, kişiye özel çikolata, özel çikolata, çikolata hediye, hediye çikolata, resimli çikolata, fotoğraflı çikolata, resim ambalajlı çikolata
Sevgim Pasta & ikolata
hee bide kumandalı araba almıştım koca bebeğim hafta sonları sahilde araba sürüyoda :=)) neler sever acabaaa yahuu seninkii?...
izin için de yalan düşünelim....... mesela birisi evleniyo olsun şehir dışında.... yada biri doğum yapmış olsun... yada allah yaşatmasın allah başa vermesin birisi çok hasta olsun...

Son düzenleme:

Ayyyy Süper şeyler bunlaaarrr!! Duygulandıımmm İnşallah hayatınız boyunca böyle romantik ve mutlu olursunuz :123::132:

Kopya çekebilir miyim ben de Sevgilim uzaktayken ne güzel şeyler yapardııı.. 6 sene ayrı şehirlerdeydik.. Şimdi evlenince puuffff Düşünüyo ama pek icraat yok İşi gücü düşünmekten... Çok duygusal ama ne yazık ki romantik değil.. Oldurmaya çalışıyorum... Olamıyooo

Sen güzel bir şeyler düşünürsüünnn İzin alabilirsin inşallaaahhhh

Günaydın kızlarrr :) Geçmişi okuyamıyorum ama çatlıyorum da bi yandan işlerim bitsin hepiciiiini okurum.

Dün öğrencilerimin mezuniyet töreni vardı süper geçti :) veeeee herkesten ayrı ayrı popomun tavan yapacağı iltifatlar aldım

Haftasonu kuzenimin düğünü vardı gören herkes şok geçirdi hehehe çok sevdim ben bu diyeti yavsss

çok teşekkür ederim amiiinnnnnnn diyorum kocaman... şimdi sıkı bi evlilik teklifi hazırlığındaymış kendileri, aldığım bir duyuma göre... bana kalsa hiç istemiyorum evlilik teklifi... yani gerek kalmadı artık... o kadar sıkıntı çektikki şu evlilik olayıyla ilgili... oluruna bıraktık gidiyo eksikleri tamamlıyoruz... bikaç haftaya mobilyaları da alıcaz kısmetse... ev bakmaya bile başladık şimdiden... evlilik teklifi de neymiş... yemişim teklifi...

ama bak siz de ne güzel yaşayabilmişsiniz... evlilik sorumluluğu çok başka... mutlaka o da ister ama o sürprizlerden öncelikli şeyler olduğundan yapamıyordur üzülmek yok kuzucum... yaşamadık bunları demiyosunuz en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…