Teşekkür ederim canım, nasılsın? Senin güçlendirme bitti mi? Nasıl gidiyor?
hayat sana güzel yaaa :) aaa yarın 19 mayıs belki bizde gelmeyizz
Günaydın herkeslereee
geçen sefer hiç yardımcı olmasada bu sefer diyette en büyük yardımcım sevgilimmm
dün 19:30da aradı kalk spor yap dedive bende callan yaptım hemde hepsinii tam olmuyor ama açılırım sanırım
sonrada eliptik yap dedi ama komşunun minik oğluna bakmam gerektiğinden kaynadı:)
ne yersem yazıcakmışım ona mesajlaaasıkı yönetim ilan ettii
buarada 6 haziran doğumgünü ne yapsamkii:44: hafta içine geliyor ama şirketten 1 günlüğüne izin alayım ve süpriz yapayım diyorum:44:
gerçekten yanında olmak istiyorum... ama hediyeyi napsam:44:
günaydın kızlarrrr,
valla yarın 19 mayıs olduğu için neyseki ben de tatilim.bavulumu toplayıp geldim malum bodrum yolcusuyummm :)))))
seviyorum bu resmi tatilleri yaaa hele pazara gelmeyenlerine bayılıyorum :))
valla izin alabiliyorsan git bence de,en güzel sürpriz olur yanında olman.hediye olayına gelirsek bence maddi anlamda abartmadan manen değerli bişey düşünebilirsin.malum sizin de iş ciddiye bindi artık,masraflarınız olacak onun için çok abartmadan bişeyler düşün.
mesela benim bir arkadaşım sevgilisine içinde ikisinin bir sürü resminin olduğu bir cd hazırlatmıştı,fonda müzik resimlerin üstlerinde anlamlı sözler,slight gibi dönüyor yani.hoşuma gitmişti benim.yok para önemli değil dersen de traş makinası gibi bişey düşünebilirsin braun falan var ya.ben almıştım daha önce ama bu takım hediyeleri bence nişanda falan almak daha doğru geliyor bana.bak mesela biz ayrıldık, kaçtı bana :))))
günaydınnn
ne pasta ne tatlı ne hamurişi zeytin istedi canım ya zeytin 1 tanecik zeytinn. gece saat 1 civarı 1 tanecik zeytin için hüngür hüngür ağladım yaaaa
kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.
yeni başladım çünkü spor yapmazsam sarkacam bu gidişle..tüm isteğimiz o tatlım senden çok geride kaldık zaten neyseki aklım ve iradem kendine geldi:)
kısmetse temmuz 2. haftası oralarda olurum :)
buarada callan yapıyor musun? ben dün çok terledim ve çok titredim ama callanın bana göre en büyük eksikliği çok fazla göbek-karın egzersizi yok oysa benim sorunum göbek:)
tamam kalçaları güzel yapıyor ama zaten benimki normal:) neyse devam edicem yinede:)
yeni başladım çünkü spor yapmazsam sarkacam bu gidişle..ama çok zor.daha öncede denemiştim bunu ama sanki şimdi daha zorlandım...
günaydın kızlarrrr,
......................
yok para önemli değil dersen de traş makinası gibi bişey düşünebilirsin braun falan var ya.ben almıştım daha önce ama bu takım hediyeleri bence nişanda falan almak daha doğru geliyor bana.bak mesela biz ayrıldık, kaçtı bana :))))
Günaydın kızlar dün saf protein günümdü ama ben salata da yedim zaten bu aralar günler iyice karıştı; sabah da 56.2 yi gördüm adetim yaklaştı baya göğüslerimden hissediyorum arada masum kaçamaklara rağmen diyet harika gidiyor (maşallah maşallah) bir de callan e başlayabilsem birinin beni sanırım sopayla kaldırıp kaldırıp callan yaptırmasını istiyorum(((
kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.
hayat sana güzel yaaa :) aaa yarın 19 mayıs belki bizde gelmeyizz
Günaydın herkeslereee
geçen sefer hiç yardımcı olmasada bu sefer diyette en büyük yardımcım sevgilimmm
dün 19:30da aradı kalk spor yap dedive bende callan yaptım hemde hepsinii tam olmuyor ama açılırım sanırım
sonrada eliptik yap dedi ama komşunun minik oğluna bakmam gerektiğinden kaynadı:)
ne yersem yazıcakmışım ona mesajlaaasıkı yönetim ilan ettii
buarada 6 haziran doğumgünü ne yapsamkii:44: hafta içine geliyor ama şirketten 1 günlüğüne izin alayım ve süpriz yapayım diyorum:44:
gerçekten yanında olmak istiyorum... ama hediyeyi napsam:44:
dün kardeşim bir onlara baktı bir bana abla çok kalassın dedii
ne yapayım allaaalaaa göbem var beim onuda geç kemiklerim iri filan diye açıklama yaptım ama anneme seslendi anneeee hatunlara bak birde bizimkine bak diyeee
evde eğlence konusu oldum birde odamda gizli gizli yapıyordum göyaaaannem kalk kızım bir yerin incincek kendine göre birşeyler bul filan dedi ama tamamladım
birde onlar 100 kere yapıyor dedim bende 100 yapcam ama ben yapıp bitirdiğimde onlar 80de oluyor sanırım yavaş yapılması gerekiyor:44:
kuzucum ben sana kısaca geride bıraktığımız 3 sene içindeki doğumgünü sevgililer günü vs kutlamalarında yaptıklarımızı anlatıyım...
bizim için önemli olan bi şarkı ve o ana kadar olan tüm fotoğraflarımızdan oluşan bi slayt cd si hazırlamıştım... sonra özel şekilli çikolatalar yaptırmıştım... çok sevdiği figürlerden de ambalajını/kutusunu hazırlatmıştım (örn;model araba gibi)... model araba koleksiyonumuz var bizim ve ona birsürü ilaveler yaptık bu kutlamalarda... sonra madlen çikolataları değişik değişik fotoğraflarımızla kaplatmıştım bi keresinde... kalp fakat üzerinde yine resmimiz olan bi kutuda vermiştim... başka bi özel günde de köstekli saate YaRiM & GaMZeLiM (14.02.2009) yazdırmıştım... çok sever otantik şeyleri... bi cd daha hazırlamıştım onunla ilk tanıştığımız günlerde en çok dinlediğimiz şarkı fonda... ve yine fotoğraflar fakat bu sefer tanışma hikayemiz de yazıyordu slaytta... bunu da ellerimle yaptım ve ağlamıştı...sonra benim doğumgünümden iki gün önce ablamlarla istanbula gitmiştik... ablam eniştem ben... sonra yemek yiyip eve geçtik hepbirlikte... eve girdiğimde mum ve kırmızı güllerden yol yapmış salona kadar... pastam ve hediyelerimm süperdi onun son doğumgününde de sahilde küçük-lüks bir butik otelde odanın heryerini kırmızı güllerle süslettim... ve hayatında en sevdiği şeyleri alıp odanın heryerine yerleştirmelerini istemiştim (bunun için yaklaşık 6 ay boyunca alışveriş yapmıştım-son haftada otele teslim ettim hazırlıklar için)... yine bizi anlatan bir cd... duvar komple bizim slaytımız... halısaha maçlarında giymesi için fenerbahçe forma takım-rahat bir krampon-şık bir saat-özel bir tespih-magnet dart (fenerbahçeli)-harika bir keten gömlek-scrablee-parfüm/deo set-ve en önemlisi PS3 (PlayStation)... tabi o gün ne tesadüftür ki; o da bana melek kanadı kolye almış (altın) taşlı... çook seviyorum şeker sevgilimi... onunla herşey çok güzel...
eminim sende harika bi sürpriz yapıcaksın kuzucum...
şuan için kafamı çalıştırmaya çalışıyorum harika şeyler yapmışsınız cidden
buaralar masrafım biliyorsunuzki bayağı fazla ondan dolayı en makul ve en hoş şekilde işin içinden çıkmam lazım :)
çikolatalar kafama yattı aslından sabahtan onlar giderse benim geleceğimi düşünmez gibime geliyorrr
kim ne derse desin ogün tam 53 gündür beni görmemiş olucakayh inşallah bir şekilde iş yerinde izin alırım :) bundan öncede Ankara'da mekan araştırmasına girip güzel bir yemek yiyebiliriz ordada asıl alacağım hediyeyi veririm daha ne olduğunu bilmiyorum ama bakalım bu gün ve yarın bir düşünme aşamasına gireyim :)
off birde bizim iş yerinde en zoru izin almaaaakcumartesi bile zor izin veriyorlar düşün :) ama bunun içinde bir yalan uydurmam lazım :)
kuzucum ben sana kısaca geride bıraktığımız 3 sene içindeki doğumgünü sevgililer günü vs kutlamalarında yaptıklarımızı anlatıyım...
bizim için önemli olan bi şarkı ve o ana kadar olan tüm fotoğraflarımızdan oluşan bi slayt cd si hazırlamıştım... sonra özel şekilli çikolatalar yaptırmıştım... çok sevdiği figürlerden de ambalajını/kutusunu hazırlatmıştım (örn;model araba gibi)... model araba koleksiyonumuz var bizim ve ona birsürü ilaveler yaptık bu kutlamalarda... sonra madlen çikolataları değişik değişik fotoğraflarımızla kaplatmıştım bi keresinde... kalp fakat üzerinde yine resmimiz olan bi kutuda vermiştim... başka bi özel günde de köstekli saate YaRiM & GaMZeLiM (14.02.2009) yazdırmıştım... çok sever otantik şeyleri... bi cd daha hazırlamıştım onunla ilk tanıştığımız günlerde en çok dinlediğimiz şarkı fonda... ve yine fotoğraflar fakat bu sefer tanışma hikayemiz de yazıyordu slaytta... bunu da ellerimle yaptım ve ağlamıştı...sonra benim doğumgünümden iki gün önce ablamlarla istanbula gitmiştik... ablam eniştem ben... sonra yemek yiyip eve geçtik hepbirlikte... eve girdiğimde mum ve kırmızı güllerden yol yapmış salona kadar... pastam ve hediyelerimm süperdi onun son doğumgününde de sahilde küçük-lüks bir butik otelde odanın heryerini kırmızı güllerle süslettim... ve hayatında en sevdiği şeyleri alıp odanın heryerine yerleştirmelerini istemiştim (bunun için yaklaşık 6 ay boyunca alışveriş yapmıştım-son haftada otele teslim ettim hazırlıklar için)... yine bizi anlatan bir cd... duvar komple bizim slaytımız... halısaha maçlarında giymesi için fenerbahçe forma takım-rahat bir krampon-şık bir saat-özel bir tespih-magnet dart (fenerbahçeli)-harika bir keten gömlek-scrablee-parfüm/deo set-ve en önemlisi PS3 (PlayStation)... tabi o gün ne tesadüftür ki; o da bana melek kanadı kolye almış (altın) taşlı... çook seviyorum şeker sevgilimi... onunla herşey çok güzel...
eminim sende harika bi sürpriz yapıcaksın kuzucum...
şuan için kafamı çalıştırmaya çalışıyorum harika şeyler yapmışsınız cidden
buaralar masrafım biliyorsunuzki bayağı fazla ondan dolayı en makul ve en hoş şekilde işin içinden çıkmam lazım :)
çikolatalar kafama yattı aslından sabahtan onlar giderse benim geleceğimi düşünmez gibime geliyorrr
kim ne derse desin ogün tam 53 gündür beni görmemiş olucakayh inşallah bir şekilde iş yerinde izin alırım :) bundan öncede Ankara'da mekan araştırmasına girip güzel bir yemek yiyebiliriz ordada asıl alacağım hediyeyi veririm daha ne olduğunu bilmiyorum ama bakalım bu gün ve yarın bir düşünme aşamasına gireyim :)
off birde bizim iş yerinde en zoru izin almaaaakcumartesi bile zor izin veriyorlar düşün :) ama bunun içinde bir yalan uydurmam lazım :)
AyyyySüper şeyler bunlaaarrr!! Duygulandıımmm İnşallah hayatınız boyunca böyle romantik ve mutlu olursunuz :123::132:
Kopya çekebilir miyim ben deSevgilim uzaktayken ne güzel şeyler yapardııı.. 6 sene ayrı şehirlerdeydik.. Şimdi evlenince puuffff Düşünüyo ama pek icraat yok İşi gücü düşünmekten... Çok duygusal ama ne yazık ki romantik değil.. Oldurmaya çalışıyorum... Olamıyooo
Sen güzel bir şeyler düşünürsüünnnİzin alabilirsin inşallaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?