Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.

öncelikle güçlendirmeye geçtiğin için tebriklerrr. benim son 2 haftadır büyük bir endişem var. artık her dk. aklımda yaa sıkıntı şu. ben çok hızlı kilo verdim ama sıkı yaptım biraz esnetseydim yok illa hemen sonuç alcamya neese bugün 58. günüm 12 kg verdim. sorun şu ee malum güçlendirmede hayatımıza yeni tatlar girio. eee benim vücut biraz daha fazla besin girdiğinde ya hücum ederse ona yağ olarak algılayıp. ben ne yapmalıyım acaba yaaaa yavaş yavaş arttırarakmı dvm etsem güçlendirmeye geçince.
birde güçlendirmeye geçince normal yemeklerden (yani hani az yağlı ama salçalı soğanlı bildiğin yemek) küçük posiyonlar halinde ekmeksiz yesek ne olurkii ziraaa herkeze ayrı yemek iş hayatı ev işii yoruldum artıkk. sen nasıl yapıyosun?? biraz esnetme yaptınmı diyetinde??

Günaydıın!
Aynen ayneennn!! Az önce de yazdım zaten. Boynum kopuyoooo :S Hatta videonun sonunda uyarılar var. Önce boynunuz ağrıyabilir ama bir kaç kere yaptıktan sonra geçer diyo.. Sana söyliyim, benim yaptığım 10-15 olmuştur. Hiç de geçmediii :S Geçmezse doktorunuza danışın falan diyo bi de. Yok daha neler... Nasıl dayansın o boyun :S Ben de yarısından sonra tutmak zorunda kalıyorum genelde boynumu.

ah bebeğim çok çok sağol hemen inceleme işlemine bakıyorum :)
valla araba benimde aklıma geldi ama ANkarada sahil yok gezdirsin :))) belki ona koleksiyon arabalardan alırım diye düşündüm bende erkekler hep çocukkkk

kız cadı öyle ballandıra ballandıra anlatıyon resim koymadan inanmaaaaaaammm

bana sorarsan koleksiyon arabası almaktansa başka bişey alabilirsin o paraya... model arabalar pahalı... kumandalı arabayla hemen hemen aynı fiyatı... kumandalı alırsın oynar hiç olmazsa

Nasıl şoka girmesinleeerrr. 27 kilooooo :129: Ben bile seni görmeden 27 kiloyu görünce şok geçiriyorum her seferinde hihihihihi

Saol canım.. Valla yaşadık Allah'tan. Çok güzel anlarımız, sürprizlerimiz oldu... Hatta evlilik teklifini istemiştim ben güzel bir anımız olsun diye Çok hoş da bir teklif aldım. İstemeye gelmeden 1 hafta falan önceydi, her şey belliydi ama hihiih. Belli olmaz, dedim.. Hayır dersem biter bu iş ama dediğin gibi... Evlilik sorumluluğu.. Ev geçindirme derdi falan.. borçlar... Biraz süre veriyorum ona :)) Şu sıkıntılar geçsin de yapmasın bişi göriyim

Telefonumda olan resimler cübbeli o yüzden çok anlaşılmaz :) Arkadaşımdan aldığımda fotoları ilk iş koycam buraya :) Düğün fotolarını da Nikaha gittiğimde alcam kuzenimden o zaman hepsini koyarım buraya :)

hehehehe teşekkürler bebek ;34; 69 u gördüğümde ben de şok geçirmek istiyorummmmm

hoşgeldin şeker.halledersin sen merak etme...

galiba bizdede öyle olucak... dibim düşücekmiş... hayatımda bugune kadar çevremde asla böyle bişey yaşayan olmamış olucakmış... falanmış filanmış... asıl evlendikten sonra neler yapıcakmış... büyük konuşma diyorum ev alıcaz paramız olmıycak... nasılsa biticek o borç diyo manyak bi adam... renkli bi kişiliği var o yüzden yapar biliyorum...

69mu ben de görmek istiyorum

bebem siz bu alma işleriyle iki yakanızı bir araya getiremezsiniz bizim gibi ama çok mutlu olursunuz.
benim eşimde hediye almak için bahane yaratır ben kalasım biraz bu konularda:))kuş uçtu hediye çiçek açtı hediye..ay Allahım kocamı seviyorum ya:))

son 6-7 aydır durdurduk ama... para lazım gıdım gıdım tuutyoruz valla... bide ev almayı düşünüyoruz kısmatse evlendiğimiz gibi... o yüzden çok paraya ihtiyacımız olucak...herşeyin keyfi başka bee... allah kimsenin hayatından huzur-mutluluğu eksik etmesin...

Kızlar bu splendanın çok kullanılmasının duraklamaya neden oluyormuş duyduğum kadarı ile. Ben biraz fazla kullanıyordum. Çayı şekersiz içemiyorum ne yapayım! en azından bunu azaltmaya çalışacağım. Siyah çayı azaltırsam onun yerine yeşil çay koyarsam sanırım olacak gibi. Dün dukancı bir arkadaşımla konuştum da. Bunları çok fazla kullanma ve suyu biraz arttır dedi. Bu haftada öyle deneyelim bakalım

kalpli falan güzel bir pasta yaptırabilirsin üstünde resmi olan,ya zaten kaç kişilerse yarısı kadar kişilik pasta yaptırsan yeter,dilimler kalın oluyor ya :)

Amin canım benim,Allah çok çok daha güzel mutluluklar nasip etsin herkese inşallah..

amin amin.en önemlisi huzur!!!

kızlar ya bu arada ben bu sabah tartıda +400 gördüm nedense.
düşünüyorum dün ne yedim diye,kahvaltıda süt peynir o kadar.öğlen 4 köfte,light ayran akşam da piliç ızgara light ayran.
aralarda 2 meyveli yoğurt yedim,kahve falan hepsi bu.acaba 2 gündür spora gitmiyorum ondan mı oldu ki ?
neyse o kadar da moralimi bozmadım.ama dün protein günümdü,bugün de sebze yemeyip protein yapayım diyorum.
bodrumda da bozmam inşallah,gerçi şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım yine yapmam.hatta dün akşam annem diyor ki,kızım sana şaşırdım vallahi,o hırsız girdiği gece yaşadığımız o stresle bile hiç bozmadın diyetini,açıım açıım diye diye uyudun inanamıyorum sana diyor.ben olsam sinirden ne bulsam yerdim,içerdim sen o durumda bile yine de diyetini düşündün diyor :)
neyse artık bodrum gecelerinde 2 değişik figür yaparım,callen hareketleriyle falan dans ederim,3-5 fazladan hoplar zıplarım,ters parande atarım böylece ya fazla kiloları veririm yada güvenlik beni dışarı atar

Ne güzellll! Çok şanslısıınnnn Ne varsa manyaklarda var zaten Enn güzeli :))

Ayyyy!! Sen de çok şansılısıınnn Hediye almaya da vermeye de bayılırım Verince böyle o yüzlerdeki şaşkınlık çok güzel oluyo :))

Burda da öyle bir şey dediler. Ben de azalttım tatlandırıcıyı Ağzımın tadı kaçtı iyiceee... Reglime de bi 10 gün falan var. Tatlandırıcı olmadan geçirmeye çalışcam o dönemi :S Nasıl geçicek bilmem :105::97::100::95:

waoowwww ben bile heyecan yaptım vallaaa
bize babası alıcakmış ama 2-3 sene sonra hoş benim maddiyatta pek gözüm yok elimiz ayağımız tutuyor daha gencizde herşey olur :)
benimde planım düğünde ve nikahta takılanları bozdurup (altın sevmem ben takmayı pek) sadece ailelerin taktığı setlere dokunmatıp tabi o para ile peşinat verip eve girmek :)
en azından bizim biz yaptık derizz

çok ilginçtir ki bende gün içinde bazen bir kilo bile arttığımı bile görüyorum. Mesela dün gördüm. Öğrenci olduğum için ancak haftada bir eczaneye gidiyorum tartılmak için. Artık beni tanıyorlar dün bir tartı buldum. Yarım saat arayla tartıldım.(iyiki burada tartım yok)61 i bile gördüm. Diyetin yaptığı birşeydir herhalde.

Arkadaşım ben de 24 Martta başladım diyete ama 8 kg civarı verdim. Tiroidim yok yavaş gidiyor benim biraz ama hiç kaçamak yapmadım ben de ama ağır sporlar yapamıyorum. Sen 12 kg nasıl verdin? Düzenli olarak ne yaptın bana bilgi verebilir misin?
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…