Evet evet, yanlış okumadınız... Bu hafta verdiğim değil, aldığım kilonun bildirimini yapıyorum. Geçen hafta 71,6 olan kilom bir güzel afiyetle yemelerin sonrasında bugün itibariyle 72,5
Bugün bildirim yapmasam mı acaba diye çok düşündüm ama sonrasında hem kendime ceza, hem de sizlere ders olsun diye bildirim yapmaya karar verdim. Ancak Ticker kısmını güncellemedim nasıl olsa c.tesiye kadar o kiloyu tekrar görürüm diye hedefliyorum.
Saf protein moduna geçtim dün sabahtan itibaren, kaçarı yok o kilolar ya gidecek, ya gidecek
Başlangıç tarihi: 27.02.2012
Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg
Geçen perşembe kilo : 71,6 kg
Güncel kilo: 72,5 kg
waoowwwwben bile heyecan yaptım vallaaa
bize babası alıcakmış ama 2-3 sene sonra hoş benim maddiyatta pek gözüm yok elimiz ayağımız tutuyor daha gencizde herşey olur :)
benimde planım düğünde ve nikahta takılanları bozdurup (altın sevmem ben takmayı pek) sadece ailelerin taktığı setlere dokunmatıp tabio para ile peşinat verip eve girmek :)
en azından bizim biz yaptık derizz
Evvvvetttt kızlar alkışları duyayım.
Beklenenden de erken bugün 71,7 herşeyin başı istemek, başarı arkasından geliyor zaten...
günaydın kızlarrrr,
valla yarın 19 mayıs olduğu için neyseki ben de tatilim.bavulumu toplayıp geldim malum bodrum yolcusuyummm :)))))
seviyorum bu resmi tatilleri yaaa hele pazara gelmeyenlerine bayılıyorum :))
valla izin alabiliyorsan git bence de,en güzel sürpriz olur yanında olman.hediye olayına gelirsek bence maddi anlamda abartmadan manen değerli bişey düşünebilirsin.malum sizin de iş ciddiye bindi artık,masraflarınız olacak onun için çok abartmadan bişeyler düşün.
mesela benim bir arkadaşım sevgilisine içinde ikisinin bir sürü resminin olduğu bir cd hazırlatmıştı,fonda müzik resimlerin üstlerinde anlamlı sözler,slight gibi dönüyor yani.hoşuma gitmişti benim.yok para önemli değil dersen de traş makinası gibi bişey düşünebilirsin braun falan var ya.ben almıştım daha önce ama bu takım hediyeleri bence nişanda falan almak daha doğru geliyor bana.bak mesela biz ayrıldık, kaçtı bana :))))
kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.
yeni başladım çünkü spor yapmazsam sarkacam bu gidişle..ama çok zor.daha öncede denemiştim bunu ama sanki şimdi daha zorlandım...
ah bebeğim çok çok sağol hemen inceleme işlemine bakıyorum :)
valla araba benimde aklıma geldi ama ANkarada sahil yok gezdirsin :))) belki ona koleksiyon arabalardan alırım diye düşündüm bende erkekler hep çocukkkk
kız cadı öyle ballandıra ballandıra anlatıyon resim koymadan inanmaaaaaaammm
Nasıl şoka girmesinleeerrr. 27 kilooooo:129: Ben bile seni görmeden 27 kiloyu görünce şok geçiriyorum her seferinde hihihihihi
Saol canım.. Valla yaşadık Allah'tan. Çok güzel anlarımız, sürprizlerimiz oldu... Hatta evlilik teklifini istemiştim ben güzel bir anımız olsun diyeÇok hoş da bir teklif aldım. İstemeye gelmeden 1 hafta falan önceydi, her şey belliydi ama hihiih. Belli olmaz, dedim.. Hayır dersem biter bu iş ama dediğin gibi... Evlilik sorumluluğu.. Ev geçindirme derdi falan.. borçlar... Biraz süre veriyorum ona :)) Şu sıkıntılar geçsin de yapmasın bişi göriyim
hahaçok teşekkür ederim canım sadece benimle paylaştığın için bunu ben acayip kastım sanırım kendimi ağzıma çatal ucuyla bile olsa diyete aykırı hiçbir şey yemedim. buna rağmen duraklayınca çok sinirim bozuldu. 2 kilo daha verip güçlendirmeye geçicem dedim ama veremiorum bi türlü. Belki de sarsmak lazım bu vücudu diye düşünüyorum =) bugün aslında ps günümdü ama yarın erkek arkadaşımın yanına gidicem ve çaktırmadan pasta yiyeceğim için hazırlık olsun dedim ve 2 günü protein günü olarak ayarladım bakalım nasıl bi etkisini görcem ) ilerleyen günlerde sonucu burada paylaşıcam sizlerle )
Günaydınnnnnn
Dukan amcanın doktorluk ünvanı elinden alınmış
Konunun diet programıyla ilgisi yok ALLAHTAN
Zayıflayan çocuklara okullarda ek puan verilsin demiş.
Keşke bizim patronda zayıflayan personele ek maaş verse
Haklı adamcağızz..
Gerçi ünvanı ne yapacak bu saatten sonra
Köşe oluştur zaten
Etrafımda erkekler bile var dukan yapan
Bende callen in 2. günündeyim. Çok hoşuma gidiyor o program. Ama saat kaçta yaptıysam hemen uykum geliyor ve sızıyorum.
12. günüm ve tam 4 kilo verdim toplamda. Azmi çokmu yorum rica ediyorum. Ben karar veremedim .
.
Günaydıın!
Aynen ayneennn!! Az önce de yazdım zaten. Boynum kopuyoooo :S Hatta videonun sonunda uyarılar var. Önce boynunuz ağrıyabilir ama bir kaç kere yaptıktan sonra geçer diyo.. Sana söyliyim, benim yaptığım 10-15 olmuştur. Hiç de geçmediii :SGeçmezse doktorunuza danışın falan diyo bi de. Yok daha neler... Nasıl dayansın o boyun :S Ben de yarısından sonra tutmak zorunda kalıyorum genelde boynumu.
merhaba fıstıklar dünki tabloyu gördüm de hepiciğinizi tebrik ediyorum
yariminde o güzel elleri dert görmesin inşallah
bu sabah da 64 lü rakamları gördüm ayol hihihihihihihi 64,9 olmuşum ehe
geceden gerginim ama minik kızım gene ateşlenecek gibi.... çok da huysuz oldu anne gitmeeeee diye boynuma yapıştı bugün 12:00 de ancak çıkabildim evden....Tabbim tüm çocuklara şifa versin Allah anneleri ağlatmasın puuuuufff
günaydınnn
ne pasta ne tatlı ne hamurişi zeytin istedi canım ya zeytin 1 tanecik zeytinn. gece saat 1 civarı 1 tanecik zeytin için hüngür hüngür ağladım yaaaa
Günaydınnnnnn
Haklı adamcağızz..
Köşe oluştur zaten
Bende callen in 2. günündeyim. Çok hoşuma gidiyor o program. Ama saat kaçta yaptıysam hemen uykum geliyor ve sızıyorum.
12. günüm ve tam 4 kilo verdim toplamda. Azmi çokmu yorum rica ediyorum. Ben karar veremedim .
.
hayat sana güzel yaaa :) aaa yarın 19 mayıs belki bizde gelmeyizz
Günaydın herkeslereee
geçen sefer hiç yardımcı olmasada bu sefer diyette en büyük yardımcım sevgilimmm
dün 19:30da aradı kalk spor yap dedive bende callan yaptım hemde hepsinii tam olmuyor ama açılırım sanırım
sonrada eliptik yap dedi ama komşunun minik oğluna bakmam gerektiğinden kaynadı:)
ne yersem yazıcakmışım ona mesajlaaasıkı yönetim ilan ettii
buarada 6 haziran doğumgünü ne yapsamkii:44: hafta içine geliyor ama şirketten 1 günlüğüne izin alayım ve süpriz yapayım diyorum:44:
gerçekten yanında olmak istiyorum... ama hediyeyi napsam:44:
kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.
Günadydın!
Offf!! Bu kasvetli havalar öldürcek beni :S Direk psikolojimi etkiliyo
Bu akşam Bursa'ya gidiyorum. Annecim babacımaAllahtan bugünün de güzel bir yanı var :)) Abartılacak kadar zayıflamadım ama annemler güzel bir fark görürler herhelde 2 aydır görmüyorum onları Onlar gittikten sonraki gün rejime başlamıştım.
Annem aradı sen ne yiyosun, ne yapayim dedi. Dedim işte et, eett, eeetttSebze yiyo musun dedi. Yiyorum dedim. Enginar yapiyim dedi. Onu yemiyorum dedim. Bişey daha sordu, onu da yemiyorum dedim. E yemiyormuşsun diyo Dedim fasülye patlıcan falan.. Normal sebze yerim dedim Köfte varmış evde hazırlanmış ama, ekmekli yani. Ben diyetteyken, kendi yaptığımın dışında hiç köfte yemedim içinde ekmek var diye. Yiyebiliyor muyduukk :44:
Soru sormuşken aklıma geldi, bir şey daha sorucam: Hani bazı tatlı tariflerinde "jelatin" diye geçen bir şey var. Migros'ta da "jel" diye satılan bir şey var. Aromalı çeşitleri falan da var. Toz halinde. O "jelatin" o "jel"le aynı şey mi? Jel'in içeriğinde de jelatin varmış zaten, öyle yazıyo. Aynı şey gibi geldi bana da :44: Yağ falan yok içinde ama, karbonhidrat var biraz. Yalancı irmik tatlısı yapmıştım. Tadı da baya hoş olmuştuİçine jel koymuştum ama, tarifte jelatin diyordu. Birazcık yanlış bişi yemiş olabilirim belki :44: :) Aklıma geldi. Bilen var mı?
Ah canıımmm!! KıyamaaammmBence gece değil ama sabah kalkınca 1 tane yeseydin. Ya da ye hala yemediysen. Bu kadar da işkence olmaz kiii Eritirsin onu bütün gün yaa! Sabah 1 tane at ağzına çaktırmadan Yazıktır günahtır :S
dün kardeşim bir onlara baktı bir bana abla çok kalassın dedii
ne yapayım allaaalaaa göbem var beim onuda geç kemiklerim iri filan diye açıklama yaptım ama anneme seslendi anneeee hatunlara bak birde bizimkine bak diyeee
evde eğlence konusu oldum birde odamda gizli gizli yapıyordum göyaaaannem kalk kızım bir yerin incincek kendine göre birşeyler bul filan dedi ama tamamladım
birde onlar 100 kere yapıyor dedim bende 100 yapcam ama ben yapıp bitirdiğimde onlar 80de oluyor sanırım yavaş yapılması gerekiyor:44:
şuan için kafamı çalıştırmaya çalışıyorum harika şeyler yapmışsınız cidden
buaralar masrafım biliyorsunuzki bayağı fazla ondan dolayı en makul ve en hoş şekilde işin içinden çıkmam lazım :)
çikolatalar kafama yattı aslından sabahtan onlar giderse benim geleceğimi düşünmez gibime geliyorrr
kim ne derse desin ogün tam 53 gündür beni görmemiş olucakayh inşallah bir şekilde iş yerinde izin alırım :) bundan öncede Ankara'da mekan araştırmasına girip güzel bir yemek yiyebiliriz ordada asıl alacağım hediyeyi veririm daha ne olduğunu bilmiyorum ama bakalım bu gün ve yarın bir düşünme aşamasına gireyim :)
off birde bizim iş yerinde en zoru izin almaaaakcumartesi bile zor izin veriyorlar düşün :) ama bunun içinde bir yalan uydurmam lazım :)
çok teşekkür ederim amiiinnnnnnn diyorum kocaman... şimdi sıkı bi evlilik teklifi hazırlığındaymış kendileri, aldığım bir duyuma göre... bana kalsa hiç istemiyorum evlilik teklifi... yani gerek kalmadı artık... o kadar sıkıntı çektikki şu evlilik olayıyla ilgili... oluruna bıraktık gidiyo eksikleri tamamlıyoruz... bikaç haftaya mobilyaları da alıcaz kısmetse... ev bakmaya bile başladık şimdiden... evlilik teklifi de neymiş... yemişim teklifi...
ama bak siz de ne güzel yaşayabilmişsiniz... evlilik sorumluluğu çok başka... mutlaka o da ister ama o sürprizlerden öncelikli şeyler olduğundan yapamıyordur üzülmek yok kuzucum... yaşamadık bunları demiyosunuz en azından...
Günaydınnnnnn
Haklı adamcağızz..
Köşe oluştur zaten
.
Günadydın!
Offf!! Bu kasvetli havalar öldürcek beni :S Direk psikolojimi etkiliyo
Bu akşam Bursa'ya gidiyorum. Annecim babacımaAllahtan bugünün de güzel bir yanı var :)) Abartılacak kadar zayıflamadım ama annemler güzel bir fark görürler herhelde 2 aydır görmüyorum onları Onlar gittikten sonraki gün rejime başlamıştım.
Annem aradı sen ne yiyosun, ne yapayim dedi. Dedim işte et, eett, eeetttSebze yiyo musun dedi. Yiyorum dedim. Enginar yapiyim dedi. Onu yemiyorum dedim. Bişey daha sordu, onu da yemiyorum dedim. E yemiyormuşsun diyo Dedim fasülye patlıcan falan.. Normal sebze yerim dedim Köfte varmış evde hazırlanmış ama, ekmekli yani. Ben diyetteyken, kendi yaptığımın dışında hiç köfte yemedim içinde ekmek var diye. Yiyebiliyor muyduukk :44:
Soru sormuşken aklıma geldi, bir şey daha sorucam: Hani bazı tatlı tariflerinde "jelatin" diye geçen bir şey var. Migros'ta da "jel" diye satılan bir şey var. Aromalı çeşitleri falan da var. Toz halinde. O "jelatin" o "jel"le aynı şey mi? Jel'in içeriğinde de jelatin varmış zaten, öyle yazıyo. Aynı şey gibi geldi bana da :44: Yağ falan yok içinde ama, karbonhidrat var biraz. Yalancı irmik tatlısı yapmıştım. Tadı da baya hoş olmuştuİçine jel koymuştum ama, tarifte jelatin diyordu. Birazcık yanlış bişi yemiş olabilirim belki :44: :) Aklıma geldi. Bilen var mı?
Ah canıımmm!! KıyamaaammmBence gece değil ama sabah kalkınca 1 tane yeseydin. Ya da ye hala yemediysen. Bu kadar da işkence olmaz kiii Eritirsin onu bütün gün yaa! Sabah 1 tane at ağzına çaktırmadan Yazıktır günahtır :S
tüm isteğimiz o tatlım senden çok geride kaldık zaten neyseki aklım ve iradem kendine geldi:)
kısmetse temmuz 2. haftası oralarda olurum :)
buarada callan yapıyor musun? ben dün çok terledim ve çok titredim ama callanın bana göre en büyük eksikliği çok fazla göbek-karın egzersizi yok oysa benim sorunum göbek:)
tamam kalçaları güzel yapıyor ama zaten benimki normal:) neyse devam edicem yinede:)
günaydın kızlar
henüz dün akşam kaldığım yerden sonrasını okumadım.ama bır gunaydın deyım dedım
sabah yıne callan yaptım.dun zaten 1-2 hareketi yapamamışım sonuncu
bu sabah onlarıda becerebildiğim kadar yaptım.
ya birşey sormak istiyorum.bu callan teyzenin karın hareketleri varya hani omuzları ve bası karına doğru yuvarlayıp kaldırıyosun ellerı yere paralel uzatıp ayaklar yukardayken hanı 1-2 cm lık hareketler yapıyorsun.hah işte o hareketleri yaparken benim boyun kaslarım cok kasılıyor.tek elımı başımın arkasından destekliyorum da yapıyorum.böyle benim gibi zorlanan var mı???
bu arada bu sabahta tuttum kendimi tartılmadım.haftaya salı ya kadar tartılmamaya karar verdim.
Kızlar bu splendanın çok kullanılmasının duraklamaya neden oluyormuş duyduğum kadarı ile. Ben biraz fazla kullanıyordum. Çayı şekersiz içemiyorum ne yapayım! en azından bunu azaltmaya çalışacağım. Siyah çayı azaltırsam onun yerine yeşil çay koyarsam sanırım olacak gibi. Dün dukancı bir arkadaşımla konuştum da. Bunları çok fazla kullanma ve suyu biraz arttır dedi. Bu haftada öyle deneyelim bakalım
çok ilginçtir ki bende gün içinde bazen bir kilo bile arttığımı bile görüyorum. Mesela dün gördüm. Öğrenci olduğum için ancak haftada bir eczaneye gidiyorum tartılmak için. Artık beni tanıyorlardün bir tartı buldum. Yarım saat arayla tartıldım.(iyiki burada tartım yok)61 i bile gördüm. Diyetin yaptığı birşeydir herhalde.
nl diyetisyenin doktorluunu aldlar - Hrriyet SALIK
haberi duydunuz mu? çok üzüldüm, ne yapayım seviyorum ben bu adamı
o ağrılar kısa süre sonra geçiyor. hatta benim senelerdir çektiğim ve callanla ilk başlarda artan diz ağrım bile azaldı şimdi.
Ne güzellll! Çok şanslısıınnnnNe varsa manyaklarda var zaten Enn güzeli :))
Ayyyy!! Sen de çok şansılısıınnnHediye almaya da vermeye de bayılırım Verince böyle o yüzlerdeki şaşkınlık çok güzel oluyo :))
Burda da öyle bir şey dediler. Ben de azalttım tatlandırıcıyıAğzımın tadı kaçtı iyiceee... Reglime de bi 10 gün falan var. Tatlandırıcı olmadan geçirmeye çalışcam o dönemi :S Nasıl geçicek bilmem :105::97::100::95:
arkadaslar çook mutsuzum..daha atağımın 5. günü ama canım deli gibi bişiler yemek istio.. =( az önce ton balığı yedim üstüne tatlı ihtiyacımı kessin die diet kola içtim ama açlık hissim geçmedi...çünkü psikolojik olarak açım =((( bu iştahla nası kilo vercem ben yaaa
bacım olipsin yeni bir şekeri çıkmış şekersiz bir tane atıyorum ağzıma acayip kesiyor tatlı krizimi ilginç bişi ehe
ama tabi fazla tüketmemek lazım bunları çünkü ishal yapıyorlar
kızlar ya bu arada ben bu sabah tartıda +400 gördüm nedense.
düşünüyorum dün ne yedim diye,kahvaltıda süt peynir o kadar.öğlen 4 köfte,light ayran akşam da piliç ızgara light ayran.
aralarda 2 meyveli yoğurt yedim,kahve falan hepsi bu.acaba 2 gündür spora gitmiyorum ondan mı oldu ki ?
neyse o kadar da moralimi bozmadım.ama dün protein günümdü,bugün de sebze yemeyip protein yapayım diyorum.
bodrumda da bozmam inşallah,gerçi şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım yine yapmam.hatta dün akşam annem diyor ki,kızım sana şaşırdım vallahi,o hırsız girdiği gece yaşadığımız o stresle bile hiç bozmadın diyetini,açıım açıım diye diye uyudun inanamıyorum sana diyor.ben olsam sinirden ne bulsam yerdim,içerdim sen o durumda bile yine de diyetini düşündün diyor :)
neyse artık bodrum gecelerinde 2 değişik figür yaparım,callen hareketleriyle falan dans ederim,3-5 fazladan hoplar zıplarım,ters parande atarım böylece ya fazla kiloları veririm yada güvenlik beni dışarı atar
kızlar dün ilk defa çakma irmik tatlısını denedim.
aslında hakikaten hem tatlı ihtiyacını köreltmek için hem de yulaf kepeğini tüketmenin kolay yolu olarak iyi fikirmiş hakikaten.
ama ben vanilya aromasını biraz fazla koymuşum acı olduu yaaa,bi daha yaptığımda çok az koyacağım aromayı.
tavsiye ederim valla,hem de çok kolay yaptım ohh misssss
bu arada bu aromaların hepsi serbestti değil mi,yani tereyağı aroması alabilirim dimi,tereyağlı yumurta gibi yerim olur dimi
merhaba fıstıklar dünki tabloyu gördüm de hepiciğinizi tebrik ediyorum
yariminde o güzel elleri dert görmesin inşallah
bu sabah da 64 lü rakamları gördüm ayol hihihihihihihi 64,9 olmuşum ehe
geceden gerginim ama minik kızım gene ateşlenecek gibi.... çok da huysuz oldu anne gitmeeeee diye boynuma yapıştı bugün 12:00 de ancak çıkabildim evden....Rabbim tüm çocuklara şifa versin Allah anneleri ağlatmasın puuuuufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?