Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evvvvetttt kızlar alkışları duyayım.

Beklenenden de erken bugün 71,7 herşeyin başı istemek, başarı arkasından geliyor zaten...

,

aynen bizde öyle yapıcaz inşallah...

Evvvvetttt kızlar alkışları duyayım.

Beklenenden de erken bugün 71,7 herşeyin başı istemek, başarı arkasından geliyor zaten...

Alkış alkış alkııışşşşşş Süper yaaa!!
Ben de dayanamadım bugün yine tartıldım :S Hala 61.7 :) Benim tartı da gram oynamıyo heee Kafayı yemiş hihhihi Haftasonu annemlerin yanı kaçamaksız geçecek inşallaahhh!!!

İyi tatiller canım, doya doya eğlen, gel.

kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.

yeni başladım çünkü spor yapmazsam sarkacam bu gidişle..ama çok zor.daha öncede denemiştim bunu ama sanki şimdi daha zorlandım...

Ömürcüm ben de gelmek istiyorum bir an önce ama 4 kg var, tsh ım çok yüksek, halsizim, motivasyonum çok düşük bugünlerde. Evde yemek yapmaya bile halim yok, değişik yemekler de yapamadım bu aralar. Yürüyüşü bile yapamıyorum. Çok sıkıldım kızlar, neden böyle oldum bilmiyorum.

Hepinizi fırsat buldukça okuyorum, mutluluklarınıza ortak oluyorum, hepsine cevap veremiyorum ama kalben yanınızdayım. Sizleri seviyorum, iyi ki varsınız.

Telefonumda olan resimler cübbeli o yüzden çok anlaşılmaz :) Arkadaşımdan aldığımda fotoları ilk iş koycam buraya :) Düğün fotolarını da Nikaha gittiğimde alcam kuzenimden o zaman hepsini koyarım buraya :)

hehehehe teşekkürler bebek ;34; 69 u gördüğümde ben de şok geçirmek istiyorummmmm

yani sen bilirsin ama ben olsam yapmazdım hatta bak yapmıyorum.bende neredeyse 8-9 gundur yerımde sayıyorum.ama 3-4 gunde bır cıkıyorum tartıya ama kılom dusmesede ıncelıyor gıbıyım.ilk ölçülerim olmadığı için cm bazında birşey diyemem ama kıyafetlerimin karnı eskisi gibi pörtlemiyor sanki.veya ben manyak oldum kafadan uyduruyorum

aa bi dakika bende 4 mayısta başladım yanı 14.günümdeyim ve benimde callanla 2.gunumdu bugun:)ama senin gibi 4 kılo veremedim tabi ki
haydı devam .kızlar sizde yazın callanlarınızı da başlamaya bahane üretenler imrensin

o ağrılar kısa süre sonra geçiyor. hatta benim senelerdir çektiğim ve callanla ilk başlarda artan diz ağrım bile azaldı şimdi.

kızlar dün ilk defa çakma irmik tatlısını denedim.
aslında hakikaten hem tatlı ihtiyacını köreltmek için hem de yulaf kepeğini tüketmenin kolay yolu olarak iyi fikirmiş hakikaten.
ama ben vanilya aromasını biraz fazla koymuşum acı olduu yaaa,bi daha yaptığımda çok az koyacağım aromayı.
tavsiye ederim valla,hem de çok kolay yaptım ohh misssss

bu arada bu aromaların hepsi serbestti değil mi,yani tereyağı aroması alabilirim dimi,tereyağlı yumurta gibi yerim olur dimi

arkadaslar çook mutsuzum..daha atağımın 5. günü ama canım deli gibi bişiler yemek istio.. =( az önce ton balığı yedim üstüne tatlı ihtiyacımı kessin die diet kola içtim ama açlık hissim geçmedi...çünkü psikolojik olarak açım =((( bu iştahla nası kilo vercem ben yaaa

merhaba fıstıklar dünki tabloyu gördüm de hepiciğinizi tebrik ediyorum
yariminde o güzel elleri dert görmesin inşallah

bu sabah da 64 lü rakamları gördüm ayol hihihihihihihi 64,9 olmuşum ehe

geceden gerginim ama minik kızım gene ateşlenecek gibi.... çok da huysuz oldu anne gitmeeeee diye boynuma yapıştı bugün 12:00 de ancak çıkabildim evden....Rabbim tüm çocuklara şifa versin Allah anneleri ağlatmasın puuuuufff

Son düzenleyen: Moderatör:

çok geçmiş olsun... inşallah bir an önce iyileşir minik prensesin...

günaydınnn
ne pasta ne tatlı ne hamurişi zeytin istedi canım ya zeytin 1 tanecik zeytinn. gece saat 1 civarı 1 tanecik zeytin için hüngür hüngür ağladım yaaaa

Ayy 1 zeytin içim burkuldu resmen

Ben de sabah ilk olarak bu haberi gördüm.

GAyet iyi bence 4 kg ..

Bir de bizimki yardımcı olsa ..
1 gün tamam aşkım diyor yedirmem ben sana.
Ertesi gün pasta yollamaya kalkıyor

Arkadaşların dediği gibi daha manevi hediyeler güzel olabilir.
ben bir keresinde 100 tane ilaç kapsülüni boşaltıp içine tek tek notlar yazmıştım.
Kendi aldığım ahşap kutuyu boyayıp yine üstüne kendim başka boya ile isimlerimizi yazıp bir de mektup yazmıştım.
Hala bir şey olsa burada kutuyu alıp kaçarım der :

kızlar bu güçlendirme harika bir an önce verin kiiolarınızı da gelin yanıma.

Az kaldı yanına geliyorummmmm.

Ben aktardan almıştım jelatini oradan bak istersen garanti oslun.

Çok güldüm ya, benim tamamen bünyemden ve muhtemelen küçükken yaptığım sporlardan kaynaklı aşırı bir esnekliğim var sevdiceğim dalga geçiyor hatta ayağımı başıma götürüyorum falan
Çok özendim bende mi başlasam kiii .

Çok güzel ya ahh o kavuşma anları yok muuu

Yapsın ya yapmaya niyeti varsa evlenme teklifleri ömür boyu unutulmaz bence.
Bizimki de pek hevesliydi de yapacak zamanı olmaz heralde kaynar arada ..

aman bisi olmaz yaa alirlarsa alsinlar. bosverelim biz zayifliyoz ya o yeter valla. diyetisyenlerin de doktor ünvani yok ama diyet yaptiriyorlar

canimcim köfte ye ekmek koymasak iyi olur yani. hatta hazir köfte harci da iyi degil icinde galeta unu oldugundan. ama onun yerine annen sadece baharatlarla sogan sarmisak kiyma harc yapsin sana . onu gidince tavada yaparsiniz. hem kendide alisir belki artik öle yerler

jel baska jelatin baska bir sey diye biliyorum ama yinede arastir bakalim

enginar da yeniyor sanki bildigim kdariyla yaa :26: sanki face de tarfilerde gördüm gibi :26:

yavrum nasi yok karin egzersizi callan da yaa

hani yere yatip bacaklarin havada ellerin yere paralel öne dogru boynundan hafif mmekik gibi yapiyorsun o ne hareketi acaba niles hanimcim

yarimcimm valla su an kendimi cok odun hissetiim ya nasil bisi bu ya. benim en fazla aldigim parfüm ve de saattir o da nisanlanirken almistim saatini. ay ne kadar kit bi insanmisim ben yaa acik kopya cekeyim senden

iste o karin hareketi. aslinda mekik benzeri ama kesinlikle mekik gibi vücudu zorlamiyorsunuz. hele boynunu asla. yani hareketi tam yapmam lazim deyip de iyice boynunuzu kaldirmayin. yerden cok yüksek olmasina gerek yok. biraz kaldirsaniz yeter karninizdaki o yanmayi hissedene kadar.

zaten karniniza bakarak yaparken hem icten yanmayi hissedeceksiniz hemde ditan hareketi anlayabilirsiniz. ilk baslarda dedigim gibi cok kaldirmayin kafanizi ama bir kac gün sonra bir bakacaksiniz ki kendiliginden kafaniz üst gövdeniz kalkiyor. inanarak yapin. yok cok zor ben yapamiycam derseniz zaten yapamazsiniz ve agriniz cok olu.r

benimde ilk basta tabii ki boynum agridi ama zorlamadim hic bi zaman. cok kaldirmadim kafami. yapabildigim yere kadar..

canlarim callanetics yapmak isteyenler

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html

bu link den takip ederlerse daha tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirler.

ayrica yeni baslayan arkadaslarim eger devam edersniz bana dua edeceksiniz

evet tatlandiricilar duraklamaya yol aciyor hele hergün cayla iciyorsan. en iyisi icine cubuk tarcin at bir kac güne alisirsin.

gün icinde tartilmanin manasi yok bence. yani arti cikacagin muhakkak. ister ac kal ister kalma. gün sonunda tartilirsan ictigin sular icecekler yorgunluk yüzünden sisen vücut elbetteki agir cikacaktir

nl diyetisyenin doktorluunu aldlar - Hrriyet SALIK

haberi duydunuz mu? çok üzüldüm, ne yapayım seviyorum ben bu adamı

üzüldüm bende ama bosver ya önemli degil. o gene bildigini okur

o ağrılar kısa süre sonra geçiyor. hatta benim senelerdir çektiğim ve callanla ilk başlarda artan diz ağrım bile azaldı şimdi.

aynen

bacım olipsin yeni bir şekeri çıkmış şekersiz bir tane atıyorum ağzıma acayip kesiyor tatlı krizimi ilginç bişi ehe
ama tabi fazla tüketmemek lazım bunları çünkü ishal yapıyorlar

ay asil haberi vermedim ayol

an itibari ile 79 kg yim. hafta icide görmüstüm ama emin olmamistim simdik ücüncü kez ciktigi icin eminim oleyyyyyyyyy

evet psikolojik olarak acsin. ya da regl in yaklasiyor olabilir. canim ben senin yerinde olsam atak ta disimi sikardim. hatta ben reglim bittikten sonra atak a baslamistim biliorum ben kendimi cünkü

bacım olipsin yeni bir şekeri çıkmış şekersiz bir tane atıyorum ağzıma acayip kesiyor tatlı krizimi ilginç bişi ehe
ama tabi fazla tüketmemek lazım bunları çünkü ishal yapıyorlar

benim tatlı krizlerim hiç de öyle olipsle-sakızla bilmemneyle geçicek gibi olmuyor... bildiğin antep usulü tatlı yemem lazım... fıstıklı... cevizli yesem de kesmez.. tatlı yemişim gibiolmam hiç... yada çikolata soslu bişiler... füüüffffffffff

Kadınız sonuçta hormonlarımız durduğu yerde durmuyor ki o da su oranını etkilemiştir bozma hiç moralini ..
İyi tatiller bu aradaaaa.

Serbest serbest hepsii.
Ben kahveme rom aroması koyuyorum çok beğeniyorum malum alkol yasak ucundan da olsa tat alıyorum

Ohh maşalalh ne güzel sonuçlar ..
Kızına da çok geçmiş olsun ..

hatunlarım bi sitede okudum da dün. dukan amca atıştırma krizleri için bir formül vermiş. işe yarar mı bilemiyorum ama ben not ettim biryere sizede söööliiim dedim:

6 karanfil
6 ezilmiş kahve çekirdeği
1 tutam vanilya
1 tutam tarçın
2 damla rom aroması

bunları bir kapaklı kavanozda karıştırıp 1 gün bekletiyoruz. kriz gelince açıp kokluyoruz ve istek gidiyorMUŞ.
İLGİNÇ ÇOOOOK İLGİNÇ hhehehheh:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…