Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada yarın sabah erkenden istanbula gidiyorum...
sevgilimle azıcık gezip tozup akşam halısaha maçına gidicez...
gece de gezeriz... sabah da erken kalkıp düzce'ye gidicez... benim bi arkadaşımı ziyarete...zaten %100 beceremediğim dukanı yine kendimce yapmaya devam edicem...

az önce öğle yemeğimi yedim... light yoğurt-külbastı (dananın yağsız yerinden)- iki tane közlenmiş sivribiber (acı) ve zero....

şimdi de yeşil çay içiorum..tutarım kendimi inşallah =) bu arada tebrik ederim seni süper zayıflamıssın.. Allah tamamına erdirsin =))

ben onların içinde bitek kahve kokusunu severim... hele rom aroması alkol gibi geliyo bana kokusu... hele karanfil bööğğkk...

BU vanilyanın tutamı ne oluyor ki ?
Toz falan mı?

Ohh ne güzel iyi eğlencelerrr ..
Benim yerime de gez ben beklemeye devamm ..

he canım o dediğini ben de istiyorum da yiyemeyeceğime göre elimdekilerle idare etmeye çalışıom kendimi avutacak arayışlar içindeyim....:84::84::84::84::84:

zaten böğk kokusunda değilde çikolata kokusunda olsaydı bir işe yaramazdu dimi bacım

amannnnn çikonataaa demeyin banaaaaaaaaa
zatiii karamelli dondurma krizindeyim.... dün spora giderken 4 tane market gördüm her birine sordum kalmadı dediler... olsa alıp yiycektim sporda erir gider mantıgını yerleştirdim kafama... derler ya hani herşeyde vardır bi hayır diye.. yemedim hayrı nerde bilemedim tabi :=))

Son düzenleme:

BU vanilyanın tutamı ne oluyor ki ?
Toz falan mı?

Ohh ne güzel iyi eğlencelerrr ..
Benim yerime de gez ben beklemeye devamm ..

cınım tutam olduğuna göre toz olma ihtimali daha yüksek olmalı açıkçası ven toz ya ad çubuk vanilyaya rastlamadım henüz tek bildiğim şekerli vanilin hehehehehehehhehe

ay sagol yarimcim yaaa hic ballandira ballandira anlatmadin yani

ayhh bana bisiler oluyo

gidim tarcinli koklama seysi yapayim bari ise yarar belki

sagol ece

shirine teskür canim darisi her isteyenin basina insallah

biliyorsunuz bazilari da kilolu oldugu halde vermek istemiyor

güçlendirmede hüpletiverisin gariiiii

onlar gereken cesareti bulamıyorlar sanırım kendilerinde.. =((

cınım tutam olduğuna göre toz olma ihtimali daha yüksek olmalı açıkçası ven toz ya ad çubuk vanilyaya rastlamadım henüz tek bildiğim şekerli vanilin hehehehehehehhehe

Şekerli olanla denesem olur mu kii belkim işe yarar bu sıralarda tatlı istiyor canım hoş dün nasıl bir havadaysam bütün gün tek lokma yememişim ..

tarçınlı koklama şeysi vuhuhv çok tuttum bu lafı bebek yarıldım burda süpersin...işe yarar inşallah paylaş bizimle heee....

Son düzenleyen: Moderatör:

Şekerli olanla denesem olur mu kii belkim işe yarar bu sıralarda tatlı istiyor canım hoş dün nasıl bir havadaysam bütün gün tek lokma yememişim ..

valla ben ya öyle yaparım ya da vanilya aromasıyla denerim heralde yoksa toz vanilya bulabileceğimi zannetmiyorum açıkçası.....

[

Akşam ki yoğun tempom ve bu sabahta çok erken saate işe gelmem sebebi ile ne kahvaltı edebildim,ne de öğlen yemeği için bir seçenek bulabildim.Az önce iyice karnım guruldamaya başlayınca bir kase yağsız yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği yedim.

Tebirkler canım!!! ve de kızına kuzuna çok geçmiş olsuuunnn

bacım olipsin yeni bir şekeri çıkmış şekersiz bir tane atıyorum ağzıma acayip kesiyor tatlı krizimi ilginç bişi ehe
ama tabi fazla tüketmemek lazım bunları çünkü ishal yapıyorlar

Şu çok naneliler var ya.. Onlardan değil di mi :44: Hani boğazını yakıyor insanın... Ben bi aliyim onu bari. Ama işte evet.. Tatlandırıcıyı da çok tüketmemek lazımmış Tatlandırıcı vardır herhalde onda di mi? Bakarım bakalım Saol :)

nl diyetisyenin doktorluunu aldlar - Hrriyet SALIK

haberi duydunuz mu? çok üzüldüm, ne yapayım seviyorum ben bu adamı

Ay sorma.. bugün bütün arkadaşlarım duydun mu duydun mu diye geldi. bırak artık diyolar. Offff!! O diyet yüzünden değilmiş diyorum ama nafile.. Bırakmıcam kardeşşşiiimmm

Oyyyy!!! Keşkeeee.... Keşkeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…