ay asil haberi vermedim ayol
an itibari ile 79 kg yim. hafta icide görmüstüm ama emin olmamistim simdik ücüncü kez ciktigi icin eminim oleyyyyyyyyy
evet psikolojik olarak acsin. ya da regl in yaklasiyor olabilir. canim ben senin yerinde olsam atak ta disimi sikardim. hatta ben reglim bittikten sonra atak a baslamistim biliorum ben kendimi cünkü
ben onların içinde bitek kahve kokusunu severim... hele rom aroması alkol gibi geliyo bana kokusu... hele karanfil bööğğkk...hatunlarım bi sitede okudum da dün. dukan amca atıştırma krizleri için bir formül vermiş. işe yarar mı bilemiyorum ama ben not ettim biryere sizede söööliiim dedim:
6 karanfil
6 ezilmiş kahve çekirdeği
1 tutam vanilya
1 tutam tarçın
2 damla rom aroması
bunları bir kapaklı kavanozda karıştırıp 1 gün bekletiyoruz. kriz gelince açıp kokluyoruz ve istek gidiyorMUŞ.
İLGİNÇ ÇOOOOK İLGİNÇ hhehehheh:44:
hatunlarım bi sitede okudum da dün. dukan amca atıştırma krizleri için bir formül vermiş. işe yarar mı bilemiyorum ama ben not ettim biryere sizede söööliiim dedim:
6 karanfil
6 ezilmiş kahve çekirdeği
1 tutam vanilya
1 tutam tarçın
2 damla rom aroması
bunları bir kapaklı kavanozda karıştırıp 1 gün bekletiyoruz. kriz gelince açıp kokluyoruz ve istek gidiyorMUŞ.
İLGİNÇ ÇOOOOK İLGİNÇ hhehehheh:44:
bu arada yarın sabah erkenden istanbula gidiyorum...
sevgilimle azıcık gezip tozup akşam halısaha maçına gidicez...
gece de gezeriz... sabah da erken kalkıp düzce'ye gidicez... benim bi arkadaşımı ziyarete...zaten %100 beceremediğim dukanı yine kendimce yapmaya devam edicem...
az önce öğle yemeğimi yedim... light yoğurt-külbastı (dananın yağsız yerinden)- iki tane közlenmiş sivribiber (acı) ve zero....
benim tatlı krizlerim hiç de öyle olipsle-sakızla bilmemneyle geçicek gibi olmuyor... bildiğin antep usulü tatlı yemem lazım... fıstıklı... cevizli yesem de kesmez.. tatlı yemişim gibiolmam hiç... yada çikolata soslu bişiler... füüüffffffffff
ben onların içinde bitek kahve kokusunu severim... hele rom aroması alkol gibi geliyo bana kokusu... hele karanfil bööğğkk...
zaten böğk kokusunda değilde çikolata kokusunda olsaydı bir işe yaramazdu dimi bacım
BU vanilyanın tutamı ne oluyor ki ?
Toz falan mı?
Ohh ne güzel iyi eğlencelerrr ..
Benim yerime de gez ben beklemeye devamm ..
benim tatlı krizlerim hiç de öyle olipsle-sakızla bilmemneyle geçicek gibi olmuyor... bildiğin antep usulü tatlı yemem lazım... fıstıklı... cevizli yesem de kesmez.. tatlı yemişim gibiolmam hiç... yada çikolata soslu bişiler... füüüffffffffff
amannnnn çikonataaa demeyin banaaaaaaaaa
zatiii karamelli dondurma krizindeyim.... dün spora giderken 4 tane market gördüm her birine sordum kalmadı dediler... olsa alıp yiycektim sporda erir gider mantıgını yerleştirdim kafama... derler ya hani herşeyde vardır bi hayır diye.. yemedim hayrı nerde bilemedim tabi :=))
ay sagol yarimcim yaaahic ballandira ballandira anlatmadin yani
ayhh bana bisiler oluyo
gidim tarcinli koklama seysi yapayim bari ise yarar belki
sagol ece
shirine teskür canim darisi her isteyenin basina insallah
biliyorsunuz bazilari da kilolu oldugu halde vermek istemiyor
cınım tutam olduğuna göre toz olma ihtimali daha yüksek olmalı açıkçası ven toz ya ad çubuk vanilyaya rastlamadım henüz tek bildiğim şekerli vanilin hehehehehehehhehe
ay sagol yarimcim yaaahic ballandira ballandira anlatmadin yani
ayhh bana bisiler oluyo
gidim tarcinli koklama seysi yapayim bari ise yarar belki
sagol ece
shirine teskür canim darisi her isteyenin basina insallah
biliyorsunuz bazilari da kilolu oldugu halde vermek istemiyor
Şekerli olanla denesem olur mu kii belkim işe yarar bu sıralarda tatlı istiyor canım hoş dün nasıl bir havadaysam bütün gün tek lokma yememişim ..
kızlar ankara angora pastanesi nasıl??
hadi bilgi verin bakalım angaralılarr:)))
bir pasta beğendimde ordan
Kadınız sonuçta hormonlarımız durduğu yerde durmuyor ki o da su oranını etkilemiştir bozma hiç moralini ..
İyi tatiller bu aradaaaa.
çok teşekkür ederimmm...
Serbest serbest hepsii.
Ben kahveme rom aroması koyuyorum çok beğeniyorum malum alkol yasak ucundan da olsa tat alıyorum
ya var ya bu fikre bayıldım,bence de süper olur filtre kahve içine rom,böylece alkol isteği de körelir bari :)
Angora yı bilmiyorum ama funda yada elizin mükemmel...
şu tunalıdaki elizinn'di galiba.orası süper valla,bence riske girme ordan al derim,herşeysi güzel :)
merhaba fıstıklar dünki tabloyu gördüm de hepiciğinizi tebrik ediyorum
yariminde o güzel elleri dert görmesin inşallah
bu sabah da 64 lü rakamları gördüm ayol hihihihihihihi 64,9 olmuşum ehe
geceden gerginim ama minik kızım gene ateşlenecek gibi.... çok da huysuz oldu anne gitmeeeee diye boynuma yapıştı bugün 12:00 de ancak çıkabildim evden....Rabbim tüm çocuklara şifa versin Allah anneleri ağlatmasın puuuuufff
bacım olipsin yeni bir şekeri çıkmış şekersiz bir tane atıyorum ağzıma acayip kesiyor tatlı krizimi ilginç bişi ehe
ama tabi fazla tüketmemek lazım bunları çünkü ishal yapıyorlar
nl diyetisyenin doktorluunu aldlar - Hrriyet SALIK
haberi duydunuz mu? çok üzüldüm, ne yapayım seviyorum ben bu adamı
canimcim köfte ye ekmek koymasak iyi olur yani. hatta hazir köfte harci da iyi degil icinde galeta unu oldugundan. ama onun yerine annen sadece baharatlarla sogan sarmisak kiyma harc yapsin sana . onu gidince tavada yaparsiniz. hem kendide alisir belki artik öle yerler
Evet, o şekilde ben evde yapıyorum ama.. Annemin hazırladığı varmış evde.. Önceden yapmış yani. Ben gidince pişirecek sadece. Yeniden yapsın diye yormak istemiyorum, o yüzden sordum. Neyse... Başka bişey yerim yaa. Sorun değil
jel baska jelatin baska bir sey diye biliyorum ama yinede arastir bakalim
Ben onu netten bir araştıriyim, evet. Saol!
enginar da yeniyor sanki bildigim kdariyla yaa :26: sanki face de tarfilerde gördüm gibi :26:
Enginar yenmiyor diye biliyorum ben de :44: face den takip etmiyorum ama ben. Olabilir de. İşyerinde face yok. Ona da bakarım :)
iste o karin hareketi. aslinda mekik benzeri ama kesinlikle mekik gibi vücudu zorlamiyorsunuz. hele boynunu asla. yani hareketi tam yapmam lazim deyip de iyice boynunuzu kaldirmayin. yerden cok yüksek olmasina gerek yok. biraz kaldirsaniz yeter karninizdaki o yanmayi hissedene kadar.
zaten karniniza bakarak yaparken hem icten yanmayi hissedeceksiniz hemde ditan hareketi anlayabilirsiniz. ilk baslarda dedigim gibi cok kaldirmayin kafanizi ama bir kac gün sonra bir bakacaksiniz ki kendiliginden kafaniz üst gövdeniz kalkiyor. inanarak yapin. yok cok zor ben yapamiycam derseniz zaten yapamazsiniz ve agriniz cok olu.r
benimde ilk basta tabii ki boynum agridi ama zorlamadim hic bi zaman. cok kaldirmadim kafami. yapabildigim yere kadar..
Benim hala ağrıtıyooooBen de çok kaldırmiyim, bakalım ne olacak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?