Ya baklava dediniz Antep dediniz evren bana ceza verdi.
Fİrmalarımdan biri Gazi burma göndermiş. Hemde 2 kilo. Ağzıma koymadım şuan masamda personel yiyorr
sen ver ben yerim[/QUOT
Sana kötülük yapabilirmiyim bu kadar emeğe...
ya ama canım istiyo napıyım.. başıma ağrılar girdi valla beynim zonkluyo...sen ver ben yerim[/QUOT
Sana kötülük yapabilirmiyim bu kadar emeğe...
Radikal Gazetesi'nde çıkan habere göre Dukan'ın doktorluğu elinden alınmış kızlar benden söylemesi.Zaten daha öncede yazdığım gibi ben kurdeşen geçirdim o adamın diyetinden yapıcam diye...4 gün kortizonlu iğne yedim yani yaa
Hepimiz kontrollü yapıyoruz. Herkesin bünyesi bir değil ki.. Kendi adıma, 2 aydır bir şey olmadı.. Daha da olmaz diye umuyorum. Ayrıca doktor olmasına gerek yok ki.. Sonuçları görüyoruz biz. Ve neden elinden alındığına da bir bakarsanız, durumun ne kadar saçma olduğunu anlarsınız. Saolun çok düşüncelisiniz..
Akşam ki yoğun tempom ve bu sabahta çok erken saate işe gelmem sebebi ile ne kahvaltı edebildim,ne de öğlen yemeği için bir seçenek bulabildim.Az önce iyice karnım guruldamaya başlayınca bir kase yağsız yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği yedim.
Ya baklava dediniz Antep dediniz evren bana ceza verdi.
Fİrmalarımdan biri Gazi burma göndermiş. Hemde 2 kilo. Ağzıma koymadım şuan masamda personel yiyorr
Radikal Gazetesi'nde çıkan habere göre Dukan'ın doktorluğu elinden alınmış kızlar benden söylemesi.Zaten daha öncede yazdığım gibi ben kurdeşen geçirdim o adamın diyetinden yapıcam diye...4 gün kortizonlu iğne yedim yani yaa
kesinlikle katılıyorum.ben de iki aydır dukan diyeti + spor yapıyorum.hiç bir yan etki yada sağlığımda herhangi bir olumsuzluk görmedim.aksine kendimi çok daha iyi ve dinamik hissediyorum.bence de doktor olmuş olmamış farketmez şu saatten sonra,sonuçta yıllardır pek çok başarıya imza atmış bir adamın anlamsız bir sebepten doktorluğunu elinden alıyorlarsa yapacak bişey yok.zaten o da savunma bile vermemiş yani onun da pek umrunda olmaış belgesinin iptal edilmesi.bir de böyle saçma şeyler sadece Türkiye'de olur sanıyoruz alın işte ne saçma bir sebeple dünyaca ünlü adamın doktorluğunu iptal ediyorlar.valla ben sonuca bakarım,gayet memnunum,teşekkürler Dukan...
Evet aynen ben de memnunum. Hayır yani hep protein yeniyormuş da çok sağlıksızmış da, bilmem ne diyolar bi de... Ben normalde de öyle sebze hayranı biri değilim ki. Sen nerden biliyosun benim eskiden nasıl beslendiğimi... laf işte.. Bugün de arkadaşlar "aman bırak, aman doktorluğu elinden alınmış, ay ay ayyy, öyle diyet mi olurmuş, sebze yenemz miymiş..." neler neler... Normalde de derlerdi, unutmuşlardı ne zamandır ben kararlı olunca. Bugün ayyuka çıktı iyice.. Bi kaç zamandır da veremedim ya kilo. "Bak zaten işe yaramıyo" diyenler falan.. Ay bırakmıcam yaaa!! Ben iyiyim aaaaaaaaa!!!:111::95::95:
yaa zaten sebze yemiyoruz diye bişey yok ki,2 günün birinde yiyiyoruz.zaten normal hayatımızda da 7 gün üstüste sebze mi yiyorduk,arada illa ki et,tavuk,balık yemiyor muyduk allallalaaaah.hem neresi sağlıksız onu da anlayamıyorum,anneme de diyorum bari ilerde kemik erimesi falan yaşamıcam menapozda falan diyorum,mis gibi süt,yoğurt,peynir yiyiyoruz.sadece yağlı yemeklerden kurtulduk.bence bu kilo vermenin ötesinde sağlık için de önemliydi zaten.ben diyetim bittikten sonra da artık vıcık vıcık yaplı yemekleri yiyebileceğimi zannetmiyorum.yalnız şöyle bir durum var umarım inşallahh annem bu haberi duymaz,yoksa vay halime gel de anlat bakalım
Evet aynen ben de memnunum. Hayır yani hep protein yeniyormuş da çok sağlıksızmış da, bilmem ne diyolar bi de... Ben normalde de öyle sebze hayranı biri değilim ki. Sen nerden biliyosun benim eskiden nasıl beslendiğimi... laf işte.. Bugün de arkadaşlar "aman bırak, aman doktorluğu elinden alınmış, ay ay ayyy, öyle diyet mi olurmuş, sebze yenemz miymiş..." neler neler... Normalde de derlerdi, unutmuşlardı ne zamandır ben kararlı olunca. Bugün ayyuka çıktı iyice.. Bi kaç zamandır da veremedim ya kilo. "Bak zaten işe yaramıyo" diyenler falan.. Ay bırakmıcam yaaa!! Ben iyiyim aaaaaaaaa!!!:111::95::95:
ya boşverin o hasetleri. totişleri yemiyor diyet yapmaya (eskiden benim de yemezdi) çamur atıyolar dukanıma. aylardır dukan usulü besleniyorum. hayatımda olmadığım kadar sağlıklıyım. eskiden var olan halsizlik, yorgunlu, baş dönmesi, kalp çarpıntısı ve bacak ağrılarım geçti. cildim bariz şekilde güzelleşti. bu süreç içerisinde sadece 2 kez grip oldum ki hiç kendine bakan biri değilim. kendimi harika hissediyorum.
aynen bitirmiş biri olarak katılıyorum bu sözlerinize 88 den 68 e kadar düştüm ama aç gözlülüğümden 70le korumaya geçtim kitaptada dediği gibi başım sıkıştığında başvuracaklarımı bildiğim için artık kontrol bendekızlar dukan yapmıs bıtırmıs bırı olarak soyluyroum kı gecen yaz sadece 2 ay yaptım 8 kg verdım ... ve proteın persembesını yapmadıgım ve ayı gıbı ydgm halde 2 kg aldım sadece 1 yılda.. aslında onuda almayabılırdım ama kendı ac gozlulugumden oldu... neyse dukanın dr lugu elınden alınmıs ama neden bılıyorusunuz degılmı dıyet yuzunden degıl Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin dediği için. zaten kendısı uzun suredır dr luk yapmıyomus. bende gayet memnunum. ve zyfladıgım ıcın mutluyum.
Tebirkler canım!!!ve de kızına kuzuna çok geçmiş olsuuunnn
Şu çok naneliler var ya.. Onlardan değil di mi :44: Hani boğazını yakıyor insanın... Ben bi aliyim onu bari. Ama işte evet.. Tatlandırıcıyı da çok tüketmemek lazımmışTatlandırıcı vardır herhalde onda di mi? Bakarım bakalım Saol :)
Ay sorma.. bugün bütün arkadaşlarım duydun mu duydun mu diye geldi. bırak artık diyolar. Offff!! O diyet yüzünden değilmiş diyorum ama nafile.. Bırakmıcam kardeşşşiiimmm
Oyyyy!!! Keşkeeee.... Keşkeeeee
selam kızlar
bu diyet için sağlıksız bırak vs diyen herkes zayıfladıgımı görünce
dukana başlamaya karar verdi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?