Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sağolun kızlaaaarrr!!! Moral oldunuz valla :13:

Ya baklava dediniz Antep dediniz evren bana ceza verdi.
Fİrmalarımdan biri Gazi burma göndermiş. Hemde 2 kilo. Ağzıma koymadım şuan masamda personel yiyorr

dukan kaçamakları affetmiyor ben bir kaç kaçamak yaptım ve bir hafta hiç kilo veremedim.Güçlendirme safhasının hayal edip bozmuyorum hele en son aşamada istediğini yiyececeksin, şu yaşımıza kadar hep yedik iki ayda yemeyelim sabırlı olalım derim...

Aynen katılıyorum!!! Sisteme çomak sokulmuş oldu. O yüzden adama demediklerini bırakmıyorlar Dediğin gibi zaten her şeyi anlatmış, risklerini anlatmış, doktor kontrolü yaptırın demiş.. Kolesterolün yükselebileceğini bile belirtmiş. Daha ne desiinnn!! Kıskanıyorlar! Hıhhh!!!

Teşekkürler canım.. Alıcam

DUHANUN DOHTORLUĞİ ELİNDEN ALUNDUUUUUUUU!
ammanın napcez biz şimdik!
ne yapacağımızı sööliim:

evet şekil -1a da görüldüğü üzre bu sorunun cevabını vermişiz ....ne yapıoruz güsssselce okuyoruz hadi bakim muck

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadar zamanda verdin bu kiloyu..

ya valla kuzucan baktın çok vırvır ediyor çevrendekiler,iyi tamam yapmıyorum de ama çaktırmadan yapmaya devam et.ailen zaten sık görmüyor seni onun için anlamazlar.geri kalan iş arkadaşı vs onları da boşver yaa.bunu neden yapıyolar biliyor musun,bence herkes kilo vermek,kilosunu korumak ister ama kimsenin bi tarafı yemiyor dişini sıkıp irade gösterip diyeti uygulamayı,onun için de hasetleniyorlar resmen,bunu ben kendi çevremde de hissediyorum ve resmen çelme takmaya çalışıyorlar.yee bi lokma yaa nolcaak,amaaan bi lokmayla mı bozulcak hiç de böyle saçma şey duymadım vss diye insanın asabını bozuyorlar.sen de iş yerinde diyetten dolayı değil de salata sevmediğim için almadım diyebilirsin mesela.yada atıyorum az önce süt içmiştim tıkadı heralde ondan çok yiyemedim,bu porsiyon yeterince doyurdu falan de geçiştir.sonucu görünce hepsi şaşıracak ne de olsa.ayrıca inanın bana bir sürü laf edenler şimdi kendileri çaktırmadan soruyorlar nasıl yapılıyordu falan diye.hiçç takmayın kafanıza hiç bişeyi,yola devam :)

Evet haklısın.. Nasıl öyle oluyor anlamıyorum ama.. Affetmiyor sanırım :S Gerçi kaçamak yapmayıp vermeyenler de var ama.. Neyle alakalı tam bilmiyorum.. Geçen hafta dondurmalı bi tatlı yemiştim. Hafif bişeydi ve çok güzeldi :S :)) Ama bu hafta kilo veremedim. Hatta almış görünüyorum da, yağ olarak aldığımı sanmam. Vücudun dengesi şaşıyor ondan sanırım.. Arkadaşım da kilo vermediğimi görünce, bi küçücük tatlıdan ne olacak.. Onun yüzünden verilemeyecek değil ya. Bu diyet sana yaramıyo dediiii Hıhhh!! Ama napıyoruuzzz..!? Hiç bişey yapmıyoruzzzz!! Ayneeennnn, daha da hırsla devam ediyoruzzz O tatlının güzel tadı hala damağımda :S 1 ay daha o tatla idare ediyim de gitsin şu son kilolar yahuuuu!!

Hehhehe

Ne kadar zamanda verdin bu kiloyu..
geçen sene 8kilosunu kendi mücadelemle verdim mayısta dukana 80le başladım 2ayda 9kilo verdim kaçamak çok yaptım aldım verdim derken kasımda 68oldum aralıktada 69olunca güçlendirmeye geçtim 4ay sürdü 70le bitirdim şimdi aldığım 2kiloyuda 3günlük atakla çöpe yolladım

Çok haklısın!! Zaten öyle bağır bağır diyet yapmıyorum ama; bir kere öğrendiler ya tamam.. Hepsi de öyle değil tabi.. Tatlı alıp, yanlış anlama sana teklif etmiyorum ama.. diyenler var, ya da, aferin yeme yeme diyenler.. Saygı duyan ve beni gerçekten düşünen.. Bu saatten sonra diyet yapmıyorum olayına inanacaklarını sanmam ne yazık ki.. Ama; ben iyiyim, doydum.. yooo, canım hiç çekmiyoo, falan diyorum. Takmamaya da çalışıyorum doğrusu.. Biraz moralim bozuluyo ama, elimde değil. Yine de tabi ki zayıflıcaammm ve görecekler ki hiç bir şey boşa değilmiş Zaten inceldin, zayıfladın diyorlar.. Daha da fazlasını görsünler bakalım hihi

bozma moralini yaaa,benim artık cidden canım pek de bişey çekmez oldu,gerçekten hiç krize falan girmiyorum.insanlar yiyip içiyor yanımda ben rahatsız olmuyorum artık.çok canım çekerse kokluyorum :)
mesela geçen gün annem çilek kompostosu yapmış,bıkana kadar kokladım ve sonra bıkıp bıraktım.yemiş gibi oluyorum,sanki nefsim köreliyor.arada çikolata falan da kokluyorum,kendi içimde garip bir psikoloji geliştirdim heralde :)))

Merhaba Arkadaşlar,

Çok yoğunum ama iki kelam etmeden yapamayacağım.

Destek olan, tecrübeli arkadaşlara çok teşekkürler.

Ben tiroid hastasıyım ve hormonlarım sürekli dengesiz. Kilo aldırıcı şeyleri yemediğim halde metabolizmam normalden çok çok yavaş çalıştığı için sürekli kilo alıyordum. Diyetisyene gittim ve 1 ay sonunda harfiyen uymama rağmen 1 kilo almıştım. Yaklaşık 15 gün üye olmadan bu siteyi takip ettim. Sonrasında da yaklaşık 2 ay kadar önce kitabı okuyarak diyete başladım. Kitap son derece net, kararlı isen doktoruna danışarak başla diyor. Ve 2 ay gibi sürede 8 kg verdim ve şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Zaten sürekli doktor kontrolündeydim ve geçen hafta daha kapsamlı yaptırdım kontrollerimi ve sonuç eskisinden çok daha iyi. Böbrekler tertemiz ve kolestrol eskisinden daha düşük. Her diyet herkese uygun olamaz zaten, deneyip rahatsız olanlar tabiki bıraksınlar ama kimse çamur atmasın.

Buradaki arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

aa valla bende çok sevdiğim bir şey varsa tabi özellikle pastalar çikolatalar bende kokluyarum, yemiş kadarda oluyorum o şeyi daha önce çok kez yediğim için eskiden yediğim tadı sanki damağımda hissediyorum.

iyiki cevaben yazdınız, yorum için teşekkür.Bir tiroid hastasının kiloları ne kadar zor verecğini hepimiz biliyoruz helal olsun iki ayda 8 kilo süper.Değerlerinizin iyi çıkmasınada ayrıca sevindim.

iyiki cevaben yazdınız, yorum için teşekkür.Bir tiroid hastasının kiloları ne kadar zor verecğini hepimiz biliyoruz helal olsun iki ayda 8 kilo süper.Değerlerinizin iyi çıkmasınada ayrıca sevindim.

Çok teşekkür ederim. Bu diyette gerçekten kontrol bizde, yediklerimizden zevk almayı, kilo aldığımızda ne yammamız gerektiğini de öğreniyoruz aynı zamanda. Hepimizin yolu açık olsun.

Çok teşekkür ederim. Bu diyette gerçekten kontrol bizde, yediklerimizden zevk almayı, kilo aldığımızda ne yammamız gerektiğini de öğreniyoruz aynı zamanda. Hepimizin yolu açık olsun.
kesinlikle kontrol bizde sıkıştığımızda ne yapacağımızıda biliyoruz çevremde biçok insanda başladı diyete beni görüp kilo veremediğimiz duraksama yaşadığımız zamanlarda bile içten içe bi erime yapmaya devam ediyor ben neysede bi arkadaşım tam 8ayda 30kilo verdi 100kiloydu şimdi 70kilo kızkardeşim 78den 66ya düştü hemde 40günde şimdi güçlendirmede ve 1kilo daha vermiş tabiki benim gibi kaçamak yaparak değil ve yaklaşık 1yıldır bu kilodaydı yerleşik kilo değildi onun için güzel verdi

Son düzenleme:

Saol canım Benim de her zaman canım çekmiyor. Bazı kriz dönemlerinde :S :)

Ben de bi kaç kere koklama metodunu denemiştim ama, az az hihihi Gerçekten o kadar işe yarıyorsa ben de bol bol kokliyim. O da kalori değil ya Koklamak bedava hihihi

Bunlar bana çok güzel motive oldu yaaa!!! Ben de burda 54 günde 6 kilo bile veremedim heee! Yuh olsun bana Zaten kararlıydım!! Bir kez daha tasdikliyorum ki, istemekten bayılsam da kaçamak yapmıcam hıhhh!! Yine veremezsem artık... tam o zaman :) Olsun.. İnceliyorum napiyim sonunda gidecek!! 57'yi görmeden bana rahat yoookkk!!! :88:

Son düzenleme:
Canlarım, herkese iyi haftalar diliyorum. Tatile gidenlere iyi tatiller, babasıyla konuşmaya gidenlere bol şans, dua ediyorum dediğim gibi (eski bir masal) sevdiceğiyle buluşacaklara iyi eğlenceler. Evli olanlara ailesiyle mutlu bir haftasonu dilerim.

Hepinizi çokkk öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…