Canlarım, herkese iyi haftalar diliyorum. Tatile gidenlere iyi tatiller, babasıyla konuşmaya gidenlere bol şans, dua ediyorum dediğim gibi (eski bir masal) sevdiceğiyle buluşacaklara iyi eğlenceler. Evli olanlara ailesiyle mutlu bir haftasonu dilerim.
Hepinizi çokkk öpüyorum.
Canlarım, herkese iyi haftalar diliyorum. Tatile gidenlere iyi tatiller, babasıyla konuşmaya gidenlere bol şans, dua ediyorum dediğim gibi (eski bir masal) sevdiceğiyle buluşacaklara iyi eğlenceler. Evli olanlara ailesiyle mutlu bir haftasonu dilerim.
Hepinizi çokkk öpüyorum.
Unuttum, sevdiceği olmayan bekar arkadaşlarımı da unutmadım. Onlara da keyiflerince geçirecekleri güzel bir haftasonu dilerim.
son 6-7 aydır durdurduk ama... para lazım gıdım gıdım tuutyoruz valla... bide ev almayı düşünüyoruz kısmatse evlendiğimiz gibi... o yüzden çok paraya ihtiyacımız olucak...herşeyin keyfi başka bee... allah kimsenin hayatından huzur-mutluluğu eksik etmesin...
Benimde bir arkadaş şu kitabı ver okuyayım dedi verdim ya hiç tatmin olmadım, dedi aynı gün yürüyüşe başladık sokakta karşılaşıp bir çok gün birlikte yürüdük beni bir ay sonra gördü ben 7 kilo vermiştim arkadaşım iki kilo vermiş o da ödemdir diyorum, nasıl kızardı anlatamam...
keske ekmegini önceden hazirlasaydin yiyebilirdin. calisanlar icin kolaylik oluyor
Allahim incecik personelden olup ben yemek istiyorum onlari hüp hüp yaa :2:
saftorik arkadasim bende sana daha önce cevabini vermistim yadaa vermisimdir kesin geri dönüp bir oku canim bir zahmet.
DUHANUN DOHTORLUĞİ ELİNDEN ALUNDUUUUUUUU!
ammanın napcez biz şimdik!
ne yapacağımızı sööliim:
evet şekil -1a da görüldüğü üzre bu sorunun cevabını vermişiz ....ne yapıoruz güsssselce okuyoruz hadi bakim muck
etmeyin,eylemeyin,uyarmaya çalıştım sadece sizi yaa,gözümün birisi yarıya kadar kapandı benim,sevabına yazdım vallahi.üzmeyin beni.diyet tabiki lazım bende biliyorum.
Arkadaşım ben de 24 Martta başladım diyete ama 8 kg civarı verdim. Tiroidim yok yavaş gidiyor benim biraz ama hiç kaçamak yapmadım ben de ama ağır sporlar yapamıyorum. Sen 12 kg nasıl verdin? Düzenli olarak ne yaptın bana bilgi verebilir misin?
:44:
Hepinizi çokkk öpüyorum.
ya evet, benim de cildim bariz değişti. zaten çok problemli değildi ama şu anda pırıl pırıl, tertemiz ve sanki daha lekesiz, duru. ben durumu su içme olayına bağlıyorum ama protein ağırlıklı beslenmenin etkisi varmıdır bilmem. geçen kardeşim geldi yurtdışından, beni görür görmez cildin ne kadar güzelleşmiş, muhteşem görünüyorsun dedi. hemen ne kullanmaya başadın diye tüyo istedi ama sırrım su bana göre. (protein de olabilir)
Yarın İstanbula nikaha gidiyorummmm. Cicilerim hazırrrr :) Görüntüm beni mutlu ediyorrr, ama şeytan da sürekli beni dürtüyorr heheheheheh
kız sen İstanbulun neresindensin şarkısını sana armağan ediyorummmm
Teşekkür ederimmm, açtım dinliyorum valla :))) Bu arada ben yarın nereye gitcem onu da bilmiyorum umarım beni almayı unutmazlar
Anlamıyorlar kiii :S Deli ederler insanı. Ben zaten çok fazla sebze yemezdim, bırak 7 günü.. Biraz salata yerdim farklı olarak, çorba içerdim falan.. Değişti ya yeme stilim.. Göze batıyo galiba. Mesela bugün protein günüm olduğu için ızgara tavuğun yanında hiç bişey almadım. Püre, patates, pilav falan koyuyorlar. Onları almamam abes gelmiyo da, yeşillik falan da almayınca.. Yeşillik ne olurmuş... Amaann.. .Onla doyacak mısın, bilmem ne... Ay doymiyim yani ne fark eder. Diyet yapıyorum! Tıka basa doymasam da olur. Hem dün yedim sebzemi gayet güzel.. Doyucaamm dedim, ben de. Midem küçüldü zaten doyuyo, gözüm doymaz en fazla; yiyince, o da geçiyo dedim. Öyle oluyo.. Ama valla yaa... Annem duymuşsa :S ay hele babaaammm :S Zaten akşam gidince aman kızıımmm bu ne hal, ye ye dicek4-5 kilo daha veriyim dicem. Verme vermeeee dicek hihi ama vericem inşalah Elimden gelse 54 olmak istiyorum da :) Heralde 54 olsam babam hastaneye yatıralım seni der hiihihi
cidden nerde nikah sen söyle ben sana anlatyım yolu:) unuturlarsa gidersin :)
Küçükçekmece Evlendirme Dairesi, Eski Kavaklık Parkı , Sefaköy imiş adres. Ama benim önce Eyüp e gitmem lazım :))
ahahahhaa bizim buraya geliceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?