Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Unuttum, sevdiceği olmayan bekar arkadaşlarımı da unutmadım. Onlara da keyiflerince geçirecekleri güzel bir haftasonu dilerim.

Unuttum, sevdiceği olmayan bekar arkadaşlarımı da unutmadım. Onlara da keyiflerince geçirecekleri güzel bir haftasonu dilerim.

Hehhe :)) Her şeyi çok güzel özetlemişsin :)) Aynen ben de hepsine katılıyoruummmm; sana ve herkese mutlu bir haftasonu diliyoruuummm.... Yağmur başladı İstanbul'da, baya fena.. Havalar nasıl olursa olsun.... İçinize mutluluklar dolsun hihhihi :103:

Son düzenleme:

Umarım çok mutlu olursun ben 6 ay oldu evleneli ama sadece 2.5ay aynı evde kalabildik,annem çok hasta olduğu için sürekli hastanedeydim o dönem,bu arada eşimde 2ameliyat oldu ne olduğumuzu anlayamadık.Bu yıl bütün özel günlerden azlettim onu ama seneye tektaşımı isterim dedim.Çok seviyorum çok seviliyorum.Öyle zor evlendikki herşey birbirine girdi birde bu şehirdışı olayı derken özlem içindeyiz ikimizde..

öncelikle tebrik ediyorum seni.

ama bir insan bir şeye ikna olmadımı inanmadımı uygulayamaz.arkadasın ınanmamıs napalım kendısı bılır.ama çaba çabadır.bence yinede arkadasının moralini bozma destek ver.sonuçta hepimiz sağlık istemiyor muyuz?o da bizim gibi sağlık istiyor.yol farklıda olsa hedef aynı ya bence destekle bozma kızcagızı.öpüyorummm ben kaçar.haydı herkese ıyı hafta sonları.

hepinizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarımmm

etmeyin,eylemeyin,uyarmaya çalıştım sadece sizi yaa,gözümün birisi yarıya kadar kapandı benim,sevabına yazdım vallahi.üzmeyin beni.diyet tabiki lazım bende biliyorum.

Balık yemezdim hiç -şimdi yiyorum,yeşil çay içmezdim şimdi içiyorum,süt severdim ama yılda bir oda biri alırsa içerdim şimdi hergün düzenli süt içiyorum,30bardak çaya günde iki şekerden hesap edilirse şimdi şekeri hiç tüketmiyorum,bitki çayları içmeye günde hesaplayıp mutlaka 2,5litre su içmeye çalışıyorum.Tuz aşırı kullanırdım ki bizim ailede karaciğer sirozundan (buna annemde dahil) bir sürü akrabamı kaybettim şimdi tuz tüketmiyorum.Hergün fast food beslenirdim şimdi mutlaka iki güne bir sebzemi yiyorum.Cips bayılırdım artık bıraktım.B12 eksikliğim vardı değerlerim yükselmeye başlamış. Dukan gerçekten ne kadarda zarar vermiş 1,5 ayda bana...

etmeyin,eylemeyin,uyarmaya çalıştım sadece sizi yaa,gözümün birisi yarıya kadar kapandı benim,sevabına yazdım vallahi.üzmeyin beni.diyet tabiki lazım bende biliyorum.

zaten sende olan bir hastaligi veya herhangi bir mikrobiyolojik durumu veya alerjik bir durumu vs.. dukan degil her diyet tetiklerdi.

21 martta başladım diyet serüvenime ben. 5 gün atak yaptım kaçamaksız. kaçamaksız derken hakikaten sıfır kaçamakla yaptım. (krep yaparken, tavuk kıyma kavururken dahi z.yağı kullanmadım) geçtim seyire seyirin ilk 20-25 günü sıfır kaçamakla devm ettim. öyleki sınırlı izinliler falan varya bir kez dahi kullanmadım. hoşş kullanmamıza izin verilio ama ben sonucu bir an önce görmek adına ki şimdi kendime çok kızıyorum neesee hiç kullanmadım. kilom fazla diildi ama yerleşikte diildi. öyleki geçen sene bu zamanlar 50 kg idim ( bi insan bu kadar mı şuursuz olurrr?? oluomuşş) 1 ayda tam 8 kg gitti. daha öncede doğum sonrası kilolarımı kolaylıkla verdim. söylediğim herkez hadi canım diyor ama yakın çevrem biliyorki 68 günde tam 22 kilo verdim ve 55 oldum.3 ay sonra 55 bana çok dedim şimardıkya bir kere 1 ayda 50 oldum.yani özetle diyet tarzım çok sıkı (tasvib ve tavsiye etmiyorum sonrası çok zor oluyor) kafama çok sık bişi koymam ama koyarsam ölümüne giderim. eşim urfada askerdi kızımın 1. doğum gününde kaptım kızı doğru urfa yollarına yedik içtik güldük eğlendik neeseee bana tek bir cümle kurdu "canım biz 10 numara bir çiftiz. 1 i ben 0 ı sen" başladı kahkaha atmaya ( ki beni kırmak için kesinlikle söölemedi. laf ola beri gele hesabı. ama sonra pişman oldu özürler diledi ama insanın eşide olsa fena rencide oluo) senmisin onu diyen bi geldim eve başladım diyete artık nasıl gözüm karardıysa 68 günde gitti o kadar kilo. eşim bi geldi tanıyamadı beni o duyguyu anlatamam sizee...ama ööle disiplinli bir diyet diildi kafama göre takıldım ve 1 bardak dahi su içmedim ekstra inanın bana.zararını gördümmü evet safra kesem gitti. laf lafı açtı konudan saptım gelelim konumuza 1 ayda gitti 8 kilo. ben ara öğünde yapamadım iş durumu yüzünden yani öğlen 3 köfte krep akşam avuç içi kadar haşlanmış göğüs 3 kaşık yoğurt. o dukan tariflerinden tatlılardan falan çok canım istemesine rağmen fırsat bulup yapamadım hiç tatlı yemedim tatlı ihtiyacımı sütlü nescafeyle giderdim. 1. ay bitti kaçamaklar başladı. kaçamaktan kastım nescafeme normal şeker koymak yada bir avuç leblebi yarım stick çikolata gibi. ama kendimi kötü hissetmedim hiç çünkü ana menümde az yiyordum zaten. eee kiloda azalınca vermem yavaşladı tabii ama ben üstüne basa basa söylüyorum kaçamağın boyutu önemli ılmakla beraber çok masum kaçamaklar zarar vermio bence bu benim fikrim yaşadım gördüm.bu arada günde 1.5 lt su ve en önemlisi atağın 1. gününden itibatren günde 4 kupa 5 i bi yerde bitki çayı içtim (doğum kilolarımdada içmiştim faydası inanılmaz çok) kabızlıkla mücadele ettim. şimdi haftada bir kupa tilaks ve her gün 7-8 tane şu küçük yeşil süs biberleri varya turşu halinde onlardan yiyorum. şükürler olsun barsaklar süper. 2. ayım dolmak üzere 4 kiloda bu ay verdim ama iiden iiye yavaşladı. ee 59 lara düştüm yavaşlama beklediğim bir şeydi.şimdi tek derdim katı yaptığım bu diyeti güçlendirmede esnetememek korkusu hayırlısı bakalım yapcaz bişiler.
çok sıkıldığım bunaldığım ağladığım anlar oldu dün gece bir tane zeytin için ağladımmm yaaa ama asla bozmadım tatlı die geberdim bozmadım. diyeceğim o ki kimse kimseden daha avantajlı diil aslında herkez bunalıoo ama sabır sabır sabırr.. herşeyi geçtim insanın kendine güveni geliyo yürüyüşüm bile değişti. güvenli alımlı oldum yeniden inanın bu herşeye değer.
çok uzattım ama lütfen bırakmayın lütfen pes etmeyin en korkunç krizlerde ufak masum kaçamaklar yapın yapmazssanız işte o zaman komple bırakırsınız bundan emin olun. içimizdeki şeytan çok güçlü teslim olmayalım
herkeze bu yolda bol şans diliyorum...

Çok teşekkür ederim canımmmm
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
YArın sabah erkenden gidiyorum inşallah güzel haberlerle dönerimm.

Giden 8 kilo :) başlangıç 54.4 şu anda 46.4. boyum 1.62. Şu anda koruma dönemindeyim. Dukancan arkadaşlara başarılar dilerim :)

kesinlikle sudan. ama yalan yok, bu diyet olmasa, ben yazın bile günde 1/2 litre su içmezdim. şimdi 2 litreyi boşver 3 ü rahat içiyorum. kilo vermekten daha önemlisi, sağlıklı beslenmeyi öğrendim. ayrıca o "proteinle besleniyosunuz ay çok zararlıııııı" diyenlerin kocaları (hatta çoğu kendisi de) sabah pastırma sucuk, öğlen kebap, aşkam kanat yiyerek sağlıklı besleniyorlar da, biz sağlıksız besleniyoruz öyle mi?..

Yarın İstanbula nikaha gidiyorummmm. Cicilerim hazırrrr :) Görüntüm beni mutlu ediyorrr, ama şeytan da sürekli beni dürtüyorr heheheheheh

bu akşam tam 55 dk spor yaptım :))
40 dk eliptik ama popomdan ter aktııı 15 dk twisttt
kaçamak : 0

iyi gidiyor gibiii

Ya bu millet gerçekten hasta. Bir insanın kendi hayatı adına verdiği ve sadece onu ilgilendiren özel alanından biridir beslenme biçimi. "Ay oncacık şeyle mi doycan, ay bunu mu yicen" demekle bolca çeneden başka yaptıkları hiçbirşey yok. Parazit yapıyorlar sadece. Benim tezim şu: Bu sadece bir diyet değil,bundan sonraki hayatımızın tümüne yayılacak bir beslenme biçimi. Ve bu ciddi bir irade gerektiriyor. İrade de paratonerin şimşeği çekmesi gibi iradenize bakıp gücümüzü görenlerin eleştirel ve çoğu zamanda kıskanç bakışlarını üzerimize çekiyor. Budur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…