Nikaha beklerizzzz hehehehehe
yarın maalesefki çalışıyorum
ben ufaktan yatağa kaçıyım:) ama sen nikah saatini söyle uğrarım belki :) zaten hemen tanırım senifıstık gibi bir hatun gördümmüüü sensiinnn
herkeslere iyi geceleeeeerrr
bu akşamım tamamen kaçamkla geçince o suçlulukla callan e başladım ama yarısını ancak yapabildim üstümden kamyon geçmiş gibi oldum; cin gibiydim şmidi acayip ukum var; siz ilk başta ne kadarını yapabiliyordunuz?
Günaydın bayanlar... Bende çalışıyorum bugün
Fazlalıklarımdan gitmeye başladı diyeti bozduğum zamanlardaki kilomu tekrar gördüm bugünMotive oldu bana...Şimdide yeşil çayımı içiyorum
ozaman tam gaz devam kuzu bende yaklaşıyor gibiyim sankim amma fazlalığım olmuşşş
kızlaaaarrr bugün kimseler olmaz ama ben yinede yazayım -500 ile uyandımmm
Dukancanlar mutlu hafta sonlari diliyorum hepimize...Ben dün döner yedim hepsini bitiremedim sonra ChessCek yedim pis bogaz ben... siz benim yaptigimi yapmayin pismanmiyim..? azicik ucundan evet.. Neyse kermes bitince syky günler beni bekliyor..
bende geçen hafta yemiştim lavaşlarla bakışmıştık sadece :))
merhaba herkeseee, önceki gün burda vücudumu şaşırtcam pasta yicem sonucu size söylicem dedim ama olmadı, yapamadım elim dilim varmadıDukana ihanet edemedim ama yine de kaçamak yapmış olmak için bi beyaz ekmeğin ucundan birazcık koparıp yedim. Bi dilim kadar bile yoktu, yulaf kepeğimi yiyemediğim için ona sayılsın dedim bugün de bi tane kurabiyenin ucundan tırnağım kadar bi şey koparıp attım ağzıma sırf kaçamak olsun die, nefsimi körelteyim istedim. Yarın sonucu size bildireceğim 3.haftadayım ve hala kilo veremedim bakalım yarın almış olarak mı yoksa aynı kiloda mı çıkıcam heyecanla beklemedeyim )
bu arada bu saydıklarım 10 marttan beri yaptığım ilk kaçamaklardı. Ondan önceki gün de 2 gün üst üste aktivia meyveli yedim ama bu kaçamak sayılmıo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?