Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Nikah pazar günü olcak 14:30 da :)). İyi uykularrrr

bu akşamım tamamen kaçamkla geçince o suçlulukla callan e başladım ama yarısını ancak yapabildim üstümden kamyon geçmiş gibi oldum; cin gibiydim şmidi acayip ukum var; siz ilk başta ne kadarını yapabiliyordunuz?

canım ben ilk gün 20 dk filan yaptım yani yaptıkları hareketlerin bazılarını 50-60 yada 30 tane filan ne kadar dayanırsam :) ikinci gün tam yaptım ama

güüünaaayyyyddııııınnnnnn

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızzz kutlu olsunnnn!!!!

kaçamaksızz ve - li bir haftasonu olsunnn!!!

Günaydın bayanlar... Bende çalışıyorum bugün

Fazlalıklarımdan gitmeye başladı diyeti bozduğum zamanlardaki kilomu tekrar gördüm bugün Motive oldu bana...Şimdide yeşil çayımı içiyorum

ozaman tam gaz devam kuzu bende yaklaşıyor gibiyim sankim amma fazlalığım olmuşşş

kızlaaaarrr bugün kimseler olmaz ama ben yinede yazayım -500 ile uyandımmm

Ne güzel, çok sevindim senin adına :))) -- lerin zamanı gelmişti
Bu arada ben de güne +500 ile uyandımm :SS Müstahaktır bana, yersem + çıkarım tabiki D Toplayamadım bi kendimi.....

Bu arada herkesee günaydınnn :))) vee bütün gençlerin, kendini genç hissedenlerin, kısacası milletimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsunnn :)

Dukancanlar mutlu hafta sonlari diliyorum hepimize...Ben dün döner yedim hepsini bitiremedim sonra ChessCek yedim pis bogaz ben... siz benim yaptigimi yapmayin pismanmiyim..? azicik ucundan evet..Neyse kermes bitince syky günler beni bekliyor..

bende dün döner yedim. Yiyecek birşey bulamadığım için zorunda kaldım. Ama ekmeğini yemedim diye avutuyorum kendimi

kızçelerin bu sefer çeyiz alışverişini kenara bırakıp kendime ciciler aldımmmmm
tammm 4 tane rengarek bluz aldım normalde hep koyu renkleri tercih ederdim malum kilodan
aldığım renkler sarı , yeşil , turkuazzz veee uçuk sarı yineeee
ayh çok mutlucuk oldum veee hepicinin beden M

merhaba herkeseee, önceki gün burda vücudumu şaşırtcam pasta yicem sonucu size söylicem dedim ama olmadı, yapamadım elim dilim varmadı Dukana ihanet edemedim ama yine de kaçamak yapmış olmak için bi beyaz ekmeğin ucundan birazcık koparıp yedim. Bi dilim kadar bile yoktu, yulaf kepeğimi yiyemediğim için ona sayılsın dedim bugün de bi tane kurabiyenin ucundan tırnağım kadar bi şey koparıp attım ağzıma sırf kaçamak olsun die, nefsimi körelteyim istedim. Yarın sonucu size bildireceğim 3.haftadayım ve hala kilo veremedim bakalım yarın almış olarak mı yoksa aynı kiloda mı çıkıcam heyecanla beklemedeyim )

bu arada bu saydıklarım 10 marttan beri yaptığım ilk kaçamaklardı. Ondan önceki gün de 2 gün üst üste aktivia meyveli yedim ama bu kaçamak sayılmıo sanırım

tatliskom o yediklerin disinin kovuguna bile yetmez hic bekleme yani arti yapmayacagi gibi eksi ye de sebep olacagini sanmiyorum. eger yarin eksi görürsen bu sadece vücudun öle istedigi icindir buna emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…