tatliskom o yediklerin disinin kovuguna bile yetmez hic bekleme yani arti yapmayacagi gibi eksi ye de sebep olacagini sanmiyorum. eger yarin eksi görürsen bu sadece vücudun öle istedigi icindir buna emin ol.
Kızlar bugün haberlerde duymuştum Dr. Dukan'a diyeti hakkında dava açılmış ve kaybetmiş.Diyeti kansere neden oluyormuş falan diye (Allah korusun).Bence dikkat etmelisiniz.:26:
Yaz öncesi dukan faciası yaşanıyor - Sabah
o iş öyle değil. fena uydurmuşlar.
merhaba arkadaşlar çarşamba dan beri görüşemiyoruz :)nişanlım geldi askerden ço şükür sağsalim kavuştuk ayyy şu 3 4 gün içinde gözümün önünden ne yemekler geçti ne yemekler su börekleri çiğköfteler ,etimek tatlıları ,baklavalar,sarmalar etli sulu yemekler,çerezler meyveler daha neler neler ama bir kere bile şeytana uymadım kendimi tebrik ediyorum bu aradaaaaaaaaa bugün 20.günün sabahındayım giden kilo 5.800 :):):) ben size bişey danışcamnişanlım geldi ya şimdi yemeğe çıkalım dio cordon blue die bi yemek var tarifini ekliycem seyir dönemi için sizcede uygunmudur.
CORDON BLUE
MALZEMELER
2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyoyla pişiriliyor
BİZİM GİDİCEMİZ YERDE TABAKTA HAYDARİ BRÜKSEL LAHANASI VE HAVUÇ TA GELİO TABAKTA YANINDA DA Bİ LİGHT KOLA OH MİS GİBİ SİZCEDE UYDUNMUDUR BU MENÜ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMIŞ BİRİ İÇİN:)
Canım, ben de 2 cocuk annesiyim ve kilo vermek istiyorum ve hatta sıkılaşmak. 31 yaşında 1.64 boyundayım ve 64 kiloyum. 59 olamk hedefim. Dukanla kiilo vermek istiyorum fakat iradme hakim olamıyorum. Akşamustü isşten gelince tatlı yeme ihtiyacıma yenik düşüyorum. Ne uaymalıyım? Nasıl iradene hakim oluyorsun? ne öneririsin çğnkü çok iyiklilo vermişsin tebrikler.
eveeet bugün en büyük kaçamağımı yaptığıma göre artık ben de korkmaya başlayabilirim kendimden =// bugün dayanamadım ve dışarıdan aldığımız kıymalı börekten bi dilim yedim ama çok pişman oldum sonradan kaçamak yaptığım için değil midemi bozduğum için :S 3-4 saattir midem yanıo, sanırım yağsız beslenmeye alışan bünye kabul etmio artık yağlı şeyleri :S
Bu arada 53.400 gördüm bugün tartıda, 200gr gitti 3 hafta sonra :S bütün bu olanlar gösterioki ben artık yavaş yavaş güçlendirme evresine başlamalıyım) artık 3 kiloyu da bi şekilde zaman içinde veririm diye düşünmekteyim ne dersiniz?
Arkadaşlar Merhaba;
Ben de dukan diyetine başladım bugün üçüncü günüm ve sabah tartıldığımda sadece 0,4 kg gitmişti, az önce tartıldığımda ise, başladığım kilodan 0,5 kg daha fazla geldim. Motivasyonum çok düştü. 27 yaşındayım ve kendime göre 20 kilo fazlam var. Daha önce çevremde dukan yapmış ve gayet başarılı sonuçlar alan insanlar var. bir de tiroid hastasıyım ben, ama annem de yaptı bu diyeti ki onda da guatr var ve 10 kg verdi. kilolarım yüzünden resmen psikolojim mahvoldu ya
fıstıklar et-tavuğa çok mu özen göstermeliyiz ben vejeteryan olduğum için fazla et sevmiyorum fakat her gün öğlenleri yağsız et yiyebilirim bu yeterli olur mu???
eveeet bugün en büyük kaçamağımı yaptığıma göre artık ben de korkmaya başlayabilirim kendimden =// bugün dayanamadım ve dışarıdan aldığımız kıymalı börekten bi dilim yedim ama çok pişman oldum sonradan kaçamak yaptığım için değil midemi bozduğum için :S 3-4 saattir midem yanıo, sanırım yağsız beslenmeye alışan bünye kabul etmio artık yağlı şeyleri :S
Bu arada 53.400 gördüm bugün tartıda, 200gr gitti 3 hafta sonra :S bütün bu olanlar gösterioki ben artık yavaş yavaş güçlendirme evresine başlamalıyım) artık 3 kiloyu da bi şekilde zaman içinde veririm diye düşünmekteyim ne dersiniz?
zaten sende olan bir hastaligi veya herhangi bir mikrobiyolojik durumu veya alerjik bir durumu vs.. dukan degil her diyet tetiklerdi.
gec yavrum gec. ben anlamamisim senin güclendirmeye yakin oldugunu . bilseydim coktan sderdim sana gec diye ya.
ne duruyorsun canim hemen gec hemen. bak o zaman kesin vücudun sasiracak ve vermeye devam edeceksin
canim tiroid hastasi olman zaten bunun en büyük sebebi degil mi ? Bunu yine en iyi kendinin bilmesi lazim. Maalesef tiroid olanlar digerlerinden daha zor kilo veriyor. bu bir gercek.
ama psikoljin hic bozulmasin eger bozuluyorsa da anla ki vermen gerek bu kilolari.
belki yavas verirsin ama eninde sonunda mutlaka verirsin. doktorunla kontrollü olarak devam etmeni öneririm. mutlaka vereceksin emin ol. ve günlük ya da bir kac günlük degisken kilolarada takilma. Sonuca bak ok ?
İnşallah ya, hırs da yaptım açıkcası günde 1 saat yürüyorum, 1 saat pilates yapıyorum. bakalım artık:)
merhaba arkadaşlar çarşamba dan beri görüşemiyoruz :)nişanlım geldi askerden ço şükür sağsalim kavuştuk ayyy şu 3 4 gün içinde gözümün önünden ne yemekler geçti ne yemekler su börekleri çiğköfteler ,etimek tatlıları ,baklavalar,sarmalar etli sulu yemekler,çerezler meyveler daha neler neler ama bir kere bile şeytana uymadım kendimi tebrik ediyorum bu aradaaaaaaaaa bugün 20.günün sabahındayım giden kilo 5.800 :):):) ben size bişey danışcamnişanlım geldi ya şimdi yemeğe çıkalım dio cordon blue die bi yemek var tarifini ekliycem seyir dönemi için sizcede uygunmudur.
CORDON BLUE
MALZEMELER
2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyoyla pişiriliyor
BİZİM GİDİCEMİZ YERDE TABAKTA HAYDARİ BRÜKSEL LAHANASI VE HAVUÇ TA GELİO TABAKTA YANINDA DA Bİ LİGHT KOLA OH MİS GİBİ SİZCEDE UYDUNMUDUR BU MENÜ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMIŞ BİRİ İÇİN:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?