Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatliskom o yediklerin disinin kovuguna bile yetmez hic bekleme yani arti yapmayacagi gibi eksi ye de sebep olacagini sanmiyorum. eger yarin eksi görürsen bu sadece vücudun öle istedigi icindir buna emin ol.

doğru söylüosun croiselle, ben de öyle düşünüyorum ama yine de içime sinmedi kaçamak yapmak sanki günah işlemişim gibi pasta yicektim çok kararlıydım ama tartıda artı görmekten korktuğum için yapamadım =//

Sabah erkek arkadaşımla ve iki arkadaşımızla beraber kahvaltı sefası yaptık daha doğru onlar yaptı ben baktım 2 haşlanmış yumurta yedim onlarsa krepler peynirler nutellalı ekmekler eşliğinde tamamladı kahvaltılarını kendimi zor tuttum şeytan habire dürttü ama uymadım ona.

Hala daha dürtüo, ye biraz vücudun silkinsin kendine gelsin dio ama dinleyip dnlememkte emin diilim

ahh bi kırsam şu duraklamayı! 2 kilo vercem alt tarafı gitmiyo yaa ='(( 50 göreyim diodum 52ye razı oldum ama yine de olmuoo =//

merhaba arkadaşlar çarşamba dan beri görüşemiyoruz :)nişanlım geldi askerden ço şükür sağsalim kavuştuk ayyy şu 3 4 gün içinde gözümün önünden ne yemekler geçti ne yemekler su börekleri çiğköfteler ,etimek tatlıları ,baklavalar,sarmalar etli sulu yemekler,çerezler meyveler daha neler neler ama bir kere bile şeytana uymadım kendimi tebrik ediyorum bu aradaaaaaaaaa bugün 20.günün sabahındayım giden kilo 5.800 :):):) ben size bişey danışcamnişanlım geldi ya şimdi yemeğe çıkalım dio cordon blue die bi yemek var tarifini ekliycem seyir dönemi için sizcede uygunmudur.

CORDON BLUE
MALZEMELER
2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyoyla pişiriliyor
BİZİM GİDİCEMİZ YERDE TABAKTA HAYDARİ BRÜKSEL LAHANASI VE HAVUÇ TA GELİO TABAKTA YANINDA DA Bİ LİGHT KOLA OH MİS GİBİ SİZCEDE UYDUNMUDUR BU MENÜ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMIŞ BİRİ İÇİN:)

Eklentiler

• $chicken-cordon-bleu[1].webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 30
Canım, ben de 2 cocuk annesiyim ve kilo vermek istiyorum ve hatta sıkılaşmak. 31 yaşında 1.64 boyundayım ve 64 kiloyum. 59 olamk hedefim. Dukanla kiilo vermek istiyorum fakat iradme hakim olamıyorum. Akşamustü isşten gelince tatlı yeme ihtiyacıma yenik düşüyorum. Ne uaymalıyım? Nasıl iradene hakim oluyorsun? ne öneririsin çğnkü çok iyiklilo vermişsin tebrikler.

valla tatlım aslında çok özel bişey yapmıyorum söylediğin kadarıylada dert etcek bir kilonda yok bence sıkılışmak istersen sana jillian micheal 30 days shared die bi jimlastik vidyoları var 30 günde sıkılaştırıyo 2 beden inceliyosun internetten bi bak istersen dukan gelince kitapta yazanların dışına çıkmıyorum suyumu içiyorum spor yapmıyorum ama evde hareketliyim sürekli irademe şöyle sahip çıkıyorum giyebileceğim güzel kıyafetleri düşünüyorum düğünümü düşünüyorum nişanlımı düşünüyorum yemiyorum bide tatlı krizin için meyvali activia öneririm sonra ligt kola içebilirsin dukan tavsiye ediyo hiç kaçamak yapmamk çok önemli hiç yağ kullanmıyorum mesela birde tatlı ihityacın için çok güzel dukan tatlı tarifleri vermiş arkadaşlar ve internettende kolayca ulaşabilirsin ama ne biliyim kendini sıkıntıya sokcak bi kilonda yok sanki

Arkadaşlar Merhaba;

Ben de dukan diyetine başladım bugün üçüncü günüm ve sabah tartıldığımda sadece 0,4 kg gitmişti, az önce tartıldığımda ise, başladığım kilodan 0,5 kg daha fazla geldim. Motivasyonum çok düştü. 27 yaşındayım ve kendime göre 20 kilo fazlam var. Daha önce çevremde dukan yapmış ve gayet başarılı sonuçlar alan insanlar var. bir de tiroid hastasıyım ben, ama annem de yaptı bu diyeti ki onda da guatr var ve 10 kg verdi. kilolarım yüzünden resmen psikolojim mahvoldu ya

fıstıklar et-tavuğa çok mu özen göstermeliyiz ben vejeteryan olduğum için fazla et sevmiyorum fakat her gün öğlenleri yağsız et yiyebilirim bu yeterli olur mu???

eveeet bugün en büyük kaçamağımı yaptığıma göre artık ben de korkmaya başlayabilirim kendimden =// bugün dayanamadım ve dışarıdan aldığımız kıymalı börekten bi dilim yedim ama çok pişman oldum sonradan kaçamak yaptığım için değil midemi bozduğum için :S 3-4 saattir midem yanıo, sanırım yağsız beslenmeye alışan bünye kabul etmio artık yağlı şeyleri :S

Bu arada 53.400 gördüm bugün tartıda, 200gr gitti 3 hafta sonra :S bütün bu olanlar gösterioki ben artık yavaş yavaş güçlendirme evresine başlamalıyım ) artık 3 kiloyu da bi şekilde zaman içinde veririm diye düşünmekteyim ne dersiniz?

canım kaçamaklar başladıysan ufaktan geç derim güçlendirmeye sonra ipin ucu kaçıyor biliyoruummm

benimde bugün ufak kaçamaklarım oldu ama çok ufaak
ben yinede yarın - görceğime inanıyorum nedense çünkü spor aktivitelerim 2 gündür gayet iyidi
bir pazartesi tartılcam sonraaa daa perşembe günde 3 kere çıkıyorum bazen tartının üstüne

canim tiroid hastasi olman zaten bunun en büyük sebebi degil mi ? Bunu yine en iyi kendinin bilmesi lazim. Maalesef tiroid olanlar digerlerinden daha zor kilo veriyor. bu bir gercek.
ama psikoljin hic bozulmasin eger bozuluyorsa da anla ki vermen gerek bu kilolari.

belki yavas verirsin ama eninde sonunda mutlaka verirsin. doktorunla kontrollü olarak devam etmeni öneririm. mutlaka vereceksin emin ol. ve günlük ya da bir kac günlük degisken kilolarada takilma. Sonuca bak ok ?

fıstıklar et-tavuğa çok mu özen göstermeliyiz ben vejeteryan olduğum için fazla et sevmiyorum fakat her gün öğlenleri yağsız et yiyebilirim bu yeterli olur mu???

canim kitap ta vejeteryan lar icin de beslenme sekli var. eger okursan ; hem madem de biraz da olsa yiyebilirim diyorsun o zaman karisik birseyler yapabilirsin kendine göre.

gec yavrum gec. ben anlamamisim senin güclendirmeye yakin oldugunu . bilseydim coktan sderdim sana gec diye ya.
ne duruyorsun canim hemen gec hemen. bak o zaman kesin vücudun sasiracak ve vermeye devam edeceksin

gec yavrum gec. ben anlamamisim senin güclendirmeye yakin oldugunu . bilseydim coktan sderdim sana gec diye ya.
ne duruyorsun canim hemen gec hemen. bak o zaman kesin vücudun sasiracak ve vermeye devam edeceksin

evet canım ya 3 kilo daha vereyim diodum ama veremicem sanırım seyir evresinde daha fazla takılıp kalmak istemiyorum. yarından itibaren yavaş yavaş geçiyorum güçlendirme evresine o zaman =))

canim kitap ta vejeteryan lar icin de beslenme sekli var. eger okursan ; hem madem de biraz da olsa yiyebilirim diyorsun o zaman karisik birseyler yapabilirsin kendine göre.

canım o kısmı bulamadım kitapta

Bencede güclendirmeye gec..Ben kermesin ilk günü cok güzel iradeliydim ama ikinci ve 3.güünü civittim resmen möö gibi yedim...ama bu gece mide agrisinden kivrandim ve tövbe bir daha böyle yersem dedim halen de gecmis degil..Adet günüm yaklasti sürekli dolap basindayim...

Gözün aydin nisanlin gelmis.. Cordon blue yagda kizartiliyor birde üzerine galete unu yani biftekler galete ununa ve yumurtaya bulanip kizartiliyor dukana uygun degil aslinda.Yinede sen bilirsin.. Yani ben öyle yapiyorum orda nasil yapiliyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…