güne dukan'a b.k tma çabasındaki bir öğretmen arkadaşmını merhabasıyla başladım.
'biliyor musun Dukan'ın lisansı alınmış elinden.bir kaç hastası böbrek yetmezliğinden ölmüş çünkü...''
görüyor musun sen adamdaki dedikodu mantığını erkek bir de:)))
yani 5 aydır içime işleyen diyet hakkında benim bilmediğim bir şey öğrenmişcesine etekler havada koşturuyor.sana ne be adam git işini yap ya.erkek adam o kadar ota b.ka karışır mı??
güne dukan'a b.k tma çabasındaki bir öğretmen arkadaşmını merhabasıyla başladım.
'biliyor musun Dukan'ın lisansı alınmış elinden.bir kaç hastası böbrek yetmezliğinden ölmüş çünkü...''
görüyor musun sen adamdaki dedikodu mantığını erkek bir de:)))
yani 5 aydır içime işleyen diyet hakkında benim bilmediğim bir şey öğrenmişcesine etekler havada koşturuyor.sana ne be adam git işini yap ya.erkek adam o kadar ota b.ka karışır mı??
Ya bu millet gerçekten hasta. Bir insanın kendi hayatı adına verdiği ve sadece onu ilgilendiren özel alanından biridir beslenme biçimi. "Ay oncacık şeyle mi doycan, ay bunu mu yicen" demekle bolca çeneden başka yaptıkları hiçbirşey yok. Parazit yapıyorlar sadece. Benim tezim şu: Bu sadece bir diyet değil,bundan sonraki hayatımızın tümüne yayılacak bir beslenme biçimi. Ve bu ciddi bir irade gerektiriyor. İrade de paratonerin şimşeği çekmesi gibi iradenize bakıp gücümüzü görenlerin eleştirel ve çoğu zamanda kıskanç bakışlarını üzerimize çekiyor. Budur :)
Çok güzel canım. İyi ki pes etmemişsiinnnkızlaaaarrr bugün kimseler olmaz ama ben yinede yazayım -500 ile uyandımmm
Arkadaşlar Merhaba;
Ben de dukan diyetine başladım bugün üçüncü günüm ve sabah tartıldığımda sadece 0,4 kg gitmişti, az önce tartıldığımda ise, başladığım kilodan 0,5 kg daha fazla geldim. Motivasyonum çok düştü. 27 yaşındayım ve kendime göre 20 kilo fazlam var. Daha önce çevremde dukan yapmış ve gayet başarılı sonuçlar alan insanlar var. bir de tiroid hastasıyım ben, ama annem de yaptı bu diyeti ki onda da guatr var ve 10 kg verdi. kilolarım yüzünden resmen psikolojim mahvoldu ya
evet canım ya 3 kilo daha vereyim diodum ama veremicem sanırım seyir evresinde daha fazla takılıp kalmak istemiyorum. yarından itibaren yavaş yavaş geçiyorum güçlendirme evresine o zaman =))
günaydın kızlar... çok uykusuzum... yorgun ve halsizimbıraksalar bütün gün uyurum...
haftasonu diyet miyet kalmadı valla... ama bugun itibariyle yine sıkı yola devam...
cumartesi günü istanbulda sevgilimle kahvaltılar akşam yemekleri... pazar günü de düzce de arkadaşımda kahvaltı... pöööffff mamalar havada uçuştu valla... bu işi beceremiycekmiyim diyorum ama eli mahkum biticek bu diyet..
günaydınnnn herkezeee kocaman kocaman __ li günler diliyorum
çok yakında güçlendirmeye geçicem. evde 3 kişiye özel yemek yapmak yordu beniii. güçlendirmede diyorum dukanın olmazssa olmazlarını bırakmadan normal yemeklerden( az yağlı bol etli) minik porsiyonlarda yesem bozmuş olurmuyum yada geri dönüşü kötümü olurki bana acabaaa ne diyosunuzz kızlar yaaa
Erkeklerin bu modelleri benim de sinirimiz zıplatıyor. O çok eleştirdikleri tipik mahalle kadınlarından çok daha beteri olabiliyor erkekler.İş yerinde bir arkadaşım var aynı bu model. Uzun vadede baktım ki adam benim hayatımda güzel giden iyi olan her şeyi kıskanıyor, inanamadım valla. Hem de hemcins kıskançlığının aynısı. Sevgililer gününde sevgilim işyerime çiçek göndermiş ancak elime geçmediğini anlayıp telefon açtı. Ben de, yok gelmedi çiçek filan dedim.Bu esnada bunlar duyuluyor tabi ortamda. Bana o kıskanç olan mahlukat ne dese beğenirsiniz:
Tüh şimdi bize hava atamıcaksın, gelemEdi bak çiçeğin! Göndermemiştir belki de. Ben de dedimki: Canım o senin bildiğin kıytırık çiçek demetlerinden değil,başka bir atraksiyon hazırlamış o yüzden gecikti bana ulaşması. Sen kederlenme dedim. :)
Arkadaşlar ben böyle bir erkek modeli nerden türedi çok merak ediyorum. Bulduğum yerde de itinayla eziyorum.:)
Ya bu millet gerçekten hasta. Bir insanın kendi hayatı adına verdiği ve sadece onu ilgilendiren özel alanından biridir beslenme biçimi. "Ay oncacık şeyle mi doycan, ay bunu mu yicen" demekle bolca çeneden başka yaptıkları hiçbirşey yok. Parazit yapıyorlar sadece. Benim tezim şu: Bu sadece bir diyet değil,bundan sonraki hayatımızın tümüne yayılacak bir beslenme biçimi. Ve bu ciddi bir irade gerektiriyor. İrade de paratonerin şimşeği çekmesi gibi iradenize bakıp gücümüzü görenlerin eleştirel ve çoğu zamanda kıskanç bakışlarını üzerimize çekiyor. Budur :)
bu akşamım tamamen kaçamkla geçince o suçlulukla callan e başladım ama yarısını ancak yapabildim üstümden kamyon geçmiş gibi oldum; cin gibiydim şmidi acayip ukum var; siz ilk başta ne kadarını yapabiliyordunuz?
Arkadaşlar Merhaba;
Ben de dukan diyetine başladım bugün üçüncü günüm ve sabah tartıldığımda sadece 0,4 kg gitmişti, az önce tartıldığımda ise, başladığım kilodan 0,5 kg daha fazla geldim. Motivasyonum çok düştü. 27 yaşındayım ve kendime göre 20 kilo fazlam var. Daha önce çevremde dukan yapmış ve gayet başarılı sonuçlar alan insanlar var. bir de tiroid hastasıyım ben, ama annem de yaptı bu diyeti ki onda da guatr var ve 10 kg verdi. kilolarım yüzünden resmen psikolojim mahvoldu ya
fıstıklar et-tavuğa çok mu özen göstermeliyiz ben vejeteryan olduğum için fazla et sevmiyorum fakat her gün öğlenleri yağsız et yiyebilirim bu yeterli olur mu???
anammm.... nerde o nikkahhhhçok inançlıydım bugün - ile uyancağıma çünkü iyi spor yaptım ama demekki yetmemiş:44:
bunun için şuan için üzülemem ama 70 in altını görmüşken 71 lerde gezinmek çok üzücü.. evet ufak tefek kaçamaklarla gidiyorum.
çünkü herkes gibi bende bunaldım. zayıflamak içinde başka bir yol bulamadığımdan diyete tam gaz devam...
perşembeye kadar meraktan çatlasamda tartılmıcammmmm
yarimciimm güzel bir haftasonu geçirmişsin işte ne güzeş
benim bu hafta programım çok yoğun
yarın akşam Samsun'a gidyorum.
Perşembe sabah döncem akşamı arkadaşımın kınası var.
cuma akşamı komşunun oğlunun sünneti.
cumartesi gündüz Bursa'da çocukluk arkadaşımın düğünü.
pazar günü arkadaşımın nikahı + yemeği :)
ben var yaa öldümmm öldüümmmm:26:
anammm.... nerde o nikkahhhh
tatlım gold düğün salonuymuş bursadaki :)
yaa kızlar birde benim ailesel bir sorunum var:26:
azcık yorum yapsanızda bana yol gösterseniz olur mu?
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
annem banyo istiyor ve yapılacak 10 gün içinde kırmaya gelicekler ve dün cidden çok kötü birşey olduanneciğime nasıl üzüldüm anlatamam ama hırsımıda alıcam...
dün annemle babanneme çıkıyorduk. üst katta oturuyor. benim çeyizlerimi onun evinde bir odada topluyoruz. aldıklarım gelmişti onları çıkarıyorduk.
babannemde telefonda konuşuyor tabi duyuluyor. annem zili çalma dedi. azcık dinledik... büyük yengemle telde annemi çekiştiyor. işte banyo yaptırcakmış... valla biz karışmıyoruz. zaten kabul etmedi babanın yaptırmasını... ne halleri varsa görsünler dedi. şok olduk. dedem böyle birşey teklif etmediki.. etse niye hayır diyelim?? zaten dipten apartmanları onlarca dükkanları var. yaptırsınlar deriz dimi? işte bizde seline çeyiz alıyoruz anca ona yetiyoruz dedi. ikincii şoookkkk!!! inanın iğne bile almadı. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar da tek yardımları olmadı!!! ya varya nasıl gözlerim doldu anlatamam. devamıda var... işte zaten figen yetiştiremedi bu çocukları hepsi dediğini yapıyor. senin çocuklar sözünden çıkmıyor falan filan. annemle babam sadece hayatımı kendim yönlendirmem gerektiğine inandıkları için hep bir yanım özgürdür benim. onlarınkiler ise seçecekleri meslekleri bile ailelerine sordular ve erkekler!!!
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşunca telde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
canım yaa cidden can sıkıcı olmuş.ben de var benzer bir babane.bilemedim ki şimdi bişey söylesen bu sefer altlı üstlü oturuyorsunuz küslük falan olmasın,bir de gidip babana falan anlatır olur olmaz çok can sıkıcı olur.ama hiç bişey söylemezsen de bu sefer her yaptığı batacak iyice sana çünkü sinirin içinde kalmış olacak.annenin bu konudaki yorumu ne,yani babanenle konuşmana sıcak bakıyor mu ?
bence şöyle yapabilirsin babane seni dün yengemle konuşurken duydum camdan.bazı söylediklerini anlayamadım,kimseyle de paylaşmadan direkt sana geldim ki kimse üzülmesin,sen bana doğrusunu anlat istedim.böyle böyle dedin ama biz sizden bu zamanaa kadar ne talep ettik ki.siz diğer kuzenlerime bu imkanları sağlarken bana bunların yarısını bile sağlamadınız ama ben yine de size olan saygımdan burukluğumu içimde yaşadım,sizlere yansıtmadım.ama bu duyduklarımla benim ve annem için söylediklerinle beni gerçekten çok kırdın.sizi hep sevdim,saygı gösterdim ama senin bu söylediklerini duyduktan sonra senin bizlere karşı olan sevginin çok da içten olmadığını düşünerek çok üzüldüm.eğer gerçekten böyle düşünüyorsan bütün bunları yüzüme söylemeni istediğim için çıktım geldim şu an yanına.neden böyle bir konuşma yaptığını açıklamanı rica ediyorum gibi biraz damardan girerek saygısızca değil ama kırgın bir tavır sergilersen bence etkili olabilir.en azından o da gece sabahlayıp bunları bir düşünsün bakalım nasıl oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?