Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

itinayla dedikoducu erkek ezilir!!

bebeğim hiç stres yapma sen... benim rahmetli babaannem de öyleydi... hiç hazmedemedi kendi yağımızda kavrulmamızı... çok iyi hatırlıyorum paraları çoraplarının içine saklayıp koltuk minderlerinin yada halıların altına saklardı... bişey olduğunda kuruş vermezdi... ama kime sorsan bana ilk cep telefonunu o almış... özenmiyim kimseye diyeymiş... biz nasıl çocukmuşuz herşeyi istiyomuşuz o mu alıcakmış... halamın kızları hiç öyle değilmiş... bilmemne bilmemne... halamın 5 çocuğu var hepsi üniversite okudu... 3 ü öğretmen biri elektrik-elektronik mühendisi biri türkiyenin ilk ve tek enstrüman yapımcı bayanı... halamın eşi de vefat etmişti... babaannem okuttu onları... dersaneler özel dersler... benim ablam ve abim lise mezunu... çok şükür şimdi ikisinin de iyi işleri var... bi tek ben onlara göre fazla okuyabildim... yüksekokul mezunu olabildim sadece... o da ablamın sayesinde allah razı olsun ondan... bende dersaneye gitseydim iyi bi üniversite bitirebilirdim bunu biliyorum... ama Allah herşeyi görüyo meleğim sen hiç üzülme olurmu... anacığının ellerinden öpüyorum... ne şanslı ki pırlanta gibi evlatları var... kime ne olursa olsun onlar yanlarında olucak bunu biliyo annen... bırak insanlar günahınızı alsın... arkanızdan dedikodu yapsınlar... asıl dünyalarına gittiklerinde kime nasıl hesap vereceklerini onlar düşünsünler...

bugün karşınıza zorla kallavi bir kaçamak yaptırılmış insan modeliyle çıkıyorum....çok üzgünüm ve çok sinirliyim tatlılar...
eşimle çocukları burgerkinge götürdük götürmez olaydık ...şimdi kaçamaklar:
1-eşim benimle herkesin önünde kavga ederekten (ciddi ciddi) zorla woper menü yedirdi :84::84::84::84:
2-pazar günü prot günü olmasına rağmen sebze yedim
3-yarım kase ayçekirdeği yedim
4-1 tatlı kaşığı tepeleme diabetik sarelle yedim

veeeee +1100 gr ile 65,6 çıktım bu sabah ıııııııııııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sinirliyim

nefret ediyorum kendimdeeeeeeeennnnn ....

NE OLUR BANA BUKADARDAN BİŞİ OLMAZ DEYİN NE OLUR YAAAA

valla günlerdir burger krizim olmasaydı ve wooper menü yememiş olsaydın birşey olmaz derdim ama artık demem
sen bunu bize nasıl yaparsınnnnn
çoook özendimmm

+1100 az bile sana +3000 filan çıkmalıydın

ama bilsin duyduğumu 1 kere utansın ya 1 kere!!!
ben çekip gidicem kurtulcam anneciğimi nasıl bırakıcam. keşke bir yolu olsada onlarda ankaraya gelse.

canım benim hiç değmez bence ufak hesaplar bunlar .yarın öbür gün sen çekip gideceksin.annen yaşar ardında kalan sorunları.ama bir aile ortamında üstü kapalı bu işin aslını anlatırsın.bu biraz daha sana yakışan olur.bende olsam çok sinirlenirdim gideyim söyleyeyim derdim ama bugünkü tecrübemle gereksiz buluyorum...

iyide canım yengem annemi arayıp ohh iyisiniz arkanızda kapı gibi kayınpederin var diyor. öyle bir anlatıyorlarkii...
utanmıyorlar yüzleri kızarmıyor tak etti artık. annem ne çekicek bunun fazlası olmaz zaten? görüşmezler en fazla.
yook bir yüzlerine vurmam lazım. ölürler filan içimde kalır. dedemi severim babannem ona da al dese alır banada ama kendi akıl edemez pek. fesat olan babannem.
hani almıyorsun yapmıyorsun sus be kadın!!!

kuzuuu yaa bu kadardan bişey olmaz desek nolacak,tartı vermiş cevabı zaten bu kadardan gayet bişey olmuş iştee :))))
neyse artık geçmişe dövünecek bişey yok ama ipin ucunu da kaçırmamak lazım.bu hafat her zamankinden çok daha sıkı tut rejimi,beyaz gün falan yap olmazsa birgün.şöyle düşünmek lazım ya bi kerelik yaptığımız kaçamak bizi belki de 2 hafta geri atıyor yada hedefe ulaşıp onları özgürce yememmizi kendimiz geciktiriyoruz.bi daha sakın duymayalım, söz mü :))

Ay canım yaaa!! Bu resmen haksızlık ve ben haksızlığa gelemem.. sinirden ölürüm de biterim deee Valla iyi dayanıyorsun ilk önce onu diyim!! Sabır çok önemli bişi. İyi ki o anki üzüntüyle sinirle kötü bir şey demediniz. Ben kendimi tutamam pek ne yazık ki :S Bence mutlaka git söyle.. normalde zaten çevrende böyle yüzüne gülen arkandan konuşan insanlar olunca onları hayatından uzaklaştırmak istiyor insan; bir de söz konusu kişi sizin en yakınlarınızdan hem de ne yazık ki uzaklaşamayacağınız biri ama yine de yanına kalmamalı. Sizi elaleme nasıl öyle anlatır yaaa!! O kadar emekler verip neler yapmışsınız, nasıl kendine pay çıkarır...? Mutlaka dediğin gibi bir şekilde söyle bence. Yanlış anlama ama dinlemek gibi bir niyetim asla olmaz ama konuşmalarına şahit oldum ve çok üzüldüm. Seni severiz ve hiç saygıda sevgide kusur etmediğimizi sanıyorum; buna rağmen böyle konuştuğunu duyunca inanamadım. Çok kırıldım, falan de.. Ben böyle böyle şeyler duydum. Söylediklerini yanlış anlamış olmayı çok isterim de. Bu konuşmalarını ben değil, annem ya da babam duysaydı ne hale gelirlerdi bir düşün falan de... Ben yine sana aynı saygıyı gösteririm ama beni çok kırdın dedi.. Böyle şeyler işte. Bulursun sen en güzel diyecek şeyleri.. Yeter ki bilsin.. Herkes saf, bi o akıllı.. Başkaa.... Bak nasıl sinir oldum... En kötüsü de verdiğiniz emekleri kendi yapmış gibi üstüne alması... Sakin konuşursun zaten eminim, ama mutlaka konuş bence.. Küslük olmayacak şekilde başarırsın sen..!!

Onlara inanma sen. Kendini nasıl mutlu hissedeceksen, öyle olana kadar devam... Zaten çok da az kalmış istediğin kiloya.. 2 gün de sp yapabilirsin bence. Kaçamak falan kalmaz..

Son düzenleme:

bu saydığın kalabalığın çok azı kalıcıdır. özellikle tatlandırıcı ve çekirdek fena halde su tutar. 2 gün protein yap. bolca da su iç bişeyciğin kalmaz.

sen bilirsin tatlım sonuçta biz senin anlattığın kadarını biliyoruz.yaşayan sensin jest mimik bile çok önemlidir iletişimde..sen iyice değerlendir bildiğini yap o zman

Ama bu senin yaptığın kaçamak değil Dukan ruhuna ihanettir.
Şaka bir yana biraz abartmışsın ama boşver. Önümüze bakalım.
Tekrarlamayalım sanırım sorun olmazz ...

Hihhi Seninkiler kaçamaaaaaaaaaaaaaaaaaakk olmuş ama zorla yemişsin napalım hihhi :)) ay neden zorla yediriyo kiii Nefret etme kendindeeeennnn!!!

Neysee!! Üzülme sakıınnn!! Üzülmenin faydası yookk! 2 gün protein ye, en fazla 1 hafta içerisinde eski kilona kavuşursun. Ama işte o eski kilona kavuşma süresi ne kadar uzarsa, seyir de o kadar uzuyo ne yazık kii :S Sen de biliyorsun tabi bunu. Ama yapacak bişey de yok başka.. Olan olmuşş. Kendini motive decek bişeyler bul, bir daha böyle yapmamaya çalış ve eşini de ikna etmelisin tabiii :S

Son düzenleme:

ahh canım ya.... böylelerini sallandıracaksın taksim meydanında ibreti alem olsun die var ya...
insandan insana değişiyor canım bazen ağzının payını vermek çok iyi de gelebiliyor.....bazen ise işleri çığrından çıkılmaz hale de getirebiliyor.... ben olsam o çeyizleri de alırdım ordan düğüne bile çağırmazdım şerefsizim... ne bileyim anti tahşidat fln mı yapardım işte herşeylerini biz yapıyoruz diye yayardım heralde...otursun o düzeltmeye çalışsın....tam tersiyle intikam alınmalıdır diye düşünüyorum....yani soğuk savaş: evet çok yıpratıcı olabiliyor ama çoğu zaman sonuçları tadından yinmiyo yani....siyasi olacan alttan alttan sen de işini yürütecen madem hatun öyle diyor.....sizde tam tersini diyin tahşidat yapın herkes önce sizden duysun ve mutlaka bu yaptıklarını ona ödetin derim....
üzüldüm annene ahhh ahhhh....

kızlaaarrr,gurmenetten alışveriş yapıyordum bir de baktım ki karamel aromalı kahve şurubu var,bu sakıncalı biley mi sizce şekerli falan mıdır,bilen var mı ona göre alacağım ???

bu saydığın kalabalığın çok azı kalıcıdır. özellikle tatlandırıcı ve çekirdek fena halde su tutar. 2 gün protein yap. bolca da su iç bişeyciğin kalmaz.

Ama bu senin yaptığın kaçamak değil Dukan ruhuna ihanettir.
Şaka bir yana biraz abartmışsın ama boşver. Önümüze bakalım.
Tekrarlamayalım sanırım sorun olmazz ...

üüüüüü ühüüüüüüüüüü tamam tamam peki bi daha yapmıcam söz ehüüüüüüüüüü
valla sevmiom ben burgerking i macdonalds ı fln yemin ederim 5 saat boyunca tuvalete çıktım midemi bozdu o yediğim hamburgerimsi iğrenç yağ yağ kokan şey..... ben hep ev yemeklerimi yerim pek dışardan beslenmem nadiren dışarıdan yerim o da ızgara tavuk şiş yani onun bile tadı madı beni rahatsız ediyor...öyle hafif ve yağsız yemeye alıştım ki dukanla yediklerim beni mutlu etmedi yani sadece bağırsaklarımı bozdu afedersiniz yani.......
eşimi ikna etmek mi dün gece ve bu sabah ona söylediğim şeylerden sonra artık teklif bile edemez...hıh birde su yüzüne çıkmaya çalışıyor utanmadan ühüüüüüü
şu an o kadar sinirliyim ve üzgünüm ki kafayı monitöre gömesim var yani o derece ıııııııııııaaaaaaaaaaaa
ha bu arada 62 kiloya inecektim ya eşim istemiyordu ona inat 60 a inecem hıh.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..

Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..

Kızlar ben koşmaya karar verdim. Gelecek hafta sınavlarım var. Uzun yürüyüşlere pek vakit ayıramayacağım yani. Günde otuz dakika koşayım onun yerine diyorum. Sınavlarım var diye dukan ruhuna ihanet etmek istemiyorum çünkü. Birde bu perşembe bir kilo eksik çıkarsam 5 li rakamları göreceğim çok heyecanlıyım. Ortaokuldan beri hiç 5 li rakamları görmemiştim de.

Bende tiroit hastasıyım çok çok fazla kansızlık ve demir eksikliğim var.yaklaşık on gün oldu bende başlayalı şimdilik iyi gidiyor sana sadece söyleyebilicem kaçamak yapma vede hergün tartınma gerçekten takınca gitmiyo ben perşembe sabahları tartılıyorum sadece .yapmam gerekeni yapıyorum.çünkü defalarca diyet yaptım olumsuz sonuçlandı bu defa dukanla takmamaya çalışıyorum KOLAY GELSİN hepimize

canım çok sevindim,hadi bakalım geçmiş olsun.bana sorarsan olumsuz bişey söylememesi iyiye alamet.sadece kendisinin de dediği gibi beklemediği bir durum olduğundan şaşırmıştır,şaşkınlıktan yorum yapamamıştır.annenin de desteğiyle eminim ki baban da bu kararına çok mutlu olup sana destek olacaktır.ohhhh kiloları da verdin,zayıf gelin olcaksın.var mı senden mutlusu be yaa :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…