Erkeklerin bu modelleri benim de sinirimiz zıplatıyor. O çok eleştirdikleri tipik mahalle kadınlarından çok daha beteri olabiliyor erkekler.İş yerinde bir arkadaşım var aynı bu model. Uzun vadede baktım ki adam benim hayatımda güzel giden iyi olan her şeyi kıskanıyor, inanamadım valla. Hem de hemcins kıskançlığının aynısı. Sevgililer gününde sevgilim işyerime çiçek göndermiş ancak elime geçmediğini anlayıp telefon açtı. Ben de, yok gelmedi çiçek filan dedim.Bu esnada bunlar duyuluyor tabi ortamda. Bana o kıskanç olan mahlukat ne dese beğenirsiniz:
Tüh şimdi bize hava atamıcaksın, gelemEdi bak çiçeğin! Göndermemiştir belki de. Ben de dedimki: Canım o senin bildiğin kıytırık çiçek demetlerinden değil,başka bir atraksiyon hazırlamış o yüzden gecikti bana ulaşması. Sen kederlenme dedim. :)
Arkadaşlar ben böyle bir erkek modeli nerden türedi çok merak ediyorum. Bulduğum yerde de itinayla eziyorum.:)
yaa kızlar birde benim ailesel bir sorunum var:26:
azcık yorum yapsanızda bana yol gösterseniz olur mu?
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
annem banyo istiyor ve yapılacak 10 gün içinde kırmaya gelicekler ve dün cidden çok kötü birşey olduanneciğime nasıl üzüldüm anlatamam ama hırsımıda alıcam...
dün annemle babanneme çıkıyorduk. üst katta oturuyor. benim çeyizlerimi onun evinde bir odada topluyoruz. aldıklarım gelmişti onları çıkarıyorduk.
babannemde telefonda konuşuyor tabi duyuluyor. annem zili çalma dedi. azcık dinledik... büyük yengemle telde annemi çekiştiyor. işte banyo yaptırcakmış... valla biz karışmıyoruz. zaten kabul etmedi babanın yaptırmasını... ne halleri varsa görsünler dedi. şok olduk. dedem böyle birşey teklif etmediki.. etse niye hayır diyelim?? zaten dipten apartmanları onlarca dükkanları var. yaptırsınlar deriz dimi? işte bizde seline çeyiz alıyoruz anca ona yetiyoruz dedi. ikincii şoookkkk!!! inanın iğne bile almadı. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar da tek yardımları olmadı!!! ya varya nasıl gözlerim doldu anlatamam. devamıda var... işte zaten figen yetiştiremedi bu çocukları hepsi dediğini yapıyor. senin çocuklar sözünden çıkmıyor falan filan. annemle babam sadece hayatımı kendim yönlendirmem gerektiğine inandıkları için hep bir yanım özgürdür benim. onlarınkiler ise seçecekleri meslekleri bile ailelerine sordular ve erkekler!!!
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşunca telde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
bugün karşınıza zorla kallavi bir kaçamak yaptırılmış insan modeliyle çıkıyorum....çok üzgünüm ve çok sinirliyim tatlılar...
eşimle çocukları burgerkinge götürdük götürmez olaydık ...şimdi kaçamaklar:
1-eşim benimle herkesin önünde kavga ederekten (ciddi ciddi) zorla woper menü yedirdi :84::84::84::84:
2-pazar günü prot günü olmasına rağmen sebze yedim
3-yarım kase ayçekirdeği yedim
4-1 tatlı kaşığı tepeleme diabetik sarelle yedim
veeeee +1100 gr ile 65,6 çıktım bu sabah ıııııııııııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sinirliyim
nefret ediyorum kendimdeeeeeeeennnnn ....
NE OLUR BANA BUKADARDAN BİŞİ OLMAZ DEYİN NE OLUR YAAAA
bebeğim hiç stres yapma sen... benim rahmetli babaannem de öyleydi... hiç hazmedemedi kendi yağımızda kavrulmamızı... çok iyi hatırlıyorum paraları çoraplarının içine saklayıp koltuk minderlerinin yada halıların altına saklardı... bişey olduğunda kuruş vermezdi... ama kime sorsan bana ilk cep telefonunu o almış... özenmiyim kimseye diyeymiş... biz nasıl çocukmuşuz herşeyi istiyomuşuz o mu alıcakmış... halamın kızları hiç öyle değilmiş... bilmemne bilmemne... halamın 5 çocuğu var hepsi üniversite okudu... 3 ü öğretmen biri elektrik-elektronik mühendisi biri türkiyenin ilk ve tek enstrüman yapımcı bayanı... halamın eşi de vefat etmişti... babaannem okuttu onları... dersaneler özel dersler... benim ablam ve abim lise mezunu... çok şükür şimdi ikisinin de iyi işleri var... bi tek ben onlara göre fazla okuyabildim... yüksekokul mezunu olabildim sadece... o da ablamın sayesinde allah razı olsun ondan... bende dersaneye gitseydim iyi bi üniversite bitirebilirdim bunu biliyorum... ama Allah herşeyi görüyo meleğim sen hiç üzülme olurmu... anacığının ellerinden öpüyorum... ne şanslı ki pırlanta gibi evlatları var... kime ne olursa olsun onlar yanlarında olucak bunu biliyo annen... bırak insanlar günahınızı alsın... arkanızdan dedikodu yapsınlar... asıl dünyalarına gittiklerinde kime nasıl hesap vereceklerini onlar düşünsünler...
canım benim hiç değmez bence ufak hesaplar bunlar .yarın öbür gün sen çekip gideceksin.annen yaşar ardında kalan sorunları.ama bir aile ortamında üstü kapalı bu işin aslını anlatırsın.bu biraz daha sana yakışan olur.bende olsam çok sinirlenirdim gideyim söyleyeyim derdim ama bugünkü tecrübemle gereksiz buluyorum...saygısızca davranamam zaten benim yapımda yok çünkü. ve şuda var keşke gelip babama söylese selin geldi bende hesap sordu diye. ozaman benim babamda gözünü açmış olur biraz. biz babama bazı şeyleri yansıtmadıkça böyle oldu zaten... ama şu var benim duyduğumu bilsin. ve annem uyumıcağına o uyumasın günlerce. Allah büyük birde namazında niyazında. ve benim annem onun evini temizler bayramda böreğidir baklavasını yapar artık hiçbirşey yapmıcam diyor ki haklı. biz badanaya kalktık oda istedi. banyo dedik oda istiyor. gelmiş 80 yaşına... nedir bu yani...? cidden dünden beri çok kötüyüm kinim içime sızıyor hep. neler var ya anlatmaya kalksam. okadar doluyumkiii!!!
canım benim hiç değmez bence ufak hesaplar bunlar .yarın öbür gün sen çekip gideceksin.annen yaşar ardında kalan sorunları.ama bir aile ortamında üstü kapalı bu işin aslını anlatırsın.bu biraz daha sana yakışan olur.bende olsam çok sinirlenirdim gideyim söyleyeyim derdim ama bugünkü tecrübemle gereksiz buluyorum...
bugün karşınıza zorla kallavi bir kaçamak yaptırılmış insan modeliyle çıkıyorum....çok üzgünüm ve çok sinirliyim tatlılar...
1-eşim benimle herkesin önünde kavga ederekten (ciddi ciddi) zorla woper menü yedirdi :84::84::84::84:
veeeee +1100 gr ile 65,6 çıktım bu sabah ıııııııııııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sinirliyim
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
annem banyo istiyor ve yapılacak 10 gün içinde kırmaya gelicekler ve dün cidden çok kötü birşey olduanneciğime nasıl üzüldüm anlatamam ama hırsımıda alıcam...
dün annemle babanneme çıkıyorduk. üst katta oturuyor. benim çeyizlerimi onun evinde bir odada topluyoruz. aldıklarım gelmişti onları çıkarıyorduk.
babannemde telefonda konuşuyor tabi duyuluyor. annem zili çalma dedi. azcık dinledik... büyük yengemle telde annemi çekiştiyor. işte banyo yaptırcakmış... valla biz karışmıyoruz. zaten kabul etmedi babanın yaptırmasını... ne halleri varsa görsünler dedi. şok olduk. dedem böyle birşey teklif etmediki.. etse niye hayır diyelim?? zaten dipten apartmanları onlarca dükkanları var. yaptırsınlar deriz dimi? işte bizde seline çeyiz alıyoruz anca ona yetiyoruz dedi. ikincii şoookkkk!!! inanın iğne bile almadı. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar da tek yardımları olmadı!!! ya varya nasıl gözlerim doldu anlatamam. devamıda var... işte zaten figen yetiştiremedi bu çocukları hepsi dediğini yapıyor. senin çocuklar sözünden çıkmıyor falan filan. annemle babam sadece hayatımı kendim yönlendirmem gerektiğine inandıkları için hep bir yanım özgürdür benim. onlarınkiler ise seçecekleri meslekleri bile ailelerine sordular ve erkekler!!!
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşunca telde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
günaydın kızlar
haftasonu kaçamağı baya abartmış durumdayım.
3 gün sp yapacağım. gerçi hedefe yaklaşınca rehavet çöktü sanırım
insanların tepkilerini görünce yedim:) dukana laf gelmesin die ben yiyerek zayıflıyorum die
börek tramisu ve yaş pasta yedim tabi yediğim meyveleri saymayacağım((
bi kaç gün proteinle işi kotarırım gibi geliyor tabi sporla
görenler bir deri bi kemik olmuşssun diyorlar ama yok öyle bişey
sen bilirsin tatlım sonuçta biz senin anlattığın kadarını biliyoruz.yaşayan sensin jest mimik bile çok önemlidir iletişimde..sen iyice değerlendir bildiğini yap o zmaniyide canım yengem annemi arayıp ohh iyisiniz arkanızda kapı gibi kayınpederin var diyor. öyle bir anlatıyorlarkii...
utanmıyorlar yüzleri kızarmıyor tak etti artık. annem ne çekicek bunun fazlası olmaz zaten? görüşmezler en fazla.
yook bir yüzlerine vurmam lazım. ölürler filan içimde kalır. dedemi severim babannem ona da al dese alır banada ama kendi akıl edemez pek. fesat olan babannem.
hani almıyorsun yapmıyorsun sus be kadın!!!
valla günlerdir burger krizim olmasaydı ve wooper menü yememiş olsaydın birşey olmaz derdim ama artık demem
sen bunu bize nasıl yaparsınnnnn
çoook özendimmm
+1100 az bile sana+3000 filan çıkmalıydın
kuzuuu yaa bu kadardan bişey olmaz desek nolacak,tartı vermiş cevabı zaten bu kadardan gayet bişey olmuş iştee :))))
neyse artık geçmişe dövünecek bişey yok ama ipin ucunu da kaçırmamak lazım.bu hafat her zamankinden çok daha sıkı tut rejimi,beyaz gün falan yap olmazsa birgün.şöyle düşünmek lazım ya bi kerelik yaptığımız kaçamak bizi belki de 2 hafta geri atıyor yada hedefe ulaşıp onları özgürce yememmizi kendimiz geciktiriyoruz.bi daha sakın duymayalım, söz mü :))
bu saydığın kalabalığın çok azı kalıcıdır. özellikle tatlandırıcı ve çekirdek fena halde su tutar. 2 gün protein yap. bolca da su iç bişeyciğin kalmaz.
Ama bu senin yaptığın kaçamak değil Dukan ruhuna ihanettir.
Şaka bir yana biraz abartmışsın ama boşver. Önümüze bakalım.
Tekrarlamayalım sanırım sorun olmazz ...
HihhiSeninkiler kaçamaaaaaaaaaaaaaaaaaakk olmuş ama zorla yemişsin napalım hihhi :)) ay neden zorla yediriyo kiii Nefret etme kendindeeeennnn!!!
Neysee!! Üzülme sakıınnn!! Üzülmenin faydası yookk! 2 gün protein ye, en fazla 1 hafta içerisinde eski kilona kavuşursun. Ama işte o eski kilona kavuşma süresi ne kadar uzarsa, seyir de o kadar uzuyo ne yazık kii :S Sen de biliyorsun tabi bunu. Ama yapacak bişey de yok başka.. Olan olmuşş. Kendini motive decek bişeyler bul, bir daha böyle yapmamaya çalış ve eşini de ikna etmelisin tabiii :S
Arkadaşlar Merhaba;
Ben de dukan diyetine başladım bugün üçüncü günüm ve sabah tartıldığımda sadece 0,4 kg gitmişti, az önce tartıldığımda ise, başladığım kilodan 0,5 kg daha fazla geldim. Motivasyonum çok düştü. 27 yaşındayım ve kendime göre 20 kilo fazlam var. Daha önce çevremde dukan yapmış ve gayet başarılı sonuçlar alan insanlar var. bir de tiroid hastasıyım ben, ama annem de yaptı bu diyeti ki onda da guatr var ve 10 kg verdi. kilolarım yüzünden resmen psikolojim mahvoldu ya
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..
Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?