canım çok sevindim,hadi bakalım geçmiş olsun.bana sorarsan olumsuz bişey söylememesi iyiye alamet.sadece kendisinin de dediği gibi beklemediği bir durum olduğundan şaşırmıştır,şaşkınlıktan yorum yapamamıştır.annenin de desteğiyle eminim ki baban da bu kararına çok mutlu olup sana destek olacaktır.ohhhh kiloları da verdin,zayıf gelin olcaksın.var mı senden mutlusu be yaa :)))))
Bende tiroit hastasıyım çok çok fazla kansızlık ve demir eksikliğim var.yaklaşık on gün oldu bende başlayalı şimdilik iyi gidiyor sana sadece söyleyebilicem kaçamak yapma vede hergün tartınma gerçekten takınca gitmiyo ben perşembe sabahları tartılıyorum sadece .yapmam gerekeni yapıyorum.çünkü defalarca diyet yaptım olumsuz sonuçlandı bu defa dukanla takmamaya çalışıyorum KOLAY GELSİN hepimize
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..
Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..
Çok teşekkür ederim canım cidden rahatladım konuşmayı yapmak çok germişti beni ama konuştumm ..
İnşallah daha güzel haberler veririm burada size kızlar çok teşekkür ederim cidden gidene kadar çok destek oldunuz bana son 2 gün stresten bitmiş haldeydim.
Ve cuma sabahı 58.8dim ben nasıl o kadar kilo vermişim anlayamadım artık nasıl bir stres yaptığımı siz anlayın
üüüüüü ühüüüüüüüüüü tamam tamam peki bi daha yapmıcam söz ehüüüüüüüüüü
valla sevmiom ben burgerking i macdonalds ı fln yemin ederim 5 saat boyunca tuvalete çıktım midemi bozdu o yediğim hamburgerimsi iğrenç yağ yağ kokan şey..... ben hep ev yemeklerimi yerim pek dışardan beslenmem nadiren dışarıdan yerim o da ızgara tavuk şiş yani onun bile tadı madı beni rahatsız ediyor...öyle hafif ve yağsız yemeye alıştım ki dukanla yediklerim beni mutlu etmedi yani sadece bağırsaklarımı bozdu afedersiniz yani.......
eşimi ikna etmek mi dün gece ve bu sabah ona söylediğim şeylerden sonra artık teklif bile edemez...hıh birde su yüzüne çıkmaya çalışıyor utanmadan ühüüüüüü
şu an o kadar sinirliyim ve üzgünüm ki kafayı monitöre gömesim var yani o derece ıııııııııııaaaaaaaaaaaa
ha bu arada 62 kiloya inecektim ya eşim istemiyordu ona inat 60 a inecem hıh.....
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..
Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..
Çok sevindiiimm!! Hem söylediğine ve hayır cevabı almadığına, hem de 54 kilo olduğunaaaSüppeeerrr Hemen güçlendirmeye geç, ama çok da fazla kilo verme heee Sağlıklı ol da
Baban da şaşırdığı için cevap verememiştir. Olumlu cevap alacaksınmerak etme :123:
yaa kızlar birde benim ailesel bir sorunum var:26:
azcık yorum yapsanızda bana yol gösterseniz olur mu?
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
annem banyo istiyor ve yapılacak 10 gün içinde kırmaya gelicekler ve dün cidden çok kötü birşey olduanneciğime nasıl üzüldüm anlatamam ama hırsımıda alıcam...
dün annemle babanneme çıkıyorduk. üst katta oturuyor. benim çeyizlerimi onun evinde bir odada topluyoruz. aldıklarım gelmişti onları çıkarıyorduk.
babannemde telefonda konuşuyor tabi duyuluyor. annem zili çalma dedi. azcık dinledik... büyük yengemle telde annemi çekiştiyor. işte banyo yaptırcakmış... valla biz karışmıyoruz. zaten kabul etmedi babanın yaptırmasını... ne halleri varsa görsünler dedi. şok olduk. dedem böyle birşey teklif etmediki.. etse niye hayır diyelim?? zaten dipten apartmanları onlarca dükkanları var. yaptırsınlar deriz dimi? işte bizde seline çeyiz alıyoruz anca ona yetiyoruz dedi. ikincii şoookkkk!!! inanın iğne bile almadı. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar da tek yardımları olmadı!!! ya varya nasıl gözlerim doldu anlatamam. devamıda var... işte zaten figen yetiştiremedi bu çocukları hepsi dediğini yapıyor. senin çocuklar sözünden çıkmıyor falan filan. annemle babam sadece hayatımı kendim yönlendirmem gerektiğine inandıkları için hep bir yanım özgürdür benim. onlarınkiler ise seçecekleri meslekleri bile ailelerine sordular ve erkekler!!!
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşuntelde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
annem banyo istiyor ve yapılacak 10 gün içinde kırmaya gelicekler ve dün cidden çok kötü birşey olduanneciğime nasıl üzüldüm anlatamam ama hırsımıda alıcam...
dün annemle babanneme çıkıyorduk. üst katta oturuyor. benim çeyizlerimi onun evinde bir odada topluyoruz. aldıklarım gelmişti onları çıkarıyorduk.
babannemde telefonda konuşuyor tabi duyuluyor. annem zili çalma dedi. azcık dinledik... büyük yengemle telde annemi çekiştiyor. işte banyo yaptırcakmış... valla biz karışmıyoruz. zaten kabul etmedi babanın yaptırmasını... ne halleri varsa görsünler dedi. şok olduk. dedem böyle birşey teklif etmediki.. etse niye hayır diyelim?? zaten dipten apartmanları onlarca dükkanları var. yaptırsınlar deriz dimi? işte bizde seline çeyiz alıyoruz anca ona yetiyoruz dedi. ikincii şoookkkk!!! inanın iğne bile almadı. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar da tek yardımları olmadı!!! ya varya nasıl gözlerim doldu anlatamam. devamıda var... işte zaten figen yetiştiremedi bu çocukları hepsi dediğini yapıyor. senin çocuklar sözünden çıkmıyor falan filan. annemle babam sadece hayatımı kendim yönlendirmem gerektiğine inandıkları için hep bir yanım özgürdür benim. onlarınkiler ise seçecekleri meslekleri bile ailelerine sordular ve erkekler!!!
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşuntelde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
Artık tek istediğim o cevabı da duymak bakalım umutluyum ama ters köşe de yapabilir bilemiyorumm ..
Bence de artık yetti bu kadar 55te bırakacaktım ben ama bu da pay kalsın ne yapalım evdekiler çok şaşırdı çok kilo vermişsin kemiklerin sayılıyor çok ye diye bir baskıyla karşı karşıyaydım ben de biraz duygu sömürüsü yapıp işte bu stresten falan dedim
Artık tek istediğim o cevabı da duymak bakalım umutluyum ama ters köşe de yapabilir bilemiyorumm ..
Bence de artık yetti bu kadar 55te bırakacaktım ben ama bu da pay kalsın ne yapalım evdekiler çok şaşırdı çok kilo vermişsin kemiklerin sayılıyor çok ye diye bir baskıyla karşı karşıyaydım ben de biraz duygu sömürüsü yapıp işte bu stresten falan dedim
insallah olumlu cevap alırsın hayırlısı olsun hakkında
canım senin boyun kaç? bende hedefi değiştirip 55 yaapmayı düşünüyorum birde ne kadar zamanda verdin :))
Benim de annem ohoh güzel zayıflamışsın, aferin falan derken.. Babam: Zeytin de mi yemiceksin.. Meyve de mi yemiyosun.. Al biraz ekmek ye, :)) gibi sözler söyledi. Kıyamıyo.. Sanırsın ki 50 kilo oldum. Daha 60 bile olamadım hihihCanım babam!!
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşunca telde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
170 benim boyum geçen sene temmuzun sonunda başladım al ver al ver derken dukana başlayıp son 3-4 kgda son verdim bu işe ..
benim 166 sen baya incelmissindir o zaman benim bu halime bile insanlar zayıfsın artık diolar
manken gibi lmuşsundur :))
Canım buradaki arkadaşlar biliyor ben şundan 2-3 kg fazla iken çok takıntı yapmıştım hala kilolu hissediyordum ama artık gerçekten inceldiğimin farkındayım memnunum bu halimden.
36 beden gayet güzel oluyor zorlasam belki 34 olur denemedim açıkçası çok dar giymeyi sevmediğimden.
Bakalım şimdi stresli bir dönem var önümde fazlasını vermek istemiyorum ama herkes sen istemeden gidecek diyorlar.
inşallah her şey istediğin gibi olur :))
benim bacaklar kalın olunca alt 38 üst 36 suan ama bende 36 istiyorum :))
Bana da 50 kg kalmışsın sen dediler
Bir de kardeşim 9 yaşında 40 kg olmuş :26:
Ama hiç yemem etmem demedim zaten gerginlikten fazla yiyemedim midemi çok etkiliyor çünkü ama pilav da yedim cips de hamur işi de ..
Canım buradaki arkadaşlar biliyor ben şundan 2-3 kg fazla iken çok takıntı yapmıştım hala kilolu hissediyordum ama artık gerçekten inceldiğimin farkındayım memnunum bu halimden.
36 beden gayet güzel oluyor zorlasam belki 34 olur denemedim açıkçası çok dar giymeyi sevmediğimden.
Bakalım şimdi stresli bir dönem var önümde fazlasını vermek istemiyorum ama herkes sen istemeden gidecek diyorlar.
Ye tabi canım sen. Baya incelmişsin. Tam manken olmuşsunçok da zayıflama artık, kötü görünmesin sakıınn
Kendini iyi hissediyorsan sorun yokama sakın daha fazla yememezlik yapma Miden almıcak artık heee! İstemeden zayıflamazsın inşallah.. Böyle gayet de inceciksindir zaten
Yok canım yok artık yememezlik yok ben de istemiyorum istemeden kilo vermek memnunum bu halimden ..
En kısa zamanda güçlendirmeye bekliyorumz kızlarrr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?