Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim canım cidden rahatladım konuşmayı yapmak çok germişti beni ama konuştumm ..
İnşallah daha güzel haberler veririm burada size kızlar çok teşekkür ederim cidden gidene kadar çok destek oldunuz bana son 2 gün stresten bitmiş haldeydim.
Ve cuma sabahı 58.8dim ben nasıl o kadar kilo vermişim anlayamadım artık nasıl bir stres yaptığımı siz anlayın

Sanırım haklısın ama dayanamadım sabah tartıldım:) bugün 4. günüm toplamda 1.5 kg eksik çıktım:) nasıl sevindim anlatamam:) Zamanında yediğim burgerlar..... :):):)) ben çok fazla diyette yapan biri değildim ama bu sefer artık yapayım da olsun diyorum:) Sana da kolay gelsin, görüşmek üzere...

ben de stresss istiyorum o zamaaaan :)))))

Ohhh!! İyi yapmışsın canımm! Kocan diye kilona da mı karışacak, yediğine de mi hıhhh!! Şişman olsan zayıfla dese neyse.. Daha mantıklı. Zorla yemek yedirmek de neymişşş..? Yeee haytt!! hihihihi Ki ben bayılırım hamburgere falan :S 3 öğün yerim yani Bir de sen sevmiyormuşsun.. Boşuna yemiş olmuşsun, zevk bile almadan.. Sen onları da verirsin, 60 da olursun canım!! Ooohh ohhh!! Sefan olsun İnat için de sağlıksız olma da yine sen aman..! Kendin bilirsin zaten duracağın yeri :128::112:

Çok sevindiiimm!! Hem söylediğine ve hayır cevabı almadığına, hem de 54 kilo olduğunaaa Süppeeerrr Hemen güçlendirmeye geç, ama çok da fazla kilo verme heee Sağlıklı ol da

Baban da şaşırdığı için cevap verememiştir. Olumlu cevap alacaksın merak etme :123:

Son düzenleme:

Artık tek istediğim o cevabı da duymak bakalım umutluyum ama ters köşe de yapabilir bilemiyorumm ..
Bence de artık yetti bu kadar 55te bırakacaktım ben ama bu da pay kalsın ne yapalım evdekiler çok şaşırdı çok kilo vermişsin kemiklerin sayılıyor çok ye diye bir baskıyla karşı karşıyaydım ben de biraz duygu sömürüsü yapıp işte bu stresten falan dedim

Canım benim bu türden çok var yaşatıyorlar bunları çünkü onların kıymetlileri oluyor .anneciğini üzmelerine çok üzüldüm bende 25 yıllık evliyim vede üniversite 1. sınıfta okuyan kızım var katkımız olur diye çok korkuyolar kiralar falan maaş alınıyo napılıyo bilmem .kızınında kızı üniv okuyo onun evinede her ihtiyacı alınıyo maddi olarakta hep destekler bize yok tlf bile açıp kızımı özlediklerini belirtmezler bi kara aramamışlardır daha.lütfen onunda yaşına hürmet et kırmamaya çalışarak içindekileri söyle yada bırak biraz kırılsınlar anlarlar belki biz söylemeyince mi böyle oluyo ki

Canım benim bu türden çok var yaşatıyorlar bunları çünkü onların kıymetlileri oluyor .anneciğini üzmelerine çok üzüldüm bende 25 yıllık evliyim vede üniversite 1. sınıfta okuyan kızım var katkımız olur diye çok korkuyolar kiralar falan maaş alınıyo napılıyo bilmem .kızınında kızı üniv okuyo onun evinede her ihtiyacı alınıyo maddi olarakta hep destekler bize yok tlf bile açıp kızımı özlediklerini belirtmezler bi kara aramamışlardır daha.lütfen onunda yaşına hürmet et kırmamaya çalışarak içindekileri söyle yada bırak biraz kırılsınlar anlarlar belki biz söylemeyince mi böyle oluyo ki

insallah olumlu cevap alırsın hayırlısı olsun hakkında
canım senin boyun kaç? bende hedefi değiştirip 55 yaapmayı düşünüyorum birde ne kadar zamanda verdin :))

Benim de annem ohoh güzel zayıflamışsın, aferin falan derken.. Babam: Zeytin de mi yemiceksin.. Meyve de mi yemiyosun.. Al biraz ekmek ye, :)) gibi sözler söyledi. Kıyamıyo.. Sanırsın ki 50 kilo oldum. Daha 60 bile olamadım hihih Canım babam!!

Son düzenleme:
insallah olumlu cevap alırsın hayırlısı olsun hakkında
canım senin boyun kaç? bende hedefi değiştirip 55 yaapmayı düşünüyorum birde ne kadar zamanda verdin :))

170 benim boyum geçen sene temmuzun sonunda başladım al ver al ver derken dukana başlayıp son 3-4 kgda son verdim bu işe ..

Bana da 50 kg kalmışsın sen dediler
Bir de kardeşim 9 yaşında 40 kg olmuş :26:
Ama hiç yemem etmem demedim zaten gerginlikten fazla yiyemedim midemi çok etkiliyor çünkü ama pilav da yedim cips de hamur işi de ..

Hiç bir şey yapmayıp da herşeyi kendi yapmış gibi anlatanlar var ya nasıl kızıyorum.
Olur tabi canım niye olmasın en azından senin bunları bildiğini öğrenip azıcık utanması varsa utanır.

benim 166 sen baya incelmissindir o zaman benim bu halime bile insanlar zayıfsın artık diolar
manken gibi lmuşsundur :))

Canım buradaki arkadaşlar biliyor ben şundan 2-3 kg fazla iken çok takıntı yapmıştım hala kilolu hissediyordum ama artık gerçekten inceldiğimin farkındayım memnunum bu halimden.
36 beden gayet güzel oluyor zorlasam belki 34 olur denemedim açıkçası çok dar giymeyi sevmediğimden.
Bakalım şimdi stresli bir dönem var önümde fazlasını vermek istemiyorum ama herkes sen istemeden gidecek diyorlar.

inşallah her şey istediğin gibi olur :))
benim bacaklar kalın olunca alt 38 üst 36 suan ama bende 36 istiyorum :))

inşallah her şey istediğin gibi olur :))
benim bacaklar kalın olunca alt 38 üst 36 suan ama bende 36 istiyorum :))

Olur olur hiç sıkma canını benim de aynen öyleydi basenlerim vardı ciddi anlamda ama sonuçta başka yerde yağ kalmayınca onlar da gidiyor ister istemez ..

Ye tabi canım sen. Baya incelmişsin. Tam manken olmuşsun çok da zayıflama artık, kötü görünmesin sakıınn

Kendini iyi hissediyorsan sorun yok ama sakın daha fazla yememezlik yapma Miden almıcak artık heee! İstemeden zayıflamazsın inşallah.. Böyle gayet de inceciksindir zaten

Yok canım yok artık yememezlik yok ben de istemiyorum istemeden kilo vermek memnunum bu halimden ..
En kısa zamanda güçlendirmeye bekliyorumz kızlarrr ..

Yok canım yok artık yememezlik yok ben de istemiyorum istemeden kilo vermek memnunum bu halimden ..
En kısa zamanda güçlendirmeye bekliyorumz kızlarrr ..

İnşallah inşallah!! bir an önce gelmek için sabırsızlanıyoruzzz!!

Hiç kaçamak falan yapmasam en az 1-1,5 ayım var benim sanırım. O da iyi ihtimalle.. Çok yavaş gidiyooo... Ama buluşcaz güçlendirmede sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…