canım yaa cidden can sıkıcı olmuş.ben de var benzer bir babane.bilemedim ki şimdi bişey söylesen bu sefer altlı üstlü oturuyorsunuz küslük falan olmasın,bir de gidip babana falan anlatır olur olmaz çok can sıkıcı olur.ama hiç bişey söylemezsen de bu sefer her yaptığı batacak iyice sana çünkü sinirin içinde kalmış olacak.annenin bu konudaki yorumu ne,yani babanenle konuşmana sıcak bakıyor mu ?
bence şöyle yapabilirsin babane seni dün yengemle konuşurken duydum camdan.bazı söylediklerini anlayamadım,kimseyle de paylaşmadan direkt sana geldim ki kimse üzülmesin,sen bana doğrusunu anlat istedim.böyle böyle dedin ama biz sizden bu zamanaa kadar ne talep ettik ki.siz diğer kuzenlerime bu imkanları sağlarken bana bunların yarısını bile sağlamadınız ama ben yine de size olan saygımdan burukluğumu içimde yaşadım,sizlere yansıtmadım.ama bu duyduklarımla benim ve annem için söylediklerinle beni gerçekten çok kırdın.sizi hep sevdim,saygı gösterdim ama senin bu söylediklerini duyduktan sonra senin bizlere karşı olan sevginin çok da içten olmadığını düşünerek çok üzüldüm.eğer gerçekten böyle düşünüyorsan bütün bunları yüzüme söylemeni istediğim için çıktım geldim şu an yanına.neden böyle bir konuşma yaptığını açıklamanı rica ediyorum gibi biraz damardan girerek saygısızca değil ama kırgın bir tavır sergilersen bence etkili olabilir.en azından o da gece sabahlayıp bunları bir düşünsün bakalım nasıl oluyor...
nilessssss cok sıkıldım okuyunca.tam olmasa da benzer bır babanne de bende var.inan ki ben şimdiye kadar agzımı acıp tek laf etmedim..ama adını taşıdığım halde babaanne mi ne ararım ne sorarım.benım babanne 85 neredeyse 90dır.gecen sene kanser teshısı kondu.telefon bıle acmadım.ama benım elımde senınkı gıbı bır kanıt yoktu.bence medesa nın dedıgı coook mantıklı.sanada cok tesekkurler medesa.arkadaslık bu işte.
bugün karşınıza zorla kallavi bir kaçamak yaptırılmış insan modeliyle çıkıyorum....çok üzgünüm ve çok sinirliyim tatlılar...
eşimle çocukları burgerkinge götürdük götürmez olaydık ...şimdi kaçamaklar:
1-eşim benimle herkesin önünde kavga ederekten (ciddi ciddi) zorla woper menü yedirdi :84::84::84::84:
2-pazar günü prot günü olmasına rağmen sebze yedim
3-yarım kase ayçekirdeği yedim
4-1 tatlı kaşığı tepeleme diabetik sarelle yedim
veeeee +1100 gr ile 65,6 çıktım bu sabah ıııııııııııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sinirliyim
nefret ediyorum kendimdeeeeeeeennnnn ....
NE OLUR BANA BUKADARDAN BİŞİ OLMAZ DEYİN NE OLUR YAAAA
aaaaay ne diyecegız sana sen kendı kendıne demıssındır.benım kayınbabamın bır lafı vardır:insanın kendıne attıgı kazığı kımse atamaz.sen kendıne kazık atmıssın kendıne ..bu tartıdakı sonuc sana göz dağı olsun.yapma bir daha.bak ben cumartesi çok yakın arkadaşımın nişanına gittim.zero bile içmedim.bırak pasta cerez.
pazar kayınvalıdeme gittim neler neler yapmış bır tane agzıma koymadım.ordan yazlık komşumuz bır ablam var ona gittik.o bir sürüüü ikramlar çıkardı.aç karnına midem bulandığı halde kırmamak için sade çay içtim.onuda içmesem yemem için ısrar eder diye.(gerçi ısrar etmekten beterdi.neredeyse agzıma sokuşturacaktı
yapmayın arkadaslar yazık emeklerinize sabrınıza yazık.
veya anlatın ama bızım kızmamızı ıstemeyııın.
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..
Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..
cok cok cokkkk sevındım.hem babana anlatmana hemde kılo durumuna.tebrıkleeeer