Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nilessssss cok sıkıldım okuyunca.tam olmasa da benzer bır babanne de bende var.inan ki ben şimdiye kadar agzımı acıp tek laf etmedim..ama adını taşıdığım halde babaanne mi ne ararım ne sorarım.benım babanne 85 neredeyse 90dır.gecen sene kanser teshısı kondu.telefon bıle acmadım.ama benım elımde senınkı gıbı bır kanıt yoktu.bence medesa nın dedıgı coook mantıklı.sanada cok tesekkurler medesa.arkadaslık bu işte.

aaaaay ne diyecegız sana sen kendı kendıne demıssındır.benım kayınbabamın bır lafı vardır:insanın kendıne attıgı kazığı kımse atamaz.sen kendıne kazık atmıssın kendıne ..bu tartıdakı sonuc sana göz dağı olsun.yapma bir daha.bak ben cumartesi çok yakın arkadaşımın nişanına gittim.zero bile içmedim.bırak pasta cerez.
pazar kayınvalıdeme gittim neler neler yapmış bır tane agzıma koymadım.ordan yazlık komşumuz bır ablam var ona gittik.o bir sürüüü ikramlar çıkardı.aç karnına midem bulandığı halde kırmamak için sade çay içtim.onuda içmesem yemem için ısrar eder diye.(gerçi ısrar etmekten beterdi.neredeyse agzıma sokuşturacaktı)

yapmayın arkadaslar yazık emeklerinize sabrınıza yazık.

veya anlatın ama bızım kızmamızı ıstemeyııın.aklıma düşüyor fena oluyorum

cok cok cokkkk sevındım.hem babana anlatmana hemde kılo durumuna.tebrıkleeeer

Son düzenleme:
Bende o günleri görebilecekmiyim acabaa

ben de başladığımda acaba 69 u görürmüyüm diyordum ama şimdi 64,4 ü bile görmüşüm yani....ah bir de o iğenç kaçmağı yapmasaydım belki bu sabah 64,0 ı bile görecektim ahh ahh..bir de üstüne burada yediğim zılgıtlar cabası utandım ya kendimden diyorum keşke itiraf etmeseydim....toplu linç oldu burada

görürsün görürsün hiç sıkma canını nedir ki gelir geçer....2ayda 10 kilo vermişim şaka maka kendim bile inanamıyorum bazen ehe....devam...

Aaaa!!! Canım ne linciii!? Aşkolsuunnn!! Senin canın sağolsun yahuuuu O kadar zaman dayanman bile büyük başarı Ne kaçamaklar gördük biz, ne kaçamaklar yaptık biz. Ben bi gün börek yemiştim, tatlı yemiştim, kısır yemiştim Bulgurlarla boğuştu midem bağırsaklarım 1 hafta hihiih Sen üzüldün diye üzüldük biz de Emeklerin boşa gitmesin diye. Yoksa varsın olsun 1 hafta geç olsunn!! Bir daha yapmazsın olur biter

Son düzenleme:
Merhaba. Bende bugün başladım bu diyete. Ben Urfadayım şuan bir çok yere sordum ama yok. Istanbuldan arkadaşlara söyledim göndericekler ama o zamana kadr yulaf kepeği yerine ne yemeliyim? :)

Merhaba. Bende bugün başladım bu diyete. Ben Urfadayım şuan bir çok yere sordum ama yok. Istanbuldan arkadaşlara söyledim göndericekler ama o zamana kadr yulaf kepeği yerine ne yemeliyim? :)

hoşgeldin aramıza,hadi bakalım inşallah sen de kısa zamanda amacına ulaşırsın.valla yulaf kepeğinin bir alternatifi olduğunu sanmıyorum.siparişin gelene kadar birkaç gün yemesen de olur.ama aktarlarda yada büyük marketlerde de bulunabiliyor yulaf kepeği.
şimdiden hayırlı olsun bakalım :)

Aramıza hoşgeldin.
Kepek MİGROS da var. Bence hemen bi koşu gidiver. Bulamazsanda yerine bişey yeme amann. Kitabı umarım okumuşsundur. Forumda da kopma. Ben forums ayesinde motiveyimm.

Kolay gelsin sana da. Hem aramıza hem diyete hoşgeldin! İnternet üzerinden alsan, 2 günde elinde olur aslında yulaf kepeği. gurmenet.com'dan veya hammaddeler.com'dan alabilirsin eğer internetten alma imkanın varsa.

teşekkür ederim ühü. ben de dedim yemeseydim zaten yediğim şeyden zevk almadım bile o iğrenç şeyleri yiyeceğime 1 dilim pasta yeseydim daha iyiydi yani....hem kaçamak yapmış oldum hem hiçbirşeye değmedi ne acı dimi.........

Aramıza hoşgeldin.
Kepek MİGROS da var. Bence hemen bi koşu gidiver. Bulamazsanda yerine bişey yeme amann. Kitabı umarım okumuşsundur. Forumda da kopma. Ben forums ayesinde motiveyimm.

Burda migros yokki( Malesef kitabıda bulamadım. Mahrumiyet bölgesi ben nabıyım sinir oldum ya. dukan diyeti tarifleri bu siteden devam ediyorum şuan. Sizlerde bakın isterseniz çok güzel tarfiler var:) Forums nedir? :s

10 ekimde dukana başladım ve 3 ayda 13 kilo vermiştim. 3 ayydır da dikkat ediyordum yediklerime. ama 1 haftadır kendimi tutamadım ve ne bulduysam yedim:) sonuc olarak 2 kilo alarak 65 kiloya ulaştım. bugun yeniden dukan yapmaya başladım. 4-5 gun atak yapsam yeridir yani

kızlar hepinize teşekkür ederim
iyiki varsınız bende aşağı yukarı aynı şeyleri düşündüğüm halde yinede birilerinden onay almak istedim.
desteğiniz için teşekkür ederim

Kolay gelsin sana da. Hem aramıza hem diyete hoşgeldin! İnternet üzerinden alsan, 2 günde elinde olur aslında yulaf kepeği. gurmenet.com'dan veya hammaddeler.com'dan alabilirsin eğer internetten alma imkanın varsa.

Teşekkür ederim Hoşbulduk::) Evt , ama internete bulaşmadan alıyım dedm annem göndercek istanbuldan inş.:) Ya ekmeksiz hiç birşeyin tadı yok. Acımsı geliyor yediklerim:/

o 2 kilonun yarısı sudur merak etme devam et istedğin sonuca ulaşırsın inşallah.....ne kaçamaklar gördü burası dök içini rahatla kardeş ....ama önünde sonunda hepimiz istediğimiz kilolara gelip güçlendirmeye geçeçez koçlar gibi diyorum ben....

kızlar hepinize teşekkür ederim
iyiki varsınız bende aşağı yukarı aynı şeyleri düşündüğüm halde yinede birilerinden onay almak istedim.
desteğiniz için teşekkür ederim

rica ederiz canım benim.yeterki sen sıkma o güzel canını.sonuna kadar haklısın,kim olsa ağzına geleni söylemek ister ama ne yazık ki bazen kontrollü olmak gerekiyor.bence senin yapacağın en güzel şey babaneni kızdırarak tartuşma formatına getirerek değil de kırıldığını ve ne konuştuğunu bildiğini hisseettirerek onun kendi yaptığı bu davranıştan utanmasını sağlamak olacak.şöyle düşünmelisin zaten size pek de bir destekleri yokmuş ama siz onların yanındasınız en azından manen.ben değil o kaybetti diye düşün.o üzülsün haketmediği halde ben torunumu gelinimi üzdüm diye utansın yaptığından.sonucu da bildir bize yarın,öpüyorum kuzucan :)

Teşekkür ederim Hoşbulduk::) Evt , ama internete bulaşmadan alıyım dedm annem göndercek istanbuldan inş.:) Ya ekmeksiz hiç birşeyin tadı yok. Acımsı geliyor yediklerim:/

hayırrrrrrrr,hiç öyle düşünmüyoruz bakalım.eğer baştan ekmeksiz de olmaz tatlısız da olmaz deyip kendi motivasyonunu düşürürsen başarılı olman zor olur.tariflerden görmüşsündür belki;yulaf kepeğinden ekmekler,krepler,omletler falan yapıyoruz.gayet doyurucu oluyor.zaten inan bana bir zaman sonra miden de küçülecek.yani daha küçük porsiyonlarla tıka basa doyar hale geleceksin.yulaf kepeği de midende şişip tokluk hissi yaratıyor.bol su içeceksin,bu da çok tok tutuyor.mesela ben bugün sabah 2 dilim ligjt beyaz peynir yedim 1 bardak light süt ile.aralarda kahve içtim falan.bugün su az içtim nedense zor içiyorum bugün,daha 3.şişe yani 1.5 litre ama akşama kadar 3 litreyi geçerim.öğlen ızgara biftek yedim yoğurtla.küçüktü ama yeterince doydum hatta hala acıkmadım.inan bana başlayıp da verdiğin kiloların keyfini almaya başladıkça,kendin bırakmak istemeyeceksin diyeti,ekmek aklına bile gelmeyecek.
neyse seni motive etmek için küçük bir parça abartıyor da olabilirim çünkü bazı arkadaşlar dayanamayıp küçük kaçamaklar yapıyorlar ama bende öyle olmadı.gerçekten canım çekmez oldu artık.92.7 kilo ile başlamıştım şu an 81 civarındayım.2 ayda 10 kilodan fazla verdim daha nolsun :) istersen,başarırsın.kaç kilo fazlan var,dukan sitesinden testi yaptın mı ?

En kötüsü de o zateeennn Yoksa ben kaçamak yapınca hiç pişman olmuyorum. Bilerek isteyerek sonuçlarına katlanarak zevk alarak yiyorum. Sonra da +'larımla başa çıkmaya çalışıyorum güzelce :)) Ama zevk almadan yiyince ne anlamı var :S Ama çok düşünme artık. Bi kaç günde gider o şişkinlik vücudundan. 2 gün saf protein yap, tamamdır Üzülme artııkk!!

Yulaf kepeğini en çok ekmek olarak tüketiyorum. Kabartmayı bir türlü beceremediğim için biraz küçük oluyor ama... :S Bu sabah light peynirle dukan ekmeğimi güzelce yedim Güzelcee doydum :) Öğlen de soya soslu tavuk sote vardı yemekte. Sebzelerinden hiç yemeden tavuklarını yedim. Doydun mu dersen, hayır :S Reglime 10 gün falan var ama, bugünlerde dünyaları yiyebilirim :S Biraz erken açıldı iştahım hamhamhammm :S Sen bana bakma.. Normalde onunla doyardım yani. Zamanla alışıyorsun zaten. Tek derdim tatlı benim.. Zaten dukan tariflerini de takip ediyormuşsun.. Kepeğin gelene kadar sabret. Kepekle yaparsın güzel tatlılar.. Ama yine de çok yeme o tatlılardan.. Tatlandırıcılar su tutuyor.. Kontrollü ye tatlandırıcılı besinleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…