Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar nasılsınız çok heyecanlıyım güçlendirmeye çok az kaldı bu hafta hiç kaçamak yapmıyacağım ve yürüyüşümü ihmal etmiyeceğim cumartesi güçlendirmeye geçmek istiyorum umarım olur :))))

mrb arkadaşlar başlayalı 1 hafta oldu 3 kilo verdim.10 gün yapıcam atak evresini.beni en çok tatlı krizlerim zorluyo napıcam bilmiyorum.istanbulda yaşıyorum şu an izmrde ailemin yanındayım

Burda migros yokki( Malesef kitabıda bulamadım. Mahrumiyet bölgesi ben nabıyım sinir oldum ya. dukan diyeti tarifleri bu siteden devam ediyorum şuan. Sizlerde bakın isterseniz çok güzel tarfiler var:) Forums nedir? :s

Umarım çabucak gelir. Anneciğin kitabı da yollasın inan çok faydasını görürsün. Site süpermiş. Simit tarifi var ama susam koymuş. Susamsız simit de bizim her zaman yaptığımız ekmek gibii. Bakılabilir bi site.

ahahaha valla sende istediğin özellikleri yaz hemen bakayım :))) amanın 7 taneye 3 kalmıştı burda halledersem onu cennetliğim

ya sevgilimi aradım ağlıyorrr kıyamam benim duygusal aşkım içimin yağları eridi resmen gözlerim doldu çok çok
çocukluk hatta bebeklik arkadaşı bugün asker muayenesine gitti okulunda kayıt çıkmadığından ve hata olduğundan yarın askere gidiyormuş... biraz ani oldu şok olmuşlar...
kıyamam yaa ilk ayrılıkları çok üzülmüşşş neyseki Bilecik'e gelcekmiş artık seninle orda buluşuruz diyor

yuuuhh... ankara bilecikten daha yakın kızz

Dukan popcorn

İstenen ölçüde karnıbahar minik çiçeklere ayrılıp çok az tuzlanarak fırında çıtır çıtır olana dek yaklaşık 40dk kızartılır.
Arada bir altüst edip karıştırmayı ihmal etmeyin.

ATTACH=CONFIG]423751[/ATTACH]

Eklentiler

• $pop.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 32

Son düzenleme:

Inşaallah. Evt, oda aklımda söyliyeceğim. :) Bencede, kolay gelsin

Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi ‘duraklama’ olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukan’ın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.

bensiz nasıl bulursun senin bahanenle gezip bende giycektim gelinlik
resmini paylaş bakayım hoş benimde kafamdaki gelinlik bellii

benim de modelim belli... ama fiyatlar çok yüksek olduğundan fikir değiştirmek gibi bi durum oluşmuştu... sanırım şimdi gerek kalmadı...

Yulaf kepeğini en çok ekmek olarak tüketiyorum. Kabartmayı bir türlü beceremediğim için biraz küçük oluyor ama... :S Bu sabah light peynirle dukan ekmeğimi güzelce yedim Güzelcee doydum :) Öğlen de soya soslu tavuk sote vardı yemekte. Sebzelerinden hiç yemeden tavuklarını yedim. Doydun mu dersen, hayır :S Reglime 10 gün falan var ama, bugünlerde dünyaları yiyebilirim :S Biraz erken açıldı iştahım hamhamhammm :S Sen bana bakma.. Normalde onunla doyardım yani. Zamanla alışıyorsun zaten. Tek derdim tatlı benim.. Zaten dukan tariflerini de takip ediyormuşsun.. Kepeğin gelene kadar sabret. Kepekle yaparsın güzel tatlılar.. Ama yine de çok yeme o tatlılardan.. Tatlandırıcılar su tutuyor.. Kontrollü ye tatlandırıcılı besinleri [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim ilginiz için.:) Bende insilün direnci var bende tatlısız duramıyorum olayın en acı tarafıda kilo vermediğim takdirde gebe kalamıyacağımı söyliyor doktoru.m. Muhakkak bugun marketleri gezdim Allahım abur cubur reyonlarından nasıl kaçıyorum bu gün eğer kendimi tuttuysam gerisi gelir o kadar diyorum:))) Evt, bekliyorum inş. Kontrollu olmaya çalışacağım))

Alıntı yapıyım derken maf ettim:) Idare edin artk:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…