ben varım ben ben ben ben
nilessssss cok sıkıldım okuyunca.tam olmasa da benzer bır babanne de bende var.inan ki ben şimdiye kadar agzımı acıp tek laf etmedim..ama adını taşıdığım halde babaanne mi ne ararım ne sorarım.benım babanne 85 neredeyse 90dır.gecen sene kanser teshısı kondu.telefon bıle acmadım.ama benım elımde senınkı gıbı bır kanıt yoktu.bence medesa nın dedıgı coook mantıklı.sanada cok tesekkurler medesa.arkadaslık bu işte.
rica ederim canım,tabi ki destek olacağız birbirimize.hepimizin türlü türlü sorunları olabiliyor.burda zaten biz artık diyetti yemek tarifiydi falan onları geçtik.ciddi anlamda dostluklar kurduk.birbirimizi hiç tanımasak bile birbirimizin üzüntüsüne üzülüp mutluluğuna sevinir oldu.keşke mümkün olsa da hepimizi bir araya gelip tanışabilsek falan ne güzel olurdu :)
bu arada ben izmirliyim,var mı izmirden olan başkaları bari arada buluşup yemek falan yerdik :))))))
ben izmir karşıyakadayım.sen neredesin medesaaa??
ciddi misin,çook sevindim.neresindensin,görüşelim buluşalım yaa harika olur valla :)
ciddi misin,çook sevindim.neresindensin,görüşelim buluşalım yaa harika olur valla :)
ben izmir karşıyakadayım.sen neredesin medesaaa??
benim evim göztepede,işyerim alsancaktaa ayyy çok sevindim :)
falcıya geliyorum bazen karşıyakaya :)))
bizi de evlendirirmisin çöpçatanım... ama benim damat adayım var... öle senin bulmana gerenk yok... yormayalım bebişimi...
Burda migros yokki( Malesef kitabıda bulamadım. Mahrumiyet bölgesi ben nabıyım sinir oldum ya. dukan diyeti tarifleri bu siteden devam ediyorum şuan. Sizlerde bakın isterseniz çok güzel tarfiler var:) Forums nedir? :s
ahahaha valla sende istediğin özellikleri yaz hemen bakayım :))) amanın 7 taneye 3 kalmıştı burda halledersem onu cennetliğim
ya sevgilimi aradım ağlıyorrr kıyamam benim duygusal aşkımiçimin yağları eridi resmen gözlerim doldu çok çok
çocukluk hatta bebeklik arkadaşı bugün asker muayenesine gitti okulunda kayıt çıkmadığından ve hata olduğundan yarın askere gidiyormuş... biraz ani oldu şok olmuşlar...
kıyamam yaa ilk ayrılıkları çok üzülmüşşşneyseki Bilecik'e gelcekmiş artık seninle orda buluşuruz diyor
yuuuhh... ankara bilecikten daha yakın kızz
ben gelinliğimi buldum bebekimmmmahahaha bilecik istanbul 4 saat Ankara bilecikte 4 saatortada buluşcaz
Yok yok ben kararımı verdim sonuna kadar gidicem inş.:) Evt, gördüm yulaf kepeği elime geçse yapcakları biliyorum daa:) Inş. öyle olur. :) Pek iyi geldi söyledikleriniz.. Kaçamak mıı aslaa :)Süper ya Maşaallah. 85 kiloyum ben 65 olsam yeticek 20 kg fazlam var. Testi gördüm ama anlamadım:s Atak evresini okuduğum kadarıyla 7 gün yapmayı düşünüyorum. Siz kaç gün yaptınız?
ben gelinliğimi buldum bebekimmmm
Umarım çabucak gelir. Anneciğin kitabı da yollasın inan çok faydasını görürsün. Site süpermiş. Simit tarifi var ama susam koymuş. Susamsız simit de bizim her zaman yaptığımız ekmek gibii. Bakılabilir bi site.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?