Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

koydum bilem ama arka sayfada kalmış...

Ne güzel yaa! bugün böyle güçlendirme haberleri Hadi bakalıımm!! Biz de geliceezzzz

selinnnn bende sıraya girdim ben de istiyorummmm:)))
Ahahaha Çok hoş yaa :

Vah yazıııkkk Neyse ki Bilecikmiş... Allah yardımcısı olsun. Hayırlı teskereler olsun!

ben gelinliğimi buldum bebekimmmm

Oyyy!!! Ne güzzeeelll!! Nasıl nasııllll!? Foto koyar mısın kiiii?:126::130::116:

82 liyim bende::))) ama ne anlatsam bilemedim sadece adam gibi bi adam olsun:)))

benim de modelim belli... ama fiyatlar çok yüksek olduğundan fikir değiştirmek gibi bi durum oluşmuştu... sanırım şimdi gerek kalmadı...
Eki Görüntüle 423759

Ayyyy!! koymuşsun bileee hihhi Çok hoş :123::116::81: Benim de buna benziyordu. Yalnız hafif düşük de olsa askıları vardı, bir de alt tarafı tül değil organzeydi. Ay organze mi deniyodu onlara, 1 senede untumuşum hihi Ama baya kabarıktı. Koccamaaaannn :)) Halay çekmek zor olmuştu biraz ama hiç oturmamıştım. Düşmeden iyi durmuşum hihih

Prensesler gibi olacaksın bu gelinliğin içinde... Tam bir prenses gelinliği hihi

Son düzenleme:

teşekkür ederim o cici dileklerin için... inşallahh en güzel günümüz olur... herşey mükemmel olamasa da mükemmeli aratmasın yeter

teşekkür ederim o cici dileklerin için... inşallahh en güzel günümüz olur... herşey mükemmel olamasa da mükemmeli aratmasın yeter

buarada kına ve eğer yapılcaksa düğün için +10 kişilk yer ayrttın mı
bizlerde davetliyiz heralde dimiii
of çok yüzsüz oldum yaaa

Çok teşekkür ederim ilginiz için.:) Bende insilün direnci var bende tatlısız duramıyorum olayın en acı tarafıda kilo vermediğim takdirde gebe kalamıyacağımı söyliyor doktoru.m. Muhakkak bugun marketleri gezdim Allahım abur cubur reyonlarından nasıl kaçıyorum bu gün eğer kendimi tuttuysam gerisi gelir o kadar diyorum:))) Evt, bekliyorum inş. Kontrollu olmaya çalışacağım))

Alıntı yapıyım derken maf ettim:) Idare edin artk:)[/QUOTE]

Tatlısızlık çok zooorrrr!!! Ama dayanıcaaazzzz Ay hem de bebiş içinse eğer; kessin dayanıcaz yok yok mafolduğu falan

amanın amaaan çok şık duruyoorr ben askısız istemiyorum oynayıp zıplarken onu düşünemem benimde düşündüğüm şu model

Eki Görüntüle 423789

Seninki de çok hooooşşş!! Ben de çekiştirmemek için askılı istemiştim ama gerçekten askısız da olsa düşme ihtimali yok. Askılarım düşüyordu; ama gelinlik düşmüyordu :))

buarada kına ve eğer yapılcaksa düğün için +10 kişilk yer ayrttın mı
bizlerde davetliyiz heralde dimiii
of çok yüzsüz oldum yaaa

hihihiih Di mi ama

Kınayı geettiiirrr anneeeeee!!! Ayyy çok acıklıııı!!!

Öpüyoruuuummm!!! İyi aşamlaarrrr!! Esen kalııınnn

şu an acayip sinirlerim bozuldu... arkadaşımla olan diyaloğa bakın....

resim altına yaptığı yorum...

Duygu Capin balerin mi oldun sen? :)
13 dakika önce · Beğen
Miray Hür yeden öle dedin
13 dakika önce · Beğen

Duygu Capin balerin tütüsü gibi...hatta resmen aynı
12 dakika önce · Beğen
Miray Hür ‎(( ama ben beğendimm :'(
12 dakika önce · Beğen

Duygu Capin ‎:)
11 dakika önce · Beğen
Miray Hür dalga geçme istersen ama!
11 dakika önce · Beğen

Duygu Capin nie dalga geçeyim yav? tütüye benziyor işte... dalga mı bu? benzetme şekerim benzetme :)
9 dakika önce · Beğen

bu da sonraki msj laşmamız...
Bugün

sen daha almadın mı gelınlık?
eylulde degıl mı dugun ya

OHA neden alıyım daha çok var
ve ben kilo veriyorum

hala bakıon gelınlıklere,
eee sonra tadılat olcak
devam mı dulana
dukana yoksa

devam tabi
ne tadilatı olsun
olsa da bikaç saatlik iş

adamın doktorluk lısansı alınmıs

banane

eee kac kg oldun

70

manyak

neden
manyak
ben dr kontrolüyle yapıyorum ama bu diyeti

banane dedın ya

hms onayladı mı doktor

elbette
her ay tatlil yaptırıyorum
herşşeyim normal

arkadasımın kotu cıkmıs
sonucları bıraktı
hadı bakalım

kötü çıksa bende bırakırım
sen gelinlik aldın galiba

cıkmadan bırakman daha mantıklı degıl mı

artislendiğine göre

ee tabı aldım anca
4 ay once normal ıste

iyi de ben değişimi takip ediyorum zaten... yılda 1 değil ayda 1 gidiyorum dr ve çok şükür bi anormallik yok... şişko olup hasta olmaktansa... hastalık başlangıcını öğrendiğimde bırakmak daha mantıklı bence...

başlangıc olmadan bırakman daha mantıklı
kanser olunca sıgarayı bırakmak gıbı bısey bu
dedıgın

duyguuu
5 ay oldu
5 kez dr gittim ben
bişey yok
çıkmadı çok şükür
her dukan yapan ölmüyo

pekı

ya her şey iyi hoş da benim acilen spora başlayıp vucudumu toparlamam lazım, hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi ama hiç vaktim de yok :S off çok sinir bozucu bi durum spor yapmak isteyip de yapamıo olmak =//

Cok hos yazmissin yaa.. Demekki karisiyorlarmiss

Günaydın kızlar...

Yarın önce sonra fotoğrafımı eklemek istiyorum moral olsun bana da

Yarim haftasonun güzel geçmiş en azından kaçamakları unut gitsin

Merak ettim heyecanlar bekliyorum motivasyon olur bizlere..

Selincim gidip konus ve bildigini bilsin üzüldüm annen adina..Demissin ya babannemde bir odada ceyizlerim diye acaba herkese ben mi aliyorum diye gösteriyyor.Ben olsam bir gün aileden birileri oldugu zaman hepsini dökerim ortaya hepsi kendi emeklerimiz baskasinin aldigi bir cöp yok derim..

Olan olmus canim olmasaymis iyiymis ama iste...Bende hafta sonu hep yedim kücük oglumla derdim benim benle birlikte zayifladi..Ben kisiri cok severim dukana basladigimdan beri bir kez komsum yapti yemedim dünde ben kermes icin yaptim yine yemedim.Kücük oglum sen bunu cok severken ben yiyemem demezmi.En son kizdim artik ben zayifladigimda yine yiyecegim bunlardan böyle yaparsan konusmam senle dedim.oturdum bi güzel zorla yedirdim..Napcam ben bununla daha bunun gibi bir sürü seyler...

Hadi gözün aydin atlatmissin üstünden büyük yük kalkmistir simdi..Hakkinda hayirlisi olsun...

Cok sevindim senin adina bizde arkandan yavas yavas gelecegiz...

Gercekten sinir bozucu bir yazisma olmus..Sanki cekememezlik kokusu aldim..Takilma derim...

Arkadaslar simdi esim aradi kendisi suan Türki'yede bana Dukan kitaplari toplanmis organlara zarar veriyormus diye bunun asli varmi.?Gerci sen doktor kontrolundesin yinede dikkat et diye uyardi beni ciddi bir sekilde..Daha önce olan birseymi yoksa yenimi bu.??

Birden hiç beklemeden gidiyor canım ben 2 hafta sonra ancak ulaşırım diyordum ..

cok cok cokkkk sevındım.hem babana anlatmana hemde kılo durumuna.tebrıkleeeer

Çok teşekkür ederimmm

Valla tam tebrik etmeliksin gerçekten ben başarabilir miydim hepsine tamam da alkole ..
Kızlar alkol konusunda ne kadar içebileceğim ben güçlendirmede.

benim de modelim belli... ama fiyatlar çok yüksek olduğundan fikir değiştirmek gibi bi durum oluşmuştu... sanırım şimdi gerek kalmadı...
Eki Görüntüle 423759

amanın amaaan çok şık duruyoorr ben askısız istemiyorum oynayıp zıplarken onu düşünemem benimde düşündüğüm şu model

Eki Görüntüle 423789

Kızlar çok güzel gelinlikler ya bayıldımm ..

Şu kıskanç insanları nasıl boğmak istiyorum anlatamam sizeee

Ayy yerim ya ben onu nasıl duygusal bir oğlun var.Ben de bu duygusal halde olduğumdan hemen doldu gözlerim

Çok teşekkür ederim rahatladım cidden ..

Kİtapların toplanma durumu yok diye biliyorum.
Sadece doktorluk lisansı elinden alınmış onun da diyetle alakası yok zayıf olan öğrencilere ek puan verilsin gibi bir şeyler demiş de ondan.

Evet oglum cok duygusal iki oglum var aslinda ikiside duygusal bana cekmisler bende asiri duygusalim..inan abartmiyorum yanimda birsey yiyip icmiyor diyorum ona ben oruc tutmuyorum sirf onu bekliyorum kahvalti icin okuldan gelince birlikte yapalim görsün yedigimi diyi..Ellerine koynuna koyuyor asiyo surati tabagi ellemiyor bile.Komsularim kapi önüne yemek indirir sirf yesin diye..O öyle yapinca benim moralim bozuluyor beni anlamasi icin alip karsima konusuyorum anlamayincada küsmmüs gibi yapip asiyorum suratimi üzülmeme dayanamiyor ama gözlerinde yaslar akti akacak bekliyo...

Onlari bende duymustum ama kitaplarin kaldirildigini bugün duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…