Ne güzel yaa! bugün böyle güçlendirme haberleriHadi bakalıımm!! Biz de geliceezzzz
AhahahaÇok hoş yaa :
Vah yazıııkkkNeyse ki Bilecikmiş... Allah yardımcısı olsun. Hayırlı teskereler olsun!
Oyyy!!! Ne güzzeeelll!!Nasıl nasııllll!? Foto koyar mısın kiiii?:126::130::116:
selam kızlar nasılsınız çok heyecanlıyım güçlendirmeye çok az kaldı bu hafta hiç kaçamak yapmıyacağım ve yürüyüşümü ihmal etmiyeceğim cumartesi güçlendirmeye geçmek istiyorum umarım olur :))))
Ahahahaselinnnn bende sıraya girdim ben de istiyorummmm:)))
ahahaha valla sende istediğin özellikleri yaz hemen bakayım :))) amanın 7 taneye 3 kalmıştı burda halledersem onu cennetliğim
ya sevgilimi aradım ağlıyorrr kıyamam benim duygusal aşkımiçimin yağları eridi resmen gözlerim doldu çok çok
çocukluk hatta bebeklik arkadaşı bugün asker muayenesine gitti okulunda kayıt çıkmadığından ve hata olduğundan yarın askere gidiyormuş... biraz ani oldu şok olmuşlar...
kıyamam yaa ilk ayrılıkları çok üzülmüşşşneyseki Bilecik'e gelcekmiş artık seninle orda buluşuruz diyor
ben gelinliğimi buldum bebekimmmm
ahahaha valla sende istediğin özellikleri yaz hemen bakayım :))) amanın 7 taneye 3 kalmıştı burda halledersem onu cennetliğim
ya sevgilimi aradım ağlıyorrr kıyamam benim duygusal aşkımiçimin yağları eridi resmen gözlerim doldu çok çok
çocukluk hatta bebeklik arkadaşı bugün asker muayenesine gitti okulunda kayıt çıkmadığından ve hata olduğundan yarın askere gidiyormuş... biraz ani oldu şok olmuşlar...
kıyamam yaa ilk ayrılıkları çok üzülmüşşşneyseki Bilecik'e gelcekmiş artık seninle orda buluşuruz diyor
benim de modelim belli... ama fiyatlar çok yüksek olduğundan fikir değiştirmek gibi bi durum oluşmuştu... sanırım şimdi gerek kalmadı...
Eki Görüntüle 423759
benim de modelim belli... ama fiyatlar çok yüksek olduğundan fikir değiştirmek gibi bi durum oluşmuştu... sanırım şimdi gerek kalmadı...
Eki Görüntüle 423759
Ayyyy!! koymuşsun bileee hihhiÇok hoş :123::116::81: Benim de buna benziyordu. Yalnız hafif düşük de olsa askıları vardı, bir de alt tarafı tül değil organzeydi. Ay organze mi deniyodu onlara, 1 senede untumuşum hihi Ama baya kabarıktı. Koccamaaaannn :)) Halay çekmek zor olmuştu biraz ama hiç oturmamıştım. Düşmeden iyi durmuşum hihih
Prensesler gibi olacaksın bu gelinliğin içinde...Tam bir prenses gelinliği hihi
Ayyyy!! koymuşsun bileee hihhiÇok hoş :123::116::81: Benim de buna benziyordu. Yalnız hafif düşük de olsa askıları vardı, bir de alt tarafı tül değil organzeydi. Ay organze mi deniyodu onlara, 1 senede untumuşum hihi Ama baya kabarıktı. Koccamaaaannn :)) Halay çekmek zor olmuştu biraz ama hiç oturmamıştım. Düşmeden iyi durmuşum hihih
Prensesler gibi olacaksın bu gelinliğin içinde...Tam bir prenses gelinliği hihi
amanın amaaan çok şık duruyoorrben askısız istemiyorum oynayıp zıplarken onu düşünemem benimde düşündüğüm şu model
Eki Görüntüle 423789
teşekkür ederim o cici dileklerin için... inşallahh en güzel günümüz olur... herşey mükemmel olamasa da mükemmeli aratmasın yeter
buarada kına ve eğer yapılcaksa düğün için +10 kişilk yer ayrttın mı
bizlerde davetliyiz heralde dimiii
of çok yüzsüz oldum yaaa
+10 kim yahu... herkes gelsin herkes... bırak 10u 20yi 100...lere de yar var
+10 sadece benim 10 kişiye bedelim ahahaa
kınaysa kına düğünse düğün hakkını veririm
2 dk oturmam
amanın amaaan çok şık duruyoorrben askısız istemiyorum oynayıp zıplarken onu düşünemem benimde düşündüğüm şu model
Eki Görüntüle 423789
buarada kına ve eğer yapılcaksa düğün için +10 kişilk yer ayrttın mı
bizlerde davetliyiz heralde dimiii
of çok yüzsüz oldum yaaa
güne dukan'a b.k tma çabasındaki bir öğretmen arkadaşmını merhabasıyla başladım.
'biliyor musun Dukan'ın lisansı alınmış elinden.bir kaç hastası böbrek yetmezliğinden ölmüş çünkü...''
görüyor musun sen adamdaki dedikodu mantığını erkek bir de:)))
yani 5 aydır içime işleyen diyet hakkında benim bilmediğim bir şey öğrenmişcesine etekler havada koşturuyor.sana ne be adam git işini yap ya.erkek adam o kadar ota b.ka karışır mı??
Günaydın kızlar...
Yarın önce sonra fotoğrafımı eklemek istiyorum moral olsun bana da
Yarim haftasonun güzel geçmiş en azından kaçamakları unut gitsin
yaa kızlar birde benim ailesel bir sorunum var:26:
azcık yorum yapsanızda bana yol gösterseniz olur mu?
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
annem banyo istiyor ve yapılacak 10 gün içinde kırmaya gelicekler ve dün cidden çok kötü birşey olduanneciğime nasıl üzüldüm anlatamam ama hırsımıda alıcam...
dün annemle babanneme çıkıyorduk. üst katta oturuyor. benim çeyizlerimi onun evinde bir odada topluyoruz. aldıklarım gelmişti onları çıkarıyorduk.
babannemde telefonda konuşuyor tabi duyuluyor. annem zili çalma dedi. azcık dinledik... büyük yengemle telde annemi çekiştiyor. işte banyo yaptırcakmış... valla biz karışmıyoruz. zaten kabul etmedi babanın yaptırmasını... ne halleri varsa görsünler dedi. şok olduk. dedem böyle birşey teklif etmediki.. etse niye hayır diyelim?? zaten dipten apartmanları onlarca dükkanları var. yaptırsınlar deriz dimi? işte bizde seline çeyiz alıyoruz anca ona yetiyoruz dedi. ikincii şoookkkk!!! inanın iğne bile almadı. 24 yaşındayım bu yaşıma kadar da tek yardımları olmadı!!! ya varya nasıl gözlerim doldu anlatamam. devamıda var... işte zaten figen yetiştiremedi bu çocukları hepsi dediğini yapıyor. senin çocuklar sözünden çıkmıyor falan filan. annemle babam sadece hayatımı kendim yönlendirmem gerektiğine inandıkları için hep bir yanım özgürdür benim. onlarınkiler ise seçecekleri meslekleri bile ailelerine sordular ve erkekler!!!
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşunca telde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
bugün karşınıza zorla kallavi bir kaçamak yaptırılmış insan modeliyle çıkıyorum....çok üzgünüm ve çok sinirliyim tatlılar...
eşimle çocukları burgerkinge götürdük götürmez olaydık ...şimdi kaçamaklar:
1-eşim benimle herkesin önünde kavga ederekten (ciddi ciddi) zorla woper menü yedirdi :84::84::84::84:
2-pazar günü prot günü olmasına rağmen sebze yedim
3-yarım kase ayçekirdeği yedim
4-1 tatlı kaşığı tepeleme diabetik sarelle yedim
veeeee +1100 gr ile 65,6 çıktım bu sabah ıııııııııııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acayip sinirliyim
nefret ediyorum kendimdeeeeeeeennnnn ....
NE OLUR BANA BUKADARDAN BİŞİ OLMAZ DEYİN NE OLUR YAAAA
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..
Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..
selam kızlar nasılsınız çok heyecanlıyım güçlendirmeye çok az kaldı bu hafta hiç kaçamak yapmıyacağım ve yürüyüşümü ihmal etmiyeceğim cumartesi güçlendirmeye geçmek istiyorum umarım olur :))))
şu an acayip sinirlerim bozuldu... arkadaşımla olan diyaloğa bakın....
resim altına yaptığı yorum...
Duygu Capin balerin mi oldun sen? :)
13 dakika önce · Beğen
Miray Hür yeden öle dedin
13 dakika önce · Beğen
Duygu Capin balerin tütüsü gibi...hatta resmen aynı
12 dakika önce · Beğen
Miray Hür ‎(( ama ben beğendimm :'(
12 dakika önce · Beğen
Duygu Capin ‎:)
11 dakika önce · Beğen
Miray Hür dalga geçme istersen ama!
11 dakika önce · Beğen
Duygu Capin nie dalga geçeyim yav? tütüye benziyor işte... dalga mı bu? benzetme şekerim benzetme :)
9 dakika önce · Beğen
bu da sonraki msj laşmamız...
Bugün
sen daha almadın mı gelınlık?
eylulde degıl mı dugun ya
OHA neden alıyım daha çok var
ve ben kilo veriyorum
hala bakıon gelınlıklere,
eee sonra tadılat olcak
devam mı dulana
dukana yoksa
devam tabi
ne tadilatı olsun
olsa da bikaç saatlik iş
adamın doktorluk lısansı alınmıs
banane
eee kac kg oldun
70
manyak
neden
manyak
ben dr kontrolüyle yapıyorum ama bu diyeti
banane dedın ya
hms onayladı mı doktor
elbette
her ay tatlil yaptırıyorum
herşşeyim normal
arkadasımın kotu cıkmıs
sonucları bıraktı
hadı bakalım
kötü çıksa bende bırakırım
sen gelinlik aldın galiba
cıkmadan bırakman daha mantıklı degıl mı
artislendiğine göre
ee tabı aldım anca
4 ay once normal ıste
iyi de ben değişimi takip ediyorum zaten... yılda 1 değil ayda 1 gidiyorum dr ve çok şükür bi anormallik yok... şişko olup hasta olmaktansa... hastalık başlangıcını öğrendiğimde bırakmak daha mantıklı bence...
başlangıc olmadan bırakman daha mantıklı
kanser olunca sıgarayı bırakmak gıbı bısey bu
dedıgın
duyguuu
5 ay oldu
5 kez dr gittim ben
bişey yok
çıkmadı çok şükür
her dukan yapan ölmüyo
pekı
İnşallah inşallah!! bir an önce gelmek için sabırsızlanıyoruzzz!!
Hiç kaçamak falan yapmasam en az 1-1,5 ayım var benim sanırım. O da iyi ihtimalle.. Çok yavaş gidiyooo... Ama buluşcaz güçlendirmede sonunda
cok cok cokkkk sevındım.hem babana anlatmana hemde kılo durumuna.tebrıkleeeer
haaa cumartesı aksam nişandan sonra eşim ben ve başka bır arkadasımız bara gıttık.orada da sadece soda içtim ve salatalık yedım.oysa masaya ne çerezler, ne meyve tabakları, neler neler geldi.misss gibi kokan kiviye bile yüzümü buruşturdum
ama nedennnn bir an önce şu hain yağ kütlelerinden kurtulmak için.neredeyse 10 gündür takılıp kaldıgım halde bideeeee
Eki Görüntüle 423759
Eki Görüntüle 423789
şu an acayip sinirlerim bozuldu... arkadaşımla olan diyaloğa bakın....
resim altına yaptığı yorum...
Duygu Capin balerin mi oldun sen? :)
13 dakika önce · Beğen
Miray Hür yeden öle dedin
13 dakika önce · Beğen
Duygu Capin balerin tütüsü gibi...hatta resmen aynı
12 dakika önce · Beğen
Miray Hür ‎(( ama ben beğendimm :'(
12 dakika önce · Beğen
Duygu Capin ‎:)
11 dakika önce · Beğen
Miray Hür dalga geçme istersen ama!
11 dakika önce · Beğen
Duygu Capin nie dalga geçeyim yav? tütüye benziyor işte... dalga mı bu? benzetme şekerim benzetme :)
9 dakika önce · Beğen
bu da sonraki msj laşmamız...
Bugün
sen daha almadın mı gelınlık?
eylulde degıl mı dugun ya
OHA neden alıyım daha çok var
ve ben kilo veriyorum
hala bakıon gelınlıklere,
eee sonra tadılat olcak
devam mı dulana
dukana yoksa
devam tabi
ne tadilatı olsun
olsa da bikaç saatlik iş
adamın doktorluk lısansı alınmıs
banane
eee kac kg oldun
70
manyak
neden
manyak
ben dr kontrolüyle yapıyorum ama bu diyeti
banane dedın ya
hms onayladı mı doktor
elbette
her ay tatlil yaptırıyorum
herşşeyim normal
arkadasımın kotu cıkmıs
sonucları bıraktı
hadı bakalım
kötü çıksa bende bırakırım
sen gelinlik aldın galiba
cıkmadan bırakman daha mantıklı degıl mı
artislendiğine göre
ee tabı aldım anca
4 ay once normal ıste
iyi de ben değişimi takip ediyorum zaten... yılda 1 değil ayda 1 gidiyorum dr ve çok şükür bi anormallik yok... şişko olup hasta olmaktansa... hastalık başlangıcını öğrendiğimde bırakmak daha mantıklı bence...
başlangıc olmadan bırakman daha mantıklı
kanser olunca sıgarayı bırakmak gıbı bısey bu
dedıgın
duyguuu
5 ay oldu
5 kez dr gittim ben
bişey yok
çıkmadı çok şükür
her dukan yapan ölmüyo
pekı
Olan olmus canim olmasaymis iyiymis ama iste...Bende hafta sonu hep yedim kücük oglumla derdim benim benle birlikte zayifladi..Ben kisiri cok severim dukana basladigimdan beri bir kez komsum yapti yemedim dünde ben kermes icin yaptim yine yemedim.Kücük oglum sen bunu cok severken ben yiyemem demezmi.En son kizdim artik ben zayifladigimda yine yiyecegim bunlardan böyle yaparsan konusmam senle dedim.oturdum bi güzel zorla yedirdim..Napcam ben bununla daha bunun gibi bir sürü seyler...
Hadi gözün aydin atlatmissin üstünden büyük yük kalkmistir simdi..Hakkinda hayirlisi olsun...
Arkadaslar simdi esim aradi kendisi suan Türki'yede bana Dukan kitaplari toplanmis organlara zarar veriyormus diye bunun asli varmi.?Gerci sen doktor kontrolundesin yinede dikkat et diye uyardi beni ciddi bir sekilde..Daha önce olan birseymi yoksa yenimi bu.??
Ayy yerim ya ben onu nasıl duygusal bir oğlun var.Ben de bu duygusal halde olduğumdan hemen doldu gözlerim
Çok teşekkür ederim rahatladım cidden ..
Kİtapların toplanma durumu yok diye biliyorum.
Sadece doktorluk lisansı elinden alınmış onun da diyetle alakası yok zayıf olan öğrencilere ek puan verilsin gibi bir şeyler demiş de ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?