Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy ya yavrum kaç yaşında ?
Nasıl hassas nasıl duygusal öyle güzel şey aslında ama büyüdüğünde çok kırılması için de zemin hazırlıyor işte insanın ..
Çocuklar bir başka ya benim kardeşim 9 yaşında.
Ben gideceğim diye sabahın köründe kalkmış kimse yokken polarının önüne asetat kalemiyle ablam seni çok seviyorum yazmış oturup bekliyor beni kapının önünde ..

slm arkadaşlar bende başlayalı 10 gün oldu netten sizlerden araştırdığım kadarıyla yapmaya çalışıyorum kitap almadım yardımcı olursanız çok sevineceğim
öncelikle 5 gün atak yaptım bugünle 5 gündürde seyirdeyim ama kafamı karıştıran bişeyler var seyirde nasıl beslenmeliyiz protein + sebzemi yoksa 1 gün sebze protein 1 gün proteinmi anlayamadım gitti
5 gün ataktan sonra seyire geçtiğim gün adet oldum bunun kilo verimini etkilediğini okumuştum ama ben iyi gidiyorum diye düşünüyorum çünkü toplamda 5 kilo verdim sizce nasıl

10 günde 5 kilo fazlasıyla güzel maşallah.
Seyirde bir gün saf protein 1 gün protein+sebze olarak devam ediyorsun ama kitabı okursan çok daha fazla soruna cevap bulabiliyorsun ..

Çok iyi bence .bende 10 gündür yapıyorum.bu dönemi kendine göre uyarlıyosun kendine göre 5+5 yapanda var 1+1 yapanda var yani 5 gün protein sebze 5 günde sadece protein yapıyosun kolay gelsin

çok teşekkür ederim benseyire geçtiğimden beri ufak ufakta olsa domates salatalık gibi sebzeler tüketiyorum hiç sadece protein yapmadım o zaman şimdi 5 günde sırf proteinmi tüketmeliyim sebze proteini bırakıp :18::18:

dukancanlar (bu çok hoşuma gitmişti)evlenecek veya nişanlanacak herkese hayırlı olsun .UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR MUTLULUĞUNUZ DAİM OLUR

yaaaa lütfen bişey olmazz diyin kızlar ama 6 kilo verdim 18 gün oldu diyete başlayalı hiçte kaçamak yapmadım dış kısmını galeta unlu kısmını sıyırıp yesem olmaz mııııı?

Son düzenleme:

Canim benim kiyamam ben ona.kardesin de benim oglumun yasiti temmuzda 9 yasina girecek insallah ama ana kuzusu...insallah büyüdügünde biraz gecer..

yaaaa lütfen bişey olmazz diyin kızlar ama 6 kilo verdim 18 gün oldu diyete başlayalı hiçte kaçamak yapmadım dış kısmını galeta unlu kısmını sıyırıp yesem olmaz mııııı?

Güzelim madem yemege gideceksiniz baska menü yersin dukana uygun madem hic kacamak yapmamissin yemiyver gitsin.. tamam pannelenmis kismini siyirdin yedin bu menü yagda kizartiliyor..

3. meyveli yoğurdu gümleterek feci bir kaçamak yaptım hehe. Ama regl dönemindeyim ama ama :)
Gerçi arkadaşların bazılarının yaptığı kaçamakların yanında benimki daha bir makul sanki. Yok yok böyle düşünmek de fayda getirmez bana. Kaçamak kaçamaktır di mi ama :)

Son düzenleme:

Bencede öyle düsünme kacamagin azi cogu yok inanki bende adet günümü bekliyorum gelsede su pis bogazliligim gitse..Gerci bugün gayet iyiy di ama nutella kavanozuyla yatasim var..

Güzelim madem yemege gideceksiniz baska menü yersin dukana uygun madem hic kacamak yapmamissin yemiyver gitsin.. tamam pannelenmis kismini siyirdin yedin bu menü yagda kizartiliyor,

doğru diyosun aslında tatlımda balık yiyebiliriz nişanlımda balıkğı sevmiyo askerde sürekli yemişler bıkmış .....ayy napsam ki bilemedim acaba ızgarada yapılan cordon blue yok mudur:):):)

Bilmem ama yoktur galiba.. izgara türü birseyler yiyebilirsin yada sen balik nisanlin baska birsey yer.. yada ikinizde cordon blue yiyeceksiniz.Sonrada sen keske yyemeseydin diye icin icini yiyecek..

Büyüdükçe eskisi gibi olmayacaktır canım ama bağlılığının hiç geçeceğini zannetmem ..
Maşallah ne güzel bir ilişkiniz var ..

evet cok kiloluyken tabiiki tam olarak yapilamaz . ama esnedikce alistikca ne kadar kilolu olursan ol yapiyorsun hareketleri. bana güvenin. ilk baslarda bende tamamlayamiyordum hatta göbegimden dolayi anlamiyordum acaba dogru mu yapiyorum diye. ama sonra alisiyor insan. eger basladiysaniz sakin birakmayin mutlaka etkisini göreceksiniz

bayagi bir gecikmisim canim ama iki kelime etmezsem ölürüm bizim ailede de ayni sekilde vardi bu tür seyler. ama ben o zamanlar sadece hayal meyal hatirliyorum annemin üzüldügünü filan. kücüktük tabii. noldugunu anlayamadan öldü gittiler. simdiki yasim olsa o zaman valla babanne filan dinlemem. gider konusurdum. ben biraz fevri bir insanimdir zaten. agzimi bozmam tabikide. ama altta kalamam yanni. heleki sevdiklerime yapilacak. valla lafimi söylerdim. ama maalesef yoklar artik.
bence gidip söylersen en azindan duydgunu yani; anlasinlar ki aptal degilsiniz herseyin farkindasiniz . sonra yine istedikleri gibi davransinlar. annen ne büyük insanmis ki babana yansitmamis. iste bundan oluyo hep böyle . halbuki söyliceksin birak ... konusursan gel anlat bize tekrar

insallah canim ya. insallah istedigin gibi bir cevap alirisn. ayy cok zor bir durum anlayabiliyorum seni. ama süper süzülmüsün yani iki günde.

günaydınnn kızlarr....
bugun bi hoşafım bi hoşaf ki anlatamam... dün akşam eşşek ben küçük bi pizzayı yedim... sonra da deli gibi vicdan yapıp tam 50 dk yürüdüm... eve gittim 15-20 dk da twest yaptım... nefesimi düzenlemem çok uzun zaman aldı... duşa zor attım kendimi... sonrada sızmışım zatiii...çoookk fenaydıı çoookkk

günaydın kızlaaar:)
biliyorsunuz bayagıdır duraklamadayım dıye 1hafta boyunca hiç tartılmamak için çırpınıp durdum.son olarak gecen salı tartıldıgım için bu sabah tartılma vakti gelmişti.veeeeeeeeee58.1 cıktımmm.

dün akşam yemek yiyemedim tabi onunda etkisi olmuşur belki.neden mi yemedim?
dün işten döndüm.eşimde yeni gelmiş eve.daha 5 dk olmadı.telefon caldı.kayınvalıdemlere hırsız girmiş.kayınvalidemler yazlıktaydı 4 5 gundur.dun aksam geldıler.kapının kılıdını kırık bulmuslar.üst kilitte bozulduğu için giren kişi cıkarken kapıyı kapattıgı için takılı kalmıs.girememişler eve.hemen polisi çilingiri aradık.polis geldi.''dokunmayın açmayın beklesin çilingir.olay yeri inceleme gelmeden dokunmayın kapıya ''dediler gittiler.allahım olay yeri inceleme gelene kadar 3 saat falan bekledik sokakta.oydu buydu derken eve gelişimiz 1-1,30 falan olunca aç aç yattım.haa bu arada allahtan cok buyuk maddı kayıp yok.alınan altınlar ve para topu topu 1500tl falan mış.ama ev hoppacık.neyse yapacak birşey yok artık.allah kimseye vermesin.

çooook geçmiş olsun... allah kimsenin başına vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…