Evet oglum cok duygusal iki oglum var aslinda ikiside duygusal bana cekmisler bende asiri duygusalim..inan abartmiyorum yanimda birsey yiyip icmiyor diyorum ona ben oruc tutmuyorum sirf onu bekliyorum kahvalti icin okuldan gelince birlikte yapalim görsün yedigimi diyi..Ellerine koynuna koyuyor asiyo surati tabagi ellemiyor bile.Komsularim kapi önüne yemek indirir sirf yesin diye..O öyle yapinca benim moralim bozuluyor beni anlamasi icin alip karsima konusuyorum anlamayincada küsmmüs gibi yapip asiyorum suratimi üzülmeme dayanamiyor ama gözlerinde yaslar akti akacak bekliyo...
Onlari bende duymustum ama kitaplarin kaldirildigini bugün duydum..
slm arkadaşlar bende başlayalı 10 gün oldu netten sizlerden araştırdığım kadarıyla yapmaya çalışıyorum kitap almadım yardımcı olursanız çok sevineceğim
öncelikle 5 gün atak yaptım bugünle 5 gündürde seyirdeyim ama kafamı karıştıran bişeyler var seyirde nasıl beslenmeliyiz protein + sebzemi yoksa 1 gün sebze protein 1 gün proteinmi anlayamadım gitti
5 gün ataktan sonra seyire geçtiğim gün adet oldum bunun kilo verimini etkilediğini okumuştum ama ben iyi gidiyorum diye düşünüyorum çünkü toplamda 5 kilo verdim sizce nasıl
slm arkadaşlar bende başlayalı 10 gün oldu netten sizlerden araştırdığım kadarıyla yapmaya çalışıyorum kitap almadım yardımcı olursanız çok sevineceğim
öncelikle 5 gün atak yaptım bugünle 5 gündürde seyirdeyim ama kafamı karıştıran bişeyler var seyirde nasıl beslenmeliyiz protein + sebzemi yoksa 1 gün sebze protein 1 gün proteinmi anlayamadım gitti
5 gün ataktan sonra seyire geçtiğim gün adet oldum bunun kilo verimini etkilediğini okumuştum ama ben iyi gidiyorum diye düşünüyorum çünkü toplamda 5 kilo verdim sizce nasıl
çok teşekkür ederim benseyire geçtiğimden beri ufak ufakta olsa domates salatalık gibi sebzeler tüketiyorum hiç sadece protein yapmadım o zaman şimdi 5 günde sırf proteinmi tüketmeliyim sebze proteini bırakıp :1 Evet canım aynen öyle .yalnız bu diyeti uzun zamandır yapan arkadaşların yazdıklarına göre akşam sebze tercih edilmemeli derler ben yanlışmı anladımsa bende böyle uyguluyorum
merhaba arkadaşlar çarşamba dan beri görüşemiyoruz :)nişanlım geldi askerden ço şükür sağsalim kavuştuk ayyy şu 3 4 gün içinde gözümün önünden ne yemekler geçti ne yemekler su börekleri çiğköfteler ,etimek tatlıları ,baklavalar,sarmalar etli sulu yemekler,çerezler meyveler daha neler neler ama bir kere bile şeytana uymadım kendimi tebrik ediyorum bu aradaaaaaaaaa bugün 17.günün sabahındayım giden kilo 5.800 :):):) ben size bişey danışcamnişanlım geldi ya şimdi yemeğe çıkalım dio cordon blue die bi yemek var tarifini ekliycem seyir dönemi için sizcede uygunmudur.
CORDON BLUE
MALZEMELER
2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyoyla pişiriliyor
BİZİM GİDİCEMİZ YERDE TABAKTA HAYDARİ BRÜKSEL LAHANASI VE HAVUÇ TA GELİO TABAKTA YANINDA DA Bİ LİGHT KOLA OH MİS GİBİ SİZCEDE UYDUNMUDUR BU MENÜ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMIŞ BİRİ İÇİN:)
çok teşekkür ederim benseyire geçtiğimden beri ufak ufakta olsa domates salatalık gibi sebzeler tüketiyorum hiç sadece protein yapmadım o zaman şimdi 5 günde sırf proteinmi tüketmeliyim sebze proteini bırakıp :1 Evet canım aynen öyle .yalnız bu diyeti uzun zamandır yapan arkadaşların yazdıklarına göre akşam sebze tercih edilmemeli derler ben yanlışmı anladımsa bende böyle uyguluyorum
hımm yeniden atak gibi bakalım inşallah zorlamaz beni çok türlü tarifler var ama ben henüz onları yapma zamanımın gelmediğini düşünüyorum zaten ana menü et balık yada tavuk yanında yoğurt yada ayran ve yarım domates yada salatalık bence bu pek sebze protein gibi bile değil yazılanlara göre
tamamdır anladım artık 5 gün sırf protein yiyorum sonrada 1+1 yaparım daha kolay olur
yanlışım yada eksiğim varsa düzeltin arkadaşlar lütfen
Ayy ya yavrum kaç yaşında ?
Nasıl hassas nasıl duygusal öyle güzel şey aslında ama büyüdüğünde çok kırılması için de zemin hazırlıyor işte insanın ..
Çocuklar bir başka ya benim kardeşim 9 yaşında.
Ben gideceğim diye sabahın köründe kalkmış kimse yokken polarının önüne asetat kalemiyle ablam seni çok seviyorum yazmış oturup bekliyor beni kapının önünde ..
yaaaa lütfen bişey olmazz diyin kızlar ama 6 kilo verdim 18 gün oldu diyete başlayalı hiçte kaçamak yapmadım dış kısmını galeta unlu kısmını sıyırıp yesem olmaz mııııı?
3. meyveli yoğurdu gümleterek feci bir kaçamak yaptım hehe. Ama regl dönemindeyim ama ama :)
Gerçi arkadaşların bazılarının yaptığı kaçamakların yanında benimki daha bir makul sanki. Yok yok böyle düşünmek de fayda getirmez bana. Kaçamak kaçamaktır di mi ama :)
Güzelim madem yemege gideceksiniz baska menü yersin dukana uygun madem hic kacamak yapmamissin yemiyver gitsin..tamam pannelenmis kismini siyirdin yedin bu menü yagda kizartiliyor,
doğru diyosun aslında tatlımda balık yiyebiliriz nişanlımda balıkğı sevmiyo askerde sürekli yemişler bıkmış .....ayy napsam ki bilemedim acaba ızgarada yapılan cordon blue yok mudur:):):)
Canim benim kiyamam ben ona.kardesin de benim oglumun yasiti temmuzda 9 yasina girecek insallah ama ana kuzusu...insallah büyüdügünde biraz gecer..
Güzelim madem yemege gideceksiniz baska menü yersin dukana uygun madem hic kacamak yapmamissin yemiyver gitsin..tamam pannelenmis kismini siyirdin yedin bu menü yagda kizartiliyor..
Büyüdükçe eskisi gibi olmayacaktır canım ama bağlılığının hiç geçeceğini zannetmem ..
Maşallah ne güzel bir ilişkiniz var ..
En iyi arkadaşımı çok seviyorum ben.
Ben hiç birimizin henüz kiloluyken o hareketlerin tamamını yapabileceğini sanmıyorum. Bende 1 saat yapıyorumn ama hareketler 100 ü görmüyor çogu zaman. Hele o yan hareket öldürüyor beni. Yinde titriyorum sonunda zangır zangır.
.
yaa kızlar birde benim ailesel bir sorunum var:26:
azcık yorum yapsanızda bana yol gösterseniz olur mu?
benim dedemin maddi olarak durumu gayet iyi. benim babamda emekli. bir yerdende kira geliri var. birde benim maaş. tamam çok zor durumda kalmıyoruz şükür ama ekstra masraflarda sıkışıklık oluyor. ben şuanda çeyiz yaptığım içinde bana pek yüklenmek istemiyorlar. ama yinede kardeşimin servisini filan veriyorum. yani normal bir yaşantımız var.
buarada onların çocuklarının tekini dedem özelde okutuyor. tekininde altına 68 bin liralık araba aldı. gık demedik ama demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. annem tüm gece uyumadı!!! sanki bize onlar bakıyor gibi anlattıda anlattı.
ve kızlar ben annemin o halini gördüm yaa... babanneme 2 kelam etmezsem ölürüm!!! bizim evin arka tarafında boşluk var ordan bile babannem konuşunca telde duyuluyor. ben snaki ordan duymuşumda sadece ben duymuşum gibi gidip konuşsam olur mu??? bunların ağzının payını verme zamanı çoktan geçtii!!! nolur bir fikir verin:26:
Kızlar ben geldimmm ..
Babamla konuştum direkman evet cevabını alamadım ama hayır da demedi.
Şaşkınım düşünemiyorum diyor.
Yine de hayır demedi.
BAkalım bu hafta annem konuşacak falan derken haftaya kadar net cevap bekliyorum.
Olur daa diyebilirr olmaz daa :26:
Ama üstümden kocaman bir yük kalktı ben yapmam gerekeni yaptım bundan sonraki hayır cevabı bizi zora soksa da en zor kısmını hallettim ..
Bu arada üstümdeki yük kalkınca zayıfladım da sanırım
Açıkçası dukana falan uyamadım.
Kaçamaklar oldu bir sürü.
Bugün geldim kahvaltı yapmış sıvı tüketmiş durumda artı yolculuktan sonra malum şişkinlik de oluyor ve ben 54 kg olmuşumm ..
Yani hedefime ulaştım artık.
Artık güçlendirmeye geçmek lazımmmm ..
günaydın kızlaaar:)
biliyorsunuz bayagıdır duraklamadayım dıye 1hafta boyunca hiç tartılmamak için çırpınıp durdum.son olarak gecen salı tartıldıgım için bu sabah tartılma vakti gelmişti.veeeeeeeeee58.1 cıktımmm.
dün akşam yemek yiyemedim tabi onunda etkisi olmuşur belki.neden mi yemedim?
dün işten döndüm.eşimde yeni gelmiş eve.daha 5 dk olmadı.telefon caldı.kayınvalıdemlere hırsız girmiş.kayınvalidemler yazlıktaydı 4 5 gundur.dun aksam geldıler.kapının kılıdını kırık bulmuslar.üst kilitte bozulduğu için giren kişi cıkarken kapıyı kapattıgı için takılı kalmıs.girememişler eve.hemen polisi çilingiri aradık.polis geldi.''dokunmayın açmayın beklesin çilingir.olay yeri inceleme gelmeden dokunmayın kapıya ''dediler gittiler.allahım olay yeri inceleme gelene kadar 3 saat falan bekledik sokakta.oydu buydu derken eve gelişimiz 1-1,30 falan olunca aç aç yattım.haa bu arada allahtan cok buyuk maddı kayıp yok.alınan altınlar ve para topu topu 1500tl falan mış.ama ev hoppacık.neyse yapacak birşey yok artık.allah kimseye vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?