Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla ben kendi kendime karar verdim... böyle çok abartmadan kaçamaklı dukan şeklinde devam ediyorum... eğer kasarsam kendimi... önüme gelen herşeyi yer 100 kilo olurum...

HEEEEEYYYYYYTTTTT ne oluyor orda yauuuuvvvvvv!
yav sen değilmisin birsürü kiloyu veren...
geçen eşimin bir arkadaşı var spor hocasıymış demiş ki sporu hergün aynı kıvamda yaparsan vücut ona alışır ve onu gündelik bir işmiş gibi görmezden gelir....vücudunu şaşırtman gerekiyor demiş.....bunun için de birgün 20 dk yürü diğer gün 50 dk. birgün tempolu yürü birgün ağırdan al. şimdi bacım sen neredeyse sporcu olmuşun denemediğin spor kalmadı buradan yazdıklarını okuduğum kadarıyla.....bence plates gibi yorucu olmayan bir spora geçmelisin.... çünkü spor hele de protein diyetiyle manyak gibi kas yapıyor. fitness e gidenler 10 yumurta akı yiyip vücut çalışmaya gidiyorlar ki şişsinler yani............. kas kütlen artıyor olabilir bu yüzden kilo veremiyor olabilirsin....çünkü bukadar spor çok fazla kas oluşumuna sebepolur.......bence kaçamağı spordan yap yiyeceklerden değil bacım...acizane bir tavsiye....

canım aslında diyetten sıkılmaktan çok motive düşüyor 2.5 ay hiç kaçamaksız devam ettim bir kere kaçamak yapmak zorunda kaldım ve bir kere kaçamak yaptımı büyü bozuluyor sanki ve devam ediyorsun bir türlü kaçamaksız devam edemiyorsun o nedenle kaçamak yapmayı aklından bile geçirme derim

ya zaten uzak spora gittiğim yer... sabahtan beri arkadaşımı kandırmaya çalışıyorum gitmek istemiyorum artık... eve yürüyerek çıkıp sonra evde de bişiler yapmayı düşünüyorum o da canım istediğinde ama ben bu ara çok kararsız bi kız olup çıktım

bence gerek yok bacım baktın ki sporla olmuyor vücudu alışageldiği şeyden uzak tutacaksın .....o "ay ne oluyor niye durduk "deyip kendine gelincesiye kadar bir şok daha yapmalısın....işte diyetteki yumruklar gibi gülüm benim...yoksa alışıp gidiyor işte.....bunları çok sık değil ancak vücut için rutin olduğunu anladığımız an yapmalıyız diye düşünüyorum bacım.....ondan sonra da zaten kilon bir dengeye geldi mi gerisi kolay ozaman da kendini neyle dengeleyecğini bilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaaa lütfen bişey olmazz diyin kızlar ama 6 kilo verdim 18 gün oldu diyete başlayalı hiçte kaçamak yapmadım dış kısmını galeta unlu kısmını sıyırıp yesem olmaz mııııı?
olur arkadaşım ne olcak sanki, ben haftada 2-3 kez yiyorum..biraz diyet dışı olur ama lezzetli yemiş olursun en azından

ya sorma arkadaşım inanılmaz korkuyorum tekrar kilo alıcam diye.

tatlım diyate başladığımda ilk 3 ay, her canımın çektiğinden sadece 1 lokma yiyordum, nefsimi köreltmek için..yetiyoduda..ama artık o modda değilim..bir an önce silkinmek lazım tabi..

şimdi öğle yemeğimi yedim..

1 tabak dolusu köfteli yoğurt çorbası
1 porsiyon tavuk sote
yanındada pepsi max

inanılmaz tokum ama mutsuzumda..fekkaaattt eksileri görünce bu mutsuzluğum kaybolacak yeni başlayan arkadaşlara moral olsun diye bunuda belirteyimmmm

bire bir dukanı yapabilsem veririm kilo bence... ama ipin ucu çok uzaklaştı...

off yaa yoksa yanlış bi şey mi yaptım aktivia yiyerek?? ='(( sinir oluorum zaten duraklamayı atlatamadım bi türlü, güçlendirmeye yavaş yavaş geçiorum dün ekmek yedim mesela ama yine gram oynamıo kilom ne yapıcam bilmiorum hiç ya =//

ekimin 16 sından beri dukan diyeti yaptım 65 kiloya düştüm sonra baş parmağımın tırnağı ortasından oyuldu korkudan bıraktım diyeti bir aydır yapmıyordum tekrar başladım bu gün 60 kiloya inmek istiyorum sonra arştırdım tırnak oyulması tiroitlerden oluyormuş inşallah birdaha olmaz

bire bir dukanı yapabilsem veririm kilo bence... ama ipin ucu çok uzaklaştı...

yakalarsın sen o ipin ucunu o gelinliğin içinde herhangibiryerinin pörtlemesini istemezdin herhal dimi?
hadi silkin bi bakiim....yap atağını tekrardan ne kamış şurada 5 kilo benim de 5 kilom kaldı istersen yarışalım ha ne dersin ehe...

ben de yiyiorum activia dan hem de günde 2 tane biri ananaslı diğeri de kayısılı. Şimdiye kadar kilo verme anlamında bi eksisini görmedim aksine sindirim sistemimi kararlı tutuyor. Benim pazar günü adet olmam lazımdı ama hala olmadım vücudumda ondan kaynaklı bir şişlik var; korkumdan tartıya da çıkamıyorum. Adet öncesi birkaç günle adet sonrası kilonuz arasındaki değişim ne durumda oluyordu?

diyetin en başından beri activia yiyorum ben... onla alakası yok üzülme

yok anam yemez...
geride kalırım sonra gör bak bendeki çöküşü...

yediklerinde mi sorun var acaba diyen sevgilim dukandaşlarım menümü aynen yazıyorum

sabah: 1 krep + 1 yumurta+ lor
ara: yeşil çay
öğlen : krep + ızgara köfte 2 adet + mantar sote + yoğurt (çok gibi gözükebilir ama az az tadımlık)
ara: meyveli yoğurt
akşam : ciğer + yoğurt

spordan sonrada tarçınlı süt... ve hergün 40 dk eliptik + 15 dk twist yapıyorum... eliptiği bayağı hızlı yapıyorum ve bol bol terliyorum...

yarim pilatesi denedin mi? sen azimli birisin spor konusunda. Pilatesi düzenli yaparak ve sadece yediklerine dikkat eden bir tanıdığım resmen 2 beden küçüldü.

yok anam yemez...
geride kalırım sonra gör bak bendeki çöküşü...

yoooookkk kalmazsın geride eğer bukadar sık kaçamak yapıyorsan artık vucudun kaçamakları göremeyince kafayı yiyecek diye düşünüyorum ben.....gel hedefimize elele yürüyelim geride kalırsan benim elim güçlüdür tutarçekerim seni kendime merak etme...geldin geldin gelmedin döve döve getiririm yanıma ehhehehehehh:88:

yarim pilatesi denedin mi? sen azimli birisin spor konusunda. Pilatesi düzenli yaparak ve sadece yediklerine dikkat eden bir tanıdığım resmen 2 beden küçüldü.

denedim... ama başlangıcım çok vukuatlı oldu... yengem yanıma geldi o akşam bildiğin madara oldum... bi daha yapmam... ondan soğudum... ya aslında bu ara canım hiçbişey yapmak istemiyo... sadece uyumak... bide uyandığım zamanlarda alışveriş yapmak...
depresyondamıyım ne?

sanırım senin de vucut yarimminki gibi alıştı spor ve yeme rutinini değiştir derim başkada bişi demem valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…