Allahım sana geliyorum nasıl alttan alttan konuşmalar bunlar..ne fesatlık bilmişlik ayyşu an acayip sinirlerim bozuldu... arkadaşımla olan diyaloğa bakın....
resim altına yaptığı yorum...
Duygu Capin balerin mi oldun sen? :)
13 dakika önce · Beğen
Miray Hür yeden öle dedin
13 dakika önce · Beğen
Duygu Capin balerin tütüsü gibi...hatta resmen aynı
12 dakika önce · Beğen
Miray Hür ‎(( ama ben beğendimm :'(
12 dakika önce · Beğen
Duygu Capin ‎:)
11 dakika önce · Beğen
Miray Hür dalga geçme istersen ama!
11 dakika önce · Beğen
Duygu Capin nie dalga geçeyim yav? tütüye benziyor işte... dalga mı bu? benzetme şekerim benzetme :)
9 dakika önce · Beğen
bu da sonraki msj laşmamız...
Bugün
sen daha almadın mı gelınlık?
eylulde degıl mı dugun ya
OHA neden alıyım daha çok var
ve ben kilo veriyorum
hala bakıon gelınlıklere,
eee sonra tadılat olcak
devam mı dulana
dukana yoksa
devam tabi
ne tadilatı olsun
olsa da bikaç saatlik iş
adamın doktorluk lısansı alınmıs
banane
eee kac kg oldun
70
manyak
neden
manyak
ben dr kontrolüyle yapıyorum ama bu diyeti
banane dedın ya
hms onayladı mı doktor
elbette
her ay tatlil yaptırıyorum
herşşeyim normal
arkadasımın kotu cıkmıs
sonucları bıraktı
hadı bakalım
kötü çıksa bende bırakırım
sen gelinlik aldın galiba
cıkmadan bırakman daha mantıklı degıl mı
artislendiğine göre
ee tabı aldım anca
4 ay once normal ıste
iyi de ben değişimi takip ediyorum zaten... yılda 1 değil ayda 1 gidiyorum dr ve çok şükür bi anormallik yok... şişko olup hasta olmaktansa... hastalık başlangıcını öğrendiğimde bırakmak daha mantıklı bence...
başlangıc olmadan bırakman daha mantıklı
kanser olunca sıgarayı bırakmak gıbı bısey bu
dedıgın
duyguuu
5 ay oldu
5 kez dr gittim ben
bişey yok
çıkmadı çok şükür
her dukan yapan ölmüyo
pekı
senin hormonel bir sorunun yoktu değil mi şeker??Günaydın kızçeleeeerrr
ben yine +lardayım ve sebebini artık anlayamıyorum.
annemde bu diyet artık sana yaramaz vücudun alıştı deyip duruyor. ne yapayım amudamı kalkayım yaaa
ya ben bir gelinlik fotomu koyayım buraya ..nasıl straplez ama bir görseniz:))) düşmüyor gerçekten.sırtım bbelime kadar biritti falan.hayatımda giydiğim en bol dekolteydi..aslında gelinlikte dekolteyi sevmem ama biri önde biri arkada olunca sırıtmadı :)))çoook güzell...
ama onlar direkt vücudu sardığından düşme ihtimali sıfır... çünkü göğsü komple sarıyor... korse gibi düşün...
günaydınnn kızlarr....
bugun bi hoşafım bi hoşaf ki anlatamam... dün akşam eşşek ben küçük bi pizzayı yedim... sonra da deli gibi vicdan yapıp tam 50 dk yürüdüm... eve gittim 15-20 dk da twest yaptım... nefesimi düzenlemem çok uzun zaman aldı... duşa zor attım kendimi... sonrada sızmışım zatiii...çoookk fenaydıı çoookkk
günaydın kızlaaar:)
biliyorsunuz bayagıdır duraklamadayım dıye 1hafta boyunca hiç tartılmamak için çırpınıp durdum.son olarak gecen salı tartıldıgım için bu sabah tartılma vakti gelmişti.veeeeeeeeee58.1 cıktımmm.
dün akşam yemek yiyemedim tabi onunda etkisi olmuşur belki.neden mi yemedim?
dün işten döndüm.eşimde yeni gelmiş eve.daha 5 dk olmadı.telefon caldı.kayınvalıdemlere hırsız girmiş.kayınvalidemler yazlıktaydı 4 5 gundur.dun aksam geldıler.kapının kılıdını kırık bulmuslar.üst kilitte bozulduğu için giren kişi cıkarken kapıyı kapattıgı için takılı kalmıs.girememişler eve.hemen polisi çilingiri aradık.polis geldi.''dokunmayın açmayın beklesin çilingir.olay yeri inceleme gelmeden dokunmayın kapıya ''dediler gittiler.allahım olay yeri inceleme gelene kadar 3 saat falan bekledik sokakta.oydu buydu derken eve gelişimiz 1-1,30 falan olunca aç aç yattım.haa bu arada allahtan cok buyuk maddı kayıp yok.alınan altınlar ve para topu topu 1500tl falan mış.ama ev hoppacık.neyse yapacak birşey yok artık.allah kimseye vermesin.
Günaydın kızçeleeeerrr
annemde bu diyet artık sana yaramaz vücudun alıştı deyip duruyor. ne yapayım amudamı kalkayım yaaa
senin hormonel bir sorunun yoktu değil mi şeker??
Allahım sana geliyorum nasıl alttan alttan konuşmalar bunlar..ne fesatlık bilmişlik ayy
şu an acayip sinirlerim bozuldu... arkadaşımla olan diyaloğa bakın....
13 dakika önce · Beğen
13 dakika önce · Beğen
12 dakika önce · Beğen
12 dakika önce · Beğen
.......
.......
.......
duyguuu
5 ay oldu
5 kez dr gittim ben
bişey yok
çıkmadı çok şükür
her dukan yapan ölmüyo
pekı
günaydınnn kızlarr....
bugun bi hoşafım bi hoşaf ki anlatamam... dün akşam eşşek ben küçük bi pizzayı yedim... sonra da deli gibi vicdan yapıp tam 50 dk yürüdüm... eve gittim 15-20 dk da twest yaptım... nefesimi düzenlemem çok uzun zaman aldı... duşa zor attım kendimi... sonrada sızmışım zatiii...çoookk fenaydıı çoookkk
biliyorsunuz bayagıdır duraklamadayım dıye 1hafta boyunca hiç tartılmamak için çırpınıp durdum.son olarak gecen salı tartıldıgım için bu sabah tartılma vakti gelmişti.veeeeeeeeee58.1 cıktımmm.
dün işten döndüm.eşimde yeni gelmiş eve.daha 5 dk olmadı.telefon caldı.kayınvalıdemlere hırsız girmiş.kayınvalidemler yazlıktaydı 4 5 gundur.dun aksam geldıler.kapının kılıdını kırık bulmuslar.üst kilitte bozulduğu için giren kişi cıkarken kapıyı kapattıgı için takılı kalmıs.girememişler eve.hemen polisi çilingiri aradık.polis geldi.''dokunmayın açmayın beklesin çilingir.olay yeri inceleme gelmeden dokunmayın kapıya ''dediler gittiler.allahım olay yeri inceleme gelene kadar 3 saat falan bekledik sokakta.oydu buydu derken eve gelişimiz 1-1,30 falan olunca aç aç yattım.haa bu arada allahtan cok buyuk maddı kayıp yok.alınan altınlar ve para topu topu 1500tl falan mış.ama ev hoppacık.neyse yapacak birşey yok artık.allah kimseye vermesin.
Günaydın kızçeleeeerrr
Allahım sana geliyorum nasıl alttan alttan konuşmalar bunlar..ne fesatlık bilmişlik ayy
ayh görmedim ben bu yorumu daha geri gidemedim
şuna bak yaaa ayh uyuz oldum kimki o kız miray:44:
ben olsam silmiştimmm
üniversiteden arkadaşım... çok sıkı bi muhabbetimiz yok işte... konuşmuş olmak için konuşan bi tip... bana dukanı öneren bu... şimdi dukana b_k atan da bu...
takilma canim sirf evlenmek icin evlenenlerin sonunu görüyoz senin gibi tirnaklariyla kaziyarak gecsin bu yoldan da öyle konussun poposu tavan yapmissa yerede cakilir bu hizla...
günaydınnn kızlarr....
üniversiteden arkadaşım... çok sıkı bi muhabbetimiz yok işte... konuşmuş olmak için konuşan bi tip... bana dukanı öneren bu... şimdi dukana b_k atan da bu...
şu an acayip sinirlerim bozuldu... arkadaşımla olan diyaloğa bakın....
13 dakika önce · Beğen
13 dakika önce · Beğen
12 dakika önce · Beğen
12 dakika önce · Beğen
Duygu Capin ‎:)
11 dakika önce · Beğen
Miray Hür dalga geçme istersen ama!
11 dakika önce · Beğen
Duygu Capin nie dalga geçeyim yav? tütüye benziyor işte... dalga mı bu? benzetme şekerim benzetme :)
9 dakika önce · Beğen
bu da sonraki msj laşmamız...
Bugün
sen daha almadın mı gelınlık?
eylulde degıl mı dugun ya
OHA neden alıyım daha çok var
ve ben kilo veriyorum
hala bakıon gelınlıklere,
eee sonra tadılat olcak
devam mı dulana
dukana yoksa
devam tabi
ne tadilatı olsun
olsa da bikaç saatlik iş
adamın doktorluk lısansı alınmıs
banane
eee kac kg oldun
70
manyak
neden
manyak
ben dr kontrolüyle yapıyorum ama bu diyeti
banane dedın ya
hms onayladı mı doktor
elbette
her ay tatlil yaptırıyorum
herşşeyim normal
arkadasımın kotu cıkmıs
sonucları bıraktı
hadı bakalım
kötü çıksa bende bırakırım
sen gelinlik aldın galiba
cıkmadan bırakman daha mantıklı degıl mı
artislendiğine göre
ee tabı aldım anca
4 ay once normal ıste
iyi de ben değişimi takip ediyorum zaten... yılda 1 değil ayda 1 gidiyorum dr ve çok şükür bi anormallik yok... şişko olup hasta olmaktansa... hastalık başlangıcını öğrendiğimde bırakmak daha mantıklı bence...
başlangıc olmadan bırakman daha mantıklı
kanser olunca sıgarayı bırakmak gıbı bısey bu
dedıgın
duyguuu
5 ay oldu
5 kez dr gittim ben
bişey yok
çıkmadı çok şükür
her dukan yapan ölmüyo
pekı
çok geçmiş olsun canım yaaa,daha çok taze olarak evine hırsız girmiş biri olarak çok iyi anlıyorum maddi kayıptan çok o pisliğin evin her tarafında gezinmiş olması insanı çıldırtıyor
ay miray var ya şu arkadaşının iletişim bilgilerini versen de bi tanışsam tam benim kalemimmiş :)))
inanamıyorum yaa ciddi şekilde fesatlanmış.sen sorun yok doktor kontrolündeyim diyorsun o hala bırak diye ısrar ediyor.
ya size bişey söyleyeyim mi kızlar,bazen o en yakın arkadaşımız falan sandıklarımız var ya herkese dikkat etmek lazım.zaman içinde bakıyorsun ne kıskanç,ne içten pazarlıklı insanlar olabiliyorlar.benim de vardı öyle bir tane,her söylediğini sanki benim iyiliğim için söylüyormuş gibi iğneyle kaza kaza işliyormuş meğer beni.inanın bazen normal erkek arkadaşlar kız arkadaşlardan daha iyi oluyor,en azından kıskanç olmuyorlar,sırrını da daha iyi tutuyorlar :)
çooook geçmiş olsun... allah kimsenin başına vermesin...
Günaydin Dukancanlar..Güzel bir gün olsun hepimize persembe ye kadar uslu duralim bol __ görelim...
Bence yediklerini yakmissindir bu kadar emegin bosa gitmemistir eminim..insan yiyince pisman oluyor ama ayni seyleri yemek insani cidden biktiriyor..
Cok gecmis olsun Allah kimseye yasatmasin maddi kayip fazla degilmis ama yinede baskasinin rizkina nasil el sürerler anlamiyorum..Annem ler yurt disinda yasiyor bizim evimizide hisrsiz girmis kepenki altdan kesip cami kirip girmisler..Yurt disinda yasayan ev sahibinin evde ne altini olur nede parasi.Sadece elektronik esyalar var..Bir gece önce babam kalmisti orda sonra istanbula döndü.Her yeri karistirmislar herseyi dökmüsler..Verilmis sadakamiz varmis diyoruz hep ya babam evde tek basinayken girselerdi Allah korusun öldürürlerdi..Düsündükce insan kötü oluyor.
Annen de iyi motive etmis seni canim.amuda kalksak gercekten ise yararmi
Günaydın kızlaaarr!!
Bugün baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım :S Yani migrenNe nefretlik bişey şu yaaa üüüfff :'( Adetim yaklaşıyo, o etkiledi yine. Hala ilaç içmedim. İş yerindeyim ama yerimden bile kalkamıyorum.. Offf!
Canım, bu arkadaşım dediğin kişinin arkadaşın olduğuna emin misin :S Pis manyak yaaa!! Arkadaş falan olunmaz bununlaaa!! Ay nasıl uyuuuzzzzzzzzSinirini bozmaya değmez. Evet balerin olcam de, geç... hıhhh!! Senin düğünün, istersen çıplak çıkarsın, ona da neymiş böööö ona.
Ama iyi ter atmışsındırBen de hoşafıııımmmm (
Duraklamanın geçtiğine sevindimÖyle ya da böyle, gitmiş işte Bu arada geçmiş olsun.. Neyse ki az zararla kurtulmuşlar ama.. Allah kimsenin başına vermesin.
Ama her gün tartılmıyorsun di mii? Peki hiç farklı şeyler yiyor musun, daha önce yemediğin falan... ? Bence farklı bir şey var :44: Ya da porsiyonların çok mu az, çok mu fazla ya da.. bilemedim.. :44:
çok geçmiş olsun canım ya götürdükleri değil de evine yabancıların girip darmadağın etmesi karıştırması ,orada yabancıların zorbaca dolaşması insanın canını sıkıyor daha çok.....bir daha tekrarlamaz inşallah....
çok geçmiş olsun canım yaaa,daha çok taze olarak evine hırsız girmiş biri olarak çok iyi anlıyorum maddi kayıptan çok o pisliğin evin her tarafında gezinmiş olması insanı çıldırtıyor
QUOTE]
tesekkurler.
kızlarrr günaydıın,
dün eski erkek arkadaşımla yemeğe çıktık.2 aydır hiç görüşmemiştik,sanırım kendisi yeni sevgilim olmak için çabalarda yine :)))
ızgara balık,kalamar ızgara ve zero içtim.neyse malum hırsız olayının üstünden 2 hafta geçti ve ben ilk kez dün akşam evde kalacaktım,yalnız yaşadığım için 2 haftadır eve giremeyip annemde kalıyordum.neyse manita beni eve bıraktı ama o da geldi.önce evi kontrol etti falan. saatlerce bekledi yawrum benim uykum gelene kadar iyice uyuyacak moda geçene kadar sonra gitti.inşallah en kısa zamanda şu hırsızın yarattığı olumsuz psikolojiden kurtulabilirim.bu arada kendisi beni 2 aydır görmediği için arabaya bindim bi şaşkın şaşkın kalakaldı :) noldu dedim tanıyamadım dedi,o ne demek dedim çok göz alıcı olmuşsun dedi :)))) sonra yemekte bir ara wc gittik,bu da arkamdan baktı heralde döndüğümde,ee senin arkan falan kalmamış tamamen gitmiş dedi :))))
heyyyoooo süper moral oluyor bunlar bana yaaa.gerçi son birkaç gündür duraksıyor muyum nedir anlamadım,ağır ağır gidiyor.geçen perşembedeb beri sadece 500 gr gittiama perşembedeb beri spora da gitmedim heralde ondan oldu.neyse toparlarım yahuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?