harika olmuş canım ellerine sağlık.ben de acaip somon sever biriyim hatta dün aldım ama henüz yapmadım.kesinlikle eti daha sıkı olduğundan fazla doyurucu bir balık.ben de bazen sade tavada yapıyorum yada domates soğan sarımsak biraz fesleğen defne yaprağıyla falan beraber fırında yapıyorum zaten 5 dakikada pişiyor.benim için çok pratik oluyor.eve gelip ben duştan çıkana kadar balığımda hazır oluyor.ama yaz aylarında ağır geliyor bana.
Aynen yaa!! Çok haklısın :128: Bende de öyle oluyo. Bence kaslar şişiyo falan, ondan oluyo..
Eki Görüntüle 425604
Böyle bir şey var. Sınırlı izinliler. Yarim paylaşmıştı, kaydetmiştim. Ama bunlar da her gün yenilmeyecek sanırım. Ve, evet.. 2 tatlı kaşığını 1 günde tüketeceksen, biraz fazla. Bu seferlik olsun madem ama bence bi daha yapma
Sen daha ne yarışı başlatacaksın, idolüm hihihihAşmışsın zaten kendini Biraz dikkat etsen daha bile zayıflarsın
ecefatma nerede korktumu yoksa bizden yarimcim ne dersin
Sağol canım benim, ben de senin tarifi deneyeceğim.
Fesleğen i kurutulmuş mu kullanıyorsun, ben saksıyla aldım 4 günde kurudu :))
bu yarimin paylaştığı listeyi ben de görmüştüm ama analayamadığım bişey var hani protein sınırsız tüketebiliyorduk.250 ml süt ne demek ? ben 1 litre falan içiyorum hergün valla
ama şöyle de bişey var ben şimdiye kadar hiç bir sınırlı izinliyi de kullanmadım yani salça,zeytinyağı,nişasta,kakao hiçbirini kullanmadım şimdiye kadar
yaa asya diskalifiye oldum deme,pes etme.bak bende akşam çekicem ekleyeceğim resmi,sen de öyle yap olmaz mı ha kuzucuk ??
ammaninnnnnnnnn ben ressim çekmenin şart olduunu bilmiodum yauuuvvvvvvvvv....ne yapcez şinciiikkkk daha ilk günden diskalifiye mi oluoz:26:
ayyyy ben bi dahaki sefer çekip getirsem olar mı ben çıktıktan sonra yazmışınız
sorun yok fıstık... tartı normal ama sanırım korktuğum başıma geldi... yani evet inceldim... incelme var ama... çok spor yapıyorum diye kas yapmış olmamışımdır inşallah...
kabul ediliyorsa olur tabiside. önerımı yazdım cevap gelmeyıncede dıskalıfıye oldum sandımdı
aha bende oyle oldum ıste. foto cekılcenı bılmıodum. dıskalıfıye oldum. bakalım nolcek
cıx cıx cıx...
olmadı ama şimdii...
ben şöyle yapıyorum. bazı sınırlı izinlileri hiç kullanmıyorum. diğerlerini genelde söylenen kadar, bazen de biraz daha fazla kullanıyorum. mesela zeytinyağı çok ender kullanıyorum. fazlasını peçeteyle alıyorum. sütü haftada 1-2 bardak mısır nişastasını da haftada 1/2 tatlı kaşığı. aslında bir süre sonra insan anlıyor neyi fazla kullandığını. ben artık her sabah tartıya çıkarken, bir gün önce yediklerimi, yaptıklarımı düşünüp kaç çıkacağımı doğru tahmin ediyorum.
ammaninnnnnnnnn ben ressim çekmenin şart olduunu bilmiodum yauuuvvvvvvvvv....ne yapcez şinciiikkkk daha ilk günden diskalifiye mioluoz:26:
ayyyy ben bi dahaki sefer çekip getirsem olar mı ben çıktıktan sonra yazmışınız
bu yarimin paylaştığı listeyi ben de görmüştüm ama analayamadığım bişey var hani protein sınırsız tüketebiliyorduk.250 ml süt ne demek ? ben 1 litre falan içiyorum hergün valla
ama şöyle de bişey var ben şimdiye kadar hiç bir sınırlı izinliyi de kullanmadım yani salça,zeytinyağı,nişasta,kakao hiçbirini kullanmadım şimdiye kadar
günaydın kızlar....
ben bu işten bi cacık anlamadım valla... geçen yıl bu zamanlar (76 kiloyken) kalçama kadar bile çıkamayan kot pantalonum vardı... kaldırıp atmıştım gardrobumun bi köşesine... dün akşam pantalonlarımın hepsi yıkandı... ve hava yağmurlu olduğundan kuruma ihtimali milyonda bir... gittim dolabımın önüne tünedim... karıştırdım alt üst ettim... bu geçen yıl olmayan kotu buldum... deniyim dedim olmazsa yine başka bişey bulurum... neyse denedim ama bacakları şalvar gibi... kalçamdan düşüyo... belime kadar çıkamıyo bile bolluktan... tabi ben bunu kemerle kamufle ederim diye düşündüm... bi de gaza geldim ki sormayın... aha dedim 76yken bu pantalon çıkmıyodu kalçadan yukarı, kesin sabah tartıldığımda 70-71 çıkarım dedim... o enerjiyle uyudum uyandım... hemencik tartıldım... sonuç beni yıktı... gerçi son 1 aydır yemediğim hiçbişey yok maşallah yani... bu durumda bu kadar + çıkması çok da anormal değil aslında ama o pantalon neden öyle çuval gibi peki????
bu da kocaman kocaman +ların veeee yarışma startının belgelenişi;
Eki Görüntüle 425500
MENÜ
SABAH
* 1 fincan 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1 bardak çay (1/4 tablet splenda)
* 2 adet haşlanmış yumurta (belki 3 aydır ağzıma yumurta değdirmedim)
* beyaz peynir
* çemensiz pastırma
* dukan ekmeğim
ARA
* relax çay
ÖĞLE
* ızgara tavuk (evde soslayıp hazırlayıp getirdim)
* dukan ekmeğim
ARA
* 200 gr yoğurt
Suyumu ihmal etmiyorum en az 2 lt... hepimize bol şans... başarı - azim ve istikrar diliyorum kızlarr....
Ya resım konusunda haklısınız da ben gormedımkı bunu. Şöyle yapsam yrn resım çeksem koysam eger 98.4 ten az çıkarsam benı yıne 98.4 sayarsınız verdıgım eksıde sıze hedıyem olur ama yok 98.4 ten fazla cıkarsamda ne çıkarsam o sayılsa olurmuuuuu?? Yada dıskalıfıyeyse dıskalıfıye nepayım. Bende kendım görünmez yarışırım sızınle
Ya soyledıgım kılo sıze güven vermıyorsa yedıklerımıze nasıl guveneceksınız. Onlarındamı resmı cekılecek :26::26:
Bu arada sekersız turk kahvesı ıcıyorum
harika olmuş canım ellerine sağlık.ben de acaip somon sever biriyim hatta dün aldım ama henüz yapmadım.kesinlikle eti daha sıkı olduğundan fazla doyurucu bir balık.ben de bazen sade tavada yapıyorum yada domates soğan sarımsak biraz fesleğen defne yaprağıyla falan beraber fırında yapıyorum zaten 5 dakikada pişiyor.benim için çok pratik oluyor.eve gelip ben duştan çıkana kadar balığımda hazır oluyor.ama yaz aylarında ağır geliyor bana.
kızlar.... resimleri bu akşama kadar yükledikmi sorun yok ama sabah 9 a kadar vaktimiz var :)))
sulamazsan kurur tabi :)
aynen camın önünde var fesleğenim,böyle bazı yemeklere hafif aroma versin diye küçücük koparıp yıkayıp koyuyorum misss gibi kokuyor valla :))))
yarın sabah çekip koyuyorum bu sayfaya sözzzzzzzzzzz uhouhohuhohu yooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
eczanedeki tartı digital bile değil ve biraz az tartıyo zaten karnım tok ve bol sulu şu an... yapiiim mi bildirimimi???????????
ama ben görmedim görseydim sabah evden koyardım tartımın resmini olum!
tımama? he?
Yariimmm!! Bence madem o zaman yarın başlayın.. Hem Perşembe.. Yarın tartılırız zaten.. Ya da bugünden başlasa bile, yarın tartılıp fotoları koysunlar.. Bu ilk sefer daha.. Böyle başlasın yarışma. Çok kişi olsun ki, heyecan artsın hihihi
Sütte süt şekeri var diye sınırlıymış canım. Ama madem seni etkilemedi, yine devam et sen. Ya da belki azaltsan, daha çabuk zayıflıcaksınHem hazır duraklamaya giriyorum derken, biraz da azaltıp bakarsın duruma
yani ben şimdi günde 1 litreye yakın süt içerek yada acıktıkça çerez gibi pynir atıştırarak yanlış bişey mi yapıyorum sizce ?
eee ama hani sınırsızdı protein nolduu yawww???
canım tatlı isteyince yada acıkınca en iyi dostum süt yani
şu anda fotoğraf makinamı notebook'tan şarj ediyorum azcık dolsun,otelde dijital tartı var koşup tartılcam ve resmedicem.hiç de diskalifiye olamam valla
hem bu 5 kilonun benim için daha büyük anlamı var,bunu da verdikten sonra güçlendirmeye geçicem inşallahh,sonraa gelsin bütün alkışlarrrr banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?