Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol canım benim, ben de senin tarifi deneyeceğim.

Fesleğen i kurutulmuş mu kullanıyorsun, ben saksıyla aldım 4 günde kurudu :))

bu yarimin paylaştığı listeyi ben de görmüştüm ama analayamadığım bişey var hani protein sınırsız tüketebiliyorduk.250 ml süt ne demek ? ben 1 litre falan içiyorum hergün valla

ama şöyle de bişey var ben şimdiye kadar hiç bir sınırlı izinliyi de kullanmadım yani salça,zeytinyağı,nişasta,kakao hiçbirini kullanmadım şimdiye kadar

ecefatma nerede korktumu yoksa bizden yarimcim ne dersin

ne korkması yauvvvvvvvvvvvv...anacak geldim işe ihehehehehheh yalnız ne olacak şincik ben foto çekmedim yauvvvv bi kolay yolu yohmuduır ki birdahaki sefere çeksem olar mı aceba

Sağol canım benim, ben de senin tarifi deneyeceğim.

Fesleğen i kurutulmuş mu kullanıyorsun, ben saksıyla aldım 4 günde kurudu :))

sulamazsan kurur tabi :)
aynen camın önünde var fesleğenim,böyle bazı yemeklere hafif aroma versin diye küçücük koparıp yıkayıp koyuyorum misss gibi kokuyor valla :))))

ben şöyle yapıyorum. bazı sınırlı izinlileri hiç kullanmıyorum. diğerlerini genelde söylenen kadar, bazen de biraz daha fazla kullanıyorum. mesela zeytinyağı çok ender kullanıyorum. fazlasını peçeteyle alıyorum. sütü haftada 1-2 bardak mısır nişastasını da haftada 1/2 tatlı kaşığı. aslında bir süre sonra insan anlıyor neyi fazla kullandığını. ben artık her sabah tartıya çıkarken, bir gün önce yediklerimi, yaptıklarımı düşünüp kaç çıkacağımı doğru tahmin ediyorum.

şu anda fotoğraf makinamı notebook'tan şarj ediyorum azcık dolsun,otelde dijital tartı var koşup tartılcam ve resmedicem.hiç de diskalifiye olamam valla

hem bu 5 kilonun benim için daha büyük anlamı var,bunu da verdikten sonra güçlendirmeye geçicem inşallahh,sonraa gelsin bütün alkışlarrrr banaaaa

yaa asya diskalifiye oldum deme,pes etme.bak bende akşam çekicem ekleyeceğim resmi,sen de öyle yap olmaz mı ha kuzucuk ??

kabul ediliyorsa olur tabiside. önerımı yazdım cevap gelmeyıncede dıskalıfıye oldum sandımdı

aha bende oyle oldum ıste. foto cekılcenı bılmıodum. dıskalıfıye oldum. bakalım nolcek

sorun yok fıstık... tartı normal ama sanırım korktuğum başıma geldi... yani evet inceldim... incelme var ama... çok spor yapıyorum diye kas yapmış olmamışımdır inşallah...

hem kas yapmış hem acayip sıkılaşmaış olabilirsin....ne kadar zayıflarsak zayıflayalım birde pekişme dönemi var ki orada 1 bedene kadar sıkılaşıyor insan bunu unutmayalım ehe

kabul ediliyorsa olur tabiside. önerımı yazdım cevap gelmeyıncede dıskalıfıye oldum sandımdı

aha bende oyle oldum ıste. foto cekılcenı bılmıodum. dıskalıfıye oldum. bakalım nolcek

kızlar.... resimleri bu akşama kadar yükledikmi sorun yok ama sabah 9 a kadar vaktimiz var :)))

cıx cıx cıx...
olmadı ama şimdii...

yarın sabah çekip koyuyorum bu sayfaya sözzzzzzzzzzz uhouhohuhohu yooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
eczanedeki tartı digital bile değil ve biraz az tartıyo zaten karnım tok ve bol sulu şu an... yapiiim mi bildirimimi???????????
ama ben görmedim görseydim sabah evden koyardım tartımın resmini olum!

tımama? he?

yani ben şimdi günde 1 litreye yakın süt içerek yada acıktıkça çerez gibi pynir atıştırarak yanlış bişey mi yapıyorum sizce ?
eee ama hani sınırsızdı protein nolduu yawww???
canım tatlı isteyince yada acıkınca en iyi dostum süt yani

Yariimmm!! Bence madem o zaman yarın başlayın.. Hem Perşembe.. Yarın tartılırız zaten.. Ya da bugünden başlasa bile, yarın tartılıp fotoları koysunlar.. Bu ilk sefer daha.. Böyle başlasın yarışma. Çok kişi olsun ki, heyecan artsın hihihi

Sütte süt şekeri var diye sınırlıymış canım. Ama madem seni etkilemedi, yine devam et sen. Ya da belki azaltsan, daha çabuk zayıflıcaksın Hem hazır duraklamaya giriyorum derken, biraz da azaltıp bakarsın duruma

Günaydin dukancanlar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum...Her biriniz bol bol___görün insallah.

Benimde pantalonlarim asiri bol geliyor hem kasmi yaptim diye neden üzülüyorsun ki kilo verdikce kas yapmasa daha kötü degilmi cünkü ozaman sarkma oluyor.Ben öyle biliyorum asiri degil tabiki ama sykylasma bakimindan bence güzel bir durum..

Asyacim benim adet dönemim yakin bu yüzden katilmiyorum ama senle yarisabilirim kilolarimiz yakin cünkü ne dersin.? Hem motivasyonumuz artar bu sekil..Diger arkadaslar gibi baslayip onlarla beraber bitiririz varmisin güzelim..isteyen de katilabilir yani...

Sağol canım, deneyeceğim ben de.

Türk kahvesine mi koyuyorsun vanilya oromasını?

Ama şu hızlı yeme konusunda kendime engel olamıyorum. İşyerinden alışkanlık sürekli bir yerlere yetişme, iş bitirme telaşıyla çoğu zaman doğru dürüst çiğnemeden yutuyorum robot gibi farkında bile olmadan.

Ofiste arkadaşıma tembihledim artık sürekli beni uyar diye, şu yavaş yeme işini de bir halledebilsem yarı yarıya kolaylaşacak işim.

kızlar.... resimleri bu akşama kadar yükledikmi sorun yok ama sabah 9 a kadar vaktimiz var :)))

oldu o zaman ben yarın sabah tartılıp hemen atıyorum buraya resmi yuppiiii
şincikklommmmmmmmmmmmm: 64,4 ehehehehheheh
bugünkü kemirgen listem:
kahvaltı:
7otluçay+mate çay+yeşilçay+toz tarçın karışım güsselce içilir
1 haşlanmış yumurta+light peynir+krep(işyerinde bolbol sular çaylar)
öğlen yemeği:
light ton baluğu+domates-salatalık+yoğurt+krep+maden suyu(soğuk olmasına özen gösterilir)+ligh peynir (bunu ikindide de yiyebilirim)
yemekten hemen sonra 50 dk yürüyüş %30 daha fazla kalori yakılıyormuş yemekten hemen sonra yürüyünce:)
sonrasında çaylar sular bol bol tuvalet ziyaretleri ehe
akşam :
alabalık ızgara yoğurt+maden suyu+krep
biraz sonra sütlü nescafe mmmmmmmmmhhhh
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerem haydaaaaaaa breeeeee

sulamazsan kurur tabi :)
aynen camın önünde var fesleğenim,böyle bazı yemeklere hafif aroma versin diye küçücük koparıp yıkayıp koyuyorum misss gibi kokuyor valla :))))

Benim mutfağımın camında duruyorlar. Bir de maydanozum var saksıda, maydanozlar şahane ama fesleğen çok sulamaktan öldü zannımca :)

Migrostan bugün yeniden alıcam bari onu az sulayayım :)

bence olar sensiz olurmu hiç

aynen aynen süper oldu şimdi... akıl akıldan üstündür... o zaman kızlar... yarışmaya katılıcaklar hemen adını eklesin...
yarışma kurallarını tekrar belirtiyorum...

* 24.05.2012 perşembe günü "start" veriyoruz...
* sabah tartılıp baskülü resimliyoruz...
* geldiğimiz gibi ekliyoruz...
* her perşembe bildirim listesinde mutlaka oluyoruz...
* hepimizin uyguladığı 1+1 olarak devam ediyoruz...
* kaçamak ASLA AMA ASLA YAPMIYORUZ...
* gün içinde yediklerimizi ve eğer yapıyorsak sporu yazıyoruz...
* ilk 5 kiloyu verene küçük de olsa bir hediye kargoluyoruz (ödül)...

katılıcak olanlar hemen ismini eklesin bebekler...

* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz

ben bi dönem çok fazla peynir yiyordum. light de değil, normal peynir hatta taze kaşar. bi olumsuzluk görmedim. sanırım birileri bazı listeler hazırlamış veya forumlarda, bloglarda falan bir takım bilgileri yaymış. şu yasak, bu sınırlı, aman bunu yemeyin, şunu az yiyin diye. artık duyduklarıma ya da netten okuduklarıma çok fazla aldırmadan, kafama takılanları kitaptan bakıyorum. kitaba yapılan bir takım ilaveler varmış sanırım. çok ihtiyacım olmada bugüne kadar. burdan duyduğum birkaç şey vardı. yumruk yaptım mesela. duraklamamı bitirmedi. beyaz gün yaptım o da bişeyi değiştirmedi. ben kitaptan anladığımla devam ediyorum. yeterli oluyor.
süt içindeki süt şekeri nedeniyle sınırlı ve bir de gaz yaptığı için. ama bence o süt şekeri kaçamak yapmanı engelliyorsa, olmadık biryerde gelen açlık krizini bastırıyorsa ya da bol tatlandırıcılı bir tatlı yemene engel oluyorsa bence içilebilir.
herkes kendi bünyesini en iyi kendi biliyor. başkası için olumsuz olan senin için uygundur belki. başkaları diyet kola içe içe kilo veriyor, ben diyet kola içince ya da tatlandırıcılı tatlı yiyince 1 hafta kilo veremiyorum mesela.

ben de ben deeeee 5 kilo verince güçlendirmeye gecicem ben deeeeee :)
ben yarimin hediyesini hazırliimmmm şimdiden bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…