Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu sınırlılar da dukanın kitaba yaptığı ilavelerden biri... yani kendi sitesinde yaptığı güncellemelerin çevirisi...

ben de ben deeeee 5 kilo verince güçlendirmeye gecicem ben deeeeee :)
ben yarimin hediyesini hazırliimmmm şimdiden bariii

şey bende mi katılsam acep? iyicene inançsızım ama söyliyim...

şey bende mi katılsam acep? iyicene inançsızım ama söyliyim...

hööytttt
yok inançsızlık falan....
sende dahilsin... kuralları oku ve kabul et...

UYMAYANLAR DİSKALİFİYE... BİR İKİNCİ ŞANS YOK ONA GÖRE...
BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLARRR... EVETEVETEVETTTTT... GEL ABLAA GELLLLLLL

kızlar merhaba. bu diyeti bende uyguladım fakat sağlıksız bir zayıflama yöntemi olduğunu gördüm. giden kilolar yağdan gitmiyo maalesef su ve kastan gidiyo.

kıslar herkeze günaydınlar hoşş gün ayalı çok oldu ama sabahtan beri tatlı rekabetinizi takip ediyorum. bence motivasyonu arttırmak ve hareket getirmek adına çok ii yaptınız. bende katılmak istiyorum daaa bişi dicem ya hergün tartılıp eklemek sıkıntı biraz ondan daha önemlisi hergün 100 gram ya gidiyor ya gitmiyor. diğer kurallar aynen geçerli olsa ama tartıhaftada 2 gün olsaydı mesela pzt.perşembe hem uzun soluklu bi yarışma bu. tabi siz bilirsiniz ortak karar olmalı ama benimki bi önerii.

bu arada KABIZLIK SORUNU OLANLARA DUYRULUR....... hergün 5-6 adet minik acı biber turşusu yenecek. sonuç garantiiiiii...

sadece başlangıç ve bitiş kilosunu (5 kilo tamamlandıktan sonra) resimliyoruz... günlük değil haftalık tartılıyoruz...o da perşembeden perşembeye

Son düzenleme:

Bende varim o zaman ama ben kazanirsam kargo istemem agustos ayinda istanbul dayim sinop dayim eskisehir deyim bursa dayim nerdeysem oraya gelirsiniz o zaman.. Birde adet döneminde bünyeye bagli ama + görürsek napcez...?

bütün kiloları verdikten sonra bana soracaklar nasıl verdin bu kiloları bende cevap:
15 kiloyu dukanla verdim kalan 5 kiloyuda yarışmayla (nasıl yani cevabı gelecek ) diyeceğim

ben senin hediyeni hazırlıyım bence

sana bişi diim mi bacım sen bu atağından sonra asıl hediyeyi şimdiden hakettin kilo vermesen bile geçirdiğin sıkıntılara rağmen silkindin sıyrıldın ve koçlar gibi geldin ......yerim ben seni yerim yeriiiiimmmmm dukan güzeli seni atletik yavru heheheheh

bu yüzden seninle armaızda yarışmadan daha güçlü şeyler var......

sadece başlangıç ve bitiş kilosunu (5 kilo tamamlandıktan sonra) resimliyoruz... günlük değil haftalık tartılıyoruz...o da perşembeden perşembeye

yarimcim bence hergün değil ama arada belirlediğimiz zamanlardada foto koyalımki 5 kiloya kadar motivasyonumuz düşmesin

Beni de ekleyin lütfen

pksnmz

iyi bakalım bende olayım barimmm 5 kiloyu veren değil mi?
regli olcaz bide 1 hafta içinde peh.

yarın tartımın resmini çekiyorum :) haftalık paylaşcaz resimleri değil mi???

son 1 aydır yaptığım kaçamaklara son vermenin vakti geldi artık belki yarışmadan dolayı diyete sararım tekrar yoksa hergün kaçamağa devam ediyorum,bide bişi sorucam ballı sirkeyi deneyip faydasını gören var mı aranızda,dukanda icilir mi acep

Son düzenleme:
Bende varim o zaman ama ben kazanirsam kargo istemem agustos ayinda istanbul dayim sinop dayim eskisehir deyim bursa dayim nerdeysem oraya gelirsiniz o zaman.. Birde adet döneminde bünyeye bagli ama + görürsek napcez...?

benim de reglim çok yakın eli kulağnda o zaman bildirimlerimize onu da ekleyelim ki kaçamak mış gibi algılanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…