iyi bakalım bende olayım barimmm 5 kiloyu veren değil mi?
regli olcaz bide 1 hafta içinde peh.
yarın tartımın resmini çekiyorum :) haftalık paylaşcaz resimleri değil mi???
Yariimmm!! Bence madem o zaman yarın başlayın.. Hem Perşembe.. Yarın tartılırız zaten.. Ya da bugünden başlasa bile, yarın tartılıp fotoları koysunlar.. Bu ilk sefer daha.. Böyle başlasın yarışma. Çok kişi olsun ki, heyecan artsın hihihi
evet eveeett süper oldu yarın tartılmak,hem zaten bildirim günümüzdü,herkes de hazırlıklı gelmiş olur
Sütte süt şekeri var diye sınırlıymış canım. Ama madem seni etkilemedi, yine devam et sen. Ya da belki azaltsan, daha çabuk zayıflıcaksınHem hazır duraklamaya giriyorum derken, biraz da azaltıp bakarsın duruma
aynen aynen süper oldu şimdi... akıl akıldan üstündür... o zaman kızlar... yarışmaya katılıcaklar hemen adını eklesin...
yarışma kurallarını tekrar belirtiyorum...
* 24.05.2012 perşembe günü "start" veriyoruz...
* sabah tartılıp baskülü resimliyoruz...
* geldiğimiz gibi ekliyoruz...
* her perşembe bildirim listesinde mutlaka oluyoruz...
* hepimizin uyguladığı 1+1 olarak devam ediyoruz...
* kaçamak ASLA AMA ASLA YAPMIYORUZ...
* gün içinde yediklerimizi ve eğer yapıyorsak sporu yazıyoruz...
* ilk 5 kiloyu verene küçük de olsa bir hediye kargoluyoruz (ödül)...
katılıcak olanlar hemen ismini eklesin bebekler...
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
ben bi dönem çok fazla peynir yiyordum. light de değil, normal peynir hatta taze kaşar. bi olumsuzluk görmedim. sanırım birileri bazı listeler hazırlamış veya forumlarda, bloglarda falan bir takım bilgileri yaymış. şu yasak, bu sınırlı, aman bunu yemeyin, şunu az yiyin diye. artık duyduklarıma ya da netten okuduklarıma çok fazla aldırmadan, kafama takılanları kitaptan bakıyorum. kitaba yapılan bir takım ilaveler varmış sanırım. çok ihtiyacım olmada bugüne kadar. burdan duyduğum birkaç şey vardı. yumruk yaptım mesela. duraklamamı bitirmedi. beyaz gün yaptım o da bişeyi değiştirmedi. ben kitaptan anladığımla devam ediyorum. yeterli oluyor.
süt içindeki süt şekeri nedeniyle sınırlı ve bir de gaz yaptığı için. ama bence o süt şekeri kaçamak yapmanı engelliyorsa, olmadık biryerde gelen açlık krizini bastırıyorsa ya da bol tatlandırıcılı bir tatlı yemene engel oluyorsa bence içilebilir.
herkes kendi bünyesini en iyi kendi biliyor. başkası için olumsuz olan senin için uygundur belki. başkaları diyet kola içe içe kilo veriyor, ben diyet kola içince ya da tatlandırıcılı tatlı yiyince 1 hafta kilo veremiyorum mesela.
ben de ben deeeee 5 kilo verince güçlendirmeye gecicem ben deeeeee :)
ben yarimin hediyesini hazırliimmmm şimdiden bariii
şey bende mi katılsam acep? iyicene inançsızım ama söyliyim...
ben bi dönem çok fazla peynir yiyordum. light de değil, normal peynir hatta taze kaşar. bi olumsuzluk görmedim. sanırım birileri bazı listeler hazırlamış veya forumlarda, bloglarda falan bir takım bilgileri yaymış. şu yasak, bu sınırlı, aman bunu yemeyin, şunu az yiyin diye. artık duyduklarıma ya da netten okuduklarıma çok fazla aldırmadan, kafama takılanları kitaptan bakıyorum. kitaba yapılan bir takım ilaveler varmış sanırım. çok ihtiyacım olmada bugüne kadar. burdan duyduğum birkaç şey vardı. yumruk yaptım mesela. duraklamamı bitirmedi. beyaz gün yaptım o da bişeyi değiştirmedi. ben kitaptan anladığımla devam ediyorum. yeterli oluyor.
süt içindeki süt şekeri nedeniyle sınırlı ve bir de gaz yaptığı için. ama bence o süt şekeri kaçamak yapmanı engelliyorsa, olmadık biryerde gelen açlık krizini bastırıyorsa ya da bol tatlandırıcılı bir tatlı yemene engel oluyorsa bence içilebilir.
herkes kendi bünyesini en iyi kendi biliyor. başkası için olumsuz olan senin için uygundur belki. başkaları diyet kola içe içe kilo veriyor, ben diyet kola içince ya da tatlandırıcılı tatlı yiyince 1 hafta kilo veremiyorum mesela.
şey bende mi katılsam acep? iyicene inançsızım ama söyliyim...
kıslar herkeze günaydınlar hoşş gün ayalı çok oldu ama sabahtan beri tatlı rekabetinizi takip ediyorum. bence motivasyonu arttırmak ve hareket getirmek adına çok ii yaptınız. bende katılmak istiyorum daaa bişi dicem ya hergün tartılıp eklemek sıkıntı biraz ondan daha önemlisi hergün 100 gram ya gidiyor ya gitmiyor. diğer kurallar aynen geçerli olsa ama tartıhaftada 2 gün olsaydı mesela pzt.perşembe hem uzun soluklu bi yarışma bu. tabi siz bilirsiniz ortak karar olmalı ama benimki bi önerii.
bu arada KABIZLIK SORUNU OLANLARA DUYRULUR....... hergün 5-6 adet minik acı biber turşusu yenecek. sonuç garantiiiiii...
AYY Çok sevindim... çok mersi bbeğimm kendime anca gelebildim diyebilirm...sana bişi diim mi bacım sen bu atağından sonra asıl hediyeyi şimdiden hakettin kilo vermesen bile geçirdiğin sıkıntılara rağmen silkindin sıyrıldın ve koçlar gibi geldin ......yerim ben seni yerim yeriiiiimmmmm dukan güzeli seni atletik yavru heheheheh
bu yüzden seninle armaızda yarışmadan daha güçlü şeyler var......
iyi bakalım bende olayım barimmm 5 kiloyu veren değil mi?
regli olcaz bide 1 hafta içinde peh.
yarın tartımın resmini çekiyorum :) haftalık paylaşcaz resimleri değil mi???
Beni de ekleyin lütfen
pksnmz
evet yaa beni olumsuz etkilediğini düşünmüyorum sütün ama yine de daha dikkat etmeye çalışayım bari.
benim hediyemi hazırlayın bakiiim şimdiden.ben 5 kiloyu verince yeni sevgili istiyorum.selincim sağolsun kuzenini yapacaktı ama unuttuu.çalıştırın bakalım kafaları,düşünün şöylee bekar yakışıklı tanıdıklarınızı sonra daaa ben kilocuklarıı verincee yollayınn sevgilimi kollarıma başka hediye istememm ben
haklısın aslında herkeste aynı etkiler olmuyor.birine yaramayan diğerine yarıyor.onun için kendi bünyemizin reaksiyonuna göre düşünmek mantıklı bence de :)
koca isterem kocaaa
heyyy kambersiz düğün olur mu yaa,kesinlikle katılmalısın.hem bak herkesin motivasyonu düşmüştü dayanamıcam yapamıcam derken ne güzel oldu,birden sinerji oluştu.hadi sende silkelen bakalım.yaa o kadar yollar aştın,bunları başaran da sendin daha iyisini de pek tabiki yapabilirsin.yarın tartıdaki resmini bekliyoruz :)
bu arada kuzenin napıyor kıs
AYY Çok sevindim... çok mersi bbeğimm kendime anca gelebildim diyebilirm...
aynen regl de geliyo ama yarın ekliyoruz resimleri bebişim... bide 5 kiloyu verince
he 5 kiloyu verincemi :)))
valla şampiyon ben olurum söyliyim68e kadar düşmüşkene 72-73 çıkıyorum direk iner
ahaha gaza geldim bak :)))
tamam hayatım benide al liseteye yarın saf proteinle başlıcaz dimi?
Evet, doğru.. Mesela ben de kolayla değil ama, onun dışında başka şeylerle fazla tatlandırıcı tükettiğimde + çıkıyordum. Su falan tutuyordu sanırım, şişiriyordu. Şimdi azalttım. Ama dediğim gibi mesela kimi zaman yiyecek hiç bir şey bulamazsam ve tavuktan da biraz bıktığım için, akşamları 2 yumurta kırıp yiyorum. Sarısı beyazı beraber. Çok da etkilemiyor kilomu. Eğer medesa da süt içerek bu kadar kilo verdiyse... e daha ne olsundemek etkilememiş
Sen de katıl canıımmm! Ama inançsız değilll!! İnaçsızlığı yenmek için yapılan bişey zaten bu2-3 kilo bile versen, kilo kilodur yaaa :129: Bakarsın 1. olursun hem, neden olmasın
yarışmacılar;
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz
varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...
NOT: RESİM ŞART :=)
Peki 1.ci olana yarismaya katilan herkesmi alacak nasil olcekkk eger öyleyse 1.ci yasadi...
son 1 aydır yaptığım kaçamaklara son vermenin vakti geldi artık belki yarışmadan dolayı diyete sararım tekrar yoksa hergün kaçamağa devam ediyorum,bide bişi sorucam ballı sirkeyi deneyip faydasını gören var mı aranızda,dukanda icilir mi acep
yarışmacılar;
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz
varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...
NOT: RESİM ŞART :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?