Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben bu ticker i yapmayı beceremedim. açıklayan bi link vardı diye hatırlıyorum. kolaydaysa birisi gönderebilir mi bana?

evet yaa beni olumsuz etkilediğini düşünmüyorum sütün ama yine de daha dikkat etmeye çalışayım bari.

benim hediyemi hazırlayın bakiiim şimdiden.ben 5 kiloyu verince yeni sevgili istiyorum.selincim sağolsun kuzenini yapacaktı ama unuttuu.çalıştırın bakalım kafaları,düşünün şöylee bekar yakışıklı tanıdıklarınızı sonra daaa ben kilocuklarıı verincee yollayınn sevgilimi kollarıma başka hediye istememm ben

haklısın aslında herkeste aynı etkiler olmuyor.birine yaramayan diğerine yarıyor.onun için kendi bünyemizin reaksiyonuna göre düşünmek mantıklı bence de :)

ben de ben deeeee 5 kilo verince güçlendirmeye gecicem ben deeeeee :)
ben yarimin hediyesini hazırliimmmm şimdiden bariii

koca isterem kocaaa

şey bende mi katılsam acep? iyicene inançsızım ama söyliyim...

heyyy kambersiz düğün olur mu yaa,kesinlikle katılmalısın.hem bak herkesin motivasyonu düşmüştü dayanamıcam yapamıcam derken ne güzel oldu,birden sinerji oluştu.hadi sende silkelen bakalım.yaa o kadar yollar aştın,bunları başaran da sendin daha iyisini de pek tabiki yapabilirsin.yarın tartıdaki resmini bekliyoruz :)
bu arada kuzenin napıyor kıs

Evet, doğru.. Mesela ben de kolayla değil ama, onun dışında başka şeylerle fazla tatlandırıcı tükettiğimde + çıkıyordum. Su falan tutuyordu sanırım, şişiriyordu. Şimdi azalttım. Ama dediğim gibi mesela kimi zaman yiyecek hiç bir şey bulamazsam ve tavuktan da biraz bıktığım için, akşamları 2 yumurta kırıp yiyorum. Sarısı beyazı beraber. Çok da etkilemiyor kilomu. Eğer medesa da süt içerek bu kadar kilo verdiyse... e daha ne olsun demek etkilememiş

şey bende mi katılsam acep? iyicene inançsızım ama söyliyim...

Sen de katıl canıımmm! Ama inançsız değilll!! İnaçsızlığı yenmek için yapılan bişey zaten bu 2-3 kilo bile versen, kilo kilodur yaaa :129: Bakarsın 1. olursun hem, neden olmasın

Son düzenleme:

P gününe ters olmaz değilmi bu biber olayı ??

AYY Çok sevindim... çok mersi bbeğimm kendime anca gelebildim diyebilirm...
iyi bakalım bende olayım barimmm 5 kiloyu veren değil mi?
regli olcaz bide 1 hafta içinde peh.

yarın tartımın resmini çekiyorum :) haftalık paylaşcaz resimleri değil mi???

aynen regl de geliyo ama yarın ekliyoruz resimleri bebişim... bide 5 kiloyu verince

AYY Çok sevindim... çok mersi bbeğimm kendime anca gelebildim diyebilirm...

aynen regl de geliyo ama yarın ekliyoruz resimleri bebişim... bide 5 kiloyu verince

he 5 kiloyu verincemi :)))
valla şampiyon ben olurum söyliyim 68e kadar düşmüşkene 72-73 çıkıyorum direk iner
ahaha gaza geldim bak :)))
tamam hayatım benide al liseteye yarın saf proteinle başlıcaz dimi?

yarışmacılar;

* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz

varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...

NOT: RESİM ŞART :=)

ben kitabı okuduğumda yumurtayı sınırsız olarak algıladım. kolesterol v.b. sorunu ya da alerjisi olanlar sarısını fazla yemesin diyordu. sonra bi baktım ki yumurta sarısı günde 1 tane diyor herkes. tekrar kitaba baktım. sadece kolesterol sorunu olanlar için sınırlı. ben her sabah 2 yumurta yiyorum. bazen yiyecek birşey olmayınca akşam da yiyorum. ekmeğe de kullanıyorum 1 tane. açıkcası bugüne kadar kilo verme hızım da olması gerektiği gibiydi. yani başlangıçtan bu yana kilo verme hızında beklenen şekilde düşme var sadece. duraklamalar v.b de normal dışı değil. fazla yumurta yediğim için daha yavaş kilo veriyor değilim.

ya ben katılmaya cesaret edemiyorum o kadar kaçamağa rağmen yavaş yavaş gidiyo ama biliyorum ki önümüzdeki bir kaç gün daha kaçamaklar olcak (

Peki 1.ci olana yarismaya katilan herkesmi alacak nasil olcekkk eger öyleyse 1.ci yasadi...

valla ben alırım... ama öyle pırlanta falan almıycağımız için yaşadı diyemeyebiliriz :))) ne biliyim yulaf kepeği olur tofu olur...buğday kepeği olur... aroma olur... falan filan...

yarışmacılar;

* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz

varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...

NOT: RESİM ŞART :=)

bende istedim gözdewn kaçtı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…