ya ben katılmaya cesaret edemiyorum o kadar kaçamağa rağmen yavaş yavaş gidiyo ama biliyorum ki önümüzdeki bir kaç gün daha kaçamaklar olcak(
iyi bakalım bende olayım barimmm 5 kiloyu veren değil mi?
regli olcaz bide 1 hafta içinde peh.
yarın tartımın resmini çekiyorum :) haftalık paylaşcaz resimleri değil mi???
evet yaa beni olumsuz etkilediğini düşünmüyorum sütün ama yine de daha dikkat etmeye çalışayım bari.
benim hediyemi hazırlayın bakiiim şimdiden.ben 5 kiloyu verince yeni sevgili istiyorum.selincim sağolsun kuzenini yapacaktı ama unuttuu.çalıştırın bakalım kafaları,düşünün şöylee bekar yakışıklı tanıdıklarınızı sonra daaa ben kilocuklarıı verincee yollayınn sevgilimi kollarıma başka hediye istememm ben
koca isterem kocaaa
heyyy kambersiz düğün olur mu yaa,kesinlikle katılmalısın.hem bak herkesin motivasyonu düşmüştü dayanamıcam yapamıcam derken ne güzel oldu,birden sinerji oluştu.hadi sende silkelen bakalım.yaa o kadar yollar aştın,bunları başaran da sendin daha iyisini de pek tabiki yapabilirsin.yarın tartıdaki resmini bekliyoruz :)
bu arada kuzenin napıyor kıs
Evet, doğru.. Mesela ben de kolayla değil ama, onun dışında başka şeylerle fazla tatlandırıcı tükettiğimde + çıkıyordum. Su falan tutuyordu sanırım, şişiriyordu. Şimdi azalttım. Ama dediğim gibi mesela kimi zaman yiyecek hiç bir şey bulamazsam ve tavuktan da biraz bıktığım için, akşamları 2 yumurta kırıp yiyorum. Sarısı beyazı beraber. Çok da etkilemiyor kilomu. Eğer medesa da süt içerek bu kadar kilo verdiyse... e daha ne olsundemek etkilememiş
evet kızlar etkilemedi süt beni hatta ben nescafe de çok içiyorum işyerimde,süt yerine krema ve tatlandırıcı ile içtim yani ona rağmen 2 yada 12 kilo verdim güzel bence :)
herkesteki etkiler aynı olmuyor yada aynı ürün bir başkasında duraklamaya sebep olmuyor demekki bunu da pekiştirmiş olduk :)
Sen de katıl canıımmm! Ama inançsız değilll!! İnaçsızlığı yenmek için yapılan bişey zaten bu2-3 kilo bile versen, kilo kilodur yaaa :129: Bakarsın 1. olursun hem, neden olmasın
Peki 1.ci olana yarismaya katilan herkesmi alacak nasil olcekkk eger öyleyse 1.ci yasadi...
kuzen iyi ya ayvalığa kaçmış :)))
gelsin konuşcam
sevaptırrr
Evet, doğru.. Mesela ben de kolayla değil ama, onun dışında başka şeylerle fazla tatlandırıcı tükettiğimde + çıkıyordum. Su falan tutuyordu sanırım, şişiriyordu. Şimdi azalttım. Ama dediğim gibi mesela kimi zaman yiyecek hiç bir şey bulamazsam ve tavuktan da biraz bıktığım için, akşamları 2 yumurta kırıp yiyorum. Sarısı beyazı beraber. Çok da etkilemiyor kilomu. Eğer medesa da süt içerek bu kadar kilo verdiyse... e daha ne olsundemek etkilememiş
Sen de katıl canıımmm! Ama inançsız değilll!! İnaçsızlığı yenmek için yapılan bişey zaten bu2-3 kilo bile versen, kilo kilodur yaaa :129: Bakarsın 1. olursun hem, neden olmasın
yahuu kiminle kaçmış bak şimdi sen şu işee bi adayımız avrdı o da çapkın çıktı,hem de yaklaşmış benim çöplüğüme :)
söylesene dönüşte izmire de uğrasın,hem otelciyim ben .1 gece misafir ederdim kendisini
Olsuunn! Regl olacağın için şişsindir. Bitince hemen vermiş gibi olursun, daha iyi hihihihiama herkes aynı anda regl oluyo galiba, o ayrı Herkes regl olcam regl olcam diyo Ben de olcam 1 haftaya kadar Bu ne yaa hihihi
HahahahahPaketleyip yollar sana Selin hehheheh bu ödül baya büyük olmuş yaa hihihi Ama kuzene de ödül oalcak galiba Çıtır bir baaayaaannn.. Sonra gelsin düğün dernek hihihi :132:
eveeett yaşadııım,bir sürüüü kocaamm olcaaaakkkkk
yahuu kiminle kaçmış bak şimdi sen şu işee bi adayımız avrdı o da çapkın çıktı,hem de yaklaşmış benim çöplüğüme :)
söylesene dönüşte izmire de uğrasın,hem otelciyim ben .1 gece misafir ederdim kendisini
ben kitabı okuduğumda yumurtayı sınırsız olarak algıladım. kolesterol v.b. sorunu ya da alerjisi olanlar sarısını fazla yemesin diyordu. sonra bi baktım ki yumurta sarısı günde 1 tane diyor herkes. tekrar kitaba baktım. sadece kolesterol sorunu olanlar için sınırlı. ben her sabah 2 yumurta yiyorum. bazen yiyecek birşey olmayınca akşam da yiyorum. ekmeğe de kullanıyorum 1 tane. açıkcası bugüne kadar kilo verme hızım da olması gerektiği gibiydi. yani başlangıçtan bu yana kilo verme hızında beklenen şekilde düşme var sadece. duraklamalar v.b de normal dışı değil. fazla yumurta yediğim için daha yavaş kilo veriyor değilim.
Kacamak yapmamak icin bundan büyük firsatmi olurmusss...
yasenacım haklısın ama kiloların gitmesi ile yeni bir ilişkiye başladım :)) üstelik kendisi bir iki senedir arkadaşım iş nedeniyle şehir dışındaydı geldi burda son bir haftası tekrar gidecek arkadaş toplantıları falan derken hiç bişey yemesemde alkol oluyo her seferinde içmesemde ortama uyduğum zamanlarda oluyo bu nedenle kaçamaklar 1 hafta daha kaçınılmaz en azından bir iki gün olur diye düşünüyorum
Yaş kaçtı senin
Bende otelciyim hangi departmandasın :26::26::26:
Olsuunn! Regl olacağın için şişsindir. Bitince hemen vermiş gibi olursun, daha iyi hihihihiama herkes aynı anda regl oluyo galiba, o ayrı Herkes regl olcam regl olcam diyo Ben de olcam 1 haftaya kadar Bu ne yaa hihihi
HahahahahPaketleyip yollar sana Selin hehheheh bu ödül baya büyük olmuş yaa hihihi Ama kuzene de ödül oalcak galiba Çıtır bir baaayaaannn.. Sonra gelsin düğün dernek hihihi :132:
Hayirli olsun canim ortama uydugun zaman beyaz sarap soda karisimi sarap icebilirsin Türkce'de nasil kullaniliyor buna ne deniyor bilmiyorum ama seni en zararsiz bu kurtarir..
Hayirli olsun canim ortama uydugun zaman beyaz sarap soda karisimi sarap icebilirsin Türkce'de nasil kullaniliyor buna ne deniyor bilmiyorum ama seni en zararsiz bu kurtarir..
yaşasın sen de cennetlik olacaksın demekki,79 luyum ben.
s&p müdürüyüm , bu da sebze protein gibi oldu :) satış pazarlama md.
sen de izmirde misin ?
bak işim iyi,kariyerim iyi,sonracığımaa boy 1.76 izmirliyim.tuttuğumu koparırım,yalan dolan sahte insanları sevmem.
mert adam düzgün adam ,adam gibi adam olsun yeter.
bir de ikizlerim ben gezmeyi,eğlenmeyi,konuşmayı sevsin,enerjik olsun :)
hıhh siparişimi de verdim şimdi yemek yiyebilirim.ızgara balık yicem kızlar ben belki bir de zero içerim :)
yaa böyle alkolün zararsızı varsa bana da söyleyin yaa.gittim bodrumda bütün barlarda zero içmekten için şişti vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?