Benim bazen canım daha çok yemek istiyorKısıtlı diye yemiyorum.. Yalnızca beyazı da böööğğğ!! Çok kötü oluyooo. Hatta 2 sarı 3 beyaz bile yesem o beyaz bana çok geliyo :S Zaten benim kitabımda bu sınırlıları gösteren liste yok. Güncellenmiş diye, buna uyuyim demiştim. Ama ben de bir daha yicem yaa!! Kolesterol falan yoktur heralde, napiyim hıhh!! Engellerse azaltırım. Ay her gün de 3-4 yumurta yiyecek değilim ya... Arada olur ama.. Haklısın :)
Kızlar, hepinize slmlar:)) iş yoğunluğu nedeni ile bir haftadır giremiyorum herkes iyi mi? Aksi bir durum yok değil mi? Bugün de çok vaktim yok aslında ama dayanamadım girdim işte...
Beni sorarsanız geçen haftadan beri habire kilo aldım en son 71,6 kg görmüştüm.Tabi moral sıfır o hırsla dondurma yedim iki defa 1er kaşık.Bi de ayrıca light dondurma da yedim.Canım bayağı sıkılmıştı ama bu sabah birden 70.00 ile uyandım... Sanırım duraklamaya falan girdim...
Miray, Ekim34, Selin neler yapıyorsunuz? Selin duraklaman bitti mi?
Kızlar, hepinize slmlar:)) iş yoğunluğu nedeni ile bir haftadır giremiyorum herkes iyi mi? Aksi bir durum yok değil mi? Bugün de çok vaktim yok aslında ama dayanamadım girdim işte...
Beni sorarsanız geçen haftadan beri habire kilo aldım en son 71,6 kg görmüştüm.Tabi moral sıfır o hırsla dondurma yedim iki defa 1er kaşık.Bi de ayrıca light dondurma da yedim.Canım bayağı sıkılmıştı ama bu sabah birden 70.00 ile uyandım... Sanırım duraklamaya falan girdim...
ohoooooo bana kalırsa daha 2.gun dondurma yedıysen zaten dukanı kafaya koymamıssındır bu nedenle baglanma olmadıgından ihanette gecersızdır.sen zaten proteın sevmıyorsan bunyenı yorma derim.başkada demem
Öylede açlıktan ölcem ya :S Ekmek yememek için tatlı birşeylerle kendimi durdurmak istedim. Midem çok ağrıyo, titreme geliyo. Midem almıyor protein ürünlerini. Benim acilen zayıflamam lazım ama bu şekilde nasıl olcak. Aç duruyorum resmen ya.. Sadece su içiyorum :/ Ama bende insilün direnci var kolay olmuyorr
Öylede açlıktan ölcem ya :S Ekmek yememek için tatlı birşeylerle kendimi durdurmak istedim. Midem çok ağrıyo, titreme geliyo. Midem almıyor protein ürünlerini. Benim acilen zayıflamam lazım ama bu şekilde nasıl olcak. Aç duruyorum resmen ya.. Sadece su içiyorum :/ Ama bende insilün direnci var kolay olmuyorr
Ya aslında ben severim eti,yumurtayı sütü ama kepeğimde yokya boş yediğim için tiksindim. Kokusuna bile tahammülüm yok. Evt, bende sağlığımdan olucam die korkuyorm .. Aynen başka bir diyete bakıyım böyle olmucak çünkü.
Evt 85 kiloyum.65 olcam 20 kg fazlam var. Yani bugun 3 günüm isyan bayrağını çektim ama şu da var canım hiç birşey istemiyor,acıkmıyorumda midemde sıyrılma ağrı var :s Ilk defa duyuyorum o diyeti bir araştırayım. Teşekkür ederim ilginiz için.
bence bu diyet hiç de sana göre değil... zayıflıyım derken sağlığından olucaksın allah korusun... başka bi diyet araştır... yada neler tüketebiliyosan onları yaz bi kağıda kendince hafif menüler oluştur... bu şekilde olmaz...
protein ürünlerini miden almıyorsa nasıl yapacaksın bu diyeti? hatırladığım kadarıyla vereceğin kilo da pek az değildi. başka bir diyet bul kendine bence. aç kalırsan en fazla 2-3 gün dayanırsın. zaten kilo da veremezsin. özellikle et ve yumurta yemekten hoşlanmıyorsan bu diyeti yapamazsın. ne yapayım diye sormana gerek bile yok yani.
bir de karatayı araştır. şeker problemi olanlar için en güzeli dukan ve karataydır bence.
merhaba arkadaşlar ben bu formu bugün okudum dünde dukan diyetine başladım herkeze kolaylıklar diliyorum .Allah sabır versin. hiç yan etkisini gören varmı ......
TRAMBOLİN almaya karar verdim .Ne dersiniz ??
bırak trombolinide sen git kendine light yoğurt,ton balığı falan al kendıne marketten boyle öğün olmaz.sabah süt öğlen biber olmaaaz.git bişeyler yeee.
sonra gelip bize ağlıcan ben neden duruyorum boyle yerımde dıyerekteeeen
yasenacım haklısın ama kiloların gitmesi ile yeni bir ilişkiye başladım :)) üstelik kendisi bir iki senedir arkadaşım iş nedeniyle şehir dışındaydı geldi burda son bir haftası tekrar gidecek arkadaş toplantıları falan derken hiç bişey yemesemde alkol oluyo her seferinde içmesemde ortama uyduğum zamanlarda oluyo bu nedenle kaçamaklar 1 hafta daha kaçınılmaz en azından bir iki gün olur diye düşünüyorum
ben olacaktım birkaçgün önce gecikti....tırstım valla çocuk mocuk olur fln die inşallah çok bekletmez beni .....ayyyyyy Allah korusun ayyyyyyyyy.....:18::18::18:
kitabın 72. sayfasında yumurtayı kolesterol ve alerji sorunu olanların sınırlaması gerektiği yazıyor.
sanırım kafa karıştıran şu; dukan kitapta menü listeleri falan vermiş. orda 1 yumurta demiş ya da 1/2 tavuk göğüs demiş, 4 köfte demiş. adam menü yazmış işte... ama bu demek değil ki günde 1/ tavuk göğüs yiyeceğim, ya da 4 köfte yiyeceğim. kitabın 92. sayfasında sınırsız olanların listesini de vermiş zaten.
Sabahda geç kaldığım için 1 bardak süt içmiştim sadecee.
Yaaaa öldüm bennn
merhaba arkadaşlar ben bu formu bugün okudum dünde dukan diyetine başladım herkeze kolaylıklar diliyorum .Allah sabır versin. hiç yan etkisini gören varmı ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?