Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitabın 72. sayfasında yumurtayı kolesterol ve alerji sorunu olanların sınırlaması gerektiği yazıyor.
sanırım kafa karıştıran şu; dukan kitapta menü listeleri falan vermiş. orda 1 yumurta demiş ya da 1/2 tavuk göğüs demiş, 4 köfte demiş. adam menü yazmış işte... ama bu demek değil ki günde 1/ tavuk göğüs yiyeceğim, ya da 4 köfte yiyeceğim. kitabın 92. sayfasında sınırsız olanların listesini de vermiş zaten.

Sabahda geç kaldığım için 1 bardak süt içmiştim sadecee.
Yaaaa öldüm bennn

Merhaba canım, ben de bir kaç gündür hiç giremedim seni gördüğüme sevindim.

Ben aynı şekilde devam, biraz yavaş gidiyor ama gidiyor işte. Sen de kaçamaklarını dert etme, kaldığın yerden devam et, bol yeşil çay iç, faydası oluyor.

Öpüyorum çok.

ben de iç güveysinden hallice işte... bugun yarışmayla başladık bakalım kasmaya... ne olur nasıl ilerler görücez...

ohoooooo bana kalırsa daha 2.gun dondurma yedıysen zaten dukanı kafaya koymamıssındır bu nedenle baglanma olmadıgından ihanette gecersızdır.sen zaten proteın sevmıyorsan bunyenı yorma derim.başkada demem

Öylede açlıktan ölcem ya :S Ekmek yememek için tatlı birşeylerle kendimi durdurmak istedim. Midem çok ağrıyo, titreme geliyo. Midem almıyor protein ürünlerini. Benim acilen zayıflamam lazım ama bu şekilde nasıl olcak. Aç duruyorum resmen ya.. Sadece su içiyorum :/ Ama bende insilün direnci var kolay olmuyorr

bence bu diyet hiç de sana göre değil... zayıflıyım derken sağlığından olucaksın allah korusun... başka bi diyet araştır... yada neler tüketebiliyosan onları yaz bi kağıda kendince hafif menüler oluştur... bu şekilde olmaz...

protein ürünlerini miden almıyorsa nasıl yapacaksın bu diyeti? hatırladığım kadarıyla vereceğin kilo da pek az değildi. başka bir diyet bul kendine bence. aç kalırsan en fazla 2-3 gün dayanırsın. zaten kilo da veremezsin. özellikle et ve yumurta yemekten hoşlanmıyorsan bu diyeti yapamazsın. ne yapayım diye sormana gerek bile yok yani.
bir de karatayı araştır. şeker problemi olanlar için en güzeli dukan ve karataydır bence.

tuhaf birşey farkettim. eskiden sütyen askılarım ya da omuz çantalarım hep düşerdi omzumdan. geçen gün farkettim ki artık düşmüyorlar. eskiden omuzlarım etli etliydi. şimdi omuz kemiklerim çıktı. tutuyor tabi askıları ve çanta saplarını. bu ne büyük bir rahatlıkmış yaaaa

merhaba arkadaşlar ben bu formu bugün okudum dünde dukan diyetine başladım herkeze kolaylıklar diliyorum .Allah sabır versin. hiç yan etkisini gören varmı ......

hamilelik gibi bir durum olma ihtimali var mı? nedense öyle hissettim de

Ya aslında ben severim eti,yumurtayı sütü ama kepeğimde yokya boş yediğim için tiksindim. Kokusuna bile tahammülüm yok. Evt, bende sağlığımdan olucam die korkuyorm .. Aynen başka bir diyete bakıyım böyle olmucak çünkü.

Evt 85 kiloyum. 65 olcam 20 kg fazlam var. Yani bugun 3 günüm isyan bayrağını çektim ama şu da var canım hiç birşey istemiyor,acıkmıyorumda midemde sıyrılma ağrı var :s Ilk defa duyuyorum o diyeti bir araştırayım. Teşekkür ederim ilginiz için.

merhaba arkadaşlar ben bu formu bugün okudum dünde dukan diyetine başladım herkeze kolaylıklar diliyorum .Allah sabır versin. hiç yan etkisini gören varmı ......

çoğumuzda ilk başlarda adet düzensizliği oldu. diyetlerin çoğunda görülen bir yan etkidir. onun dışında kronik hastalıkları olanlar bazı rahatsızlıklar hissediyor. bobrek hastası v.b. olanlar yani. onların zaten doktor kontrolü olmadan hiç bir diyeti yapmaması gerekiyor.

kızlarrr ızgara balık yedim ve zero içtim öğle yemeği olarak.şimdi müşteri ziyaretine çıkıyorum,birkaç saat sonra görüşürüz.
haydi öptüm sizii...

tatlım ben halaa fenalardayım ama mirin dediği gibi yarışmaya başladık bakalım nolcek :)

selam kızlaaar ya sabahtan beri geçmiş okumaya çalısıyorum.ha 1 sayfa daha kaldı sonra yazayım dıyorum iş oluyor bırakıyorum bılgısayarı bı gelıyorum yıne bırıkmısama en sonunda yetıstımmm

dun 1 haftadır ara verdıgım tartılma buluşmamdan sonra bugun -100daha gorduuum.58.0 dı

bıde bır karar aldım.diyeti uygulama biçimim biraz karıstı benım ya.yanı işte hafta sonuna ps yapıyorum bu sefer sp gunum ps gunum denk gelmıyordu.bu sabah su kararı aldım.
pazartesi,salı, çarşamba --- sp
persembe ---------------- ps
cuma -------------------- sp
cumartesi,pazar ----------- ps

yanı haftanın 3 gunu ps, 4 gunu sp yapmış olacagım.bakalım ne olacak.hem boylece bunyem hangı gun ne gelecegınıde şaşıracak

TRAMBOLİN almaya karar verdim .Ne dersiniz ??

bırak trombolinide sen git kendine light yoğurt,ton balığı falan al kendıne marketten boyle öğün olmaz.sabah süt öğlen biber olmaaaz.git bişeyler yeee.

sonra gelip bize ağlıcan ben neden duruyorum boyle yerımde dıyerekteeeen

Şuan denizin ortasındayım. Elimde olsa davukçuya gidip yemezmiyim
Valla arkadaş balık tutayım sana dedi ama :):)

Tekrar merhabaa!

Tavuk şiş ve biraz salata yedim, zero içtim, geldiimm!

Hayırlı olsuuunnnn!! Hihihih Ne güzzeeelll!! Allah tamamına erdirsin

ben olacaktım birkaçgün önce gecikti....tırstım valla çocuk mocuk olur fln die inşallah çok bekletmez beni .....ayyyyyy Allah korusun ayyyyyyyyy.....:18::18::18:

Ben de reglim biraz geçsin korkuyorum hemeennn :S Allah herkese istediği zaman sağlıklı evlatlar versin. Senin de zaten vardı di mi? Yoktur bişey yokturr.. Stres yaparsan daha çok gecikir.

Evet. Bendeki kitapta da öyle. Bu sınırlıların listesi yok bendekinde zaten. Sınırsız olanlarda da yoğurt, süt vs. her şey var. Örnek menülerde sınır koyunca, insanın kafası karışıyor biraz. Ama haklısın. Sınırsız demiş valla.. Yerim ben yaaa

Sabahda geç kaldığım için 1 bardak süt içmiştim sadecee.
Yaaaa öldüm bennn

Ayyy! Light ypğurt falan alamaz mısın :44: Yazııkkk!! Aç kalmaaa!! :S

Sen bu diyeti yapamazsın o zaman :S Sağlığını etkilemeden bırak bence Aç kalınmaz. İlk günlerde zorlanılır ama; titreme falan... bunlar çok kötü.. Bırakmalısın sanırım..

Hoşgeldin! Daha önce hiç bir sağlık sorunu olmayıp da yan etki gören yok diye biliyorum. Ama yine de dikkatli başla. Her bünye aynı değil. Bir şey fark edersen hemen bırakırsın zaten, öyle bir sorun da kalıcı olmaz diye düşünüyorum. Kitaba birebir uyduğun ve dikkatli olduğun sürece, sorun yok! Sen kendini bilirsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…