Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selam, bu ara saçlarım ve kirpiklerim çok dökülüyo. dukancıkla alakalı olabilir miiiii:18:

tatlım ben halaa fenalardayım ama mirin dediği gibi yarışmaya başladık bakalım nolcek :)

ben de iç güveysinden hallice işte... bugun yarışmayla başladık bakalım kasmaya... ne olur nasıl ilerler görücez...

Selin:Bence yarışmak seni de Mirayı da motive edebilir...Bence sonuç süper olacak haziran sonu hedef kilodayız:))
Miray:Sen de gerçekten kilo mu aldın yoksa uğur mu yaptın cnm?
Ekim: Yavaş gitsin hatta dursa bile insanı yıkmıyor ama + kilo çok fenaymış en azından beni yıktı...Deli gibi düşünüp isyana başladım yahu ne yedim de + oldum diye..

Kızlar bu ne yarışması ben de katılayım belki bana da faydası olur.Kilo bazında mı yüzde bazında mı yarışıyoruz.Ben geçmişi okuyamadım dediğim gibi pek vaktim yok ne zaman başlıyoruz?Hani 3ümüz arasında fark etmez de diğer arkadaşlarda haksızlık olur kilo bazlı olursa...Ama motivasyon için süper bişey..
Kocam bana yapılan erdin resmen iltifatlarından etkilenip bu akşam itibarı ile yürümeye karar verdi.Böylece ben de dukana başladığımdan beri ilk defa yürüyüşe çıkabileceğim:))Yarışı kazanmasam da içimden bi his Haziran sonu 64 kg olacaksın diyor bakalım

9.günüm 5.5 kg verdim seyır donemıne gectım valla mutluyum dukancıgımla ben . buda dukan ekmeğim: Eki Görüntüle 425744

Hayırlı olsun Ay bu çok güzzeelll :S Bi tek ben kabartamıyorum heralde şu ekmeği :S Bunun tarifi nediirr? Bi çok ekmek tarifi var da. Hangisi acaba bu :44: ?

kızlar selam, bu ara saçlarım ve kirpiklerim çok dökülüyo. dukancıkla alakalı olabilir miiiii:18:

Çok protein yemekle alakalı olabiliyormuş diye duymuştum. Ama herhalde kalıcı olmaz :44: Tedavisini de bilmiyorum ne yazık ki :105:

Son düzenleme:

neeeee oluuuuurrrrrr adet düzensizliği olmasın tüp bebeğe hazırlanıyorum. onun dışında kronik rahatsızlığım yok Allaha sükür gerçi adet düzensizliği sorunumda yok yan etki olarak olmasın diyorum pazrtesi ön görüşme için gidiyoruzda.

neeeee oluuuuurrrrrr adet düzensizliği olmasın tüp bebeğe hazırlanıyorum. onun dışında kronik rahatsızlığım yok Allaha sükür gerçi adet düzensizliği sorunumda yok yan etki olarak olmasın diyorum pazrtesi ön görüşme için gidiyoruzda.

.........................................................................

Son düzenleme:

Hayırlı olsuunnn!! İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bir an önce bebeğinize O zaman mutlaka doktorunuza danışın. Sanırım kilo vermek hamile kalma olasılığını arttırır ama yine de sizin durumunuz çok önemli. Doktorunuza danışın bence!

Son düzenleme:

Canım benim, içinden gelen sese güven sen :) Yürüyüş yaptıkça daha

Ben yarışmıyorum benim 3,5 kg kaldı ama arkadaşlarımı canı gönülden destekliyorum. Hepimiz hedeflerimize ulaşalım inşallah.

miraycım + çıktım diye üzülme sakın hop diye gidecek o +lar

ecefatma galiba mirayla selin bizi kazıkladı tatlım baksana bir sürü artılardalar şu an için şimdi bir kasacaklar hop 5 kilo gitmiş bizde ağzımız açık bakıcaz onlara

madem hamile kalmaya çalışıyorsun diyet nerden çıktı. hamile kalırsan zaten diyet yapmamalısın. sen bu işi ertele bence.

Canım benim ben 8 kg verdim şu ana kadar adet düzensizliğim hiç olmadı. Arkadaşlarımın da dediği gibi her bünyede aynı olmuyor inşallah sende de olmaz.

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla tedavini olup kucağına alırsın bebeğini.

merhaba hemen soyluyorum tarıfı :) 2 yumurta 1 tatlı kasıgı kabartma tozu ben mahleplı kullandım enfes oldu 2 yemek kasıgı yogurt 5 kasık sut 8 yemek kasıgı yulag kepegı tuz ıstersenı zıcıne dereotu da koyabılırsınız ıyıce cırpın ha bır tutamda splenda koydum hafıfce peceteyle yagladım kabu ve 170 derece fırında 15 20 dk pısırdım 4 gunluk ekmegım oldu:)

Amin canım dua ve dileklerin için çok sağ ol böyle dualara o kadar ihtiyacım varki...doğru söylüyorsun canım bu ikinci denememiz riske atmamak lazım.

madem hamile kalmaya çalışıyorsun diyet nerden çıktı. hamile kalırsan zaten diyet yapmamalısın. sen bu işi ertele bence.

yok canım normal olamaz ancak tüp bebek daha birbuçuk ayım var başlamaya vitamin ve folik asitimi kullanıyorum zaten .....ama bu gideceğimiz dr. kilolulara biraz kızıyormuş onun için biraz korkuyorum .........:26:......tabi bizim iyiliğimiz için neyse bakcaz bi çaresini.

Kızlar bugün tesadüfen bel ölçümün alınması gerekti. Belim 82 cm çıktı. Kendimi en yüksek dağdan aşağı bırakasım var çok moralim bozuldu.

inşAllah canım bendede olmaz sağ olasın Allah razı olsun ah o günleri bir görsem ....hayırlısı.

aaa kazıkladık olduk iyimiii

ozaman yarışma yüde üzerinden olsun ? hemde biraz daha uzun sürsün olur mu??? mesela herkes vücut ağırlığının ya %8' ini yapalım ya da %10'unu Mirayım ne düşünüyorsun ?

valla ben hakkatten iyi +lardayım ne uğuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…