tatlım ben halaa fenalardayım ama mirin dediği gibi yarışmaya başladık bakalım nolcek :)
Merhaba canım, ben de bir kaç gündür hiç giremedim seni gördüğüme sevindim.
Ben aynı şekilde devam, biraz yavaş gidiyor ama gidiyor işte. Sen de kaçamaklarını dert etme, kaldığın yerden devam et, bol yeşil çay iç, faydası oluyor.
Öpüyorum çok.
ben de iç güveysinden hallice işte... bugun yarışmayla başladık bakalım kasmaya... ne olur nasıl ilerler görücez...
9.günüm 5.5 kg verdim seyır donemıne gectım valla mutluyum dukancıgımla ben . buda dukan ekmeğim:Eki Görüntüle 425744
kızlar selam, bu ara saçlarım ve kirpiklerim çok dökülüyo. dukancıkla alakalı olabilir miiiii:18:
çoğumuzda ilk başlarda adet düzensizliği oldu. diyetlerin çoğunda görülen bir yan etkidir. onun dışında kronik hastalıkları olanlar bazı rahatsızlıklar hissediyor. bobrek hastası v.b. olanlar yani. onların zaten doktor kontrolü olmadan hiç bir diyeti yapmaması gerekiyor.
çoğumuzda ilk başlarda adet düzensizliği oldu. diyetlerin çoğunda görülen bir yan etkidir. onun dışında kronik hastalıkları olanlar bazı rahatsızlıklar hissediyor. bobrek hastası v.b. olanlar yani. onların zaten doktor kontrolü olmadan hiç bir diyeti yapmaması gerekiyor.
neeeee oluuuuurrrrrr adet düzensizliği olmasın tüp bebeğe hazırlanıyorum. onun dışında kronik rahatsızlığım yok Allaha sükür gerçi adet düzensizliği sorunumda yok yan etki olarak olmasın diyorum pazrtesi ön görüşme için gidiyoruzda.
Selin:Bence yarışmak seni de Mirayı da motive edebilir...Bence sonuç süper olacak haziran sonu hedef kilodayız:))
Miray:Sen de gerçekten kilo mu aldın yoksa uğur mu yaptın cnm?
Ekim: Yavaş gitsin hatta dursa bile insanı yıkmıyor ama + kilo çok fenaymış en azından beni yıktı...Deli gibi düşünüp isyana başladım yahu ne yedim de + oldum diye..
Kızlar bu ne yarışması ben de katılayım belki bana da faydası olur.Kilo bazında mı yüzde bazında mı yarışıyoruz.Ben geçmişi okuyamadım dediğim gibi pek vaktim yok ne zaman başlıyoruz?Hani 3ümüz arasında fark etmez de diğer arkadaşlarda haksızlık olur kilo bazlı olursa...Ama motivasyon için süper bişey..
Kocam bana yapılan erdin resmen iltifatlarından etkilenip bu akşam itibarı ile yürümeye karar verdi.Böylece ben de dukana başladığımdan beri ilk defa yürüyüşe çıkabileceğim:))Yarışı kazanmasam da içimden bi his Haziran sonu 64 kg olacaksın diyor bakalım
neeeee oluuuuurrrrrr adet düzensizliği olmasın tüp bebeğe hazırlanıyorum. onun dışında kronik rahatsızlığım yok Allaha sükür gerçi adet düzensizliği sorunumda yok yan etki olarak olmasın diyorum pazrtesi ön görüşme için gidiyoruzda.
Hayırlı olsunAy bu çok güzzeelll :S Bi tek ben kabartamıyorum heralde şu ekmeği :S Bunun tarifi nediirr? Bi çok ekmek tarifi var da. Hangisi acaba bu :44: ?
Çok protein yemekle alakalı olabiliyormuş diye duymuştum. Ama herhalde kalıcı olmaz :44: Tedavisini de bilmiyorum ne yazık ki :105:
Hayırlı olsuunnn!! İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bir an önce bebeğinizeO zaman mutlaka doktorunuza danışın. Sanırım kilo vermek hamile kalma olasılığını arttırır ama yine de sizin durumunuz çok önemli. Doktorunuza danışın bence!
madem hamile kalmaya çalışıyorsun diyet nerden çıktı. hamile kalırsan zaten diyet yapmamalısın. sen bu işi ertele bence.
Canım benim ben 8 kg verdim şu ana kadar adet düzensizliğim hiç olmadı. Arkadaşlarımın da dediği gibi her bünyede aynı olmuyor inşallah sende de olmaz.
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla tedavini olup kucağına alırsın bebeğini.
Selin:Bence yarışmak seni de Mirayı da motive edebilir...Bence sonuç süper olacak haziran sonu hedef kilodayız:))
Miray:Sen de gerçekten kilo mu aldın yoksa uğur mu yaptın cnm?
Ekim: Yavaş gitsin hatta dursa bile insanı yıkmıyor ama + kilo çok fenaymış en azından beni yıktı...Deli gibi düşünüp isyana başladım yahu ne yedim de + oldum diye..
Kızlar bu ne yarışması ben de katılayım belki bana da faydası olur.Kilo bazında mı yüzde bazında mı yarışıyoruz.Ben geçmişi okuyamadım dediğim gibi pek vaktim yok ne zaman başlıyoruz?Hani 3ümüz arasında fark etmez de diğer arkadaşlarda haksızlık olur kilo bazlı olursa...Ama motivasyon için süper bişey..
Kocam bana yapılan erdin resmen iltifatlarından etkilenip bu akşam itibarı ile yürümeye karar verdi.Böylece ben de dukana başladığımdan beri ilk defa yürüyüşe çıkabileceğim:))Yarışı kazanmasam da içimden bi his Haziran sonu 64 kg olacaksın diyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?