miraycım + çıktım diye üzülme sakın hop diye gidecek o +lar
ecefatma galiba mirayla selin bizi kazıkladı tatlım baksana bir sürü artılardalar şu an için şimdi bir kasacaklar hop 5 kilo gitmiş bizde ağzımız açık bakıcaz onlara
[Kızlar bu ne yarışması ben de katılayım belki bana da faydası olur.Kilo bazında mı yüzde bazında mı yarışıyoruz.Ben geçmişi okuyamadım dediğim gibi pek vaktim yok ne zaman başlıyoruz?Hani 3ümüz arasında fark etmez de diğer arkadaşlarda haksızlık olur kilo bazlı olursa...Ama motivasyon için süper bişey..
Kocam bana yapılan erdin resmen iltifatlarından etkilenip bu akşam itibarı ile yürümeye karar verdi.Böylece ben de dukana başladığımdan beri ilk defa yürüyüşe çıkabileceğim:))Yarışı kazanmasam da içimden bi his Haziran sonu 64 kg olacaksın diyor bakalım
tatlım ben halaa fenalardayım ama mirin dediği gibi yarışmaya başladık bakalım nolcek :)
aaa kazıkladık olduk iyimiii
ozaman yarışma yüde üzerinden olsun ? hemde biraz daha uzun sürsün olur mu??? mesela herkes vücut ağırlığının ya %8' ini yapalım ya da %10'unu Mirayım ne düşünüyorsun ?
[Kızlar bu ne yarışması ben de katılayım belki bana da faydası olur.Kilo bazında mı yüzde bazında mı yarışıyoruz.Ben geçmişi okuyamadım dediğim gibi pek vaktim yok ne zaman başlıyoruz?Hani 3ümüz arasında fark etmez de diğer arkadaşlarda haksızlık olur kilo bazlı olursa...Ama motivasyon için süper bişey..
Kocam bana yapılan erdin resmen iltifatlarından etkilenip bu akşam itibarı ile yürümeye karar verdi.Böylece ben de dukana başladığımdan beri ilk defa yürüyüşe çıkabileceğim:))Yarışı kazanmasam da içimden bi his Haziran sonu 64 kg olacaksın diyor bakalım
Şuan denizin ortasındayım. Elimde olsa davukçuya gidip yemezmiyim
Valla arkadaş balık tutayım sana dedi ama :):)
merhaba hemen soyluyorum tarıfı :) 2 yumurta 1 tatlı kasıgı kabartma tozu ben mahleplı kullandım enfes oldu 2 yemek kasıgı yogurt 5 kasık sut 8 yemek kasıgı yulag kepegı tuz ıstersenı zıcıne dereotu da koyabılırsınız ıyıce cırpın ha bır tutamda splenda koydum hafıfce peceteyle yagladım kabu ve 170 derece fırında 15 20 dk pısırdım 4 gunluk ekmegım oldu:)
ekim34 sayesinde artık benim de çizelgem var. mutluyum gururluyum)))))))))))
aaa kazıkladık olduk iyimiii
ozaman yarışma yüde üzerinden olsun ? hemde biraz daha uzun sürsün olur mu??? mesela herkes vücut ağırlığının ya %8' ini yapalım ya da %10'unu Mirayım ne düşünüyorsun ?
P gününe ters olmaz değilmi bu biber olayı ??
aşk olsun yaaa ben hiç öyle düşünmüyorum...
olsun sen 5 kiloyu hemen ver birdaha yeniden yarışma yaparız bir 5 daha verirsin fenamı olur
olsun sen 5 kiloyu hemen ver birdaha yeniden yarışma yaparız bir 5 daha verirsin fenamı olur
yarışmacılar;
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz
varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...
NOT: RESİM ŞART :=)
aynen öyle... verilen kilonun hiç önemi yok gitsin yeter....
hoşgeldinnnhepimize olduğu kadar banada değişik ve etkili bir motivasyon olacağı düşüncesindeyim. beni dahil eder misiniz listenize? etkili veremesemde hiç olmadığım kadar dikkatli olacağımdan eminim buda bana yeter.
banada oldu aynısı... otobüsü kaçırıyodum nerddeyse...e şimdi biz yarın yenidenmi tartılacağız of foto çekmek çok zor oluyor valla
sabah epey debelendim tartıyla çıkıyorum tartıya kilomu gösteriyor tam foto çekecem ekran kayboluyor bir çok boş tartı fotosu çektim
yarışmacılar;
* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz
varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...
NOT: RESİM ŞART :=)
hoşgeldinnn
banada oldu aynısı... otobüsü kaçırıyodum nerddeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?