Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

[Kızlar bu ne yarışması ben de katılayım belki bana da faydası olur.Kilo bazında mı yüzde bazında mı yarışıyoruz.Ben geçmişi okuyamadım dediğim gibi pek vaktim yok ne zaman başlıyoruz?Hani 3ümüz arasında fark etmez de diğer arkadaşlarda haksızlık olur kilo bazlı olursa...Ama motivasyon için süper bişey..
Kocam bana yapılan erdin resmen iltifatlarından etkilenip bu akşam itibarı ile yürümeye karar verdi.Böylece ben de dukana başladığımdan beri ilk defa yürüyüşe çıkabileceğim:))Yarışı kazanmasam da içimden bi his Haziran sonu 64 kg olacaksın diyor bakalım[/QUOTE]

ya haikaten 80 kilo olan biriyle 60 kilo olan birinin vermesi aynı olmayacakki en az iki kat hız farkeder yüzde bazında olursa daha adil olmazmıkii

aşk olsun yaaa ben hiç öyle düşünmüyorum...

ya haikaten 80 kilo olan biriyle 60 kilo olan birinin vermesi aynı olmayacakki en az iki kat hız farkeder yüzde bazında olursa daha adil olmazmıkii[/QUOTE]

daha iyi ya 60 kilo olan daha zor kilo verecek zor olunca daha çok kasacak bu da daha fazla motivasyon demek

Elifçim sana 2 ayda 12 kiloyu nasıl verdin demiştim sen de detaylı olarak anlatmıştın, okudum ama hemen cevap veremedim. Şimdi de bulup alıntı yapamadım, çok teşekkür ederim ilgine.

tatlım ben halaa fenalardayım ama mirin dediği gibi yarışmaya başladık bakalım nolcek :)

Yok canım öyle demek istemedim.Ama şöyle bir gerçek var...Şimdi 90 kg başlamışsın diyelim hedef kilon 60 şuan 85 kg dasın.vermen gereken 25kg fazla var.E sen zaten haftada 2 kg verirsin normal.Ama tutki bazı arkadaşlar gibi 67 kgsın ve hedefin 62 sadece 5 kg kalmış.Şimdi hangisinin 5 kg vermesi zor? Mesela geçen perşembe Ekim di sanırım bana ne güzel 1,5 kg vermişsin ben sadece 600 gr verdim yazmıştı.Aslında onun verdiği kilo daha fazla sadece 3 kg kalmış bu kalanın 1/5ini vermiş benim 9 kg kalmış, vermem gerekenin 1/6sını vermişim e bu durumda benden daha başarılı.Kast ettiğimşey buydu.yüzde yapmak o yüzden daha mantıklı ama uğraşmayız diyorsanız tabi haklısınız

ya haikaten 80 kilo olan biriyle 60 kilo olan birinin vermesi aynı olmayacakki en az iki kat hız farkeder yüzde bazında olursa daha adil olmazmıkii[/QUOTE]

arkadaşlar herkesten özür dileyerek bi açıklama yapmak istiyorum... genel bi yarışma yapalım isteyen katılır modunda değildi aslında durum... ecefatma arkadaşımız bendeki motivasyon düşüşünü gördüğünden ve kendisinin de son 5 kilosu kaldığından "yarışalım o zaman" gibi bir teklifi oldu... bu beni motive edebilicek bişey... ama bunu detaylandırıcak olursak... şu kilolular şunlarla yarışsın gibi o çok zor... zaten kk da kilo aralıklarında yarışarak zayıflayan topikler var... biz kendi aramızda SIRF MOTİVASYONUMUZU YÜKSEK TUTMAK ADINA böyle bişey yapalım dedik... isteyen arkadaşlarımız bize eşlik edebilirler elbette... ama muhalefet olunucak kadar ciddi bir konu olduğunu düşünmüyorum... ben şu ana kadar listeye adını yazdığımız arkadaşlarımızla tatlı bir rekabet çerçevesinde yarışıp motivasyonumu geri kazanmak istiyorum... ister aramızda ilk haftasında olan olsun... ister güçlendirmeye geçicek olsun bu beni gerçekten hiç ilgilendirmiyo... bu konunun daha da dallandırılıp budaklandırılmasını istemiyorum... isteyen bizimle olur bu şartlarda... şartlardan hoşlanmayan yine diyetine devam edebilir... anormal bi durum sözkonusu değil yani burda...

Şuan denizin ortasındayım. Elimde olsa davukçuya gidip yemezmiyim
Valla arkadaş balık tutayım sana dedi ama :):)

ah kıyamammm keşke gitmeden önce yanına alsaydın veya aşçıyı tembihleseydin ya.aslında ımkanın varsa mutfaga bır gıt belkı sana bı yumurta falan haslasalar kar.

hımmm süpermiş bende deneyeceğim.

amaç kılo vermek olunca kımın %kaç verdiğide pek önemli değil.verelimde kaç olursa olsun

bunu net bi şekilde belirlemek mümkün değil ki şartlar ne olursa olsun kimse aynı hızda aynı şartlarda kilo veremez... burda amaç motive olabilmek...

P gününe ters olmaz değilmi bu biber olayı ??

yahuu diyetimin 63. günündeyim tek yaptığım kaçamak 1 tane sticks çikolata yemek oldu. eee bunada hakkım olsun kaldı ki barsaklarımın çalışması herşeyden önemli ve ayrıca kalorisi yok denecek kadar az hepsini eklesen tek biber etmio ve yine ayrıca 2 aydır yiyorum hiç duraklama yaşatmadı bana

yarışmacılar;

* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz

varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...

NOT: RESİM ŞART :=)

hepimize olduğu kadar banada değişik ve etkili bir motivasyon olacağı düşüncesindeyim. beni dahil eder misiniz listenize? etkili veremesemde hiç olmadığım kadar dikkatli olacağımdan eminim buda bana yeter.

aynen öyle... verilen kilonun hiç önemi yok gitsin yeter....

e şimdi biz yarın yenidenmi tartılacağız of foto çekmek çok zor oluyor valla
sabah epey debelendim tartıyla çıkıyorum tartıya kilomu gösteriyor tam foto çekecem ekran kayboluyor bir çok boş tartı fotosu çektim

hepimize olduğu kadar banada değişik ve etkili bir motivasyon olacağı düşüncesindeyim. beni dahil eder misiniz listenize? etkili veremesemde hiç olmadığım kadar dikkatli olacağımdan eminim buda bana yeter.
hoşgeldinnn
banada oldu aynısı... otobüsü kaçırıyodum nerddeyse...

KAM'ın açılımı: Kalça Kasları, Arka Kol Kasları, Mide Kasları.
Kalça Kasları için: Ofisinizdeki sandalyede otururken, kalça kaslarınızı 6 saniyeliğine sıkın ve bunu ara vermeden 10 kez tekrarlayın. Yarım saat sonra egzersizi tekrarlayın, bu hem sizin oturma konforunuzu iyileştirir hem de baskıyı azaltır.
Mide Kasları için: Oturduğunuz yerde, vücudunuzu hareket ettirmeden karnınızdaki kasları sıkın ve bunu 6 saniye boyunca yapın, aralıksız 10 kez tekrarlayın. Bir önceki egzersiz gibi bunu da yarım saatlik aralıklarla tekrarlayabilirsiniz.
Arka Kol Kasları için: Oturduğunuz sandalyenin kollarının arka kısmını kavrayın. Bu pozisyonda avuçlarınıza yük bindirerek kendinizi kaldırmaya ve indirmeye çalışın, böylece kaslarınız hem çalışır hem de esner. Bu hareketi 10 kez tekrarlamaya çalışın. Aynı hareketi yarım saatte bir tekrar yapın.
Sadece bu 30 hareket 2 dakikanızı alacak ancak size epey enerji harcatmış olacak.

yarışmacılar;

* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz

varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...

NOT: RESİM ŞART :=)

hoşgeldinnn

banada oldu aynısı... otobüsü kaçırıyodum nerddeyse...

yahuu en önemlisni sormayı unuttum ben hiç foto eklemedimki bira kurcaladım bi yerde göremedim nasıl eklicez fotoyu anlatında dk.1 diskalifiye olmayayım

Yedıklerımı belırteyım

9,30-10 gibi uyku akaraken gözümden canlanayım dıye şekersiz türk kahvemi tükettim.
11 gibi 1 bardak ayran içtim

Öğlen yemeği olarak ta 100 gr ya var ya yok tavuk donerı ve 1 kase yoğurt yedım.
Sonracıma bi 30 dk ama yavaş modda maalesef yurudum.

Bu saate kadarda 1 lt suyumu bıtırdım şimdide tilaks ve 7 otlu çay karışımı ıkı bardak çayımı içiyorum. (şekersiz)

1 haftadır giremedim geçmişi de okuyamadım ama hareketli bir hafta oluyor anlaşılan.

Ama benim yokluğumu da hiç hissetmediniz zannımca kendimi hatırlatayım dedim.

Miray, Selin ve diğer arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Yarışmanızı okudum ve destekliyorum. Kimin ne kadar verdiğinin önemi yok, önemli olan kaçamak yapmayacak motivasyonu sağlamak ve eğlenceli hale getirmek.

Hepinize bol şans ve bol bol eksiler olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…