uzun zaman oldu ne bildirim yapabildim nede sayfayı takip edebildimm ,ilk kaçamağı yaptıktan sonra ardı arkası kesilmediamaa her şeye rağmen devam ettim veeeeeee sonucu söylüyorummm bu sabah itibariyle 73,4 kiloyum :))) düğünüme de 2 haftacık kaldı ,düğün telaşıda bir taraftan bayağı strese girdim anlayacağınız .Hepinize kulaç dolusu sevgilerr
eylül de kısmetse... 75im valla :)))) 65 olurum belki eylüle kadaryarimm senin düğün ne zamandı tatlım ,merak ettim .Kaç kilosun şu an ,offff offff bu gelinlik düğün hazırlıkları bayağı stresli yafff ,son ana sıkıştı benim hep(
valla ben hakkatten iyi +lardayım ne uğuru
65 de olursun hatta 60 da olursun Allah ın izniyle ,benim boyum 1,55 ondan verilecek daha kilom var ,senin boyun benden daha uzundu diye hatırlıyorumm,gerçekten düğün telaşıda kilo verdiriyormuş :)) inanmazdım.Rabbim inşallah huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin hepimize AMİNeylül de kısmetse... 75im valla :)))) 65 olurum belki eylüle kadar
eylül de kısmetse... 75im valla :)))) 65 olurum belki eylüle kadar
yahuu en önemlisni sormayı unuttum ben hiç foto eklemedimki bira kurcaladım bi yerde göremedim nasıl eklicez fotoyu anlatında dk.1 diskalifiye olmayayım
Bne de yarışacağım ben de ama nasıl foto ekleniyor bilmiyorum bi elimden tutun da öğretiverin
kısslarr sesimi duyan yokmu yaaa(((
yok canım normal olamaz ancak tüp bebek daha birbuçuk ayım var başlamaya vitamin ve folik asitimi kullanıyorum zaten .....ama bu gideceğimiz dr. kilolulara biraz kızıyormuş onun için biraz korkuyorum .........:26:......tabi bizim iyiliğimiz için neyse bakcaz bi çaresini.
Bana da ne oldu biliyor musun? geçen perşembe 70,2kg olmuştum.Cuma birden 70,6-C.tesi 70,8, pazar 71,6, Ptesi 71,6kg, dün, 70,8kg oldum o beşgün sinir bozukluğundan ve mutsuzluktan dondurma yedim.Üstelik reglim bitmiş, tuz yememişim, çaylarım tamam ama durum bu...
Ptesi gecesi görümcemin eşi: yenge artık zayıflama bu kadar yeter son derece iyi olmuşsun dedi.Neredeyse ağlayacaktım.. Yok dedim bilmiyorsun bu sabah itibari ile 1,5 kg almış bulunuyorum.Nasıl moralim bozuk.Görümcem Candan abla hadi bikini alalım sana motive olursun falan diyor ama berbat vaziyetteyim hooop attım 2 badem ağzıma(
Tabi bizim damat beni şişman tanıdı.Bilmiyor eski hallerimi... Görümcem de yazık biliyor zayıflayınca nasıl olduğumu moral vermeye çalışıyor
65 de olursun hatta 60 da olursun Allah ın izniyle ,benim boyum 1,55 ondan verilecek daha kilom var ,senin boyun benden daha uzundu diye hatırlıyorumm,gerçekten düğün telaşıda kilo verdiriyormuş :)) inanmazdım.Rabbim inşallah huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin hepimize AMİN
kızlarrr döndüm ben müşteri ziyaretinden.offf ama yaa sabah canım sıkılmıştı yaa 80.5 iken bu sabah 81.2 çıktım diye,az önce tekrar tartıldım bu sefer de 82.1 çıktım.bu ne yaa(((
neyse gerçi ben hep sabah aç kanına tartıldığımı baz alıyordum,şu saatte sonuçta bişeyler yerdiğim için falan da fark etmiş olabilir.
umarım sabaha adam gibi bişey çıkar.ben de 70'li rakamları görmeyi çooook istiyorum artık yaaa :))))
bu arada çaktırmadan migrosa gittim,yağsız kıyma aldım yaprak sarması yapacak annem bana :)
bir de ilk defa doğadan 7 otlu çay aldım,ondan da içeyim bakalım inşallah faydası olur.
kızlarrr döndüm ben müşteri ziyaretinden.offf ama yaa sabah canım sıkılmıştı yaa 80.5 iken bu sabah 81.2 çıktım diye,az önce tekrar tartıldım bu sefer de 82.1 çıktım.bu ne yaa(((
neyse gerçi ben hep sabah aç kanına tartıldığımı baz alıyordum,şu saatte sonuçta bişeyler yerdiğim için falan da fark etmiş olabilir.
umarım sabaha adam gibi bişey çıkar.ben de 70'li rakamları görmeyi çooook istiyorum artık yaaa :))))
bu arada çaktırmadan migrosa gittim,yağsız kıyma aldım yaprak sarması yapacak annem bana :)
bir de ilk defa doğadan 7 otlu çay aldım,ondan da içeyim bakalım inşallah faydası olur.
1 haftadır giremedim geçmişi de okuyamadım ama hareketli bir hafta oluyor anlaşılan.
Ama benim yokluğumu da hiç hissetmediniz zannımca kendimi hatırlatayım dedim.
Miray, Selin ve diğer arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Yarışmanızı okudum ve destekliyorum. Kimin ne kadar verdiğinin önemi yok, önemli olan kaçamak yapmayacak motivasyonu sağlamak ve eğlenceli hale getirmek.
Hepinize bol şans ve bol bol eksiler olsun inşallah.
uzun zaman oldu ne bildirim yapabildim nede sayfayı takip edebildimm ,ilk kaçamağı yaptıktan sonra ardı arkası kesilmediamaa her şeye rağmen devam ettim veeeeeee sonucu söylüyorummm bu sabah itibariyle 73,4 kiloyum :))) düğünüme de 2 haftacık kaldı ,düğün telaşıda bir taraftan bayağı strese girdim anlayacağınız .Hepinize kulaç dolusu sevgilerr
yazı yazdığımız alanın üzerindeki ataş resmi var onu tıklıyorsunuz resmi ekliyorsunuz aynı maile resim ekler gibi
konuya cevap verirken... aşağıda eklenti ekle diye bi seçenek var... oraya tıkla sonra halledersin zaten...[/QUOT
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?