Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

uzun zaman oldu ne bildirim yapabildim nede sayfayı takip edebildimm ,ilk kaçamağı yaptıktan sonra ardı arkası kesilmedi amaa her şeye rağmen devam ettim veeeeeee sonucu söylüyorummm bu sabah itibariyle 73,4 kiloyum :))) düğünüme de 2 haftacık kaldı ,düğün telaşıda bir taraftan bayağı strese girdim anlayacağınız .Hepinize kulaç dolusu sevgilerr

Tatlı telaşlar bunlar, 2 hafta içinde yoğunluktan daha hızlı verirsin. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

yarimm senin düğün ne zamandı tatlım ,merak ettim .Kaç kilosun şu an ,offff offff bu gelinlik düğün hazırlıkları bayağı stresli yafff ,son ana sıkıştı benim hep (

teşekkür ederim nisanduru güzel dileklerin için

Son düzenleme:
yarimm senin düğün ne zamandı tatlım ,merak ettim .Kaç kilosun şu an ,offff offff bu gelinlik düğün hazırlıkları bayağı stresli yafff ,son ana sıkıştı benim hep (
eylül de kısmetse... 75im valla :)))) 65 olurum belki eylüle kadar

valla ben hakkatten iyi +lardayım ne uğuru

Bana da ne oldu biliyor musun? geçen perşembe 70,2kg olmuştum.Cuma birden 70,6-C.tesi 70,8, pazar 71,6, Ptesi 71,6kg, dün, 70,8kg oldum o beşgün sinir bozukluğundan ve mutsuzluktan dondurma yedim.Üstelik reglim bitmiş, tuz yememişim, çaylarım tamam ama durum bu...

Ptesi gecesi görümcemin eşi: yenge artık zayıflama bu kadar yeter son derece iyi olmuşsun dedi.Neredeyse ağlayacaktım.. Yok dedim bilmiyorsun bu sabah itibari ile 1,5 kg almış bulunuyorum.Nasıl moralim bozuk.Görümcem Candan abla hadi bikini alalım sana motive olursun falan diyor ama berbat vaziyetteyim hooop attım 2 badem ağzıma(

Tabi bizim damat beni şişman tanıdı.Bilmiyor eski hallerimi... Görümcem de yazık biliyor zayıflayınca nasıl olduğumu moral vermeye çalışıyor

eylül de kısmetse... 75im valla :)))) 65 olurum belki eylüle kadar
65 de olursun hatta 60 da olursun Allah ın izniyle ,benim boyum 1,55 ondan verilecek daha kilom var ,senin boyun benden daha uzundu diye hatırlıyorumm,gerçekten düğün telaşıda kilo verdiriyormuş :)) inanmazdım.Rabbim inşallah huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin hepimize AMİN

yazı yazdığımız alanın üzerindeki ataş resmi var onu tıklıyorsunuz resmi ekliyorsunuz aynı maile resim ekler gibi

Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah..

kızlarrr döndüm ben müşteri ziyaretinden.offf ama yaa sabah canım sıkılmıştı yaa 80.5 iken bu sabah 81.2 çıktım diye,az önce tekrar tartıldım bu sefer de 82.1 çıktım.bu ne yaa (((
neyse gerçi ben hep sabah aç kanına tartıldığımı baz alıyordum,şu saatte sonuçta bişeyler yerdiğim için falan da fark etmiş olabilir.
umarım sabaha adam gibi bişey çıkar.ben de 70'li rakamları görmeyi çooook istiyorum artık yaaa :))))
bu arada çaktırmadan migrosa gittim,yağsız kıyma aldım yaprak sarması yapacak annem bana :)
bir de ilk defa doğadan 7 otlu çay aldım,ondan da içeyim bakalım inşallah faydası olur.

Ama her gün tartılma be canım sen de. Ben de o hatayı yaptım her gün tartıldım ertesi gün kilo aldığımda canım sıkıldı haftada bir e indirdim, böyle daha mutluyum.

Sen de takılma, dondurma yeme, gidecek kilolar eli mecbur

Aminnnnnn canım :)

Mirayım sen Eylüle kadar çoook rahat verirsin merak etme.

aaa ama medesa böyle olmaz.çıkıp durma şu tartıya.ben haftada 2-3 tartılıyordum biliyorsun duraksadıgım donem haftada 1 tartıldım boylelıkle moralıde toparladım.sürekli tartıldıkça insanın asabı bozuluyor.aman deyin tartılma artık sık sık

Canım, sabahla öğlen arasında 1,5 kilo bile farkediyor, sen takılma ona. Bugün yeşil çay iç 3 - 4 bardak, 7 otlu çayını da it sabah inşallah daha düşük çıkacaksın. Canını sıkma, olumlu düşün, tartıda 79,9 u gördüğünü hayal et, sabah belki o kiloyu görürsün kimbilir. :)

Hosgeldin arkadasim bol __ ler hepimize olsun insallah...

Hayirli ugurlu olsun simdiden..

Bu kadar da olmazki arkadasim gün icinde bu kadar tartilma bence..

Kizlar benim size danismak istedigim birsey var 1,5lt suya kac poset cay yeterli olur 2 koyuyorum ben azmi fazlami...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…