aaa ama medesa böyle olmaz.çıkıp durma şu tartıya.ben haftada 2-3 tartılıyordum biliyorsun duraksadıgım donem haftada 1 tartıldım boylelıkle moralıde toparladım.sürekli tartıldıkça insanın asabı bozuluyor.aman deyin tartılma artık sık sık
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
bakim resim ekleyebiliyormuyuım.
eklendimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy ben tartılmadan duramıyorum ki,yani her sabah uyandığımda mutlaka tartılıyorum,akşam eve girdiğimde de tartılıyorum mutlaka.ama akşam fazla çıkarsam ona moralimi bozmuyorum.ben ilk günden beri hep sabah aç karnına çıktığımı baz alıyorum.
1 hafta tartılmazsam orta yerimden çatlarım valla mümkün değil.anca evde olmaz tatilde falan olursam o zaman olabilir :)))
merhaba hemen soyluyorum tarıfı :) 2 yumurta 1 tatlı kasıgı kabartma tozu ben mahleplı kullandım enfes oldu 2 yemek kasıgı yogurt 5 kasık sut 8 yemek kasıgı yulag kepegı tuz ıstersenı zıcıne dereotu da koyabılırsınız ıyıce cırpın ha bır tutamda splenda koydum hafıfce peceteyle yagladım kabu ve 170 derece fırında 15 20 dk pısırdım 4 gunluk ekmegım oldu:)
Kızlar bugün tesadüfen bel ölçümün alınması gerekti. Belim 82 cm çıktı. Kendimi en yüksek dağdan aşağı bırakasım var çok moralim bozuldu.
Hahahahahe şimdi biz yarın yenidenmi tartılacağız of foto çekmek çok zor oluyor valla
sabah epey debelendim tartıyla çıkıyorum tartıya kilomu gösteriyor tam foto çekecem ekran kayboluyor bir çok boş tartı fotosu çektim
uzun zaman oldu ne bildirim yapabildim nede sayfayı takip edebildimm ,ilk kaçamağı yaptıktan sonra ardı arkası kesilmediamaa her şeye rağmen devam ettim veeeeeee sonucu söylüyorummm bu sabah itibariyle 73,4 kiloyum :))) düğünüme de 2 haftacık kaldı ,düğün telaşıda bir taraftan bayağı strese girdim anlayacağınız .Hepinize kulaç dolusu sevgilerr
65 de olursun hatta 60 da olursun Allah ın izniyle ,benim boyum 1,55 ondan verilecek daha kilom var ,senin boyun benden daha uzundu diye hatırlıyorumm,gerçekten düğün telaşıda kilo verdiriyormuş :)) inanmazdım.Rabbim inşallah huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin hepimize AMİN
Eee tartıyı alalım o zaman elinden :))
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
evet yaa bana o lazım hakikaten :)
yaa siz nasıl dayanabiliyorsunuz ki tartılmadan.hem aslında tartılınca daha iyi değil mi,bari fazlalık görünce önlem almış oluruz:)
Bana da ne oldu biliyor musun? geçen perşembe 70,2kg olmuştum.Cuma birden 70,6-C.tesi 70,8, pazar 71,6, Ptesi 71,6kg, dün, 70,8kg oldum o beşgün sinir bozukluğundan ve mutsuzluktan dondurma yedim.Üstelik reglim bitmiş, tuz yememişim, çaylarım tamam ama durum bu...
Ptesi gecesi görümcemin eşi: yenge artık zayıflama bu kadar yeter son derece iyi olmuşsun dedi.Neredeyse ağlayacaktım.. Yok dedim bilmiyorsun bu sabah itibari ile 1,5 kg almış bulunuyorum.Nasıl moralim bozuk.Görümcem Candan abla hadi bikini alalım sana motive olursun falan diyor ama berbat vaziyetteyim hooop attım 2 badem ağzıma(
Tabi bizim damat beni şişman tanıdı.Bilmiyor eski hallerimi... Görümcem de yazık biliyor zayıflayınca nasıl olduğumu moral vermeye çalışıyor
kızlarrr döndüm ben müşteri ziyaretinden.offf ama yaa sabah canım sıkılmıştı yaa 80.5 iken bu sabah 81.2 çıktım diye,az önce tekrar tartıldım bu sefer de 82.1 çıktım.bu ne yaa(((
neyse gerçi ben hep sabah aç kanına tartıldığımı baz alıyordum,şu saatte sonuçta bişeyler yerdiğim için falan da fark etmiş olabilir.
umarım sabaha adam gibi bişey çıkar.ben de 70'li rakamları görmeyi çooook istiyorum artık yaaa :))))
bu arada çaktırmadan migrosa gittim,yağsız kıyma aldım yaprak sarması yapacak annem bana :)
bir de ilk defa doğadan 7 otlu çay aldım,ondan da içeyim bakalım inşallah faydası olur.
Dukan a başlarken de iraden en önde değil miydi zaten, sen istesen unutabilirsin tartıyı, ben sana güveniyorum.
E tatlım zaten diyet dışında birşey yemiyorum ki fazlalık görme nedenim ödem, su, regl falan kaynaklı olabilir sadece :))
Ya da duraklamaya girmişimdir ama geçer.
Sen de kaçamak yapma ve tartını bana ver.
hayırrrrrrrrr ben hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar zaten
ve doğru bu kadar şeye irade gösterebiliyorken tartılmaya karşı da irade gösterebilirim heralde ama insan merak ediyor yahuu,ok sorun yok bozmayacağım moralimi,zaten bozsam bile kaçamağa falan yönelmem asla.kalmış şurda 5 kilom,onu da yarışmada vereceğim zaten
ayy ben tartılmadan duramıyorum ki,yani her sabah uyandığımda mutlaka tartılıyorum,akşam eve girdiğimde de tartılıyorum mutlaka.ama akşam fazla çıkarsam ona moralimi bozmuyorum.ben ilk günden beri hep sabah aç karnına çıktığımı baz alıyorum.
1 hafta tartılmazsam orta yerimden çatlarım valla mümkün değil.anca evde olmaz tatilde falan olursam o zaman olabilir :)))
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
Dukan a başlarken de iraden en önde değil miydi zaten, sen istesen unutabilirsin tartıyı, ben sana güveniyorum.
E tatlım zaten diyet dışında birşey yemiyorum ki fazlalık görme nedenim ödem, su, regl falan kaynaklı olabilir sadece :))
Ya da duraklamaya girmişimdir ama geçer.
Sen de kaçamak yapma ve tartını bana ver.
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
Ne güzel işte, kaçamak yapmıyorsan + çıkınca neyin önlemini alacaksın, sen oraya takılma kendiliğinden gider zaten, verdiğinden emin ol.
Yarışma süper oldu, istikrarlı girebilsem siteye ben de katılacaktım ama programı bozmak istemiyorum. Ama sizi heyecanla fırsat buldukça takip edeceğim.
Ayyyy!! :S Öyle olur mu hiççç :SYanlış hatırlamıyorsam diyetisyenimiz bile her gün tartılmayın diyor. Sen Dukan'a karşı mı geliyorsun hehehehe
Valla Ekim34 çok doğru söylüyor. Sen zaten kaçamak yapmıyorsun, diyete uygunsuz bir şey yemiyorsun... Neden kilo alasın kiii!? Senin o gördüğün artı, ödem vs. Bu kesin zaten. Başka bir şey olması imkansızzzz!!! E neden moral bozalım o zaman. Artı görsen de önlem alacağın bir durum yok ki. Kaçamak yaparsan önlem alırsın. Ya da duraklama yaşarsan. E duraklama dediğimiz de zaten öyle 3-5 günlük bir şey değil. 2 hafta sürerse eğer çaresini aramaya başlıyoruz. Daha kısa sürerse ona duraklama bile denmez. E zaten haftada 1 tartılsan da, duraklamayı anlayabilirsin. Hadi dayanamıyorsun diyelim; o zaman haftada 2 tartıl, eğer artı görünce moralini bozmayacaksan tabi.. Bunları senin için diyoruz canım.. İnsan artıları görünce morali çok bozuluyor, bak senin gibi.. ve sen ne kadar takmıyorum desen de, vücudun her şeyi anlıyor ve takıyor... böyle yapma gulüm yaaaKov o şeytanları aklından kovvv
tamamdır kıslarrr,daha az tartılmaya çalışıcam yada sık tartılırsam da artı görünce üzülmeyeceğim.yaa ben daha önce pek artı görmemiştim bugün birden +700 görünce hönk oldum ! ya zaten biikaç gündür vücudumda şişlik hissediyordum,bence de ödem oldu.
ben şimdi iş çıkışı giderim sporda kan ter içinde kalıp atarım o ödemi
Denemeni sevsinler hahahahaHatta denemeni yesinleeerrr!! Ben senin o denemeni yirim yiriiimmmm!!!!
ne bileyim mesela bugün daha çok dikkat ettim,haa neye dikkat ettin dersen sabah sütün bile sınırlı olabileceği muhabeti olmuştu,bugün sabahkinden başka süt içmedim.kahvaltımda yağsız beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yedim sadece.öğlen ızgara balık+zero.
şu an çok acıktım yalnız light peynir yiyiyorum.akşama da somon yapmayı planlıyorum.sporumu biraz daha uzun yapmaya çalışıcam bugün.7 otlu çay aldım mesela bugün,normalde bitki çayı falan sevmem ama içicem onu da.yarına Allah kerim bakalım :)
aşkolsun yaaaa,eklediğin resme bak,valla nohutlu pilavı bile bu kadar canımın çekeceğini hayatta tahmin etmezdim :)))
Deneme başarılı evet :)
Ya ben de pilav nohutu çok sevmem ama serap görüyorum herhalde dedim :)) İrademizi ölçüyorsun herhalde.
ben her sabah tartılmamak için bir yol buldum bak sende dene.akşam yatmadan önce yatağının baş ucuna kocamaaaan bir bardak su koyuyorum.sabah uyanınca ayaga kalkmadan yataga oturuyorum ve ayaga bıle kalkmadan o koca bardak suyu içiyorum.böylece kendimi tutamadım tartıldım olmuyor neden .çünkü şöyle dyorsun:yaa şimdi tartılmak istemiyorum içtim kocaaaa bardak suyu şimdi fazla çıkıcam canım sıkılacak diyorsunnn.veeee böylece her sabah tartılma alışkanlığın kırılıyooooor
ayıp ama yaaaa dukandaş dukandaşlarına yaparmı böyle yaaaa
Ayyyy!! :S Öyle olur mu hiççç :SYanlış hatırlamıyorsam diyetisyenimiz bile her gün tartılmayın diyor. Sen Dukan'a karşı mı geliyorsun hehehehe
Valla Ekim34 çok doğru söylüyor. Sen zaten kaçamak yapmıyorsun, diyete uygunsuz bir şey yemiyorsun... Neden kilo alasın kiii!? Senin o gördüğün artı, ödem vs. Bu kesin zaten. Başka bir şey olması imkansızzzz!!! E neden moral bozalım o zaman. Artı görsen de önlem alacağın bir durum yok ki. Kaçamak yaparsan önlem alırsın. Ya da duraklama yaşarsan. E duraklama dediğimiz de zaten öyle 3-5 günlük bir şey değil. 2 hafta sürerse eğer çaresini aramaya başlıyoruz. Daha kısa sürerse ona duraklama bile denmez. E zaten haftada 1 tartılsan da, duraklamayı anlayabilirsin. Hadi dayanamıyorsun diyelim; o zaman haftada 2 tartıl, eğer artı görünce moralini bozmayacaksan tabi.. Bunları senin için diyoruz canım.. İnsan artıları görünce morali çok bozuluyor, bak senin gibi.. ve sen ne kadar takmıyorum desen de, vücudun her şeyi anlıyor ve takıyor... böyle yapma gulüm yaaaKov o şeytanları aklından kovvv
Denemeni sevsinler hahahahaHatta denemeni yesinleeerrr!! Ben senin o denemeni yirim yiriiimmmm!!!!
Tamam canım benim,
merak etme sen o zaman tartıda mutlu olacağın bir sonuç alacaksın inşallah yarın sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?