Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy ben tartılmadan duramıyorum ki,yani her sabah uyandığımda mutlaka tartılıyorum,akşam eve girdiğimde de tartılıyorum mutlaka.ama akşam fazla çıkarsam ona moralimi bozmuyorum.ben ilk günden beri hep sabah aç karnına çıktığımı baz alıyorum.
1 hafta tartılmazsam orta yerimden çatlarım valla mümkün değil.anca evde olmaz tatilde falan olursam o zaman olabilir :)))

deneme deneme deneme.
bakim resim ekleyebiliyormuyuım.
eklendimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eee tartıyı alalım o zaman elinden :))

Çok teşekkürler :109: Ekmeğim bugün bitti. Akşam bir daha yapacağım. Bir de bunu deniyim de kabarır umarım yaaa :S Kabarmayınca küçük oluyo, doyurmuyo pek hihihiih

Kızlar bugün tesadüfen bel ölçümün alınması gerekti. Belim 82 cm çıktı. Kendimi en yüksek dağdan aşağı bırakasım var çok moralim bozuldu.

Üzülmeeee Bel hareketleri yaappp. İnceleceeekkkk Yapmasan da incelir de bu diyetle.. Yaparsan baya fark ediyo Twist falan... İnternetten de çeşitli hareketler bulabilirsin

Hahahahah Aaaa! Fotoğraf makinesi de ağır olmasın, bak aklıma geldi şimdi hihihi

Hayırlı olsun Allah mesut etsin inşallah!!! Ben kilo verememiştim yaaa.. Hatta 1-2 kilo almıştım hahaha Zaten vereceğime inanmıyodum da... Koştur koştur evet doğruu. Yemek yemeye zaman bulama.. evet doğru.. Öyle aç aç yatarsan, e güzel zayıflarsın tabi. Ama bizim gibi acıkıp acıkıp gündüz yemeğe fırsat bulamayıp da yerli yersiz gecenin bir yarısı da olsa hominigırtlak fastfood, kokoreç falan yersen kilo alırsın işte hahahah
Ama diyet yapıyorsun nasılsa Dikkat edersin seeenn

evet yaa bana o lazım hakikaten :)
yaa siz nasıl dayanabiliyorsunuz ki tartılmadan.hem aslında tartılınca daha iyi değil mi,bari fazlalık görünce önlem almış oluruz:)

Dukan a başlarken de iraden en önde değil miydi zaten, sen istesen unutabilirsin tartıyı, ben sana güveniyorum.
E tatlım zaten diyet dışında birşey yemiyorum ki fazlalık görme nedenim ödem, su, regl falan kaynaklı olabilir sadece :))
Ya da duraklamaya girmişimdir ama geçer.
Sen de kaçamak yapma ve tartını bana ver.

Ay neden hergün hergün tartılıyorsunuzzzz :S Boşuna neden moral bozukluğu olsun kiiii :S Nasılsa vericez yani gerçekten diyete uyarsak.. Yapmayın ama böyleeee

Ay sen de miiii :S Her günü geçmişsin bir de günde bir kaç kere tartılıyorsunnnn!!! Cık cık cıııkkk!! Sabah akşam arası kimi zaman 2 kilo fark ediyor. Ona bakacak olsak ohoooo!! Hiç kasmayalım!! yiyelim gitsin, deriz tabi. Böyle tartıla tartıla insan deli olur valla :S Yapma böyleee Haftada 1 en fazla 2 kere tartıl. Bak günde demiyorum, haftada diyorum hihihi Neden boşuna moral bozasın ki. Sen eğer akşam ya da yemeklerden sonra falan tartıldığında hedef kilonda çıkmak istiyorsan, o zaman hedefi 2-3 kilo düşürmen lazım. Sabah tartımız hedefe ulaşsın da, şimdilik yeter be hihihi

Canlarım,

Love01 den haberi olan var mı? En son ameliyat olacaktı gitti ailesinin yanına ama ondan sonra ben mi kaçırdım girmedi mi bilmiyorum.

Umarım sağlık sorunu yoktur.

hayırrrrrrrrr ben hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar zaten

ve doğru bu kadar şeye irade gösterebiliyorken tartılmaya karşı da irade gösterebilirim heralde ama insan merak ediyor yahuu,ok sorun yok bozmayacağım moralimi,zaten bozsam bile kaçamağa falan yönelmem asla.kalmış şurda 5 kilom,onu da yarışmada vereceğim zaten

Ne güzel işte, kaçamak yapmıyorsan + çıkınca neyin önlemini alacaksın, sen oraya takılma kendiliğinden gider zaten, verdiğinden emin ol.

Yarışma süper oldu, istikrarlı girebilsem siteye ben de katılacaktım ama programı bozmak istemiyorum. Ama sizi heyecanla fırsat buldukça takip edeceğim.

ben her sabah tartılmamak için bir yol buldum bak sende dene.akşam yatmadan önce yatağının baş ucuna kocamaaaan bir bardak su koyuyorum.sabah uyanınca ayaga kalkmadan yataga oturuyorum ve ayaga bıle kalkmadan o koca bardak suyu içiyorum.böylece kendimi tutamadım tartıldım olmuyor neden .çünkü şöyle dyorsun:yaa şimdi tartılmak istemiyorum içtim kocaaaa bardak suyu şimdi fazla çıkıcam canım sıkılacak diyorsunnn.veeee böylece her sabah tartılma alışkanlığın kırılıyooooor
Eki Görüntüle 426062

deneme deneme deneme.

ayıp ama yaaaa dukandaş dukandaşlarına yaparmı böyle yaaaa

ayh wcye taşıcam ben masamı
bugün kaç kere gittim bilmiyorum ama işin ilginci tutamıyorumda:26: gelince hemen gitmem lazım gibi oluyorrr:26:

Ayyyy!! :S Öyle olur mu hiççç :S Yanlış hatırlamıyorsam diyetisyenimiz bile her gün tartılmayın diyor. Sen Dukan'a karşı mı geliyorsun hehehehe

Valla Ekim34 çok doğru söylüyor. Sen zaten kaçamak yapmıyorsun, diyete uygunsuz bir şey yemiyorsun... Neden kilo alasın kiii!? Senin o gördüğün artı, ödem vs. Bu kesin zaten. Başka bir şey olması imkansızzzz!!! E neden moral bozalım o zaman. Artı görsen de önlem alacağın bir durum yok ki. Kaçamak yaparsan önlem alırsın. Ya da duraklama yaşarsan. E duraklama dediğimiz de zaten öyle 3-5 günlük bir şey değil. 2 hafta sürerse eğer çaresini aramaya başlıyoruz. Daha kısa sürerse ona duraklama bile denmez. E zaten haftada 1 tartılsan da, duraklamayı anlayabilirsin. Hadi dayanamıyorsun diyelim; o zaman haftada 2 tartıl, eğer artı görünce moralini bozmayacaksan tabi.. Bunları senin için diyoruz canım.. İnsan artıları görünce morali çok bozuluyor, bak senin gibi.. ve sen ne kadar takmıyorum desen de, vücudun her şeyi anlıyor ve takıyor... böyle yapma gulüm yaaa Kov o şeytanları aklından kovvv

Eki Görüntüle 426062

deneme deneme deneme.

Denemeni sevsinler hahahaha Hatta denemeni yesinleeerrr!! Ben senin o denemeni yirim yiriiimmmm!!!!

ne bileyim mesela bugün daha çok dikkat ettim,haa neye dikkat ettin dersen sabah sütün bile sınırlı olabileceği muhabeti olmuştu,bugün sabahkinden başka süt içmedim.kahvaltımda yağsız beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yedim sadece.öğlen ızgara balık+zero.
şu an çok acıktım yalnız light peynir yiyiyorum.akşama da somon yapmayı planlıyorum.sporumu biraz daha uzun yapmaya çalışıcam bugün.7 otlu çay aldım mesela bugün,normalde bitki çayı falan sevmem ama içicem onu da.yarına Allah kerim bakalım :)

tamamdır kıslarrr,daha az tartılmaya çalışıcam yada sık tartılırsam da artı görünce üzülmeyeceğim.yaa ben daha önce pek artı görmemiştim bugün birden +700 görünce hönk oldum ! ya zaten biikaç gündür vücudumda şişlik hissediyordum,bence de ödem oldu.
ben şimdi iş çıkışı giderim sporda kan ter içinde kalıp atarım o ödemi

Tamam canım benim,
merak etme sen o zaman tartıda mutlu olacağın bir sonuç alacaksın inşallah yarın sabah.

aşkolsun yaaaa,eklediğin resme bak,valla nohutlu pilavı bile bu kadar canımın çekeceğini hayatta tahmin etmezdim :)))

Deneme başarılı evet :)
Ya ben de pilav nohutu çok sevmem ama serap görüyorum herhalde dedim :)) İrademizi ölçüyorsun herhalde.

ay kızlaaaaaaaaarrrr çok güldüm size. bu resmi koydumki rakiplerim kuvvetlimi değilmi bi göreyim.. gardımı ona göre alayım

Eki Görüntüle 426133
börek resmi mi koysaydım

yoksa fastfood mu

aaaa yoksa baklava mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…