Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayh wcye taşıcam ben masamı
bugün kaç kere gittim bilmiyorum ama işin ilginci tutamıyorumda:26: gelince hemen gitmem lazım gibi oluyorrr:26:

Ya Selincim ben de çok su, çay, bitki çayı içiyorum ama kalkamıyorum bir türlü yerimden. Sen en iyisini yapıyorsun. Hem rahatlıyorsun hem yürümüş oluyorsun.

hımmm bak o da iyiymiş,tamam ya yarından sonra bende öyle deneyeyim.bu zamana kadar güzel bir alışkanlıktı her sabah tartılıp eksi görmek ama eğer duraksayacak olursa sık tartılmamaya özen göstereceğim.sağolun varolun sevgili dostlarım :)))

Eki Görüntüle 426062

deneme deneme deneme.
bakim resim ekleyebiliyormuyuım.
eklendimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Resmen yutkundum
Sabahtan beri 1 bardak süt ve acı biber yemiş biri olarak resmen yutkundum.
İnat değilmi yemeyeceğim.
Trambolinde aldım twist te atlama ipide.
5 kiloyu ben vereyimde görün sizzzzz

Hem iyi yönünden bakıyorum. Denizde olduğumdan mi,dem bulanmadı bişey yemediğim için.
Gemide wc ye çıkmak zahmetli. Sadece su olduğumdan büyük sorun yaşamadım.

Akşama da bol balık yerimmm.

Deniz kzı oldum hemde balık etli :)

Valla bir laf vardı çok gülmüştüm, mori pırasa olsa yemem diye, önümüze ne koysan vız gelir. Dukan ın kitabını okuyup hipnotize olan süper iradeli dukancanlar var karşında.

Sonra da tartılırsın hihihihi Şaka şakaaa Tamam canım. Sonuçta nasıl mutlu oluyorsan öyle olsun

ay kızlaaaaaaaaarrrr çok güldüm size. bu resmi koydumki rakiplerim kuvvetlimi değilmi bi göreyim.. gardımı ona göre alayım

börek resmi mi koysaydım

yoksa fastfood mu

aaaa yoksa baklava mı

Ama ama rakip olmayanlar da vaarrrr.. Yarışmaya katılmayanlar yani :S Sana kanmıcccaaazzzzz heheh

Ya Selincim ben de çok su, çay, bitki çayı içiyorum ama kalkamıyorum bir türlü yerimden. Sen en iyisini yapıyorsun. Hem rahatlıyorsun hem yürümüş oluyorsun.

Valla ben de :S Hiç gelince gitmiyorum :S Asıl o sistit yapıyor :S

tutamıyorumkiii
sistit oldum sanırım yaaa tutsam bende oturcam:26:

Eğer idrar yollarında yanma falan olmuyorsa tuvaletini yaparken, o sistit değildir canım. Yaşadım biliyorum :S Daha yeni oldum hem deee :S Çok fena bişeeeyyy!! Neyse ki çok ilerlemeden ilaç aldım, geçti.. daha önce 1 kere olmuştum, acıdan bitmiştim :S Hafif de olsa yanma gibi birşey hissedersen doktora git, ilerlemesin. Ya da bir eczeneye git en çabuğundan, hemen yardımcı oluyorlar. Bir şey yoktur umarım.

tutamıyorumkiii
sistit oldum sanırım yaaa tutsam bende oturcam:26:

Tutmaman gerekiyor canım zaten ama çok sıvı baskı yapınca gitme ihtiyacı hissediyorsundur. Sistit olsan varmış gibi gelir gittiğinde 1 - 2 damladan fazla bişey yapamazsın. Keşke ben de kalkıp gitsem, kızın bana :)

Valla bir laf vardı çok gülmüştüm, mori pırasa olsa yemem diye, önümüze ne koysan vız gelir. Dukan ın kitabını okuyup hipnotize olan süper iradeli dukancanlar var karşında.

hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı?

sen neden denizdesin ki yahuu ???
asyaa var ya senin bu yaptığın olacak iş mi şimdi ama şunu unutuyotsun bunlar her dakika gözümüzün önünde zaten varr,ben bunları koklaya koklaya sindiriyorum içime yemiş gibi oluyorum.canlılarına dayanmışken resimleri hiç tahrik etmez bizi

hem biz onların yerine kendi fıstık resimlerimizi ekleyeceğiz oraya çok yakında tamam mıııı

Nerdesin pekkiiii?? Ay çok özendiiimmm!! Ne güzeeelllll:109::116::122:
Almışım cevabımı önceki mesajda

hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı?

1 çilek ve 2 kiraz yedim. Sadece ve sadece. Çünkü onlar gerçekten çok şeker içeriyor. Bir daha da yemem zaten. Bu yaz yememiş olmiyim diye yedim Amaaaa.... Geçen sebze günümde birsürüüüüüüü yeşil erik yedimmmm Hiç pişman olmadım, hiç de tartıya artısı olmadı. Ne var onda beee!! Salatalık gibiiii Bence erik yiyin hihihiih Dukan ne bilir lao yeşşil eriğiii!! hihihihiih

Son düzenleme:
Ben bir tersanede satınlama uzmanıyım ve deneme seyrine çıktık bugün. Süpriz oldu bana hazırlıksız yakalandım. Allahtan 1 saat sonra falan karaya ayak basmış olacağım İnşallah....

ayy süper yaa şu an denizin üstünde olmayı ben de çok isterdim,eve vapurla döneyim bari

Canlarım,

Love01 den haberi olan var mı? En son ameliyat olacaktı gitti ailesinin yanına ama ondan sonra ben mi kaçırdım girmedi mi bilmiyorum.

Umarım sağlık sorunu yoktur.

2,5 hafta aradan sonra mrb herkese 2,5 hafta arkadaşlar..ameliyat oldum baya zorlu bi süreçti,,allah kimseye gercekten saglık sorunu wermesin...ameliyat olayı küçükte olsa cidden çok agır geçiormus..bu kdr zorlanacagımı tahmin etsem öncesinde asla olmazdım sanırım..bugün yerime kimse olmadıgı ve işler biriktigi için,normalde gelecek haftaya kdr raporlu olmama ragmen işbaşı yaptım :2::2: zira artık patronumun çenesindende bıktım,sanki tatile gitmişim gibi,,dikiş yerlerimin agrısı ile geldim çalışmaya çalışıorum:2: ameliyattan önce 1 hafta diyetimi uyguladım 58,1 ile gitmiştim 57,5.a kdr düştüm ama ameliyat we sonrası tabiki diyete uyamadım.bugün yeniden basladım diyete sabah 58.2 gördum 1.5 haftada 700 gram almısım cnm sıkıldı biraz ama saglık olsun yapacak bişi yokkkk..gecmis olsun dileklerini ileten herkese ve Ekim34 sana cok cok tşk ederim güsel dilekleriniz için..geçmişi okuma imkanım olmadı umarım hepiniz bol eksili günler geçirmişsinizdir.hepinizi çok öpüyorummmm

Ya arkadaşım sorması ayıp, sen sabahtan beri denizin ortasında ne yapıyorsun :))

Vallaha da billaha da yemedim. Sadece migrosta çilek koklamışlığım var şu ana kadar. :)

Arkadaşım tartılma tartılma yazmışsın ama benim şöyle bi derdim var. Tartılmayınca diyet bozuyorum.Zaten her sabah kayınvalidem elinde beni kaldırmaya tartı ile geliyor kaçışı da yok.Ayrıca bu aralar en büyük hayalin tartıda 60 ile başlayan bi kilo görmek.Zira tammmm 4 yıldır görmedim özledim be

Oyyy!! Hoşgeldin canııımm!! Çok geçmiş olsuunnn!! 1,5 haftada 700 gr ne ki...? Sen sağlıkla dönmüşsün ya, yeter Çok da az kilo almışsıınn İyi misin peki? Hemen diyete başlaman doğru mu? Güçsüz düşme sakıınnn

Patronlar da böyle işte ama sen üstesinden gelirsin

Tekrar hoşgeldiiinnn!!! :13::124::124: Çok geçmiş olsun!

Son düzenleme:

Geçmiş olsun arkadaşım.Patrona bi de şu açıdan bak: sensiz o derece eli kolu bağlanıyor... Kariyerin için süper bence

canım benim çok çoook geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyisindir.
raporlu işçi çalıştırmak yasak bu arada patronuna selamlar yani,o ne yaa hayret bişey.
bence bugün topla işlerini sonra mümkünse raporun dolana kadar yat dinlen evinde.
canım benim yaa hiç bişey değil o,sen 1.5 haftada 700 gr almışsın,bugünü takip etme şansın olduysa ben dünden bugüne +700 ile uyandım.yani seninki sayılmaz bile.hem sağlığın herşeyden çok çok daha önemli.dikkat et kendine,fazla yorulma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…