ayh wcye taşıcam ben masamı
bugün kaç kere gittim bilmiyorum ama işin ilginci tutamıyorumda:26: gelince hemen gitmem lazım gibi oluyorrr:26:
ben her sabah tartılmamak için bir yol buldum bak sende dene.akşam yatmadan önce yatağının baş ucuna kocamaaaan bir bardak su koyuyorum.sabah uyanınca ayaga kalkmadan yataga oturuyorum ve ayaga bıle kalkmadan o koca bardak suyu içiyorum.böylece kendimi tutamadım tartıldım olmuyor neden .çünkü şöyle dyorsun:yaa şimdi tartılmak istemiyorum içtim kocaaaa bardak suyu şimdi fazla çıkıcam canım sıkılacak diyorsunnn.veeee böylece her sabah tartılma alışkanlığın kırılıyooooor
ayıp ama yaaaa dukandaş dukandaşlarına yaparmı böyle yaaaa
Ya Selincim ben de çok su, çay, bitki çayı içiyorum ama kalkamıyorum bir türlü yerimden. Sen en iyisini yapıyorsun. Hem rahatlıyorsun hem yürümüş oluyorsun.
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
bakim resim ekleyebiliyormuyuım.
eklendimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay kızlaaaaaaaaarrrr çok güldüm size. bu resmi koydumki rakiplerim kuvvetlimi değilmi bi göreyim.. gardımı ona göre alayım
Eki Görüntüle 426133
börek resmi mi koysaydım
Eki Görüntüle 426135
yoksa fastfood mu
Eki Görüntüle 426134
aaaa yoksa baklava mı
tutamıyorumkiii
sistit oldum sanırım yaaa tutsam bende oturcam:26:
ay kızlaaaaaaaaarrrr çok güldüm size. bu resmi koydumki rakiplerim kuvvetlimi değilmi bi göreyim.. gardımı ona göre alayım
Eki Görüntüle 426133
börek resmi mi koysaydım
Eki Görüntüle 426135
yoksa fastfood mu
Eki Görüntüle 426134
aaaa yoksa baklava mı
tamamdır kıslarrr,daha az tartılmaya çalışıcam yada sık tartılırsam da artı görünce üzülmeyeceğim.yaa ben daha önce pek artı görmemiştim bugün birden +700 görünce hönk oldum ! ya zaten biikaç gündür vücudumda şişlik hissediyordum,bence de ödem oldu.
ben şimdi iş çıkışı giderim sporda kan ter içinde kalıp atarım o ödemi
börek resmi mi koysaydım
yoksa fastfood mu
aaaa yoksa baklava mı
Ya Selincim ben de çok su, çay, bitki çayı içiyorum ama kalkamıyorum bir türlü yerimden. Sen en iyisini yapıyorsun. Hem rahatlıyorsun hem yürümüş oluyorsun.
tutamıyorumkiii
tutamıyorumkiii
Resmen yutkundum
Sabahtan beri 1 bardak süt ve acı biber yemiş biri olarak resmen yutkundum.
İnat değilmi yemeyeceğim.
Trambolinde aldım twist te atlama ipide.
5 kiloyu ben vereyimde görün sizzzzz
Hem iyi yönünden bakıyorum. Denizde olduğumdan mi,dem bulanmadı bişey yemediğim için.
Gemide wc ye çıkmak zahmetli. Sadece su olduğumdan büyük sorun yaşamadım.
Akşama da bol balık yerimmm.
Deniz kzı oldum hemde balık etli :)
sen neden denizdesin ki yahuu ???
asyaa var ya senin bu yaptığın olacak iş mi şimdi ama şunu unutuyotsun bunlar her dakika gözümüzün önünde zaten varr,ben bunları koklaya koklaya sindiriyorum içime yemiş gibi oluyorum.canlılarına dayanmışken resimleri hiç tahrik etmez bizi
hem biz onların yerine kendi fıstık resimlerimizi ekleyeceğiz oraya çok yakında tamam mıııı [/QUOTE]
Ben bir tersanede satınlama uzmanıyım ve deneme seyrine çıktık bugün. Süpriz oldu bana hazırlıksız yakalandım. Allahtan 1 saat sonra falan karaya ayak basmış olacağım İnşallah....
Resmen yutkundum
Hem iyi yönünden bakıyorum. Denizde olduğumdan mi,dem bulanmadı bişey yemediğim için.
hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı?
hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı? Eki Görüntüle 426232 Eki Görüntüle 426233 Eki Görüntüle 426234
Ben bir tersanede satınlama uzmanıyım ve deneme seyrine çıktık bugün. Süpriz oldu bana hazırlıksız yakalandım. Allahtan 1 saat sonra falan karaya ayak basmış olacağım İnşallah....
Canlarım,
Love01 den haberi olan var mı? En son ameliyat olacaktı gitti ailesinin yanına ama ondan sonra ben mi kaçırdım girmedi mi bilmiyorum.
Umarım sağlık sorunu yoktur.
Resmen yutkundum
Vallaha da billaha da yemedim. Sadece migrosta çilek koklamışlığım var şu ana kadar. :)
2,5 hafta aradan sonra mrb herkese 2,5 hafta arkadaşlar..ameliyat oldum baya zorlu bi süreçti,,allah kimseye gercekten saglık sorunu wermesin...ameliyat olayı küçükte olsa cidden çok agır geçiormus..bu kdr zorlanacagımı tahmin etsem öncesinde asla olmazdım sanırım..bugün yerime kimse olmadıgı ve işler biriktigi için,normalde gelecek haftaya kdr raporlu olmama ragmen işbaşı yaptım :2::2: zira artık patronumun çenesindende bıktım,sanki tatile gitmişim gibi,,dikiş yerlerimin agrısı ile geldim çalışmaya çalışıorum:2: ameliyattan önce 1 hafta diyetimi uyguladım 58,1 ile gitmiştim 57,5.a kdr düştüm ama ameliyat we sonrası tabiki diyete uyamadım.bugün yeniden basladım diyete sabah 58.2 gördum 1.5 haftada 700 gram almısım cnm sıkıldı biraz ama saglık olsun yapacak bişi yokkkk..gecmis olsun dileklerini ileten herkese ve Ekim34 sana cok cok tşk ederim güsel dilekleriniz için..geçmişi okuma imkanım olmadı umarım hepiniz bol eksili günler geçirmişsinizdir.hepinizi çok öpüyorummmm
2,5 hafta aradan sonra mrb herkese 2,5 hafta arkadaşlar..ameliyat oldum baya zorlu bi süreçti,,allah kimseye gercekten saglık sorunu wermesin...ameliyat olayı küçükte olsa cidden çok agır geçiormus..bu kdr zorlanacagımı tahmin etsem öncesinde asla olmazdım sanırım..bugün yerime kimse olmadıgı ve işler biriktigi için,normalde gelecek haftaya kdr raporlu olmama ragmen işbaşı yaptım :2::2: zira artık patronumun çenesindende bıktım,sanki tatile gitmişim gibi,,dikiş yerlerimin agrısı ile geldim çalışmaya çalışıorum:2: ameliyattan önce 1 hafta diyetimi uyguladım 58,1 ile gitmiştim 57,5.a kdr düştüm ama ameliyat we sonrası tabiki diyete uyamadım.bugün yeniden basladım diyete sabah 58.2 gördum 1.5 haftada 700 gram almısım cnm sıkıldı biraz ama saglık olsun yapacak bişi yokkkk..gecmis olsun dileklerini ileten herkese ve Ekim34 sana cok cok tşk ederim güsel dilekleriniz için..geçmişi okuma imkanım olmadı umarım hepiniz bol eksili günler geçirmişsinizdir.hepinizi çok öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?