2,5 hafta aradan sonra mrb herkese 2,5 hafta arkadaşlar..ameliyat oldum baya zorlu bi süreçti,,allah kimseye gercekten saglık sorunu wermesin...ameliyat olayı küçükte olsa cidden çok agır geçiormus..bu kdr zorlanacagımı tahmin etsem öncesinde asla olmazdım sanırım..bugün yerime kimse olmadıgı ve işler biriktigi için,normalde gelecek haftaya kdr raporlu olmama ragmen işbaşı yaptım :2::2: zira artık patronumun çenesindende bıktım,sanki tatile gitmişim gibi,,dikiş yerlerimin agrısı ile geldim çalışmaya çalışıorum:2: ameliyattan önce 1 hafta diyetimi uyguladım 58,1 ile gitmiştim 57,5.a kdr düştüm ama ameliyat we sonrası tabiki diyete uyamadım.bugün yeniden basladım diyete sabah 58.2 gördum 1.5 haftada 700 gram almısım cnm sıkıldı biraz ama saglık olsun yapacak bişi yokkkk..gecmis olsun dileklerini ileten herkese ve Ekim34 sana cok cok tşk ederim güsel dilekleriniz için..geçmişi okuma imkanım olmadı umarım hepiniz bol eksili günler geçirmişsinizdir.hepinizi çok öpüyorummmm
2,5 hafta aradan sonra mrb herkese 2,5 hafta arkadaşlar..ameliyat oldum baya zorlu bi süreçti,,allah kimseye gercekten saglık sorunu wermesin...ameliyat olayı küçükte olsa cidden çok agır geçiormus..bu kdr zorlanacagımı tahmin etsem öncesinde asla olmazdım sanırım..bugün yerime kimse olmadıgı ve işler biriktigi için,normalde gelecek haftaya kdr raporlu olmama ragmen işbaşı yaptım :2::2: zira artık patronumun çenesindende bıktım,sanki tatile gitmişim gibi,,dikiş yerlerimin agrısı ile geldim çalışmaya çalışıorum:2: ameliyattan önce 1 hafta diyetimi uyguladım 58,1 ile gitmiştim 57,5.a kdr düştüm ama ameliyat we sonrası tabiki diyete uyamadım.bugün yeniden basladım diyete sabah 58.2 gördum 1.5 haftada 700 gram almısım cnm sıkıldı biraz ama saglık olsun yapacak bişi yokkkk..gecmis olsun dileklerini ileten herkese ve Ekim34 sana cok cok tşk ederim güsel dilekleriniz için..geçmişi okuma imkanım olmadı umarım hepiniz bol eksili günler geçirmişsinizdir.hepinizi çok öpüyorummmm
hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı? Eki Görüntüle 426232 Eki Görüntüle 426233 Eki Görüntüle 426234
Oyyy!! Hoşgeldin canııımm!! Çok geçmiş olsuunnn!! 1,5 haftada 700 gr ne ki...? Sen sağlıkla dönmüşsün ya, yeterÇok da az kilo almışsıınn İyi misin peki? Hemen diyete başlaman doğru mu? Güçsüz düşme sakıınnn
Patronlar da böyle işteama sen üstesinden gelirsin
Tekrar hoşgeldiiinnn!!! :13::124::124: Çok geçmiş olsun!
Geçmiş olsun arkadaşım.Patrona bi de şu açıdan bak: sensiz o derece eli kolu bağlanıyor... Kariyerin için süper bence
canım benim çok çoook geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyisindir.
raporlu işçi çalıştırmak yasak bu arada patronuna selamlar yani,o ne yaa hayret bişey.
bence bugün topla işlerini sonra mümkünse raporun dolana kadar yat dinlen evinde.
canım benim yaa hiç bişey değil o,sen 1.5 haftada 700 gr almışsın,bugünü takip etme şansın olduysa ben dünden bugüne +700 ile uyandım.yani seninki sayılmaz bile.hem sağlığın herşeyden çok çok daha önemli.dikkat et kendine,fazla yorulma sakın.
Canımm hoşgeldin :)))
Çok geçmiş olsun, öncelikle kendine çok dikkat et dikişlerine falan sakın sakın zorlama. Hiçbir iş sağlığından daha önemli olamaz.
Kilona gelince ben geçen yıl nisan da fıtık ameliyatı oldum ve yediklerim aynı olmasına rağmen 4 - 5 kilo aldım o yüzden senin 1,5 kilo hiçbirşey. Zaten günler geçtikçe de gidecek göreceksin. Ona hiç canını sıkma sen kendine iyi bak.
Hosgeldin canim gecmis olsun..700 gram cok iyi bence iki günde bazen 1 kilo fazla görebiliyoruz...
Arkadaşım tartılma tartılma yazmışsın ama benim şöyle bi derdim var. Tartılmayınca diyet bozuyorum.Zaten her sabah kayınvalidem elinde beni kaldırmaya tartı ile geliyor kaçışı da yok.Ayrıca bu aralar en büyük hayalin tartıda 60 ile başlayan bi kilo görmek.Zira tammmm 4 yıldır görmedim özledim be
E tamam o zaman senin mazeretin var :)) Biz kaçamak yapmadığımız için gereksiz yere moral bozukluğu olmasın diye tartılma dedim. Ama sen 3 öğün tartıl o zaman aman kaçamak yapma, ne kalmış şunun şurasında 6 lı rakamları görmeye.
Senin tartılmanı canı gönülden destekliyorum :)
cnm cok tşkler.. gecen hafta ameliyat oldum bu haftanında ortası olunca artık baslayım dedim ipin ucu ıyıce kacmadan.gucsuz hıssedersem kendımı ara weririm ama umarım hıssetmem.cunku haziranda guclendırmeye gecmeyı planlıor iken,,sanırım ancak temmuzda olacak bu hayalim gercekk :)
tekrardan cok saolun kızlar...bu arada sizler naptınız bu sürede,,,umarım boooolllll eksili günler geçirmişsinizdir.2,5 haftanın geçmişini tahmin edeceginiz gibi okumam mumkun olmadı cunkuu..
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
bakim resim ekleyebiliyormuyuım.
eklendimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama ama ama beni de destekle iştee,ben de dün 80.5 idim ve ben de 70'li kilomu görmek için çıldırıyorum.
üstelik ben 4 sene falan değil belki 10 senedir görmemişimdir 70'li kilo be yaw.ya var ya bi kere 79.9 göreyim sonra yine 80'li göreyim farketmez,işte ben de bu sebeple tartının üstünde zıplayıp duruyorum günde 5 vakit
E tamam o zaman senin mazeretin var :)) Biz kaçamak yapmadığımız için gereksiz yere moral bozukluğu olmasın diye tartılma dedim. Ama sen 3 öğün tartıl o zaman aman kaçamak yapma, ne kalmış şunun şurasında 6 lı rakamları görmeye.
Senin tartılmanı canı gönülden destekliyorum :)
ama ama ama beni de destekle iştee,ben de dün 80.5 idim ve ben de 70'li kilomu görmek için çıldırıyorum.
üstelik ben 4 sene falan değil belki 10 senedir görmemişimdir 70'li kilo be yaw.ya var ya bi kere 79.9 göreyim sonra yine 80'li göreyim farketmez,işte ben de bu sebeple tartının üstünde zıplayıp duruyorum günde 5 vakit
yemin ederim başladım başlayalı ağzıma bir tane bile koymadım hiç bir meyveyi ama ben de geçen gün annemim yaptığı çilek kompostosunu bıkana kadar kokladım,yemiş gibi oldum :)))
bana bak,sen bizim canımızı çektirmeye çalışırken akşam kendin indirme de bunları mideye sonra biz gülmeyelim sana
Senin hedefin 55. Boyun da benden uzun sanırım. Ben de hedefimi 55 yapmak istiyorum amaaa, nerdeee... Bi 57 görsem gerisi düşünücem :) Temmuzda olsa bile, sen manken gibim olcan amaaKi bence 700 gr için o kadr uzamaz kiiii :S Azıcık kalmış zaten
Biz bazen 2 günü okuyamıyoruz, 2,5 haftayı nasıl okursun heheBen pek bol eksili geçirmedim ama umudum var. Benim halaaaa umuduummm vaaarrrrr hehe
Yok be canım ben öyle duruyor , az gitti, öğlen arttı, 100 gr + ya falan moral bozmuyorum onlar sorun değil ben 1,5kg + gördüm.Kaçamağım da 2 badem 2 kaşık dondurma (badem masum değil belki ama dondurma sütte yapılıyor tolere etti heralde vücudum.) Mesela bugün çok ümitliyim yrn sabah belki 69,9 falan görürüm:))
Saol moral için:)) Ben tartıda 62,5i GÖRECEĞİM o kadar!!! çok kararlıyım. (gerçi eşim 58 ol diye tutturdu ama o çok biliyor.. ben dukan amcamı dinleyeceğim)
Yok be canım ben öyle duruyor , az gitti, öğlen arttı, 100 gr + ya falan moral bozmuyorum onlar sorun değil ben 1,5kg + gördüm.Kaçamağım da 2 badem 2 kaşık dondurma (badem masum değil belki ama dondurma sütte yapılıyor tolere etti heralde vücudum.) Mesela bugün çok ümitliyim yrn sabah belki 69,9 falan görürüm:))
Saol moral için:)) Ben tartıda 62,5i GÖRECEĞİM o kadar!!! çok kararlıyım. (gerçi eşim 58 ol diye tutturdu ama o çok biliyor.. ben dukan amcamı dinleyeceğim)
Eki Görüntüle 426062
deneme deneme deneme.
bakim resim ekleyebiliyormuyuım.
eklendimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim boyum 1.68 cnm,senin kac?? bu arada kalan 700 grm deil kız,1 haftada geri aldıgım kilosuan hedefime 3.2 kg war..ee normalde haftada 600-700 grm weren bi insan olarak bakarsak,,taa temmuzu bulacak yani hedefim benim sorunlu yerim belim,göbegim..twister almıstım ama artık bu dikislerden sonra twister weya mekik yapma ihtimalim yok bi süre..neyse napalım canımız saolsun oldugu kdr..(bu ameliyat benim kilolarıma bakış açımı değiştirdi sanırım )
aaaa hoşgeldin. nasılsın, iyileştin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?