Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canımm hoşgeldin :)))

Çok geçmiş olsun, öncelikle kendine çok dikkat et dikişlerine falan sakın sakın zorlama. Hiçbir iş sağlığından daha önemli olamaz.

Kilona gelince ben geçen yıl nisan da fıtık ameliyatı oldum ve yediklerim aynı olmasına rağmen 4 - 5 kilo aldım o yüzden senin 1,5 kilo hiçbirşey. Zaten günler geçtikçe de gidecek göreceksin. Ona hiç canını sıkma sen kendine iyi bak.

Hosgeldin canim gecmis olsun..700 gram cok iyi bence iki günde bazen 1 kilo fazla görebiliyoruz...

hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı? Eki Görüntüle 426232 Eki Görüntüle 426233 Eki Görüntüle 426234

yemin ederim başladım başlayalı ağzıma bir tane bile koymadım hiç bir meyveyi ama ben de geçen gün annemim yaptığı çilek kompostosunu bıkana kadar kokladım,yemiş gibi oldum :)))
bana bak,sen bizim canımızı çektirmeye çalışırken akşam kendin indirme de bunları mideye sonra biz gülmeyelim sana

cnm cok tşkler.. gecen hafta ameliyat oldum bu haftanında ortası olunca artık baslayım dedim ipin ucu ıyıce kacmadan.gucsuz hıssedersem kendımı ara weririm ama umarım hıssetmem.cunku haziranda guclendırmeye gecmeyı planlıor iken,,sanırım ancak temmuzda olacak bu hayalim gercekk :)

Geçmiş olsun arkadaşım.Patrona bi de şu açıdan bak: sensiz o derece eli kolu bağlanıyor... Kariyerin için süper bence

ckpln saol arkadasım,,yorumun moralimi süper motiwe etti :))

ahhh iste emir kulu olmak,,çekip o anda gidememek böle illet bişi ama napalımmm..çok tşkler güsel msjın için..

çok çok saol cnm,,umarım dedigin gibi hemen gider inşşş..

Hosgeldin canim gecmis olsun..700 gram cok iyi bence iki günde bazen 1 kilo fazla görebiliyoruz...

yani ewt haklısın,,inş en kısa zmnda geldikleri gibi kolayca giderler :)

tekrardan cok saolun kızlar...bu arada sizler naptınız bu sürede,,,umarım boooolllll eksili günler geçirmişsinizdir.2,5 haftanın geçmişini tahmin edeceginiz gibi okumam mumkun olmadı cunkuu..

E tamam o zaman senin mazeretin var :)) Biz kaçamak yapmadığımız için gereksiz yere moral bozukluğu olmasın diye tartılma dedim. Ama sen 3 öğün tartıl o zaman aman kaçamak yapma, ne kalmış şunun şurasında 6 lı rakamları görmeye.

Senin tartılmanı canı gönülden destekliyorum :)

ama ama ama beni de destekle iştee,ben de dün 80.5 idim ve ben de 70'li kilomu görmek için çıldırıyorum.
üstelik ben 4 sene falan değil belki 10 senedir görmemişimdir 70'li kilo be yaw.ya var ya bi kere 79.9 göreyim sonra yine 80'li göreyim farketmez,işte ben de bu sebeple tartının üstünde zıplayıp duruyorum günde 5 vakit

Senin hedefin 55. Boyun da benden uzun sanırım. Ben de hedefimi 55 yapmak istiyorum amaaa, nerdeee... Bi 57 görsem gerisi düşünücem :) Temmuzda olsa bile, sen manken gibim olcan amaa Ki bence 700 gr için o kadr uzamaz kiiii :S Azıcık kalmış zaten

Biz bazen 2 günü okuyamıyoruz, 2,5 haftayı nasıl okursun hehe Ben pek bol eksili geçirmedim ama umudum var. Benim halaaaa umuduummm vaaarrrrr hehe

Hiç kaçamak yapmadığın halde artı görünce şikayet etmiceksen, 15 kere de tartıl canım. Zıp zıp zıpla öyle
ama çok çıkarsın zıplarsan Moralini bozmucaksan falan... Ohooo! Tartıl da tartıl :)) Ama bozuyorsuuunnnn!

Yok be canım ben öyle duruyor , az gitti, öğlen arttı, 100 gr + ya falan moral bozmuyorum onlar sorun değil ben 1,5kg + gördüm.Kaçamağım da 2 badem 2 kaşık dondurma (badem masum değil belki ama dondurma sütte yapılıyor tolere etti heralde vücudum.) Mesela bugün çok ümitliyim yrn sabah belki 69,9 falan görürüm:))

Saol moral için:)) Ben tartıda 62,5i GÖRECEĞİM o kadar!!! çok kararlıyım. (gerçi eşim 58 ol diye tutturdu ama o çok biliyor.. ben dukan amcamı dinleyeceğim)

göreceğiz kızlar kesin göreceğiz hepimiz manken gibi olacağız:)) şuraya yazıyorum haftaya perşembe 79 kilo olcaksın

Kıyamam sana ben, seni desteklemez miyim hiç.

Ama sen hiç kaçamak yapmıyorsun ve tartılınca moralin bozulmasın diye tartılma diyorum.

O zaman bir anlaşma yapalım. Üzülmemeye, her sabah wc den çıkıp su bile içmeden iç çamaşırlarınla tartıya çıkmaya söz verirsen, her sabah tartıl o zaman. :)

ucunda 5 kg var yermıyım hıccc...

benim boyum 1.68 cnm,senin kac?? bu arada kalan 700 grm deil kız,1 haftada geri aldıgım kilo suan hedefime 3.2 kg war..ee normalde haftada 600-700 grm weren bi insan olarak bakarsak,,taa temmuzu bulacak yani hedefim benim sorunlu yerim belim,göbegim..twister almıstım ama artık bu dikislerden sonra twister weya mekik yapma ihtimalim yok bi süre..neyse napalım canımız saolsun oldugu kdr..(bu ameliyat benim kilolarıma bakış açımı değiştirdi sanırım )

Merak etme canım, göreceksin ben inanıyorum. 2 badem midene bile ulaşmaz be tatlım dondurma dersen dediğin gibi süt, şekeri de hemen 1,5 kilo yapmaz mutlaka ödem var sende.

Evet valla eşin çok biliyor, sen dukan amcamı dinle, bugüne kadar mahcup etmedi bizi. Güçlendirmede de zaten bir kaç kilo verirsin onun dediği de kısmen olmuş olur.

Abariiiii!! Başka bi arzusu var mıymış!? heheh
Canım, badem masum değil, deme bence. Gayet de masum. 2 badem diyorsun yaa! Daha neler.. Böyle şeyler sık olmadığı sürece bence çok çok masum.. Ki sen de sık yapmamışsın 2 badem yemesen 300 gr daha mı çok kilo verecektin. Böyle bir şeye inanmıyorum. Ayda 1 kaçamak yapmak, çok da felaket değil.
Çok güzel bir irade bence sendeki de!! Bravoooo

Ve herkese mutlu akşamlaaarrrr.... :79:

aaaa hoşgeldin. nasılsın, iyileştin mi?

aaaa hoşgeldin. nasılsın, iyileştin mi?

cok tşk ederim cnm hoşbuldumm..walla tam iyileşmedim gelecek haftaya kdr hala raporum war ama patronumun dırdırlarından bugun mecburen işbaşı yaptım artıkk..idare edioruz bakalım ,,tkrar cok saol :)

bencede sen esini dinleme sen kendini hangi kiloda gusel we mutlu hissedeceksen,,önemli olan o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…