Ben bir tersanede satınlama uzmanıyım ve deneme seyrine çıktık bugün. Süpriz oldu bana hazırlıksız yakalandım. Allahtan 1 saat sonra falan karaya ayak basmış olacağım İnşallah....
ama ama ama beni de destekle iştee,ben de dün 80.5 idim ve ben de 70'li kilomu görmek için çıldırıyorum.
üstelik ben 4 sene falan değil belki 10 senedir görmemişimdir 70'li kilo be yaw.ya var ya bi kere 79.9 göreyim sonra yine 80'li göreyim farketmez,işte ben de bu sebeple tartının üstünde zıplayıp duruyorum günde 5 vakit
cok tşk ederim cnm hoşbuldumm..walla tam iyileşmedim gelecek haftaya kdr hala raporum war ama patronumun dırdırlarından bugun mecburen işbaşı yaptım artıkk..idare edioruz bakalım ,,tkrar cok saol :)
Selam Kizlar
Bende dukan'a gecen Sali (10 Agustos) basladim. Su anda nerdeyse Atak evresinin sonuna geliyorum.
Biraz kabizlik disinda iyi gidiyor. 84-85 Kilo civarinda basladim bugun 82 ciktim :)))
ay kızlaaaaaaaaarrrr çok güldüm size. bu resmi koydumki rakiplerim kuvvetlimi değilmi bi göreyim.. gardımı ona göre alayım
Eki Görüntüle 426133
börek resmi mi koysaydım
Eki Görüntüle 426135
yoksa fastfood mu
Eki Görüntüle 426134
aaaa yoksa baklava mı
hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı? Eki Görüntüle 426232 Eki Görüntüle 426233 Eki Görüntüle 426234
hepimize olduğu kadar banada değişik ve etkili bir motivasyon olacağı düşüncesindeyim. beni dahil eder misiniz listenize? etkili veremesemde hiç olmadığım kadar dikkatli olacağımdan eminim buda bana yeter.
HahahahahAaaa! Fotoğraf makinesi de ağır olmasın, bak aklıma geldi şimdi hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?