Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlarım,

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Umarım herkes yarın kilo bildiriminde BOL BOL EKSİLER bildirir.

Ben bir tersanede satınlama uzmanıyım ve deneme seyrine çıktık bugün. Süpriz oldu bana hazırlıksız yakalandım. Allahtan 1 saat sonra falan karaya ayak basmış olacağım İnşallah....

aman deyim en sık kaçamak yapılan anlar uzun süren açlıktan sonra oluyor.sakın kaçamaklara yan gözle bile bakma

madem tartıya cıkıp cıkıp inmek konusunda ısrarlı bır halin var.o zaman iyi tarafından bakalım.step yapmış oluyorsun ine çıka

Son düzenleme:
bu hafta kilo bildirim listesine bende gireyim bari.ilk listemdeazcık heyecanlandım bak şimdi.

iyi akşamlar kızlaaaar kaçamaksız bir gece veee -------lerle uyanılan bir sabah diliyorum

öpüyoruuuum

cok tşk ederim cnm hoşbuldumm..walla tam iyileşmedim gelecek haftaya kdr hala raporum war ama patronumun dırdırlarından bugun mecburen işbaşı yaptım artıkk..idare edioruz bakalım ,,tkrar cok saol :)

bir an önce tam olarak sağlığına kavuşursun inşallah.

hadi canım sende. şimdi hiçbiriniz bunların tadına bakmadınızmı? Eki Görüntüle 426232 Eki Görüntüle 426233 Eki Görüntüle 426234

kızlar çok sert hatta ivana serrrtttttttt!!!!!!!!!!!!!

iyi akşamlar yarın dukan diyetine başlıyacağım ama regli dönemim yakın acaba kilo verme hızında bir sorun olur mu?

yarim_ kullanıcısından alıntı
yarışmacılar;

* ecefatma
* lareza
* yarim_
* medesa
* asya_deniz
* niless
* yasena
* pksnmz

varmı eksik kalannnn
varmı aramıza katılannn...

NOT: RESİM ŞART :=)

Son düzenleme:
arkadaşlar bende atak evresinin bugün 3.gününü bitirdim. 5 gün yapacağım. şimdilik yaklaşık 2 kilo verdim. forumun başlarını okuyordum da herkes yulaf kepeğini bulamadığını söylemiş. ben migros ta kellogs ların olduğu reyonda çok rahat buldum.
bilginiz olsun...

kızlar gunun ılk fotosu benden gelsın.iş yerinden yazısırız artık.çıkıyorumşimdi byeeeeeeeeeeeeeee...

günaydın kızlar

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 61.8
güncel kilo: 60.8

gunaydınlarrr
ilk defa perşembe kilo bildirimi yapıyorum.

başlangıç tarihim 04-05-2012
başlangıç kilom 61.9
hedef kilom 55
geçen perşembe kilom 58.7
guncel kılom 58.0

eksik var mı bilmiyorum.

herkese bol bol - ler

Günaydin Dukancanlar hepimize bol ___ ve bol motivasyonlu kacamaksiz güzel bir gün diliyorum...Forumdaki tüm dukancanlar
Regaip Kandiliniz Mübarek,Dualariniz Kabul Olsun.Saglik,Huzur Ve Bereket Hep Sizinle ve sevdiklerizle Olsun..

Gelelim bugünki bildirimee...

baslangic tarihi: 28 mart
baslangic kilo: 110
hedef kilo:65
gecen persembe kilo: 94
güncel kilo: 93,400 ( adet olacagim eli kulaginda )

yarismaci arkadaslara basarilar...görün bakin hepimiz birinci olacagiz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…