Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızzlar herkesin Regaip Kandili Mübarek olsun...

başlangıç tarihi :26.03.2012
başlangıç kilo : 74
hedef kilo : 57 kg (2 gün önceye kadar 60 dı)
geçen perşembe : 67
güncel : 66 (ama son 3 gündür hep tartılıorum 67-68 bile oldum )

kızzlar hedef kilomu değiştirdim 66 ım daha 31-30 beden giyiyorum(kotta) 29-28 beden olmak istiyorum...

33-34 beden kot giyerken 31 e düştüm 8 kilo sonucu... 8 kg daha verdim rahatlayacağım gibi

günaydın kızlar

başlangıç tarihi: 7 mayıs
başlangıç kilo: 90.1
hedef kilo:65
geçen perşembe kilo: 86.6
güncel kilo: 86.2
Yarışmayı kazanacağım gün olacağım kilo :) 81 ve sonra ver elini 70 li günler.....

:)
Sevgiler..

günaydın kızlar...
yüklediğiniz resimleri bilgisayarıma kaydettim... 5 kilo verildiğinde de eklediğiniz resimleri kaydedicem... bu böyle sürüp gider... bizde yarışarak kilo verebiliriz... sanırım bir iki güne kalmaz regl olurum... geç gelip bekletiyo beni son zamanlarda onu napıcam bilmiyorum keçilerim tepemde... bu hafta bende bildirimimi yapıyorum...
ayrıca bugunkü menümü de yazıyorum...

SABAH
* 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1 bardak çay (1/4 splendalı)
* dukan ekmeğim
* çemensiz pastırma
* domates
* peynir
ARA
* ice tea light limonlu
ÖĞLE
* ızgara tavuk
* közlenmiş biber
ARA
* yoğurt 200 gr
* soda
AKŞAM
* taze fasulye
* dukan ekmeği

ve bolca suuuu

Son düzenleme:

Günaydııınnnnn can Dukanlaaaarrrr! Hepimiz Dukan'ız :76:

başlangıç tarihi : 26.03.2012
başlangıç kilo : 67
hedef kilo : 57
geçen perşembe: 61.7
güncel kilo : 61.2

2 hafta öncesine göre 100 gr vermişim. Büyük başarı hahaha ve 2 ayda sadece 6 kilo vererek daha büyük bir başarıya imza attım Sevgili uyuşuk metabolizmam sağolsun Gerçek kilom bu değil sanırım.. Yakında regl olacağım için böyle çıktım galiba. Göbişim vaaar Haftaya da regl olduğum için çok çıkarım ohooo! Öbür hafta 58 olurum ben

Son düzenleme:

Miraycim yediklerimizi yazmak sartmi canim ben gün icinde ne yiyecegim bu saat den bilemiyorum da..

herkeze günaydınnn
herkeze bol eksili bildirimler diliyorum
başlangıç tarih:21.mart 2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen perşembe:59.5
güncel kilo:58.5

Eklentiler

• $Resim 087.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
herkese günaydın kızlar umarım bildirimleriniz iyidir. Hemen ben veriyorum

başlangıç tarihi : 10.04.2012
başlangıç kilo : 61.3
hedef kilo : 54
geçen perşembe: 56.1
güncel kilo : 55.7

kaçamaklarııma rağmen 400 gram daha gitmiş. Nihayet 55 li değerleri de görmeye başladım :)) Bu arada adetimin 3. günündeyim vücudumdaki şişlikler baya indi.

günaydın kızlar

başlangıç tarihi: 19 mart
başlangıç kilo: 112
hedef kilo:65
geçen perşembe kilo: 98.8
güncel kilo: 98,5

miraY fotoyu eklemıstım.

KAHVALTI
* dukan ekmeğim
* 1 adet yumurta
* peynir
ARA
* ayran
ÖĞLE
* ızgara tavuk
*yoğurt
ARA
*ayran
AKŞAM
* pırasa
*tavuk
*belki yoğurt

Benim boyum 1.63 canım. Asıl 55 olması gereken benim hihi Hatta 53 ama 53 olunca Somalililere benzerim ben :S Çağla Şikel'den, Ebru Şallı'dan beter olurum. Iyyhh! Üniversitede 54'a falan düşmüştüm, 1 kere o da ve kısa süreliydi , millet acıyarak bakıyodu hihi Bana kötü gelmiyodu ama :) Tabi O zaman kemikler de daha ince falan. Şimdi güzel olabilir Bi 57 oliyim de, gerisini düşünücem
Anladım ben 700 gr'ın aldığın kilo olduğunu. Ama ne var, en fazla 1 hafta uzatır işte Hem o da ameliyattan dolayı ödem falansa bi kaç güne bişeycik kalmaz

heheee tatlım zaten boş fotoları çekmemin sebebi fotograf makinesi tartılıp fotograf makinesini koyduğum yerden alana kadar ekran siliniyor

Hehhehehe O işlemi yaparken hayal ettim de seni Eğlenerek zayıflıyoruz hihi

Vaaaayyy!! 74 çıkmışsıınnn dün 74.7'ydin di mi? Demek dün başlasaymışsınız yarışmaya, 1 günde 700 gr gitmiş olacaktı hihiih

Son düzenleme:
günaydın kızlar
moralim çok bozuk gecen pazar 58.4 iken günden güne artarak bugün yine 59.8 gördüm
reglim bugün basladı ( gecen haftaya göre belden ve bacaklardan 1 cm gitmiş olmasına rağmen kilo fazla cıktı ağlıyacagım

baslangıç tarihi : 19.03.2012
baslangıç kilo : 66.3
hedef kilo: 58.3 değiştirebilirsen yarim 55 yapabilirmisin yoksa sorun değil
gecen perşembe :59.8
bu hafta :59.8

kızlar günaydın anca gelebildim işe.
fotoyu yüklüyorum bilgisayara hemen paylaşıcam sizinle öpüyorum hepinizi :)

Günaydın Dukan güzelleri... Menümü yazamıyorum çünkü bugün oruçluyum. Malumunuz regaip kandili. Hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Allahtan diliyorum. Üç aylar size bol eksili gelsin.

Artık yarın menümü yazarım.

eveeeet buyrun buda benim kilocuğum :)

çok zormuş üstünde foto çekmekk peeeh peeeh

neyse bende menümü yazayım ;

sabah: 1 krep + peynir + 1 Yumurta
ara: yeşil çay
Öğlen : 1 adet tavuklu krep + 1 adet peynirli krep + soda
ara: meyveli yoğurt
akşam : Üniversiteden arkadaşımla buluşcam işten sonra yüksek ihtimalle bir yoğurt yer çıkarım işten sonrasını bilemicem şuan için :)

allah kabul etsin... bende kalkabilmeyi çok istedim ama

Heyyy!!! Öyle moral bozmak yoookkk Ben 2 hafta önce 61.3 görmüştüm yahuuu!! 2 haftada artarak eksilerek anca 61.2 olmuşum. Düşünsene 100 gr Şaka gibi Benim reglime daha 5-6 gün var ve ondandır diye avutuyorum kendimi. Aslında daha zayıfım, eminim :)) Senin bugün başlamış. En az 500 gr-1 kilo farkeder Moral bozmayalıımmm

dün şunu anladım... wc faktörü bu olayı çok ciddi etkiliyoo...

Evet yaaa!! Kesinlikleeee :121:

Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah! Hayırlara vesile olsun..

Seni de Allah kabul etsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…