günaydın kızlar...
yüklediğiniz resimleri bilgisayarıma kaydettim... 5 kilo verildiğinde de eklediğiniz resimleri kaydedicem... bu böyle sürüp gider... bizde yarışarak kilo verebiliriz... sanırım bir iki güne kalmaz regl olurum... geç gelip bekletiyo beni son zamanlarda onu napıcam bilmiyorum keçilerim tepemde... bu hafta bende bildirimimi yapıyorum...
ayrıca bugunkü menümü de yazıyorum...
SABAH
* 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1 bardak çay (1/4 splendalı)
* dukan ekmeğim
* çemensiz pastırma
* domates
* peynir
ARA
* ice tea light limonlu
ÖĞLE
* ızgara tavuk
* közlenmiş biber
ARA
* yoğurt 200 gr
* soda
AKŞAM
* taze fasulye
* dukan ekmeği
ve bolca suuuu
Eki Görüntüle 426589
günaydın kızlar...
yüklediğiniz resimleri bilgisayarıma kaydettim... 5 kilo verildiğinde de eklediğiniz resimleri kaydedicem... bu böyle sürüp gider... bizde yarışarak kilo verebiliriz... sanırım bir iki güne kalmaz regl olurum... geç gelip bekletiyo beni son zamanlarda onu napıcam bilmiyorum keçilerim tepemde... bu hafta bende bildirimimi yapıyorum...
SABAH
* 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1 bardak çay (1/4 splendalı)
* dukan ekmeğim
* çemensiz pastırma
* domates
* peynir
ARA
* ice tea light limonlu
ÖĞLE
* ızgara tavuk
* közlenmiş biber
ARA
* yoğurt 200 gr
* soda
AKŞAM
* taze fasulye
* dukan ekmeği
ve bolca suuuu
Eki Görüntüle 426589
benim boyum 1.68 cnm,senin kac?? bu arada kalan 700 grm deil kız,1 haftada geri aldıgım kilosuan hedefime 3.2 kg war..ee normalde haftada 600-700 grm weren bi insan olarak bakarsak,,taa temmuzu bulacak yani hedefim benim sorunlu yerim belim,göbegim..twister almıstım ama artık bu dikislerden sonra twister weya mekik yapma ihtimalim yok bi süre..neyse napalım canımız saolsun oldugu kdr..(bu ameliyat benim kilolarıma bakış açımı değiştirdi sanırım )
heheee tatlım zaten boş fotoları çekmemin sebebi fotograf makinesitartılıp fotograf makinesini koyduğum yerden alana kadar ekran siliniyor
günaydın kızlar...
...............
...................
Benim boyum 1.63 canım. Asıl 55 olması gereken benim hihiHatta 53 ama 53 olunca Somalililere benzerim ben :S Çağla Şikel'den, Ebru Şallı'dan beter olurum. Iyyhh! Üniversitede 54'a falan düşmüştüm, 1 kere o da ve kısa süreliydi , millet acıyarak bakıyodu hihi Bana kötü gelmiyodu ama :) Tabi O zaman kemikler de daha ince falan. Şimdi güzel olabilir Bi 57 oliyim de, gerisini düşünücem
Anladım ben 700 gr'ın aldığın kilo olduğunu. Ama ne var, en fazla 1 hafta uzatır işteHem o da ameliyattan dolayı ödem falansa bi kaç güne bişeycik kalmaz
HehheheheO işlemi yaparken hayal ettim de seni Eğlenerek zayıflıyoruz hihi
günaydın kızlar...
...............
...................
Vaaaayyy!! 74 çıkmışsıınnndün 74.7'ydin di mi? Demek dün başlasaymışsınız yarışmaya, 1 günde 700 gr gitmiş olacaktı hihiih
dün şunu anladım... wc faktörü bu olayı çok ciddi etkiliyoo...
Eki Görüntüle 426619
Günaydın Dukan güzelleri... Menümü yazamıyorum çünkü bugün oruçluyum. Malumunuz regaip kandili. Hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Allahtan diliyorum. Üç aylar size bol eksili gelsin.
Artık yarın menümü yazarım.
günaydın kızlar
moralim çok bozuk gecen pazar 58.4 iken günden güne artarak bugün yine 59.8 gördüm
reglim bugün basladı( gecen haftaya göre belden ve bacaklardan 1 cm gitmiş olmasına rağmen kilo fazla cıktı ağlıyacagım
baslangıç tarihi : 19.03.2012
baslangıç kilo : 66.3
hedef kilo: 58.3 değiştirebilirsen yarim 55 yapabilirmisin yoksa sorun değil
gecen perşembe :59.8
bu hafta :59.8
dün şunu anladım... wc faktörü bu olayı çok ciddi etkiliyoo...
Günaydın Dukan güzelleri... Menümü yazamıyorum çünkü bugün oruçluyum. Malumunuz regaip kandili. Hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Allahtan diliyorum. Üç aylar size bol eksili gelsin.
Artık yarın menümü yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?