Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnn herkese kızlarrrrr hayırlı kandiller ve bol eksili bildirimler

iyi akşamlar yarın dukan diyetine başlıyacağım ama regli dönemim yakın acaba kilo verme hızında bir sorun olur mu?

vücudun bu dönemde su tutabilir.bu nedenle motivasyonun açısından bence bu donem bittikten sonra baslasan daha iyi olur ama tabi bu benim şahsi fikrim sadece,karar senin

ne güzel motive olduk demi kızlar son günlerde herkez ben kiloveremiyorum hiç gitmiyor diyordu bakın bu yarışmadan sonra herkese 5 kiloyu önce ben vereceğim diyor

ne güzel motive olduk demi kızlar son günlerde herkez ben kiloveremiyorum hiç gitmiyor diyordu bakın bu yarışmadan sonra herkese 5 kiloyu önce ben vereceğim diyor

yok ben demiyorum ama değişiklik oldu böyle :)
5 kiloda 1 böyle birşey yapabiliriz :)
benim 2 5liğim var

erkek arkıma söyledim sen diyet yapamıyorsunki neden yarışmaya girdin dedi ama dedim yapıcaaam:26:
sanki 10 küsür kiloyu başkası vermiş gibi :)))

baslangıç tarihi : 19.03.2012
baslangıç kilo : 92.7
hedef kilo: 75
gecen perşembe :81
bu hafta :81.9

KIZLAR YAAA BENİM RESMİ EKLEMİYOR,GEÇERSİZ DOSYA TİPİ DİYOR.
DURUN DÖNÜŞTÜRMEYİ DENEYECEĞİM ((

baslangıç tarihi : 03.04.2012
baslangıç kilo : 80,5
hedef kilo: 62,5
gecen perşembe :71,2
bu hafta :69,5

şİMDİDEN TŞKLER yARİM

öyle deme tatlım ben senden ve yarimden bir süpriz bekliyorum senin asıl kilon o değilki kaçamak yapmadan devam et bak o aldığın kilolar pufff

Günaydın Kızlar,

Kilo bildirimimi yapayım sadece 600 gr verebildim ama buna şükür :))

ticker ımı da güncelleyemedim ama gün için de yaparım.

baslangic tarihi: 24/03/2012
baslangic kilo: 70.6
hedef kilo: 58,3
gecen hafta: 62.8
güncel kilo: 62.2

Başlangıç tarihi:
27.02.2012

Başlangıç kilo:
86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 72,5 kg
Güncel kilo: 70,2 kg

Günaydın güzeller..Herkese bol eksili bir hafta dilerim.. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun..
Yarışan güzeller, her birinize ayrı ayrı basarılar dilerim:))

Başlangıç tarihi: 26 Mart
Başlangıç kilo: 92.1
Hedef kilo: 68
Gecen Perşembe: 82.5
Güncel: 81.5

RESMİ EKLEYENE KADAR CNM CIKTI:))))
sabahdan beri uğraşıyom telden cektim dıgıtalden cekemedim yanlzı resim sabah aklıma geldi annemde uyuduğundan odamdakinden cektim aynı zaten tartıyolar
bildirimimide yapim
başlangıç tarihi:27 şubat 2010
başlangıç kilo:68
gecen haftaki kilo:59
hedef kilo:55
güncel kilo:60

1 kilo almışımbu arada okadar kacamak yaparsam normal tabeee

Başlangıç tarihi:
27.02.2012

Başlangıç kilo:
86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 72,5 kg
Güncel kilo: 70,2 kg

Tebrik ederriiimm

Kızlarrrr yaaa yüklemiyor resmi yardım edin bana ((

Sorun ne kiii :44: Yanlış bir şey yapıyorsun muhtemelen.. Fotoğrafın uzantısı ne, jpg mi? İstersen bana mail at resmi bi de ben deniyim.. Becerebilir miyim bilmem ama :44: denerim.

Son düzenleme:
Tebrik ederriiimm

Sorun ne kiii :44: Yanlış bir şey yapıyorsun muhtemelen.. Fotoğrafın uzantısı ne, jpg mi?

JPEG evet ama eklemiyor daha doğrusu aşağıdaki alana sürükleyin diyor,benim ki sürüklenmiyorrr offfffff. ((((
daha işe güce bakmadım,geldiğimden beri bunla uğraşıyorum vallahi kovalıcaklar beni,napcam ben şimdi yaaa

Kızlar,

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, Allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…