iyi akşamlar yarın dukan diyetine başlıyacağım ama regli dönemim yakın acaba kilo verme hızında bir sorun olur mu?
ne güzel motive olduk demi kızlar son günlerde herkez ben kiloveremiyorum hiç gitmiyor diyordu bakın bu yarışmadan sonra herkese 5 kiloyu önce ben vereceğim diyor
öyle deme tatlım ben senden ve yarimden bir süpriz bekliyorum senin asıl kilon o değilki kaçamak yapmadan devam et bak o aldığın kilolar pufffyok ben demiyorum ama değişiklik oldu böyle :)5 kiloda 1 böyle birşey yapabiliriz :)benim 2 5liğim varerkek arkıma söyledim sen diyet yapamıyorsunki neden yarışmaya girdin dedi ama dedim yapıcaaam:26:sanki 10 küsür kiloyu başkası vermiş gibi :)))
Evet evet, yanlış okumadınız... Bu hafta verdiğim değil, aldığım kilonun bildirimini yapıyorum. Geçen hafta 71,6 olan kilom bir güzel afiyetle yemelerin sonrasında bugün itibariyle 72,5
Bugün bildirim yapmasam mı acaba diye çok düşündüm ama sonrasında hem kendime ceza, hem de sizlere ders olsun diye bildirim yapmaya karar verdim. Ancak Ticker kısmını güncellemedim nasıl olsa c.tesiye kadar o kiloyu tekrar görürüm diye hedefliyorum.
Saf protein moduna geçtim dün sabahtan itibaren, kaçarı yok o kilolar ya gidecek, ya gidecek
Başlangıç tarihi: 27.02.2012
Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg
Geçen perşembe kilo : 71,6 kg
Güncel kilo: 72,5 kg
baslangıç tarihi : 03.04.2012
baslangıç kilo : 80,5
hedef kilo: 62,5
gecen perşembe :71,2
bu hafta :69,5
şİMDİDEN TŞKLER yARİM
Başlangıç tarihi: 27.02.2012
Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg
Geçen perşembe kilo : 72,5 kg
Güncel kilo: 70,2 kg
Kızlarrrr yaaa yüklemiyor resmi yardım edin bana((
öyle deme tatlım ben senden ve yarimden bir süpriz bekliyorum senin asıl kilon o değilki kaçamak yapmadan devam et bak o aldığın kilolar pufff
Tebrik ederriiimm
Sorun ne kiii :44: Yanlış bir şey yapıyorsun muhtemelen.. Fotoğrafın uzantısı ne, jpg mi?
öyle deme tatlım ben senden ve yarimden bir süpriz bekliyorum senin asıl kilon o değilki kaçamak yapmadan devam et bak o aldığın kilolar pufff
Sorun ne kiii :44: Yanlış bir şey yapıyorsun muhtemelen.. Fotoğrafın uzantısı ne, jpg mi? İstersen bana mail at resmi bi de ben deniyim.. Becerebilir miyim bilmem ama :44: denerim.
olmuyor olmuyor olmuyorr ama neden yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?