JPEG evet ama eklemiyor daha doğrusu aşağıdaki alana sürükleyin diyor,benim ki sürüklenmiyorrr offfffff.((((
daha işe güce bakmadım,geldiğimden beri bunla uğraşıyorum vallahi kovalıcaklar beni,napcam ben şimdi yaaa
neyse kızlar iyisi mi ben kendi kendimi diskalifiye edeyim,olmuyor eklenmiyor napiim yaniii.
zaten eveli gün 80.5 çıkan kilomun dün 81.2 çıkmasının şaşkınlığımı üzerimden atamadan bu sabah 81.9 çıktım.
herşeyi olması gerektiği gibi yapmama rağmen 2 gündür +700 er kiloyla uyanıyorum.
iyisi mi sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim,bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
neyse kızlar iyisi mi ben kendi kendimi diskalifiye edeyim,olmuyor eklenmiyor napiim yaniii.
zaten eveli gün 80.5 çıkan kilomun dün 81.2 çıkmasının şaşkınlığımı üzerimden atamadan bu sabah 81.9 çıktım.
herşeyi olması gerektiği gibi yapmama rağmen 2 gündür +700 er kiloyla uyanıyorum.
iyisi mi sizin de motivasyonunuzu düşürmeyeyim,bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Benim boyum 1.63 canım. Asıl 55 olması gereken benim hihiHatta 53 ama 53 olunca Somalililere benzerim ben :S Çağla Şikel'den, Ebru Şallı'dan beter olurum. Iyyhh! Üniversitede 54'a falan düşmüştüm, 1 kere o da ve kısa süreliydi , millet acıyarak bakıyodu hihi Bana kötü gelmiyodu ama :) Tabi O zaman kemikler de daha ince falan. Şimdi güzel olabilir Bi 57 oliyim de, gerisini düşünücem
Anladım ben 700 gr'ın aldığın kilo olduğunu. Ama ne var, en fazla 1 hafta uzatır işteHem o da ameliyattan dolayı ödem falansa bi kaç güne bişeycik kalmaz
HehheheheO işlemi yaparken hayal ettim de seni Eğlenerek zayıflıyoruz hihi
ben buldum ben buldum ehehehehehheh ben buldum!
Vaaaayyy!! 74 çıkmışsıınnndün 74.7'ydin di mi? Demek dün başlasaymışsınız yarışmaya, 1 günde 700 gr gitmiş olacaktı hihiih
yok ben demiyorum ama değişiklik oldu böyle :)
5 kiloda 1 böyle birşey yapabiliriz :)
benim 2 5liğim var
erkek arkıma söyledim sen diyet yapamıyorsunki neden yarışmaya girdin dediama dedim yapıcaaam:26:
sanki 10 küsür kiloyu başkası vermiş gibi :)))
biiyorum biliyorum birdaha ben buldum dersem döveceeeniz beni ama ben buldum yaw ne gıcığım heeeeeeene güzel motive olduk demi kızlar son günlerde herkez ben kiloveremiyorum hiç gitmiyor diyordu bakın bu yarışmadan sonra herkese 5 kiloyu önce ben vereceğim diyor
Herkesin Regaip Kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah! Hayırlara vesile olsun..
AMİİİİİİİİİNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN RABBİM HERKESİ RIZASI İLE ŞEREFLENDİRSİN İNŞALLAH......
Seni de Allah kabul etsin canım...
allah kabul etsin... bende kalkabilmeyi çok istedim ama
bi ben bekleyemiyorm kendimden sürprizzz
Oyyy bozma moralini :S Zaten komik bi durum oldu10 dakikada 1 mesaj atabiliyormuşuz :S O ne yaaa 10 dakika sonra görüşürüz heheheh Sen de 10 dakka bekliceksin :) Bu iş en az 30 dakka sürecek demektir :)) Olsun.. Denerim ben. Çok yoğun değilim bugün işte. Yoğunum da aslında, tembelim Yazıcam.. Bekleee
günaydın güzeller....ben tartılmıyorum hiç.ama şunu söyleyebilirim .dün greve giderken kotumu giyecektim baktım kirlide.Allah ne giyeyim derken bekarlıktan kalma bir kotum vardı onu saklamıştım.geçenlerde giydim olmamıştı.bir giydim o da ne bol bile geldi.Allahım nasıl mutlı oldum anlatamam:)))
arkadaşlar ben girip bişeyler yazamıyorum ama gece okumaya çalışıyorum (oğluma tuvaleti öğretmeye çalışıyorum bana şans dileyin evin her köşesi çiş oldu:)bu arada yarışan güzellere kolay gelsin herkesin ___ bol olsun...kilo bildirimim başlangıç kilom 98.200 başlangıç tarihim 13 /5/2012 hedef kilo 75 geçen perşembe 93.400 bugün ise 92 birde şu tickerları yapmayı bi türlü başaramadım bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim ....ben yine gece bakabilirim heralde İYİ KANDİLLER HERKESE UMARIM HERKESE MUTLULUK GÜZELLİK SAĞLIK GETİRİR ÇOK DUA EDELİM KENDİMİZE BİRBİRİMİZE
evet biliyorum ama dayanamam ben o kadar açlığa... migrenim tutarsa o tuttuğum orucun kimseye bi yararı olmaz... neden günaha gireyim...acıktığımda yemek yemezsem migrenim tutar ve en az 3 gün kesintisiz sürer... ayrıca çoook teşekkür ediyorum böyle keyifli bir motivasyon şeklini bize sunduğun için...ben buldum ben buldum ehehehehhehehohohohuohuhouho
ben buldum ben buldum benim aklıma geldi huohuhhhahhahahah
biiyorum biliyorum birdaha ben buldum dersem döveceeeniz beni ama ben buldum yaw ne gıcığım heeeeeee
TESEKKÜR EDERİM CÜMLEMİZİN İBADETLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH
ASLINDA KALKMAK FARZ DEĞİL SÜNNET GÜZELİM BU YÜZDEN SAHURA KALKMADAN DA NİYET EDİP ORUÇ TUTULABİLİR ...AKLINDA BULUNSUN.....
HAYIIIIIR BEN ASIL SÜPRİZİ SENDEN BEKLİYORUM BAK İLK GÜNDEN 700 GR. GİTMİŞ.....ÇOK GÜZEL OLACAK ÇOOOOKKK ben buldum ben buldum
ben buldum ben buldum ehehehehhehehohohohuohuhouho
ben buldum ben buldum benim aklıma geldi huohuhhhahhahahah
biiyorum biliyorum birdaha ben buldum dersem döveceeeniz beni ama ben buldum yaw ne gıcığım heeeeeee
TESEKKÜR EDERİM CÜMLEMİZİN İBADETLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH
HAYIIIIIR BEN ASIL SÜPRİZİ SENDEN BEKLİYORUM BAK İLK GÜNDEN 700 GR. GİTMİŞ.....ÇOK GÜZEL OLACAK ÇOOOOKKK ben buldum ben buldum
arkadaşlar ben girip bişeyler yazamıyorum ama gece okumaya çalışıyorum (oğluma tuvaleti öğretmeye çalışıyorum bana şans dileyin evin her köşesi çiş oldu:)bu arada yarışan güzellere kolay gelsin herkesin ___ bol olsun...kilo bildirimim başlangıç kilom 98.200 başlangıç tarihim 13 /5/2012 hedef kilo 75 geçen perşembe 93.400 bugün ise 92 birde şu tickerları yapmayı bi türlü başaramadım bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim ....ben yine gece bakabilirim heralde İYİ KANDİLLER HERKESE UMARIM HERKESE MUTLULUK GÜZELLİK SAĞLIK GETİRİR ÇOK DUA EDELİM KENDİMİZE BİRBİRİMİZE
şanssızlık benden yana bugün galiba :)
neyse madem bu 10 dk bekleme arasında ben de çaya çıkayım görüşürüz dönüşte,çok sağol arkadaşım :)))
günaydın güzeller....ben tartılmıyorum hiç.ama şunu söyleyebilirim .dün greve giderken kotumu giyecektim baktım kirlide.Allah ne giyeyim derken bekarlıktan kalma bir kotum vardı onu saklamıştım.geçenlerde giydim olmamıştı.bir giydim o da ne bol bile geldi.Allahım nasıl mutlı oldum anlatamam:)))
evet biliyorum ama dayanamam ben o kadar açlığa... migrenim tutarsa o tuttuğum orucun kimseye bi yararı olmaz... neden günaha gireyim...acıktığımda yemek yemezsem migrenim tutar ve en az 3 gün kesintisiz sürer... ayrıca çoook teşekkür ediyorum böyle keyifli bir motivasyon şeklini bize sunduğun için...
Eki Görüntüle 426619
Günaydın Dukan güzelleri... Menümü yazamıyorum çünkü bugün oruçluyum. Malumunuz regaip kandili. Hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Allahtan diliyorum. Üç aylar size bol eksili gelsin.
Artık yarın menümü yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?