tabiki bebeğim herkesin bünyesi farklı ben de aç kaldığımda bazen o gün hele stresli bir ortamdaysam benim de migrenim tutuyor ama işte herzamn değil inşallah bugün tutmaz..............
yahuuuu ne dömek ne dömek sen benum canumsun keh keh....... eğlenelim coşalım kilomuzu keyifle verelim sonra da bence buluşup bir yemek yiyelimmmmm.......benim yolum yazın istanbula düşüyor istanbula yolu düşenler için bir buluşma ayarlayıp birgüzel yemek yiyelim derim ben dukanca .............
Ayyyyy!!! En güzeli :128: Ben de 38 beden pantolonumun içine girdim bugün ama.. Hala bi dolu pantolon yığınım var dolapta, içine giremediğim.
Tebrikleeeeerrrr
canım sen hangi şehirdesinattımmm bebeğim işte buraca caımcım benim işte :)
uupssssssss......
ne deysuunnnn....
olar olar hemide şaaanee olarrr
canım sen hangi şehirdesin
Günaydın canım, senin de kandilin mübarek olsun.
Ben de herşeyi harfiyen yapıyorum 1 fındık dahi yemedim ama geçen cuma 62,2 isim bu perşembe de aynıyım. Ve ben 4 gün 1 saate yakın yürüdüm. Hiç farketmedi. Bugün 61 li rakamları görürüm sandım ama olmadı.
Sen de herşeyi harfiyen yapıyorsun ve eveli günden bu güne 1,5 kilo almış olamazsın asla. Bu yüzden lütfen moralini bozma. Yapabilirsen bol bol yeşil çay iç, tuzu azalt, bir tane doğadan form iç kayısılısi güzel, akşamları da yürüyebilirsen yürü. Bunun kilo olmadığını bildiğimize göre sorun olacak, canımızı sıkacak birşey yok. Vücudun direniyor şu an ama bir anda birkaç kilo birden azaldığını göreceksin.
Moral bozmak yok, aynen devam.
evet arkadaşlar yarışma fotoğraflarımız aşağıdadır;
(ece senmi resim eklemedin senin resimi ben mi kaydetmedim acaba)selinin kini de kaydetmemişim yaww.. hemen ekliyorum bebekler...
Eki Görüntüle 426657
Eki Görüntüle 426656
Eki Görüntüle 426655
Eki Görüntüle 426653
Eki Görüntüle 426654
Eki Görüntüle 426652
Eki Görüntüle 426651
Eki Görüntüle 426658
Eki Görüntüle 426663
Eki Görüntüle 426662
Eki Görüntüle 426664
Eki Görüntüle 426665
İşte bu da Medesa'nın minnik kilosu
Canım; fotoğraf çok büyük olduğu için yüklememiş kiKüçülttüm sadece, başka bir şey yapmadım İnşallah çok küçülmemiştir de okunuyordur hihi :) Hadi hayırlı olsun
oldu bu iş... tam 11 kişiyiz... hepimize bol şans...evet arkadaşlar yarışma fotoğraflarımız aşağıdadır;
(ece senmi resim eklemedin senin resimi ben mi kaydetmedim acaba)selinin kini de kaydetmemişim yaww.. hemen ekliyorum bebekler...
Eki Görüntüle 426657
Eki Görüntüle 426656
Eki Görüntüle 426655
Eki Görüntüle 426653
Eki Görüntüle 426654
Eki Görüntüle 426652
Eki Görüntüle 426651
Eki Görüntüle 426658
Eki Görüntüle 426663
Eki Görüntüle 426662
Eki Görüntüle 426664
Eki Görüntüle 426666
ya kızlar bakın size hep yazıyorum,ben 2 ayı aşkın süredir tek bir kaçamak bile yapmadım,hem de hiç yani.haftanın da en az 4-5 günü antremana gidiyorum yürüyüş,bisiklet,kardio yaklaşık 2-2.5 saat spor yapıyorum.düne kadar herşey güzeldi de işte 2 gün içinde 1.5 kilo artmam çok enteresan geldi doğrusu.vücudumda da bir şişlik hissediyorum zaten.heralde ödem yaptı.dün 7 otlu çay aldım içtim 1 tane.bugün 2 tane içeyim bari.moralimi bozmamaya çalışıyorum,asla pes etmem devam edeceğim tam gaz elbette ama canım sıkılmadı değil
neyse dely yolladım sana maili,inşallah olur da ekleriz tartı resmimi.herkes 5 kilo verirken ben 5 kilo almış olmam inşallah :)))
bu arada dünkü yorumlarınızı da dikkate alıp tartılmayacağım bir süre hatta bir arkadaş vardı dolabına kitlemişti ben de öyle bişey yapayım bari.en azından şu şişliğimin indiğini hissedene kadar çıkmamaya çalışıcam üstüne.
hadi bakalım canlarım inşallah bir an önce hepimiz kurtuluruz şu fazlalıklardan :)
bu arada bugün ne yediğimi söyleyeyim kahvaltıda beyaz peynir,1 salatalık,süt. az önce yulaf kepeği ile yaptığım çakma irmil tatlısı ve kahve öğlen de hşlama dana etiyle light yoğurt yicem akşamı bilmiyorum şimdilik.aslında bugün ps günüm ama sebzeyi mümkün olduğunca az yiyeceğim ki şişmeyeyim bakalım :)
oldu bu iş... tam 11 kişiyiz... hepimize bol şans...
ben sebze günlerimde 1 öğün yada en fazla 2 öğün sebze yiyorum gülüm yani en az bir oğünü sebzesiz geçiriyorum....bir de yeşil çay da tüket o da ödem atıyor.....başarılar dliyorum aslında sen hepimizden önce verirsin 5 kiloyu gibi geliyor bana.....
günaydın güzeller....ben tartılmıyorum hiç.ama şunu söyleyebilirim .dün greve giderken kotumu giyecektim baktım kirlide.Allah ne giyeyim derken bekarlıktan kalma bir kotum vardı onu saklamıştım.geçenlerde giydim olmamıştı.bir giydim o da ne bol bile geldi.Allahım nasıl mutlı oldum anlatamam:)))
tabiki bebeğim herkesin bünyesi farklı ben de aç kaldığımda bazen o gün hele stresli bir ortamdaysam benim de migrenim tutuyor ama işte herzamn değil inşallah bugün tutmaz..............
yahuuuu ne dömek ne dömek sen benum canumsun keh keh....... eğlenelim coşalım kilomuzu keyifle verelim sonra da bence buluşup bir yemek yiyelimmmmm.......benim yolum yazın istanbula düşüyor istanbula yolu düşenler için bir buluşma ayarlayıp birgüzel yemek yiyelim derim ben dukanca .............
arkadaşlar aranıkzda elma sirkesi,ılık su bal karşımını deneyen var mı?bide sizce dukandan ötürü sadece elma sirkesi ve suyla mı denesem bal koysam kilo mu yapar acep,*
olsun sende +5 yarışırsınya kızlar bakın size hep yazıyorum,ben 2 ayı aşkın süredir tek bir kaçamak bile yapmadım,hem de hiç yani.haftanın da en az 4-5 günü antremana gidiyorum yürüyüş,bisiklet,kardio yaklaşık 2-2.5 saat spor yapıyorum.düne kadar herşey güzeldi de işte 2 gün içinde 1.5 kilo artmam çok enteresan geldi doğrusu.vücudumda da bir şişlik hissediyorum zaten.heralde ödem yaptı.dün 7 otlu çay aldım içtim 1 tane.bugün 2 tane içeyim bari.moralimi bozmamaya çalışıyorum,asla pes etmem devam edeceğim tam gaz elbette ama canım sıkılmadı değilneyse dely yolladım sana maili,inşallah olur da ekleriz tartı resmimi.herkes 5 kilo verirken ben 5 kilo almış olmam inşallah :)))bu arada dünkü yorumlarınızı da dikkate alıp tartılmayacağım bir süre hatta bir arkadaş vardı dolabına kitlemişti ben de öyle bişey yapayım bari.en azından şu şişliğimin indiğini hissedene kadar çıkmamaya çalışıcam üstüne.hadi bakalım canlarım inşallah bir an önce hepimiz kurtuluruz şu fazlalıklardan :)bu arada bugün ne yediğimi söyleyeyim kahvaltıda beyaz peynir,1 salatalık,süt. az önce yulaf kepeği ile yaptığım çakma irmil tatlısı ve kahve öğlen de hşlama dana etiyle light yoğurt yicem akşamı bilmiyorum şimdilik.aslında bugün ps günüm ama sebzeyi mümkün olduğunca az yiyeceğim ki şişmeyeyim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?