Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

uupssssssss......
ne deysuunnnn....
olar olar hemide şaaanee olarrr

Ayyyyy!!! En güzeli :128: Ben de 38 beden pantolonumun içine girdim bugün ama.. Hala bi dolu pantolon yığınım var dolapta, içine giremediğim.

Tebrikleeeeerrrr

ben bütün pantolonlarıma giriyorum bebeğim çünkü giremediklerimi vermiştim zuhahhahhahahah şimdi hepsi bol gelip yerleri süpürüyor mecburen yenilerini almalıyım ama güçlendirme bitmeden öyle cidddi bir alışveriş yapmam.....benim bedenim şu an 40 ....arkadaşlar 40 olamazsın kesin 38 diyorlar ama :26:.......sanırım son kilolarımı verince 38 olurum ehueheuehueh.....

ya kızlar bakın size hep yazıyorum,ben 2 ayı aşkın süredir tek bir kaçamak bile yapmadım,hem de hiç yani.haftanın da en az 4-5 günü antremana gidiyorum yürüyüş,bisiklet,kardio yaklaşık 2-2.5 saat spor yapıyorum.düne kadar herşey güzeldi de işte 2 gün içinde 1.5 kilo artmam çok enteresan geldi doğrusu.vücudumda da bir şişlik hissediyorum zaten.heralde ödem yaptı.dün 7 otlu çay aldım içtim 1 tane.bugün 2 tane içeyim bari.moralimi bozmamaya çalışıyorum,asla pes etmem devam edeceğim tam gaz elbette ama canım sıkılmadı değil
neyse dely yolladım sana maili,inşallah olur da ekleriz tartı resmimi.herkes 5 kilo verirken ben 5 kilo almış olmam inşallah :)))
bu arada dünkü yorumlarınızı da dikkate alıp tartılmayacağım bir süre hatta bir arkadaş vardı dolabına kitlemişti ben de öyle bişey yapayım bari.en azından şu şişliğimin indiğini hissedene kadar çıkmamaya çalışıcam üstüne.
hadi bakalım canlarım inşallah bir an önce hepimiz kurtuluruz şu fazlalıklardan :)
bu arada bugün ne yediğimi söyleyeyim kahvaltıda beyaz peynir,1 salatalık,süt. az önce yulaf kepeği ile yaptığım çakma irmil tatlısı ve kahve öğlen de hşlama dana etiyle light yoğurt yicem akşamı bilmiyorum şimdilik.aslında bugün ps günüm ama sebzeyi mümkün olduğunca az yiyeceğim ki şişmeyeyim bakalım :)

varmı eksik kızlar?

İşte bu da Medesa'nın minnik kilosu

Canım; fotoğraf çok büyük olduğu için yüklememiş ki Küçülttüm sadece, başka bir şey yapmadım İnşallah çok küçülmemiştir de okunuyordur hihi :) Hadi hayırlı olsun

canım benim yaa çok teşekkür ederim :))
ben bu işlemleri 2 bilgisayar arasında yapmaya çalıştığım için biri diğerini tanımıyor,sürümler farklı falan sanırım ondan olmamıştı.
çoook çoook teşekkürlerrr,mirayyyy hadi ekle beni deee,artan kilocuklarımı hep beraber seyreyleyelim :)))))

oldu bu iş... tam 11 kişiyiz... hepimize bol şans...

ben sebze günlerimde 1 öğün yada en fazla 2 öğün sebze yiyorum gülüm yani en az bir oğünü sebzesiz geçiriyorum....bir de yeşil çay da tüket o da ödem atıyor.....başarılar dliyorum aslında sen hepimizden önce verirsin 5 kiloyu gibi geliyor bana.....

oldu bu iş... tam 11 kişiyiz... hepimize bol şans...

heyyyooooo ben de ordayım işte en sonunda,hadi bakalım güçlü rakiplerr hangimiz daha azimli çıkacak.
hayır yani benim bu 5 kiloyu herkesten önce vermem lazım,sonuöta herkes bana birer koca hediye edecek 10 kocalı hürmüz olacağım hehehehee :):))))))))

canım benim ben de sebzeyi her öğünde yememeye çalışıyorum.yada az sebze çok protein şeklinde tüketiyorum.
valla ben normalde şu ana kadar çoook hızlı vermiştim,hatta buradaki arkadaşların yazdıklarına bakınca uleen bende mi bir gariplik var ne duraksıyorum ne + gördüm bugüne kadar heey yawruum heyy diyordum,nazar değirdim kendime.ama kıracağım o şeytanın bacağını inşallah.bugün 1 damacana su içip atıcam hepsini :))))

ayyyyy tebriklerrrrr...darısı hepimizinnn basınaaa inşşş..gecenlerdede bana pantolon baktıgım biyerlerde fiziginiz gusel demiştide satıcı ayyyy ne mutlu oldumm sanki top model gibi hissettimm kendimi yaniii o dereceeee

bende istanbuldayımmmm bendeeee ewttt yiyelimmm,süper olur

arkadaşlar aranıkzda elma sirkesi,ılık su bal karşımını deneyen var mı?bide sizce dukandan ötürü sadece elma sirkesi ve suyla mı denesem bal koysam kilo mu yapar acep,*

arkadaşlar aranıkzda elma sirkesi,ılık su bal karşımını deneyen var mı?bide sizce dukandan ötürü sadece elma sirkesi ve suyla mı denesem bal koysam kilo mu yapar acep,*

bal olmaz kesinlikle ama sirke faydalı zaten kitapta da yazıyor balsamik falan tüketebilirsiniz diye.

olsun sende +5 yarışırsın şaka bir yana canım boşuna stres yapıyorsun sana bir tavsiye sunayım hergün tartılıyorsun bende öyle yapıyorum malesef ama moralim bozulmasın diye kendime bir takvim ayarladım hergün tartılıyorum ve - yi gördüğüm an takvime not ediyorum böylece tartıda o gün fazla bile çıksam takvime bakıyorum ve bu hafta nasıl olsa .... verdim diye seviniyorum istersen dene

Günaydın Fıstıklar,

Kandiliniz mübarek olsun öncelikle.

Giremiyorum bu günlerde pek ama liste dışı olmaktan ödüm kopuyor, hemen kilo bildirimimi yapıyorum :)

Başlangıç : 01.04.2012
Başlangıç kilo: 70,4
Hedef kilo : 60
Geçen hafta : 62,6
Bugün : 62

Mirayım teşekkür ederim çok çok, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…