o amma tartı marka reklamı yaptık bunlardan pirim almamız lazım tartı almak isteyen arkadaşlarımız varsa söyleyelim topiğe uğrasın her marka görebilirvarmı eksik kızlar?
olsun sende +5 yarışırsınşaka bir yana canım boşuna stres yapıyorsun sana bir tavsiye sunayım hergün tartılıyorsun bende öyle yapıyorum malesef ama moralim bozulmasın diye kendime bir takvim ayarladım hergün tartılıyorum ve - yi gördüğüm an takvime not ediyorum böylece tartıda o gün fazla bile çıksam takvime bakıyorum ve bu hafta nasıl olsa .... verdim diye seviniyorum istersen dene
o amma tartı marka reklamı yaptık bunlardan pirim almamız lazım tartı almak isteyen arkadaşlarımız varsa söyleyelim topiğe uğrasın her marka görebilir
sağol kuzum tavsiyen için,hepiniz çok sağolun desteğiniz için.
ama size de söz ne yapıp ne edip halledicem.o kilocuklaar inatçıysa ben daha inatçıyım.buraya kadar gelmişim son 5 kilom kalmışken bana kazık atmalarına izin vermeyeceğim.genelde de galiba bu duraksama başlarda değil de hedefe yaklaşınca oluyor nedense.neyse vardır bir mantığı.haftaya size çook daha güzel haberler vereceğim inşallah.
ay sana katılıyorum bu konuda.hele bir tane vardı ahşap görünümlü ona bayıldım,çok şık duruyor ben de ondan alsam dedim :):))
ayıp ettin hemşom bende karşıyakalıyım canım geçen vapurla geçeyim işe demiştin ya sanırsan sende karşıyakadasın. şu an ankaradayım amasağol kuzum tavsiyen için,hepiniz çok sağolun desteğiniz için.ama size de söz ne yapıp ne edip halledicem.o kilocuklaar inatçıysa ben daha inatçıyım.buraya kadar gelmişim son 5 kilom kalmışken bana kazık atmalarına izin vermeyeceğim.genelde de galiba bu duraksama başlarda değil de hedefe yaklaşınca oluyor nedense.neyse vardır bir mantığı.haftaya size çook daha güzel haberler vereceğim inşallah.ay sana katılıyorum bu konuda.hele bir tane vardı ahşap görünümlü ona bayıldım,çok şık duruyor ben de ondan alsam dedim :):))
kızlar bir de sizi bir konuda uyarayım hiç fark ettinizmi ama tartının üzerinde resim çekerken özellikle tartısı cam olanlar siületimiz ekrana yansıyor genelde kıyafetsiz tartıldığımız için aman haa yanlış olmasın
olsun sende +5 yarışırsınşaka bir yana canım boşuna stres yapıyorsun sana bir tavsiye sunayım hergün tartılıyorsun bende öyle yapıyorum malesef ama moralim bozulmasın diye kendime bir takvim ayarladım hergün tartılıyorum ve - yi gördüğüm an takvime not ediyorum böylece tartıda o gün fazla bile çıksam takvime bakıyorum ve bu hafta nasıl olsa .... verdim diye seviniyorum istersen dene
tabiki bebeğim herkesin bünyesi farklı ben de aç kaldığımda bazen o gün hele stresli bir ortamdaysam benim de migrenim tutuyor ama işte herzamn değil inşallah bugün tutmaz..............
yahuuuu ne dömek ne dömek sen benum canumsun keh keh....... eğlenelim coşalım kilomuzu keyifle verelim sonra da bence buluşup bir yemek yiyelimmmmm.......benim yolum yazın istanbula düşüyor istanbula yolu düşenler için bir buluşma ayarlayıp birgüzel yemek yiyelim derim ben dukanca .............
ben bütün pantolonlarıma giriyorum bebeğim çünkü giremediklerimi vermiştim zuhahhahhahahahşimdi hepsi bol gelip yerleri süpürüyor mecburen yenilerini almalıyım ama güçlendirme bitmeden öyle cidddi bir alışveriş yapmam .....benim bedenim şu an 40 ....arkadaşlar 40 olamazsın kesin 38 diyorlar ama :26:.......sanırım son kilolarımı verince 38 olurum ehueheuehueh.....
canım benim yaa çok teşekkür ederim :))
ben bu işlemleri 2 bilgisayar arasında yapmaya çalıştığım için biri diğerini tanımıyor,sürümler farklı falan sanırım ondan olmamıştı.
çoook çoook teşekkürlerrr,mirayyyy hadi ekle beni deee,artan kilocuklarımı hep beraber seyreyleyelim :)))))
veee tickerımda yarışmaya uyumlu oldu
onların içinde ahşap görünümlü tartı yokki bebikim... zemindeki parke o... biçoğu cam basküllerin
ayıp ettin hemşom bende karşıyakalıyım canım geçen vapurla geçeyim işe demiştin ya sanırsan sende karşıyakadasın. şu an ankaradayım ama
canım ben diyete başlayalı 3 ay oldu ve hiç istinasız her gün tartıldım ve tartılınca motivasyonum düşmüyor daha çok gaza geliyorum çünkü tuttuğum takvimi baz alıyorum bu arada sizede çok geçmiş olsun 3 aydır forumu takip ediyordumda mirayın motivesi sayesinde işte geçen hafta nasip oldu katılmam. sağolsun mirayla ecefatma sayesinde yarışma bahanesiyle tekrar motive oldumarkadaşım bende önceleri hergun tartılıordum we bi sure sonra bu motivasyonumu dusurmeye basladı.çünkü günler arasında farklı cıkabiliosun..bende artık haftada bir tartılıorum we gayet motive edici oluor..bende haftada bir tartılmanı tawsiye ederimm..
arkadaşlar aranıkzda elma sirkesi,ılık su bal karşımını deneyen var mı?bide sizce dukandan ötürü sadece elma sirkesi ve suyla mı denesem bal koysam kilo mu yapar acep,*
elma sirekeli ılık su, elma sirkesi-ballı ılık su, sandoloz sakızı-ılık su, limon suyu ılık su v.b. sabah aç karnına içildiğinde kilo verdirdiği söylenen bu türden tüm şeylerin faydası vardır. ben kendi adıma daha önce limonlu su ve elma sirkeli suyu denedim. diyet yanında destekleyici oluyor. tok tutucu etkisi var. ama bunların tümünün hatta zayıflama çayı gibi ürünlerin hepsinin etki süresi 21 gündür. 21 gün vücudumuz için bir tür alışma döngüsüdür. 21 gün sonra vücut bunların etkisine alışır. benim okuduğum ve kendi tecrübelerim sonucu da gördüğüm bu. kendi adıma bu türden uygulamaları yapıyorum ama 21 gün sonra başka birşeyle değiştiriyorum. zaten nasıl ki kullandığımız birşeyin etkisini farkediyorsak, etkisini kaybettiğini de farkediyoruz.
bal dukana uygun değil. ama balın metabolizmayı hızlandırıcı etkisi de var. 1/2 çay kaşığı kullanırsan diyetine çok fazla etki etmez. ama elma sireksini bal olmadan da sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı ölçüsünde karıştırıp içebilirsin. bazılarının midesini rahatsız ediyor. bende olumsuz bir etkisi olmadı. sadece dişlerimi sarartmıştı.
fotoğraf isimleri rumuzlar bilginiz olsun... belki farketmemiş olabilirsiniz...
kızlar bir de sizi bir konuda uyarayım hiç fark ettinizmi ama tartının üzerinde resim çekerken özellikle tartısı cam olanlar siületimiz ekrana yansıyor genelde kıyafetsiz tartıldığımız için aman haa yanlış olmasın
Ağzını burnunu kırarmışş hihihiihben kıyafetlerimle tartılıyorum eheh ...ama benimki yansımaz ağzını burnunu kırarım sadece ayaklarım çıplak huuhohuhohhahahahahahah
efeniiiimmmm
başlangıç kilo :75
hedef kilo :60
gecen hafta kilo :65
güncel kilo :64,2
başlangıç tarihi :23/03/2012 an itibariyle 2 ay olmuş eheheheheh
yaw reglim geçti töbe töbe .........:18::18::18::18::18::18:
Kızlar,
Ender SARAÇ ın yazısı vardı bugün 5 günlük bir diyette yasemin çayından bahsetmiş faydaları aşağıda yazıyor.
Yasemin Çayının Faydaları | Bitki Çaylarının Faydaları
Yeşil çayla birlikte demleyip her gün içmeyi düşünüyorum ben. Belki siz de ilgilenirsiniz diye yazayım dedim.
Hahahahhaay çok komiiik
Ağzını burnunu kırarmışş hihihiihay yerim ben seniiii hahahahah ama kilo yaparsın bende.. Tatlı yasak hihihii
Benim de 2 ay olduuuu. 26.03 benim de başlangıç. 2 ayda 10 kilo vermişin gııııı!!!Ay rekor kırdım rekoorrr!! Az kilo verme rekoru hahaaha
Canım stres yaptıkça gecikirrrr. Sakiiinnnn... Sakiinnn... Korkma
Tabi demleme gibi olmaz ama; yaseminli yeşil çay var. Biliyorsunuzdur gerçi heralde. Ben sevmiyorum ama... Çiçek yiyormuşum gibi geliyo :S Çok kokuyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?