Ben duymamıştım canım, almışken demleme alayım bari :) ben daha çok çiçek yerim ama olsun, ben çok avaş veriyorum ya ne duyarsam yapıyorum işte.
Doğadan'ın ya da Lipton'un galiba.. Ya da ikisinin de:) Çok rehalı kokuyo böyle. O yüzden hani ot değil de baya çiçek açmış şeyin çiçeklerini yoyomuşum gibi geliyo Pek sevmedim o yüzden, ama sen sevebilirsin tabi İşe yarıyorsa sevmesem de içerim zaten
Afiyet olsun size de kızlaaarrrr!! Ben yemeğe gidiyorum. Bakalım bugün kısmetimizde neler var
gece en son kacta yıyosunuz
ben bilmeden iyi birşey yapıyormuşum
ben doğadan yaseminli yeşil çay içiyorum hep
akşam en son 20:00 a kadar ne yiyeceksem yiyorum.
sonra bir bardak bitki çayı içiyorum.5 i bir yerde otlardan limonlu. içine bir de form çayı koyuyorum.
ben daha bu hafta başında başladım. atak evresinin 4.günü bugün.
başlangıçta 73 kiloydum. bu sabah 70.4 kilo geldim. hedefim önce 65 sonra 60..inşallah :)
pes etmek yok.....
ay kızlar bir müşterim sıcak sıcak kandil simitleri getirmiş adamın işlemlerini yaparken burnuma nasıl güzel kokular geliyor ben yiyemem de diyemedim adam gider gitmez arkadaşlara dağıttım bir çoğu birazdan yemek yiyecez diye almadı ay saatli bomba gibi masamda duruyor ne yapacam şimdi ben :18: :18: :18:
valla kocişimle beraber yapıyoruz diyetimasada tutma gözünün önünde ya git mutfağa koy yiyen yesin ya da çekmecene koy evine götür evdekiler yesin:)
valla kocişimle beraber yapıyoruz diyetiher arkamı döndüğümde bir kaçamak yapıyor zor tutuyom zaten götürürsem bir solukta yer hepsini
ben en son 18:30da yiyorum sonra içersem bir süt ya da çay içiyorum
diyet için değil ama bizde genelde erken yemek yenir sağlık açısından:)
Hahahahhaay çok komiiik
Ağzını burnunu kırarmışş hihihiihay yerim ben seniiii hahahahah ama kilo yaparsın bende.. Tatlı yasak hihihii
Benim de 2 ay olduuuu. 26.03 benim de başlangıç. 2 ayda 10 kilo vermişin gııııı!!!Ay rekor kırdım rekoorrr!! Az kilo verme rekoru hahaaha
Canım stres yaptıkça gecikirrrr. Sakiiinnnn... Sakiinnn... Korkma
Tabi demleme gibi olmaz ama; yaseminli yeşil çay var. Biliyorsunuzdur gerçi heralde. Ben sevmiyorum ama... Çiçek yiyormuşum gibi geliyo :S Çok kokuyoo..
ay kızlar bir müşterim sıcak sıcak kandil simitleri getirmiş adamın işlemlerini yaparken burnuma nasıl güzel kokular geliyor ben yiyemem de diyemedim adam gider gitmez arkadaşlara dağıttım bir çoğu birazdan yemek yiyecez diye almadı ay saatli bomba gibi masamda duruyor ne yapacam şimdi ben :18: :18: :18:
e süpersiniz valla. çok haklısınız. ben işten ancak o saatlerde gelebiliyorumöyle olunca da gecikiyor. ama bu bile iyi benim için.
önceden biz ailecek gece atıştırmaları yapıyorduk fazlasıyla. zaten bu kilolarda çocuk ve atıştırmaların eseri. artık diyet yapmasam da yemeyeceğim.berbat bir alışkanlık olmuştu bende. belim kalınlaştı iyice.zararın neresinden dönersen kardır ama dimi :)))
bu arada sende çok iyi kilo vermişsin. brawoo...
yola devammm:))))))))
Doğadan'ın ya da Lipton'un galiba.. Ya da ikisinin de:) Çok rehalı kokuyo böyle. O yüzden hani ot değil de baya çiçek açmış şeyin çiçeklerini yoyomuşum gibi geliyo Pek sevmedim o yüzden, ama sen sevebilirsin tabi İşe yarıyorsa sevmesem de içerim zaten
Afiyet olsun size de kızlaaarrrr!! Ben yemeğe gidiyorum. Bakalım bugün kısmetimizde neler var
kızlar nolur cevap verin.atak dönemim bitti ama ağzımda çok kötü bi tat ve koku var.bu ne zmn geçicekçok rahatsız oluyorum.bi çözümü var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?