Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben duymamıştım canım, almışken demleme alayım bari :) ben daha çok çiçek yerim ama olsun, ben çok avaş veriyorum ya ne duyarsam yapıyorum işte.

Doğadan'ın ya da Lipton'un galiba.. Ya da ikisinin de :) Çok rehalı kokuyo böyle. O yüzden hani ot değil de baya çiçek açmış şeyin çiçeklerini yoyomuşum gibi geliyo Pek sevmedim o yüzden, ama sen sevebilirsin tabi İşe yarıyorsa sevmesem de içerim zaten

Afiyet olsun size de kızlaaarrrr!! Ben yemeğe gidiyorum. Bakalım bugün kısmetimizde neler var

ben bilmeden iyi birşey yapıyormuşum
ben doğadan yaseminli yeşil çay içiyorum hep

gece en son kacta yıyosunuz

akşam en son 20:00 a kadar ne yiyeceksem yiyorum.
sonra bir bardak bitki çayı içiyorum.5 i bir yerde otlardan limonlu. içine bir de form çayı koyuyorum.
ben daha bu hafta başında başladım. atak evresinin 4.günü bugün.
başlangıçta 73 kiloydum. bu sabah 70.4 kilo geldim. hedefim önce 65 sonra 60..inşallah :)

pes etmek yok.....

kandilinizi mübarek olsun kızlar daha önce perşembe bildirimi yapmıyodum ben ama artık katılmalıyım bu haftalık bildirimlere başka türlü irademin zayıflamasından korkuyorum çünkü :)))

Başlangıç : 15.04.2012
Başlangıç kilo: 73
Hedef kilo : 58
Geçen hafta : 67,5
Bugün : 65,7

ben en son 18:30da yiyorum sonra içersem bir süt ya da çay içiyorum
diyet için değil ama bizde genelde erken yemek yenir sağlık açısından:)

ay kızlar bir müşterim sıcak sıcak kandil simitleri getirmiş adamın işlemlerini yaparken burnuma nasıl güzel kokular geliyor ben yiyemem de diyemedim adam gider gitmez arkadaşlara dağıttım bir çoğu birazdan yemek yiyecez diye almadı ay saatli bomba gibi masamda duruyor ne yapacam şimdi ben :18: :18: :18:

masada tutma gözünün önünde ya git mutfağa koy yiyen yesin ya da çekmecene koy evine götür evdekiler yesin:)

ben en son 18:30da yiyorum sonra içersem bir süt ya da çay içiyorum
diyet için değil ama bizde genelde erken yemek yenir sağlık açısından:)

e süpersiniz valla. çok haklısınız. ben işten ancak o saatlerde gelebiliyorum öyle olunca da gecikiyor. ama bu bile iyi benim için.
önceden biz ailecek gece atıştırmaları yapıyorduk fazlasıyla. zaten bu kilolarda çocuk ve atıştırmaların eseri. artık diyet yapmasam da yemeyeceğim.berbat bir alışkanlık olmuştu bende. belim kalınlaştı iyice.zararın neresinden dönersen kardır ama dimi :)))

bu arada sende çok iyi kilo vermişsin. brawoo...

yola devammm:))))))))

asıl ben seni yirim yirim kilo yaparsa da yapsın eheueheueh

ıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kandil simidini çoook severiiimmm yaaaaaaaaaaaaaa ühüüüüüüüü
bu sabahkalktım gayri ihtiyari dedim oh bugün kandil kandil simidi alıp yirim ühüüüüü biran için diette olduumu unutmuşum ühüüüüüüüüüüüüüüü alim buzluğa atim diyet bitince yirim bari üüüühüüüüühühüühhüü

bzimkiler atıştırmalara devam ediyor vallaa annem çok kilolu değildi bu zamana kadar ama menapozdan ötürü bir kalınlaşma söz konusu :)
oda bugün benimle beraber diyete başladı ama o nesfit diyeti yapıyor :) bunuda kendimiz bulduk :))) sabah nesfit - öğlen sebze ya da et +salata - akşam çorba :) aralarda salatalık - grisini filan :) babamda zayıftır :) bir ben böyle olduummm bizi bu sınavlar maffetti hep ÖSS yüzünden

aslında daha da kilo vermiştim de + lardayım ama inicem yine kısmetseee

afiyet şeker olsun bebeğim yağ olmasın - olsun inşallahhhh

tekrar selamlar kızlarrr

ben şu termos gibi olan bardaklardan aldım.işyerinde çayımı sogutmadan içmek için.bu bardağın içine 1 tane yeşilçay poşeti bir tanede yasemin çayı poşeti atıyorum öğleden önce ve sonra olarak 2 kere yapıyorum bunu.bir haftadır falan böyle.
şimdi vücut alışmasın diye yarından itibarende başka birşey deneyeceğim.evde bir dondurma kabı dolusu kiraz sapım var geçen yazdan.onları kaynatıp 2-3 günde kiraz sapı içmeyi düşünüyorum.

kızlar nolur cevap verin.atak dönemim bitti ama ağzımda çok kötü bi tat ve koku var.bu ne zmn geçicek çok rahatsız oluyorum.bi çözümü var mı?

kızlar öğlen haşlama dana eti ve light ayran yedim,bir de 7 otlu çayımı içtim :)
şimdi müşteri ziyaretine çıkıyorum,akşamüstü görüşürüz artık.herkese kolay gelsiiinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…