e süpersiniz valla. çok haklısınız. ben işten ancak o saatlerde gelebiliyorumöyle olunca da gecikiyor. ama bu bile iyi benim için.
önceden biz ailecek gece atıştırmaları yapıyorduk fazlasıyla. zaten bu kilolarda çocuk ve atıştırmaların eseri. artık diyet yapmasam da yemeyeceğim.berbat bir alışkanlık olmuştu bende. belim kalınlaştı iyice.zararın neresinden dönersen kardır ama dimi :)))
bu arada sende çok iyi kilo vermişsin. brawoo...
yola devammm:))))))))
ohhho eve geliş için 18:30 da birşey mi.ben 20:00 da eve geliyorum.hemen yemek hazırlıyorum.yiyoruz.eee öyle olunca 21:00gibi sofradan kalkabiliyorum ancak.
napalım hayat şartları işte.amaaan allaha şükür.işimiz var gücümüz var napalım yani.
geçicek canım merak etme.ben de atakta aynı şeyi yaşadım bir süre sonra geçti:)kızlar nolur cevap verin.atak dönemim bitti ama ağzımda çok kötü bi tat ve koku var.bu ne zmn geçicekçok rahatsız oluyorum.bi çözümü var mı?
soruma cevap vermediğini için hepinize küstüm hıh
kızlar nolur cevap verin.atak dönemim bitti ama ağzımda çok kötü bi tat ve koku var.bu ne zmn geçicekçok rahatsız oluyorum.bi çözümü var mı?
afiyet şeker olsun bebeğim yağ olmasın - olsun inşallahhhh
ben en son 18:30da yiyorum sonra içersem bir süt ya da çay içiyorum
diyet için değil ama bizde genelde erken yemek yenir sağlık açısından:)
ohhho eve geliş için 18:30 da birşey mi.ben 20:00 da eve geliyorum.hemen yemek hazırlıyorum.yiyoruz.eee öyle olunca 21:00gibi sofradan kalkabiliyorum ancak.
napalım hayat şartları işte.amaaan allaha şükür.işimiz var gücümüz var napalım yani.
ay kızlar bir müşterim sıcak sıcak kandil simitleri getirmiş adamın işlemlerini yaparken burnuma nasıl güzel kokular geliyor ben yiyemem de diyemedim adam gider gitmez arkadaşlara dağıttım bir çoğu birazdan yemek yiyecez diye almadı ay saatli bomba gibi masamda duruyor ne yapacam şimdi ben :18: :18: :18:
hemen kuralları yazıyorum kıslar....
* sabah tartılıyoruz ve baskülümüzü resimliyoruz...
* geldiğimizde de ekliyoruz...
* 1+1 olarak normal düzenimizde devam ediyoruz...
* haftalık bildirim listesine mutlaka katılıyoruz...
* her gün yediklerimizi öğün öğün yazıyoruz...
* ASLA VE ASLA KAÇAMAK YAPMIYORUZ...
* hepimizden önce 5 kilosunu verene de istediği bişeyi alıp kargo yapıyoruz(m)... (tabi bu kesin kural değil-bizim eceyle pazarlığımız böyleydi)
kurallara uymayanlar diskalifiye edilir... ilk aşama baskül resimi şarttt :=)))))))
sağol tatlım öpenzi seni.ben katılama zaten.çöp gibi olurum.katılayım mı yoksa ne hediye gönderceksiniz??canım yarışma 5 kilo yarışması
ilk önce 5 kiloyu verene diğerleri hediye göndercek
11 kişiyiz :)))
sağol tatlım öpenzi seni.ben katılama zaten.çöp gibi olurum.katılayım mı yoksa ne hediye gönderceksiniz??
ama ama güçlendirmeye geçtim diye dışladınız beni.yaaaaaaaa... tüsme sen biseeee... üsülerizzzz
ah bi uçabilsem istanbul'a öyle özledim kisen nere katılıyon yaaaİstanbul'a kadar uçarsın vallaa
valla dukan hediyeleri :))) aroma olur :) meyveli yoğurt olur :) kepek olur :) herkes gönlünden ne koparsa:)
ben bilmeden iyi birşey yapıyormuşum
ben doğadan yaseminli yeşil çay içiyorum hep
bende genelde içerim.çok güzel kokuyor ama dimi yaaaaa...misss
tekrar selamlar kızlarrr
ben şu termos gibi olan bardaklardan aldım.işyerinde çayımı sogutmadan içmek için.bu bardağın içine 1 tane yeşilçay poşeti bir tanede yasemin çayı poşeti atıyorum öğleden önce ve sonra olarak 2 kere yapıyorum bunu.bir haftadır falan böyle.
şimdi vücut alışmasın diye yarından itibarende başka birşey deneyeceğim.evde bir dondurma kabı dolusu kiraz sapım var geçen yazdan.onları kaynatıp 2-3 günde kiraz sapı içmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?