Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ohhho eve geliş için 18:30 da birşey mi.ben 20:00 da eve geliyorum.hemen yemek hazırlıyorum.yiyoruz. eee öyle olunca 21:00gibi sofradan kalkabiliyorum ancak.
napalım hayat şartları işte.amaaan allaha şükür.işimiz var gücümüz var napalım yani.

haklısın şekerim. hem de çok şükür.o saatten sonra birşeyler yeme bari.
benim eşimde oldukça kilolu. o da kendine akşam 9 u sınır koydu. ama gün içinde ne yapıyor b,ilmem.dun akşam 21:30 da elinde kocaman bir kornet dondurmayı afiyetle yedi..
e ne oldu hani dokuzdan sonra birşey yemeyecektin dedim yarım saatten birşey olmazmış :)) hay allahım..ne diyeyim..

sen yapma şekerim..

kızlar haftasonuna az kaldı.
ve ben h.sonları çok zorlanıyorum diyetteyken. kızımla oturup nutella yemeyi çok seviyorum ya. güzel bir kahvaltıdan sonra.
ne yapcam ben bu haftasonu yaaa. imdat yardım edin.. nasıl tutacağım kendimi

afiyet şeker olsun bebeğim yağ olmasın - olsun inşallahhhh

Saol canım

Kısmetime ızgara somon düştü bugün. Evde pek yapmadığım için balık, bulunca mutlaka yiyorum. Bugün sebze günüm değildi ama, yanında gelen az yeşilliği de yedim. O kadar olsun artık, napiyim. Sabah kahvaltı da edememiştim. Balığı da pek sevmiyorum, yanında bir şey olmadan yemek istemedim.

ben en son 18:30da yiyorum sonra içersem bir süt ya da çay içiyorum
diyet için değil ama bizde genelde erken yemek yenir sağlık açısından:)

Ben en erken 19.00'da evde oluyorum maalesef :S normalde erken yemek lazım tabi.. İnşallah geç yemek çok etkilemiyodur.

Benim de bu diyeti seçmemin en önemli sebebi, saat sınırı olmaması. Çünkü dediğim gibi en erken 19.00'da evde oluyorum. E markete falan uğrasam 19.30-20.00 oluyo. O saatten sonra yapıcam da, yicem de... Ohooo! En erken 8'de yiyorum yani maalesef. Daha erken yiyebilsem eminim fark eder.. Ama olmuyo işte :S 9-9.30'da yediğim oluyo :S

Bize de şirket almıışşş :S Yemekten bi geldim, herkesin masasısın üstünde kandil simiti kutularda.. Ben de eve götürcem mecbur. Masamda ööyyle duruyoo. Pastanede görmüştüm aşağıda, aliyim eve götürürüm diye düşündüm bi an ama; dün akşam sevgili kocamla kavga ettiğimiz için hiç içimden gelmedi sonra. Konuşmuyorum da zaten hıhh!! Neysee.. kısmetinde varmış..

Son düzenleme:
soruma cevap vermediğini için hepinize küstüm hıh

küsme küsme bize, gözden kaçmış.

Son düzenleme:
sağol tatlım öpenzi seni.ben katılama zaten.çöp gibi olurum.katılayım mı yoksa ne hediye gönderceksiniz??

sen nere katılıyon yaaa İstanbul'a kadar uçarsın vallaa
valla dukan hediyeleri :))) aroma olur :) meyveli yoğurt olur :) kepek olur :) herkes gönlünden ne koparsa:)

kızlar çok ama çok sağolun.nasıl rahatlattınız beni...benim vermem gercekten kilo miktarı çok sandımki diyeti tamamlayana kadar koku kalıcak böyle.hepinize çok teşekkür ederim.

ben bilmeden iyi birşey yapıyormuşum
ben doğadan yaseminli yeşil çay içiyorum hep

bende genelde içerim.çok güzel kokuyor ama dimi yaaaaa...misss

Valla gerçekten yararlıymış kızlar, ben geç kalmışım aranızda :)) Bugünden sonra ben de içiyorum.

En azından bitki işte :)

herkese kocamannn alkışşş
yarıştakileri de işaretledim... misss

Eklentiler

• $16 hafta.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…