Saol canım
Kısmetime ızgara somon düştü bugün. Evde pek yapmadığım için balık, bulunca mutlaka yiyorum. Bugün sebze günüm değildi ama, yanında gelen az yeşilliği de yedim. O kadar olsun artık, napiyim. Sabah kahvaltı da edememiştim. Balığı da pek sevmiyorum, yanında bir şey olmadan yemek istemedim.
[Bize de şirket almıışşş :S Yemekten bi geldim, herkesin masasısın üstünde kandil simiti kutularda.. Ben de eve götürcem mecbur. Masamda ööyyle duruyoo. Pastanede görmüştüm aşağıda, aliyim eve götürürüm diye düşündüm bi an ama; dün akşam sevgili kocamla kavga ettiğimiz için hiç içimden gelmedi sonra. Konuşmuyorum da zaten hıhh!!Neysee.. kısmetinde varmış..
ellerine emeğine sağlık.herkesi alkışlıyorumm
haftaya daha bol - ler görürüz inşalllllllaaaah
sana bir dukancan olarak yeme arkadaşım sabret demem gerekiyor amaaa demiycemmm, çünkü şuan aynı şey benimde başımda ve dayanamayıp birazdan yarım simit yiyeceğimmmmmay kızlar bir müşterim sıcak sıcak kandil simitleri getirmiş adamın işlemlerini yaparken burnuma nasıl güzel kokular geliyor ben yiyemem de diyemedim adam gider gitmez arkadaşlara dağıttım bir çoğu birazdan yemek yiyecez diye almadı ay saatli bomba gibi masamda duruyor ne yapacam şimdi ben :18: :18: :18:
geçecek arkadaşım,o tad gitsin diye pepsi max içiyordum ben..kızlar nolur cevap verin.atak dönemim bitti ama ağzımda çok kötü bi tat ve koku var.bu ne zmn geçicekçok rahatsız oluyorum.bi çözümü var mı?
bravo omurcumm..ne güzel verdin sende..seni dışlamak mümkünmüü..sen bizi terketmeeeama ama güçlendirmeye geçtim diye dışladınız beni.veririm 5 kilo alırım hediyelerinizi valla görürsünüz:)))
canım benim şaka yapıyorum.seviyorum ben sizleri.Allah yardımcınız olsun..bravo omurcumm..ne güzel verdin sende..seni dışlamak mümkünmüü..sen bizi terketmeee
Bize de şirket almıışşş :S Yemekten bi geldim, herkesin masasısın üstünde kandil simiti kutularda.. Ben de eve götürcem mecbur. Masamda ööyyle duruyoo. Pastanede görmüştüm aşağıda, aliyim eve götürürüm diye düşündüm bi an ama; dün akşam sevgili kocamla kavga ettiğimiz için hiç içimden gelmedi sonra. Konuşmuyorum da zaten hıhh!!Neysee.. kısmetinde varmış..
kızlar çok ama çok sağolun.nasıl rahatlattınız beni...benim vermem gercekten kilo miktarı çok sandımki diyeti tamamlayana kadar koku kalıcak böyle.hepinize çok teşekkür ederim.
herkese kocamannn alkışşş
yarıştakileri de işaretledim... misss
amannnn 3 günlük dünya hiç değimez kavga etmeye boşver gülüm sen keyfine bak...umursama bile derm ben.....
canım benim şaka yapıyorum.seviyorum ben sizleri.Allah yardımcınız olsun..
Teşekkürler.. Yarışdakilere de başarılar..
Değmez valla canım, haklısın ama, uyuz ediyo beniiiŞimdi bugün de hiç bişey olmamış gibi davranırsa hiç şaşmam.. Umrumda değil.. Tek laf etmem... Böööö hıhhh!
Selin diğer konuda da cevap verdim belki görmezsin diye buraya da yazıyorum
Selincim teflonlar insan sağlığına zararlı olduğu için piyasadan kaldırılıyor artık tatlım nacizane fikrim seramik tavalardan alman...
Mirayım eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederim.
Herkesi tebrik ediyorum başlangıçtan beri kat ettikleri yol için. Bu hafta kilo veremeyen, aldıklarını sananlar boşuna üzülmesin, toplama bakalım arkadaşlarım
Bu listedeki herkes toplamda 271,9 kilo vermiş başlangıçtan itibaren, inanılmazzz
wwwwwwaaaaaaaaauuuuv harbiden yaaaa amma çok böğk hem de hepsi yağ ıyk.....biraraya geldiklerini düşünsenize....."geçen gün 271,9 kilo atılmış yağ biraraya gelip kendilerini bırakanları mahkemeye vermeye karar verdiler"bunlar biraraya gelse bizi döverler haaa aman deyim
boyun kaç fıstık? bu aşağıdaki linli harfi harfine kopyalayıp profilinde çizelge kısmına yapıştırırsan çizelgen görünücek...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQyh1Ja/weight.png
bööğğkk midem bulandıııÇok tatlısın :)
Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ya, ben de işgüzarlık edip topladım. Az başarı değil arkadaşlar, 10 kilo üzerinde kilo veren arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum çok büyük bir irade örneği.
Sahiden o yağların toplansa ne kadar bir büyüklük oluşturur ki :)
kesinlikle %100 katılıyorum....en kısa zamanda ben de seramiklere geçmeyi düşünüyorum zaten teflonlarımı birer birer hayatımdan çıkarıyorum evde birkaç tane birşey kaldı onları da attımmı tamamdır.......
Çok tatlısın :)
Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ya, ben de işgüzarlık edip topladım. Az başarı değil arkadaşlar, 10 kilo üzerinde kilo veren arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum çok büyük bir irade örneği.
Sahiden o yağların toplansa ne kadar bir büyüklük oluşturur ki :)
Mirayım eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederim.
Herkesi tebrik ediyorum başlangıçtan beri kat ettikleri yol için. Bu hafta kilo veremeyen, aldıklarını sananlar boşuna üzülmesin, toplama bakalım arkadaşlarım
Bu listedeki herkes toplamda 271,9 kilo vermiş başlangıçtan itibaren, inanılmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?