Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amannnn 3 günlük dünya hiç değimez kavga etmeye boşver gülüm sen keyfine bak...umursama bile derm ben.....

sana bir dukancan olarak yeme arkadaşım sabret demem gerekiyor amaaa demiycemmm, çünkü şuan aynı şey benimde başımda ve dayanamayıp birazdan yarım simit yiyeceğimmmmm
kızlar nolur cevap verin.atak dönemim bitti ama ağzımda çok kötü bi tat ve koku var.bu ne zmn geçicek çok rahatsız oluyorum.bi çözümü var mı?
geçecek arkadaşım,o tad gitsin diye pepsi max içiyordum ben..

ama ama güçlendirmeye geçtim diye dışladınız beni.veririm 5 kilo alırım hediyelerinizi valla görürsünüz:)))
bravo omurcumm..ne güzel verdin sende..seni dışlamak mümkünmüü..sen bizi terketmeee

Canım küsme küsme, bugün kandil, sen almasan da şirket almış bak :)) İlahi adalet :)

kızlar çok ama çok sağolun.nasıl rahatlattınız beni...benim vermem gercekten kilo miktarı çok sandımki diyeti tamamlayana kadar koku kalıcak böyle.hepinize çok teşekkür ederim.

ıaaaaaaaaaaaaaaaa ben kestane şekerini çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk severim aynı anda 4-5 kutu kestane şekerini yiyeblirim yemekle kalmam bitireblirim ühüüüüüüüüüüüüüüüü yaw nickini mi değiştirion ne yapıon mesajlarını okurken kalp sektesinden gidecem ıaaaaaaaaaaa

herkese kocamannn alkışşş
yarıştakileri de işaretledim... misss

Teşekkürler.. Yarıştakilere de başarılar..

amannnn 3 günlük dünya hiç değimez kavga etmeye boşver gülüm sen keyfine bak...umursama bile derm ben.....

Değmez valla canım, haklısın ama, uyuz ediyo beniii Şimdi bugün de hiç bişey olmamış gibi davranırsa hiç şaşmam.. Umrumda değil.. Tek laf etmem... Böööö hıhhh!

Son düzenleme:
herkese kocamannn alkışşş
yarıştakileri de işaretledim... misss

Eki Görüntüle 426815

Mirayım eline koluna sağlık. Çok teşekkür ederim.

Herkesi tebrik ediyorum başlangıçtan beri kat ettikleri yol için. Bu hafta kilo veremeyen, aldıklarını sananlar boşuna üzülmesin, toplama bakalım arkadaşlarım

Bu listedeki herkes toplamda 271,9 kilo vermiş başlangıçtan itibaren, inanılmazzz

Selin diğer konuda da cevap verdim belki görmezsin diye buraya da yazıyorum

Selincim teflonlar insan sağlığına zararlı olduğu için piyasadan kaldırılıyor artık tatlım nacizane fikrim seramik tavalardan alman...

amaaaan asıl sen birşey yokmuş gibi davran o şaşırsın peh......... sonra sarılır unutursunuz karıkoca kavgası yaz yağmuru gibidir.....en sıcak anda gelir ve serinletir sonra herşey eskisi gibi olur....son.

kesinlikle %100 katılıyorum....en kısa zamanda ben de seramiklere geçmeyi düşünüyorum zaten teflonlarımı birer birer hayatımdan çıkarıyorum evde birkaç tane birşey kaldı onları da attımmı tamamdır.......

wwwwwwaaaaaaaaauuuuv harbiden yaaaa amma çok böğk hem de hepsi yağ ıyk.....biraraya geldiklerini düşünsenize....."geçen gün 271,9 kilo atılmış yağ biraraya gelip kendilerini bırakanları mahkemeye vermeye karar verdiler" bunlar biraraya gelse bizi döverler haaa aman deyim

Çok tatlısın :)
Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ya, ben de işgüzarlık edip topladım. Az başarı değil arkadaşlar, 10 kilo üzerinde kilo veren arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum çok büyük bir irade örneği.

Sahiden o yağların toplansa ne kadar bir büyüklük oluşturur ki :)

bööğğkk midem bulandııı

Bende senin taktiği uyguluyorum Zamanla tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan...Seramikler pahalı biraz ama en azından sağlıklı

sensin tatlııııııııııııııııııı...................

Yaşlı dünyamız hafiflemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…