boyum 1.60 ama ben profile giriyorumda yapıştırıcam yeri bulamıyorumki benmi farketmedim yaaaa
ama ama güçlendirmeye geçtim diye dışladınız beni.veririm 5 kilo alırım hediyelerinizi valla görürsünüz:)))
wwwwwwaaaaaaaaauuuuv harbiden yaaaa amma çok böğk hem de hepsi yağ ıyk.....biraraya geldiklerini düşünsenize....."geçen gün 271,9 kilo atılmış yağ biraraya gelip kendilerini bırakanları mahkemeye vermeye karar verdiler"bunlar biraraya gelse bizi döverler haaa aman deyim
Bende senin taktiği uyguluyorumZamanla tamamen çıkarmayı planlıyorum hayatımdan...Seramikler pahalı biraz ama en azından sağlıklı
canım benim beğendiğim emaye kaplamaymış??? bu teflon mu oluyor?? of ne bilgisizim yaa
hakkımda
çizelge... ypıştır..[/Q canım benim liste içinde ticker içinde ömür bey uyandı akşama halledicem teşekkür ederim
Miraycım, süper bişey bu. 30 TL inanılır gibi değil, diyetin parası çıkıyor işte bak. Allah evlenene yardım eder derler ya, gerçekten süper.
Miraycım, süper bişey bu. 30 TL inanılır gibi değil, diyetin parası çıkıyor işte bak. Allah evlenene yardım eder derler ya, gerçekten süper.
canım benim beğendiğim emaye kaplamaymış??? bu teflon mu oluyor?? of ne bilgisizim yaa
aynen öyle... 2 tane aldım ablama ve bana... mete burda iyi bi kuaför... nikah dairesi kuaför vermediğinden düğün salonları gibi... cebimizden en az 500 tl çıkıcaktı... yazık günah... nasılsa her gelin güzel olar....
Yaaa canını sıkmayayım ama eminmisin en özel gününde bu riske girmeye.
Benim bir arkadaşım kavitasyon paketi aldı 15 seans. Normalde 1 seans 30 dk olmalıymış. Ama adamlar 5 dakikalık 15 seans vermişler. 3 seansa anlaşmışlar.
Sen bence ara bi konuş kuaförler. Umarım hayal ettiğin gibi olur.
Aynı gün başka randevular varsa sana daha az önem verebilirler.
Eminim çok güzel olacaksın canım, sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını.
tatlım kuğular gibi olursun inşallah ama tek almışın makyajı ne yapcan. yani o ya saç için ya makyaj değilmisöylediklerinde haksız değilsin... ama işi bilip işe gitmemek lazım... daha eylüle çok var... kaç-bıyık-fön-ağda-manikür-pediküre oraya gidip kanka olursan adamlarla... yüzde bir milyon harika bir iş çıkarırlar... kimse müşteri kaybetmek istemez ki; ben her hafta manikür-pedikür-kaş-bıyık için kuaföre mutlaka uğrarım... ayda 1 de ağda... kavitasyonla bu aynı şey değil ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?