Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben vakitsizlikten spor yapamıyorum akşam kızım fırsat vermiyor bir türlü ama ben bugün ne yaptım?kandil simitlerini kokladıkladıktan sonra yemeğimi yedim ve çıktım yola kızılay avm ye gittim orası 8 katlı indim -2. kata marketten yeşil çayımı aldım sonra bir kat merdiven çıkıp en uzaktaki diğer merdivenle bir kat daha çıkıp diğer merdiven diye diye anca 6. kata kadar çıkabildim (son iki kata çıkamadım çünkü orası fast food kısmıydı ) aynı şekilde geri indim katları. dönüşte aynı mağazaların önünden geçtiğim için mağazalardan birinde çalışan kız buyrun ne bakmıştınız dedi.bende bir şey bakmıyorum spor yapıyorum dedim kızın suratındaki aptal ifadeyi bir görmeliydiniz bundan sonra böyle hergün avm sporu yapacağım

ama ama güçlendirmeye geçtim diye dışladınız beni.veririm 5 kilo alırım hediyelerinizi valla görürsünüz:)))

ommurcum nasıl gidio güçlendirme? ben artık sıkıldım sureklı aynı seyler bzn guclendırmeye gecsem mi diorum artk? nasıl seyirden daha rahatsın sanırım dimi?

ayyy alemsinnn yaaa,,cok güldümmm :)

Yaaa canını sıkmayayım ama eminmisin en özel gününde bu riske girmeye.
Benim bir arkadaşım kavitasyon paketi aldı 15 seans. Normalde 1 seans 30 dk olmalıymış. Ama adamlar 5 dakikalık 15 seans vermişler. 3 seansa anlaşmışlar.

Sen bence ara bi konuş kuaförler. Umarım hayal ettiğin gibi olur.

Aynı gün başka randevular varsa sana daha az önem verebilirler.

Miraycım, süper bişey bu. 30 TL inanılır gibi değil, diyetin parası çıkıyor işte bak. Allah evlenene yardım eder derler ya, gerçekten süper.

aynen öyle... 2 tane aldım ablama ve bana... mete burda iyi bi kuaför... nikah dairesi kuaför vermediğinden düğün salonları gibi... cebimizden en az 500 tl çıkıcaktı... yazık günah... nasılsa her gelin güzel olar....

canım benim beğendiğim emaye kaplamaymış??? bu teflon mu oluyor?? of ne bilgisizim yaa

İçi emaye ise tamam sorun yok ama emaye kaplama yani dış kısmı... İçi teflon yine laf cambazlığı yapıyorlar kuzucum...

Son düzenleme:

Eminim çok güzel olacaksın canım, sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını.

söylediklerinde haksız değilsin... ama işi bilip işe gitmemek lazım... daha eylüle çok var... kaç-bıyık-fön-ağda-manikür-pediküre oraya gidip kanka olursan adamlarla... yüzde bir milyon harika bir iş çıkarırlar... kimse müşteri kaybetmek istemez ki; ben her hafta manikür-pedikür-kaş-bıyık için kuaföre mutlaka uğrarım... ayda 1 de ağda... kavitasyonla bu aynı şey değil ama...

Bu arada nilescim eğer dış çekim fotoğrafı düşünürsen benim fotoğrafçımı öneririm

tatlım kuğular gibi olursun inşallah ama tek almışın makyajı ne yapcan. yani o ya saç için ya makyaj değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…