Bu arada nilescim eğer dış çekim fotoğrafı düşünürsen benim fotoğrafçımı öneririm
tatlım kuğular gibi olursun inşallah ama tek almışın makyajı ne yapcan. yani o ya saç için ya makyaj değilmi
Ama sen Bursadasın ki
Bu arada nilescim eğer dış çekim fotoğrafı düşünürsen benim fotoğrafçımı öneririm
tatlım var 2 tane kapı gibi fotoğrafçılık okumuş arkadaşım :) sözümden itibaren her anımda yanımızda olucaklar :) biri mutlunun biri benim :)
amaaaan asıl sen birşey yokmuş gibi davran o şaşırsın peh......... sonra sarılır unutursunuz karıkoca kavgası yaz yağmuru gibidir.....en sıcak anda gelir ve serinletir sonra herşey eskisi gibi olur....son.
selin sen ankaraya gelme işini ne yaptın
bence ayrı baksana yazılanlara sünnet annesiyle gelin başını aynı andamı yaptıracaksınOsmangazi Kuaför Mete'de Gelin Başı, Sünnet Annesi, Kına, Balo, Özel Gece Saçı ya da Maşa Topuz, Takma Kirpik ve Kroylan ürünleriyle Su Bazlı Profesyonel Makyaj 450 TL yerine %94 grupfoni fırsatı ile sadece 30 TL! (5 ay boyunca geçerli!)ve diyince ikisi de olmuyomu? oluyo bence...
bence ayrı baksana yazılanlara sünnet annesiyle gelin başını aynı andamı yaptıracaksınbu gibi indirimlerde hepsini birden yazıyorlar canım insan bir an hepsi içinde sanıyor en güzeli kuaförü ara sor garantiye alırsın hiç değilse
ya orda saç için YADA DEMİŞ... sonra ve kirpik makyaj demiş görmüyomsuun...
bence bir 2 tane daha al :) malum kına için
meraba sevgili dukancanlar!!!
brnde aranıza yeni katıldım hikayemi anlatam azıcık.boyum 162 kilom 59 şu an ama hayatımda 56yı geçmemeiştim hiç.çok az yiyen biri olarak sadece üzüldüğümde yemekten kesildiğim için kilo alıp veririm.hatta 4 yıl önce 8 kilo vermiştim bi haftada üzüntüden ama zaafiyetlik bi hale gelmiştim elim ayağım tutmuyodu resmen. geçtiğimiz yaz bi trafik kazası sonucu 18 gün hastanede yattım ve 15 gün kesintisiz serum verildi. o haldeyken 52ye düştüm.3 ay sonra ayağa kalktığımda 55.7 idim.ama şu an 59um ve bi türlü kilo veremiyorum.diyetisyene giderek 1 ayda 1 kilo verince diyetisyenim de az kilo veridğim için iç hastalıklarına gönderdi fakat tüm tahlil ve tetkike rağmen bişey çıkmadı.vki 22 çıkıyo gerçi normal ama bölgesel şikayetim var yww.. doktor kilomun normal oldugunun üzerinde durarak takıntı yapıyormuşum gibi davrandı ama ben 55 olmak istiyorum.belim daha kalın geliyo göbeğim büyük geliyo gözüme.
bende kendi çabamla bişey yapmak istedim ve dukan diyetine başladım.dukan testi normal kiloda olduğumu gösterdi ve bi süre ve çizelge vermedi bana maalesefatak evresi 3. gündeyim fakat gram veremedim.çok fazla sayfa olduğu için okuyamadım o yüzden size sorucam atak evresinde kilo vermeyen oldumu?sizce devam etmelimiyim atak evresine? acaba bende vücut direnç mi gösteriyo?
tecrübelerinizi lütfen esirgemeyin benden.cevap verecek tüüüüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürü borç bilirim...
meraba sevgili dukancanlar!!!
brnde aranıza yeni katıldım hikayemi anlatam azıcık.boyum 162 kilom 59 şu an ama hayatımda 56yı geçmemeiştim hiç.çok az yiyen biri olarak sadece üzüldüğümde yemekten kesildiğim için kilo alıp veririm.hatta 4 yıl önce 8 kilo vermiştim bi haftada üzüntüden ama zaafiyetlik bi hale gelmiştim elim ayağım tutmuyodu resmen. geçtiğimiz yaz bi trafik kazası sonucu 18 gün hastanede yattım ve 15 gün kesintisiz serum verildi. o haldeyken 52ye düştüm.3 ay sonra ayağa kalktığımda 55.7 idim.ama şu an 59um ve bi türlü kilo veremiyorum.diyetisyene giderek 1 ayda 1 kilo verince diyetisyenim de az kilo veridğim için iç hastalıklarına gönderdi fakat tüm tahlil ve tetkike rağmen bişey çıkmadı.vki 22 çıkıyo gerçi normal ama bölgesel şikayetim var yww.. doktor kilomun normal oldugunun üzerinde durarak takıntı yapıyormuşum gibi davrandı ama ben 55 olmak istiyorum.belim daha kalın geliyo göbeğim büyük geliyo gözüme.
bende kendi çabamla bişey yapmak istedim ve dukan diyetine başladım.dukan testi normal kiloda olduğumu gösterdi ve bi süre ve çizelge vermedi bana maalesefatak evresi 3. gündeyim fakat gram veremedim.çok fazla sayfa olduğu için okuyamadım o yüzden size sorucam atak evresinde kilo vermeyen oldumu?sizce devam etmelimiyim atak evresine? acaba bende vücut direnç mi gösteriyo?
tecrübelerinizi lütfen esirgemeyin benden.cevap verecek tüüüüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürü borç bilirim...
kilo vermemen yanlış yaptığının bir göstergesi...
çünkü dukana uygun değilsin bunu görmene rağmen dukan yapmaya devam ediyorsun ve yanlış yapıyorsun...
sen şuan da sağlığınla oynuyorsun ve farkında bile değilsin...
bence dukanı bırak ve normal yeme düzenine geç... sadece sporala sen sorununu çözebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?