Merhaba. Aslında 1.62 boya 59 kilo çok az değil. Yani Dukan'ın bir çizelge vermemesi nedendir bilmem. Benim boyum da 1.63 ve 59 kiloyken de şişman görünüyorum yani. Herhalde sizzin yağ oranın az ve sorun ondan kaynaklanıyor. Gerçekten kilolu olup da atak döneminde kilo vermeyen biri olmadı diye biliyorum. Yalnız sizin gibi sadece 4 kilo vermek isteyenlerin verememesi normal. Çok az çünkü. Atak yerine direk seyirden ya da güçlendirmeden başlayabilirdiniz sanırım; dukan kitabında da öyle bir şeyler yazıyordu. Şu an aklımda değil ama, kitabı okumadıysanız okuyun bence, ve 4 kilo için Dukan diyetini en başından yapmak biraz gereksiz sanki..
öncelikle cevabın için çok tşk ederim :) diyetisyene giderkenden bu yana spor yapıyorum zaten.günde 1 saat yürüyodum ama bi değişiklik olmadı hatta kas oranım arttı yağ oranım düştü ama kilo sabitti.şimdilerde yani 1 haftadır evde ab king pro ile 100 mekik çekiyorum. 5dk twister 1 km de yürüyüş yapıyorum. umarım işe yarar. en azından başlamışken 4 gün atak yapmış olayım diyorum.bilmiyorum kafam feci karışık...
canım kuaförü aradım sordum senin için hepsi dahilmiş bir kişi için hepsi geçerliymiş
öncelikle cevabın için çok tşk ederim :) diyetisyene giderkenden bu yana spor yapıyorum zaten.günde 1 saat yürüyodum ama bi değişiklik olmadı hatta kas oranım arttı yağ oranım düştü ama kilo sabitti.şimdilerde yani 1 haftadır evde ab king pro ile 100 mekik çekiyorum. 5dk twister 1 km de yürüyüş yapıyorum. umarım işe yarar. en azından başlamışken 4 gün atak yapmış olayım diyorum.bilmiyorum kafam feci karışık...
uuuzzzuuunnn zamandan sonra gram bile olsa tartıda ----gördümm o kadar çok sevinmişim, güne öyle güzel başlamışımki bugün öğrencilerim hocam çok mutlusunuz falan dediler hep tabi onlara diyemedim tartıda - gördüm de ondan mutluyum die
Güne güzel başlamamı saylayan tartım bundan sonra beni hep böyle mutlu etsin son 3 kilo mu da kazasız belasız DURAKSAMASIZ verebileyim innnşaaaallllaaahhh =))
uuuzzzuuunnn zamandan sonra gram bile olsa tartıda ----gördümm o kadar çok sevinmişim, güne öyle güzel başlamışımki bugün öğrencilerim hocam çok mutlusunuz falan dediler hep tabi onlara diyemedim tartıda - gördüm de ondan mutluyum die
Güne güzel başlamamı saylayan tartım bundan sonra beni hep böyle mutlu etsin son 3 kilo mu da kazasız belasız DURAKSAMASIZ verebileyim innnşaaaallllaaahhh =))
evet bencede az değil.normal kilom boyuma göre 55 olmalı ama dukan bi liste vermedi.kitabı şehir dışında olduğum için alamadım.2 gün sonra alıcaminş. ama arkadaşımınkini baya okumuştum özellikle atak evresini.vakit kaybetmeden başlamak istedim.kilo ve boyumuz hemen hemen aynıymış sizin bi fikriniz varmı ne yapmalıyım bu 4 kiloyu göndermek için medical parkta diyetisyene doktora derken bir dünya para harcadım sadece 4 kilo için.(( bi sihir olsada gitse ya şu kilolar.
Çok tatlısın :)
Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ya, ben de işgüzarlık edip topladım. Az başarı değil arkadaşlar, 10 kilo üzerinde kilo veren arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum çok büyük bir irade örneği.
yaşasıııın,o zaman 2 günlük can sıkıntıma rağmen ben de 10 kilodan fazla verdiğime göre ben de alkışlanıyorummmm
Sahiden o yağların toplansa ne kadar bir büyüklük oluşturur ki :)
Evet aynı gibi ama ben şimdi 59 görsem mutlu olacak durumdayımve hedefim 57. 55 olmam mucize olur sanırım. Çünkü ben sizin gibi en fazla 56 kiloydum diyemiyorum. Benim 56 kilo olduğum en son 5-6 sene önceydi sanırım :S O yüzden 55'e inmem hayli zor olur; ama 57 olabilirsem, onu da denicem :) Ben 60 kiloyken diyetle ve sporla 3 ayda 3 kilo verebilmiştim ancak. Yağ oranım az olduğu için. Şimdi yeterince çok sanırım Ama belki sizin de yağ oranınız azsa, kilo vermeniz zor olacaktır. Arkadaşların dediği gibi madem bölgesel kilo vermek istiyorsunuz bölgesel hareketlere yoğunlaşacaksınız. Kitapta bölgesel zayıflamak isteyenler için ve az kilo fazlası olanlar için bir şeyler yazıyordu sanırım ama; unuttum ben. Atak değil de, seyir ya da güçlendirme gibi yapın diyor olabilir. Bakarsınız yine.
Evet aynı gibi ama ben şimdi 59 görsem mutlu olacak durumdayımve hedefim 57. 55 olmam mucize olur sanırım. Çünkü ben sizin gibi en fazla 56 kiloydum diyemiyorum. Benim 56 kilo olduğum en son 5-6 sene önceydi sanırım :S O yüzden 55'e inmem hayli zor olur; ama 57 olabilirsem, onu da denicem :) Ben 60 kiloyken diyetle ve sporla 3 ayda 3 kilo verebilmiştim ancak. Yağ oranım az olduğu için. Şimdi yeterince çok sanırım Ama belki sizin de yağ oranınız azsa, kilo vermeniz zor olacaktır. Arkadaşların dediği gibi madem bölgesel kilo vermek istiyorsunuz bölgesel hareketlere yoğunlaşacaksınız. Kitapta bölgesel zayıflamak isteyenler için ve az kilo fazlası olanlar için bir şeyler yazıyordu sanırım ama; unuttum ben. Atak değil de, seyir ya da güçlendirme gibi yapın diyor olabilir. Bakarsınız yine.
evet bencede az değil.normal kilom boyuma göre 55 olmalı ama dukan bi liste vermedi.kitabı şehir dışında olduğum için alamadım.2 gün sonra alıcaminş. ama arkadaşımınkini baya okumuştum özellikle atak evresini.vakit kaybetmeden başlamak istedim.kilo ve boyumuz hemen hemen aynıymış sizin bi fikriniz varmı ne yapmalıyım bu 4 kiloyu göndermek için medical parkta diyetisyene doktora derken bir dünya para harcadım sadece 4 kilo için.(( bi sihir olsada gitse ya şu kilolar.
canım yanlış anlama ama tabikide kasın çoğalır sen incelme programı değil resmen vücut yapma programı gibi spor yapıyorsun
bence pilates ya callanetics yapmalısın mirin dediği gibide yarım sa yürüyüş yeter birde böyle dene :) dediğim programlar ile hem vucüdun esner hemde incelme sağlarsın.
benimde son 3 kilommm,,hayırlısı ile gitsede kurtulsakkk :))
bölgesel sıkıntısı olanlara 2/0 diye bir yönetmi vardı.2 gün saf protein, diğer 5 gün dikkatli olmak kaydıyla normal beslenme öneriyordu.
2/0 YÖNTEMİ:
2 gün(pazartesi,perşembe) saf protein,diğer 5 gün diyet yapmaksızın normal beslenmeye devam etmek(aşırı yemeden tabi ki)
Bu yöntem bölgesel zayıflamak isteyenlere daha uygundur.Kilo fazlanız yoksa yalnızca belden aşağı olan kısımlarınızda yağ ve selülit birikimi mevcutsa bu yöntem en uygunudur
bence deee =)
biz de seninle mi yarışsak ne yapsak
bence deee =)
biz de seninle mi yarışsak ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?