Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkes birbirininkine özeniyor işte yaa,dely ben de senin başlangıç kilon olan 67 olmak için neler vermezdim

Evet öyle. Ama şöyle kiii, senin boyun benden baya baya uzun :)) Sen 67 kilo olsan, mankenliğe doğru gidersin artık ordan İşte, vücut kitle indeksimize göre 20-25 civarı falan olmak istiyoruz hepimiz genelde. Ona göre bakmak lazım..

Bu arada senin çizelgende vücut kitle indeksin yanlış yazıyor sanırım :44: Boyun 1.76 değil miydi? (Kilo / Boyun karesi)

Son düzenleme:
Ve deee..

Tekrar hayırlı kandiller herkeseee.. Allah dualarınızı, dualarımızı kabul etsin..

İyi akşamlar..

gün boyunca 3 lt. su içtim
4 fincan yeşil çay
sabah: 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış omlet
1 kase yoğurt
öğle:1 kase yoğurt
omlet
ızgarada yapılmış döş eti
ara öğün:1 kase yoğurt
akşam:1 kase yoğurt
omlet
et

bu yediklerim birinci gün için fazla kaçmamış değil mi?

Yaa kızlar 4 gündür dukan diyetiyle iyi giderken yine bozdum. Bu 2. Bozduğum. Bir çikolatamı gofret ve birkaç perinize yedim . 2 dogum sonrası irade kalmadı calla. 63 kiloyum hedefim 59 olmak bı türlü başaramıyorum . Sizce nedir sorun? Dukan yapmamalimiyim? Başka bir diyet mı yapsam? Yoksa kaldığım yerden devam mı etsem ?Çok üzgünüm yaa.

Yaa kızlar 4 gündür dukan diyetiyle iyi giderken yine bozdum. Bu 2. Bozduğum. Bir çikolatamı gofret ve birkaç biskuvi yedim . 2 dogum sonrası irade kalmadı. 63 kiloyum hedefim 59 olmak bı türlü başaramıyorum . Sizce nedir sorun? Dukan yapmamalimiyim? Başka bir diyet mı yapsam? Yoksa kaldığım yerden devam mı etsem ?Çok üzgünüm yaa.

Son düzenleme:

Vucut seker istiyorsa mutlaka er gec veriyorsun o istegi ben bugün yarismaya girdim hic kacamak yapmamak adina guya ama 3 tatli kasigi nutella yedim..Ve ben sabah onu yemeseydim bütün gün mutfaktan cikamayacaktim..Dukan tatlilari yapmiyorum nisasta misir onu felan hic kullanmadim.Ve artik sade yumurta yiyemiyorum..insallah en hafif bir sekilde atlatirsin hafta sonunu.

herkese kocamannn alkışşş
yarıştakileri de işaretledim... misss

Eki Görüntüle 426815

Miraycim emegine ellerine saglik tesekkür ederim güzellik.

Bugün kandil canim esinle küs gecirme bu geceyi..

benimde son 3 kilommm,,hayırlısı ile gitsede kurtulsakkk :))

Cok sevindim senin adina ne güzel son 3 kilo...

arkadaşlar yulaf kepeğini günde kaç yemek kaşığı ve neyle tüketeceğiz bilen varmıı?

Kitabi okumadinmi sen.? Atak da 1,5 seyirde 2 yemek kasigi,ben en cok bir kase yogurtla tüketiyorum ekmek yapabilirsin,krep yapabilirsin tatli yapabilirsin..

Bence gayet güzel bir menü olmus..

heheh,,olabilir ama benim kagnı hızı kilo werısımle yarısmanın kazananı sen olacagın kesin

son 3 kılo yarışı yapılacaksa ben şimdiden söyleyim bende varııııımmmmmm

Canlarım, benim de 3 kilom var yarışırsanız ben de gelirim :)

O zamaaan yarış başlasınn son 3 kiloyu hep birlikte azimle verelimm =) önce verene bi ödül verelim mi, yoksa en büyük ödül zaten kilolarımızdan kurtulmaktır diyip yarışmanın tadını mı çıkarsak ne dersiniz

yarından itibaren gram gram da olsa bu kilolar gidecek )

arkadaşlar yulaf kepeğini günde kaç yemek kaşığı ve neyle tüketeceğiz bilen varmıı?

atakta 1.5,seyirde 2 yemek kaşığı yiyeceksin.Fakat bunu sorduğuna göre kitabı okumadın heralde.Kitabı alıp okumanı şiddetle tavsiye ederim.Çünkü bazı tüyolar falan var,ne yapıp ne yapmayacağını neyi doğru/yanlış yaptığını en iyi kitabı okuyunca anlarsın.Zaten okuduktan sonra takılmazsın hiç bir soruya.Yulaf kepeğini krebin içinde,dukana uygun ekmekte,tatlıda falan kullanabilirsin.Tabiki günlük kullanacağın orana göre yapmalısın bu tarifleri.Mesela ben 6 kaşık yulaf kepeği,tatlandırıcı,süt ve vanilya aromasıyla irmik tatlısına benzer bişey yaptım.Günde 2 yemek kaşığı tüketmem gerektiği için 3 kaseye böldüm.Her akşam yada öğlen tatlı niyetine yiyiyorum.Krizleri de önlüyor.Daha öncesinde de yulaf kepeğini ağzıma alıp bir bardak sütle iktirerek yutuyordum.Artık sana kalmış :)

Evet haklısın 1.76 benim boyum,zaten 67'yi hayatımda göremem heralde,gerçi belli de olmaz :)
evet ya ticker'da bişeyi yanlış yaptım heralde başlangıç ve bitiş kilom da görünmüyor orda
bu akşam nöbetçiyim,çalışmaya devam.bir ara düzelteyim onu da becerebilirsem bakalım :)

canım günde 1.5 yk yulaf kepeği yemelisin.Ayrıca her öğünde omlet yersen 3.günden sonra yumurta görmek istemezsin bence :)
Ayrıca yumurtanın sarısını fazla tüketmek de iyi değil.Onun için omleti 2 yumurtayla yapıyorsan birinin sarısını kullanma derim ben :)

kızlarrrrr,
muhtemelen pek çoğunuz güncellenmiş ticker'ımı sabah göreceksiniz.
hediye paketlerini seçtim çünkü 5 kiloyu en önce ben vereceğim için onlar sizin bana alacağınız hediyelerin paketlerii

veee köpeciği seçtim çünkü o 5 kiloyu verebilmek için köpek gibi çabalayacağım

öpüldünüz cümleten

yulaf kepeği yenmesi zorunlumu yemesek kilo verilmezmi..

yulaf kepeği bu diyetin olmazsa olmazlarından.hem vücutta 25 kat büyüyerek şişkinlik hissi yaratıyor,hem de proteinlerin vücuttan daha hızlı atılmasını sağlıyor.ilk başlarda zor gelse de sonradan alışıyorsunuz.kitabı almanızı tavsiye ederim :)

kızlar selam. ben bundan 1 ay önce, sizin de desteklerinizle başladığım dukan diyetimin seyir evresini bugün bitirdim. 60 kilo ile başladım, 4 kilo vererek 56'ya indim. aslında 54 olmak istiyodum ama baktım çok zayıf olacak (boyum 1.66) ben de 56'da durmaya karar verdim.

sorum şu ki, ben seyir evresinde miniminnacık bi kaçamak bile yapsam, ertesi gün 200-300 gram + ile uyandım. şimdi güçlendirmeye geçince nasıl olacak? güçlendirmede olan tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum, geldiğim kiloda kalamamak gibi bi risk var mı? güçlendirmede kilo alan var mı?

DİSKALİFİYE OLMAYAYIM DİYE BU SAATTE MAİL ATIYORUM AKLIMI OYNATTIM DİYETLE GALİBA KIZLAR:)))))))))
sABAH:
1 YUMURTA+kREP+dOMATES SALATALIK+light peynir
ÖĞLEN:
tAVUK IZGARA+DÖNER+AYRAN
AKŞAM ÜZERİ :
1/2 TATLI KAŞIĞI Y.KEPEĞİ İLE YOĞURT
AKŞAM:
KAVRULMUŞ KIYMA BİRAZ PEYNİR+YOĞURT
Çok yoğundum hiç ara yapamadım.yeşil çay vs yok. ayran mecburen normal.Tavuklar ve döner peçete ile yağı süzülmüş iyice alınmış vaziyettedir.Spor maalesef yok.Şu hafta bir bitse de ben de normale dönsem, spora başlasam ahhh ah

merhaba ben dukan diyeti yapmıyorum çünki protein diyetleri böbreğe ve birçok organa aşırı protein yüklenmesi sebebiyle çok zarar veriyormş...diyetisyen kesinlikle tavsiye etmiyor.sormak istediğim şu:normal diyette tok tutsun die yoğurda yulaf kepeği kattım ve yedim ama midemde şişmedi sanırım hiçç tokluk hissetmedim..denemek için kaynar suyun içine 1kaşık yulaf kepeği attım ama oda hiç şişmedi ve yoğunlaşmadı ben bunu anlamadım nasıl şişiyor bu midede ve neden tokluk yapmadı bende?

canım ya her öğünde tek yumurta kullanıyorum, omletleri yaparken de 1 tatlı kaşığı içine yulaf kepeği ve 1 yk. süt ekliyorum. ekmekle fazla aram olmadığı için yulaf kepeğini ekmek yaparak tüketmek yerine omlette kullanmak istemiştim yanlış bir şey mi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…