herkes birbirininkine özeniyor işte yaa,dely ben de senin başlangıç kilon olan 67 olmak için neler vermezdim
benimde son 3 kilommm,,hayırlısı ile gitsede kurtulsakkk :))
bence deee =)
biz de seninle mi yarışsak ne yapsak
heheh,,olabilir ama benim kagnı hızı kilo werısımle yarısmanın kazananı sen olacagın kesin
kızlar haftasonuna az kaldı.
ve ben h.sonları çok zorlanıyorum diyetteyken. kızımla oturup nutella yemeyi çok seviyorum ya. güzel bir kahvaltıdan sonra.
ne yapcam ben bu haftasonu yaaa. imdat yardım edin.. nasıl tutacağım kendimi
Saol canım
Kısmetime ızgara somon düştü bugün. Evde pek yapmadığım için balık, bulunca mutlaka yiyorum. Bugün sebze günüm değildi ama, yanında gelen az yeşilliği de yedim. O kadar olsun artık, napiyim. Sabah kahvaltı da edememiştim. Balığı da pek sevmiyorum, yanında bir şey olmadan yemek istemedim.
Ben en erken 19.00'da evde oluyorum maalesef :S normalde erken yemek lazım tabi..İnşallah geç yemek çok etkilemiyodur.
Benim de bu diyeti seçmemin en önemli sebebi, saat sınırı olmaması. Çünkü dediğim gibi en erken 19.00'da evde oluyorum. E markete falan uğrasam 19.30-20.00 oluyo. O saatten sonra yapıcam da, yicem de... Ohooo! En erken 8'de yiyorum yani maalesef. Daha erken yiyebilsem eminim fark eder.. Ama olmuyo işte :S 9-9.30'da yediğim oluyo :S
Bize de şirket almıışşş :S Yemekten bi geldim, herkesin masasısın üstünde kandil simiti kutularda.. Ben de eve götürcem mecbur. Masamda ööyyle duruyoo. Pastanede görmüştüm aşağıda, aliyim eve götürürüm diye düşündüm bi an ama; dün akşam sevgili kocamla kavga ettiğimiz için hiç içimden gelmedi sonra. Konuşmuyorum da zaten hıhh!!Neysee.. kısmetinde varmış..
benimde son 3 kilommm,,hayırlısı ile gitsede kurtulsakkk :))
arkadaşlar yulaf kepeğini günde kaç yemek kaşığı ve neyle tüketeceğiz bilen varmıı?
gün boyunca 3 lt. su içtim
4 fincan yeşil çay
sabah: 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış omlet
1 kase yoğurt
öğle:1 kase yoğurt
omlet
ızgarada yapılmış döş eti
ara öğün:1 kase yoğurt
akşam:1 kase yoğurt
omlet
et
bu yediklerim birinci gün için fazla kaçmamış değil mi?
heheh,,olabilir ama benim kagnı hızı kilo werısımle yarısmanın kazananı sen olacagın kesin
son 3 kılo yarışı yapılacaksa ben şimdiden söyleyim bende varııııımmmmmm
Canlarım, benim de 3 kilom var yarışırsanız ben de gelirim :)
arkadaşlar yulaf kepeğini günde kaç yemek kaşığı ve neyle tüketeceğiz bilen varmıı?
Evet öyle. Ama şöyle kiii, senin boyun benden baya baya uzun :)) Sen 67 kilo olsan, mankenliğe doğru gidersin artık ordanİşte, vücut kitle indeksimize göre 20-25 civarı falan olmak istiyoruz hepimiz genelde. Ona göre bakmak lazım..
Bu arada senin çizelgende vücut kitle indeksin yanlış yazıyor sanırım :44: Boyun 1.76 değil miydi? (Kilo / Boyun karesi)
gün boyunca 3 lt. su içtim
4 fincan yeşil çay
sabah: 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış omlet
1 kase yoğurt
öğle:1 kase yoğurt
omlet
ızgarada yapılmış döş eti
ara öğün:1 kase yoğurt
akşam:1 kase yoğurt
omlet
et
bu yediklerim birinci gün için fazla kaçmamış değil mi?
Ben geldim! Bugün başlamaya karar verdim bana yol gösterin 4 gün var önümde :)
yulaf kepeği yenmesi zorunlumu yemesek kilo verilmezmi..
Vucut seker istiyorsa mutlaka er gec veriyorsun o istegi ben bugün yarismaya girdim hic kacamak yapmamak adina guya ama 3 tatli kasigi nutella yedim..Ve ben sabah onu yemeseydim bütün gün mutfaktan cikamayacaktim..Dukan tatlilari yapmiyorum nisasta misir onu felan hic kullanmadim.Ve artik sade yumurta yiyemiyorum..insallah en hafif bir sekilde atlatirsin hafta sonunu.
şekerim çok teşekkür ederim desteğin için... söyledikerinde çok haklısın. ama umarım nutella krizini hiç denemeden atlatabilirim. bu arada sırf bu tatlı krizini atlatmak için dukan a başlamadan önce solgar ın crom vitaminini kullanıyordum. çok iyi geliyor.tok da tutuyor. hala devam ediyorum. ona da güveniyorum..bakalım h.sonunu sağ salim atlatayım da anlatırım size.
yulaf kepeği bu diyetin olmazsa olmazlarından.hem vücutta 25 kat büyüyerek şişkinlik hissi yaratıyor,hem de proteinlerin vücuttan daha hızlı atılmasını sağlıyor.ilk başlarda zor gelse de sonradan alışıyorsunuz.kitabı almanızı tavsiye ederim :)
canım günde 1.5 yk yulaf kepeği yemelisin.Ayrıca her öğünde omlet yersen 3.günden sonra yumurta görmek istemezsin bence :)
Ayrıca yumurtanın sarısını fazla tüketmek de iyi değil.Onun için omleti 2 yumurtayla yapıyorsan birinin sarısını kullanma derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?